you can...

you can run from your mistakes, but not from your regrets.
you can play with your drama, but not with your karma.

Halloween firande!

haft en fullspäckad helg med världens bästa människor!
Fredagen bestod av jobb sedan förfest hos Linda med en massa skoj folk och så blev de en utgång på Pluto med Tjejjorna!
Dock blev de alldeles för mycket så lördagen var inge vidare att vara vaken på men så fram emot kvällen blev de lite bättre så åkte hem till Ems o Danne o förfesta där sedan blev de en vända till Pitcher sen Pluto! Riktiga toppen kvällar och så inatt sov jag hos Ems o Danne i deras otroligt sköna men alldeles förkorta soffa... Så åkte hem vid halv ett (ställt tillbaka klockan så halv tolv blev de) och sov tills nu! lagom skönt i alla fall och lite piggare är jag.
Blir en mys söndag hemma framför tvn och när orken kommer ska de lagas hemmagjord pizza! Pusss
Riktigt trevlig halloween och bilds kommer här! Dock inte utklädd i år men kul har de vart i alla fall!













Rock on bitch!

En chilldag på jobbet med apt för första gången! Lagom skönt att slippa en timmes jobb o bara lyssna, dock så man nästa somna men va skönt. Sedan blev de hem o ta en snabb powernap, käka o fixa sig och nu äre dags att åka till Linda sedan gå hem till Nadja och förfesta så väntar de en kväll på Pluto som de ser ut nu! Rock onBITCH!



make me smile

morgonen/förmiddan spendrerades på jobbet som var väldigt lugnt idag skönt nog! Sedan blev de att gå enr på stan och sola sedan träffa linda. Hem med 6 bussen o sedan däcka jag i sängen där jag förblir tills imorgonbitti! puss

Det finna alltid ljus även om natten känns mörk

Så var en dags jobb avklart, vart lagom seg hela dagen men blev piggare efter promenaden till mammas jobb. Sedan blev de en vända o inhandla dricka till halloween, lite choklad o annat gott.
Hem och ta en promenix med mammsen, duscha sedan hamna jag i sängen och har legat här och kika lite på Scrubs och how i meet your mother! Nya favvoserierna tror ja så blev en eftermidda framför 6an men nu ska ja rycka upp mig och steka pannkakor! Pusss

don't give me problems if you can't get rid of yours

Sov alldeles för länge idag med tanke på att jag ska kriga upp 5 imorn för att jobba... Får se hur de går, men men skönt och sova och dagen idag har vart great! Först till banken o mixtra med konton, lämna in alla mina mynt vilket var en hel del, över en lax in på kontot imorn är inte fel!
Sedan blev de hem o äta sedan ratta iväg in till stan o umgås med linda och nu har vi hitta våran Halloween förklädnad som kommer bli king! Om de inte failar då.. Haha, får hoppas på de bästa ska bli kul i alla fall. SEdan blev de ner till elgiganten o köpa minneskort till kameran så nu blire att fota massa onödigt igen.  Handla även lite mat o träffa på Robin inne på willys så blev en låång handlingsrunda. Hade mycket att prata om eftersom de va ettag sen. Så efter de ratta ja hem och nu ligger man i gosemode med lite godis och cola och tillbringar resten av kvällen här! pyuss




SLut på paus

Inte haft tid/ork att blogga så blev en liten paus men livet har rullat på. Jobb, umgås, pajjat kameran och haft blandade känslor i kroppen och humöret är en bergodalbana men de går åt det ljusare trots att utanför fönstret blir de allt mörkare. Höst.. Så deprimerande men sån tur de är har man vänner som ljusar upp alla tråkiga dagar!
Ska börja fixa till mig sedan åka till stan o umgås med linda! Pusss

SLut på pausen

Inte haft tid/ork att blogga så blev en liten paus men livet har rullat på. Jobb, umgås, pajjat kameran och haft blandade känslor i kroppen och humöret är en bergodalbana men de går åt det ljusare trots att utanför fönstret blir de allt mörkare. Höst.. Så deprimerande men sån tur de är har man vänner som ljusar upp alla tråkiga dagar!
Ska börja fixa till mig sedan åka till stan o umgås med linda! Pusss

(min kamera gick ju sönder i lördags så inge bilds från kvällen hos angelica tråkigt nog:( )
Snor Johannas så fina bild på mig o min finfina drink joahanna fixa!

crazy!

Galet sliten efter att ha kriga på från 14:00- 00:00 idag eller igår kanske man ska säga nu?! Aja, kämpigt vare men nu är man i alla fall nergosad i sängen med varmoboy (grädde på så klart) och ostmackor! slå på en film och sova förhoppningsvis länge tills imorn så man orkar emd en lång arbetsdag till! pusss

Lost without you

Blev kär! och får bli låten att somna till nu inatt



De är man värd

Sådär då har man kriga på en dag på jobbet. Eftermidda så börja 14:00 och sluta 22:00 och är helt slut nu! Usch blivit för lat på sista tiden och ännu värre blir de. Hem och moffa ner sig i sängen med chips, dipp och Cocacola men de är man värd!

Ut med allt gammat o in med det nya!

En seg förmidda sedan en vända på stan och kom hem med detta! Överfull garderob så aksnke dags att ta och rensa ordentliget som jag aldrig lyckas med.. Ut med allt gammat o in med det nya!
Får bara se när orken till de kommer, blir annars en kväll framför kanal 6 och fixa egen hamburgetallrik!


Ny vecka nya tag nya möjligheter och nya jag

Sovit, käka, in till stan och promenixa en sväng hem till Linda, sedan sola och umgåtts med henne all day. Iväg och handla sedan hem och krypa ner i sängen och kika tv och chillidilla vid datan. Helt okej måndag!

du skall icke ödsla tid på någon som icke lägger tid på dig -/ William Shakespeare

Blev lite väl tokigt igår, en oplanerad utgång men en kulkväll med toppenfolk! Ny platser och nytt folk sedan en riktigt seg Söndagscarro. Vaknade tidigt tack vare halsen som kändes som sandpapper. Sjuk igen, att de aldrig ska gå över! Följde med mamma o storhandla på ica maxi och fick hem lite smink. Sedan luncha vi ihop, tog en promenix sedan fick de bli en powernap. Umgås lite och äta äppelpaj som blev perfa!
Sedan var man själv en stund igen, tv, laga hamburgare sedan nu får de bli vidare med tv tittande. PUsss

our not

Jobb och en kväll/natt i sala hos jacob sedan hem till Marrie för att umgås och fixa håret. Iväg och käka pizza och träffa LInda och umgås med henne. Sedan en stendöd Carro,.. Ett varv på citygross så nu sitter man o mumsar godis och väntar på Jacob. blir här en studen sedan iväg o fira viktor :)

gammal bild på muppmig o bästavän Linda!

Varför landa när jag kan flyga bland änglarna

Gick faktiskt riktigt bra att jobba idag trots lite sömn, kanske för det ska va min tur dag idag? Vet inte om jag tror på spådomar men dagen har vart bra hittills och de känns som om de kommer hålla i sig!
Efter jobbe blev de att ta en promenix till mammsen, åka o handla med henne sedan hem och lägga sig i gosemode i sängen! Ska nog kika klart på bridesmaids eftersom jag bara han med halva igår. Hittills är den bra så får hoppas de håller i sig!

(gårdagens shopping på Ur&penn)

Shopplist!

Så vare lill-lördag och även denna gång utan alkohol! Men iställe för alkoholist har jag blivit en shoppolist!.. Vakna utav Jacobs alarm som gick på säkert 20 gånger. Sedan efter han åkt som jag vidare, till halv ett! HELVETE!!! Ska ju upp 5 imorn och jobba... Lär gå bra att somna? Hm.. Men men, dagen har bestått av att umgås med Ems, åkt ner till stan o träffa lite folk och köpt nya örhängen o Navelsmycke plus en massa massa Ben&jerrys!
Sedan blev de artt ratta hem nu vid 7 tiden och krypa ner till sängs och tillbringa kvällen där och hoppas på att kunna somna tidigt. Puss

Sjuk, sjukare, caroline!!

Sjuk, sjukare, Caroline! Usch de är inte kul längre. Bara hostar och snorar och ändå är jag alldeles för rastlös för att bara vara hemma i sängen och ta de lugnt som jag borde men nejdå. Handla, ut o gå med mammsen och laga mat men nu blire gosemode chips,dipp o tvkväll framför 6an o så kommer Jacob hit :)

En helg i sala

Fullt upp i helgen med krogen, shopping och vänner och från lörda till idag har jag sovit i sala. Riktigt kul helg men rätt skönt att komma hem med nu på kvällskvisten. Gosa ner mig i sängen med en storkopp varmchoklad och nästan ett halvt kg godis så nu mår jag bra!
(bilder från helgen kommer imorn)

Storshopping!

Åkte hem redan efter en timme på jobbet igår tack vare min ceeepehand! Den börja värka och tydligen är det massa närvtrådar som de hänt någonting med så inge mer jobb för denna vecka. Blev gos i sängen hela dagen och idag blev det en vända till erikslund med Ems och nu är det väl ca 0.00 kr kvar på kontot... 3 par skor, massa presenter till syster och pappa, en klänning och mysiga långsockor plus de bästa av allt. MARABOU !!!
Nu är man stentrött så ska chilla ner här sen blire iväg och umgås med trevigt folk i västerås!:)






Efter regnet kommer solsken

Blev att vara hemma ifrån jobbet idag och chilla ner med handen så de ska gå att jobba torsda-freda med förhoppningsvis mindre ont. Dansa runt med golvmoppen på förmiddan sedan blev de ner till Erikslund med Linda och kika runt där och hitta ingenting mer än en klänning på Gina som jag glömde köpa haha... Men okej, fika köpte jag i alla fall till både mig och Linda på Citygross. Sedan blev de ett varv på Ikea, ner till stan o kika runt där lite med Jacob sedan hängde han på o hjälpte mig att handla. Tog en vända på donken sedan hem hit och kika lite film, moffa godis, snacka och skratta fram tills nu.
Nu äre dags att tagga ner i riktigt gosemode och hoppas på att vara pigg o fräsh imorn så man orkar jobba! pusss

jobbiga halsen, rinnande näsan och en ond handen

Kriga på till jobbet med den jobbiga halsen, rinnande näsan och den onda handen idag igen vilket fick resultatet att jag var tvungen att åka hem, Så drog efter kvällsmaten till donken o käkade glass med Jacob sedan blev de att umgås med han hela kvällen. Trevligt trevligt! hem mitt i natten och dricka varmoboy med grädde och moffa en himla massa marabou! Får se om de blir jobb imorn, mår jag såhär och handen gör lika ont blir det hemma. Tråkigt men kanske bäst så

Ny vecka nya tag

Ny vecka
Nya tag
Kom ihåg att du ska njuta av varje andetag

Sådär då var det måndag och detta innebär en hel veckas kvällsjobb att tagga för! Dock inte speciellt taggad och med tanke på att jag nu är utan bil i kanske någon/några dagar blire värre. Men sån tur det är har jag en snäll mamma som lånar ut sin så jag slipper krångla!
Förmiddan består av att laga chickenbits, currysås o ris till matlåda och käka innan jobbet. Hemma efter tio om det inte blir iväg o umgås. Pussss

Bullbak på G

Nytt smeknamn, Chunky Monkey!

Glömt bloggat men haft en skoj helg! Utång i ca 30 min klockan 01:00 på PocoLoco i fredags med Linda som sög.. Innan så var vi hos garpen och drack och hade de trevligt. Lördagen bestod av att umgås med Linda sedan hem till Garpen igen med han, matte o Fredrik. Kortspel o trix och en massa skratt o kladdkaksätande. Riktigt trevlig kväll!
Idag är det söndag, Bullbak på G, åka iväg och handla sedan chillidilla o äta pizza! Väl planerad dag!

VÄRLDENS BÄSTA LUNCHBOX!<3



RSS 2.0