det underbaraste jag vet är att vakna med dig vid min sida

Gårdagen var hyfsat skum, vaknade upp klockan sex på morgonen med världens hosta, kroppen koka och var alldeles lost i huvet. Gick inte somna om heller för allt hostande o vid elva skrek magen på mat fast det knappt gick att  ta sig upp, eller kom upp. efter en halvtimme.... Mådde så pyton så o knarka alvedon och en massa sedan blev det film hela förmiddagen tills 4a då Sebbe kom hit. Vi pratade ur om allt som hänt o insåg att de inte fick ta slut. Älskar min lilla gulleplutt. Så hade vi lite mys här med film osv o fick en jätte fin guldklocka o halsband till de. Riktigt sött! Dock funka inte klockan så dom skulle byta in den ida men men, var så fin så man skulle kunna haft den som prydnad haha. Efter vi vart här så åkte vi hem till hans morbror Micke o umgicks där o huset var i full gång med en massa söta små charmiga barn som sprang runt här o där hiihi. Sedan tillbaka hit igen o had en riktigt underbar natt med min älskade. somna väl inte fören halv 4a men blev en hel del prat o mys fast lagom jobbigt att gå upp vid halv tolv idag eftersom han skulle in o byta klockan. Men men, vi gick upp o frulla sen åkte han så jag gick på dejt igen med sängen en stund sedan blev de en skön dusch o nu ska man börja fixa sig för ikväll är det ju nyår! Blir först att fira carro, krogen sedan efterfest som de verkar men planerna kan ju ändras. Får väl se men ja hoppas på en bra kväll! Puss

Se upp i backen!

Ååååå klockan är tio i tolv o denna onsdag får inte ta slut, hela dagen har vart så bra förutom huvudvärken på förmiddan. Men men den gick över så snabbt man kommit hem ifrån shoppingturen med pappsen o bytt in en present.. Men men, kom hem med två nya sommar skor o sedan blev de nästan på dirren till jessica o ge julklappar o snacka ut om massa sedan iväg till pulkabacken o jävlar va de åktes o så kom vi in på sex o snacka de runt alla små barn. Hahaha bra o lära sig som liten xD Åkte vidare sedasn när liften var släkt o stängd blev de en nära döden upplevelse. Kämpa sig upp o sedan for ner i full fart, slog runt o huvet i snön o shaize hade de inte vart s jobbigt o kallt så hade vi nog stannat hela natten. Hahah inte haft såhär skoj på länge!
Hem efter 2½ timme o äta tacos o baka pepparkakor som de flesta blev brända lr ljusa. Bra tjejor o när pepparkakorna var i ugnen så kom jessica med skönaste kommentaren : Oj dom blev visst brända. Utan att bry sig, haha bra! Käkade deg tills magen gjorde ont o vi gav upp all pepparkaksbak o gick en med varsin kopp varmoboy o kika narnia o snacka vidare. Blev marabou o popcorn sugna så de slank ner med. Mys kväll o toppen dag, o världenns bästavän!!



Carro o Linda tisda

Toppendag med linda nere på stan, extra frulle på donken solat o shoppat lite extra sådär eftersom det är mellandagsrea. Sedan blev de hem o baka pepparkakor o fick allt ihop några trots att degen är uuuuuuuuuuuuunderbar!

ILY MELLANDAGSREA

Lyckad shopping för ca 950 kr blev de
1 svartblå pajettklänning från cubus
1 Ljusrosa klänning med volander o spetstyg från Gina tricot
Svarta leggins med guldprickar från Newyorker
Svarta spetsleggins från Gina tricot
Adidaströja från Intersport
Vittröja med svartablommor och puffärm från Gina tricot
Bigblå nallebjörn från lagerhaus

 

Fick även söta julklappar av Jessica idag<3

Solotidning

CHOOCKLAD

örhängen


Mellandagsrea med systrarna Nyberg!

Gör som alla andra idag och far in på mellandagsrean med Jessica o Linda o får hoppas man får hem sig lite snyggt. Ingen aning om vad man ska ha på sig på nyår så får leta idag som en tok!



Snabb shopping på JC


All night long

Ojoj för igår, krogen från ca halv nio till två är något som jag aldrig ska göra om med klackskor! Fötterna värker så otroligt nu imorse när jag vakna men egentligen så vare värt för shaize sån kväll de blev. Massa nya trevliga människor o alldeles för mycket dricka... Usch ibland borde man tacka nej även om man blir bjuden fast hyfsat svårt o med tanke på hur smockat o varmt det var igår så behövdes de drickas en heldel för att inte torka ut. Vatten hade vart bättre kanske men nej päroncider för hela slanten! Mår som en illamående flodko idag men de går nog snart över. Vart uppe och ätit frulle i alla fall o nu ska man fixa in bilder på externa hårddisken och dejta sängen en stund till. Ner till hälla en stund idag om orken finns men blire inte av så  äre bara tagga för morgongadens mellanrea med Jessica!














Surtjej, kör på!

Åå vilken sur tjej de vart idag, så sur att hon till och med städa rummet o fick en välförtjänt underbar donken på de så humöret gick väl upp lite då. Sedan blev de bara att börja fixa sig för ikväll blire julbord hos linda sedan utgång på silk o denna kväll ska bli bäst så humöret är bra igen! Kör all night long baby!

Julafton!

Åå som man längtat efter denna dag, nog för att gårdags eftermiddagen var hemsk men efter att ha fått sovit på saken o tänkt så vet jag...! Men men idag vakna man ju upp och det är julafton så glöm all skit o idag har ja inte tänkt på annat än hur kul det är med julafton och den blev verkligen lyckad! Började morgon med god frulle, slå en massa packet, baka färdigt de sista julgodiset, duscha o fixa sig seddan for vi iväg till Farmor och farfar och åt äntligen de efterlängtade julbordet och underbaraste efterrätten med farmos grönkakor som ja nog ätit 12 stycken av nu hihi, glass, min kolasås, grädde och banan loveit! Sedan vare självklart kalle o efter de kom de fulla gubbar som liva upp stämmningen och mycket skratt blev de och jag blev ännu mer stressad över att jag ville ha mina julklappar!! Men fick dom tillslut i alla fall, vid halv 7. Kände mig som ett barn för de var så jobbigt o vänta men jätte nöjd med allt jag fick i alla fall!
Sedan hem och öppna mer packet och fira vidare o nu är man tom och slut i bollen och funderar starkt på sängen men först äre ju Svensson Svensson vilket man inte får missa!








Lite av de man fick i år:)
3 olika chokladaskar, favoriterna!
1 låda grönkakor av min älskade farmor
Julhandduk med söta katter på
2000 kr
1000 insatt på konton
Present kort på h&m 300 kr
Bodygrejs och tvål
Spargris
Klocka
Ögonskuggor
Massa ansiktsgrejs



Hahaa fyllon?

Hahaa igår... Vilken kväll, dagen med eve var crazykul o bion var så söt o rolig trots att de bara var vi som var "vuxna" där förutom alla föräldrarna haha.. Sedan stressa man till bussen, sprang till donken med linda o köpte hem käk, drack o fixa sig hos henne o skratta o flumma, trilla ur sängen och jag vet inte vad. Sedan for vi iväg i kylan till Silk o parta på.






Bakis idag vilket inte passar bra för idag skulle man iväg o julhandla med pappsen, baka massa julgodis och snart ska granenkläs.


Fullfart o klackarna i taket tonight!

Ojojoj det är visst fullfart varje dag nu och de är allt så det ska va! Vakna upp av att pappa vandra runt i huset vid elva så de blev bara upp o äta frulle o fixa till sig lite sedan for vi iväg till västerås o handla en massa julklappar, chokladaskar och de viktigaste av allt.. En julgran! Blir att klä den imorn för idag komme rjag aldrig hinna. Kom nyss innanför dörren o snart kommer Eve hit o umgås med mig sedan åker vi iväg o kikar på Sammys äventyr haha o efter de blire bussen på dirren till Linda o fixa o förkröka sedan sätter vi klackarna i taket på Silk! Måste fira att jullovet har börjat!

JAG ÄLSKAR ER!!

Ååå det är äntligen jullov och humöret är bäst just nu, tralla glatt ut i kylan till bussen som självklart men gjorde inte så mycket för leendet på läpparna tog över o musiken i lurarna fick tiden att gå snabbt. Hade sedan julavslutning i matsalen en stund sedan fika, hem o åka direkt till Swedol med pappsen och storshoppa haha o fick även en rundvisning utav Billy eftersom dom flyttat så gick upp i fika rummet o det var ju lagom nice. Sedan runt på eriksslund o handla julklapp till jessica. Hem o byta om o sedan iväg till stan o sola, donka o umgås med Linda o köpa julklapp till Sebbe sedan kom pappa o vi for iväg till hälla o mötte upp mamma och storhandla o två rullar pepparkaksdeg som bara väntar på att slinka ner i min mage. Hahaa pappas min när han fick reda på att jag redan ätit upp en hel rulle. Nu skulle han gömma dem men självklart plocka jag in varorna så jag vet allt vart det finns. Hihi, nu väl hemma så ska jag baka julgodis en stund till släkten, slå in alla packet o sedan blire pannkizar och kika på finalen i ung och bortskämd! Bäst dag och underbar start på lovet, !


DAGENS SHOPPING

Och han inte med något hål i naveln men var även så tokigt nervös o så kom vi på det halv 7 då vi skulle till donken så får bli en annan dag



sista dagen

Wiihoo idag vare sista riktiga skoldagen för i år, eller riktiga o riktiga.. Satt framför facebook hela fotolektionen o julpyssla på religon så var arbetsmiljön inställd så sluta 20 i tolv. Lagom skönt! Så fick man även ännu mer lyx när Jessika var så snäll o skjutsa hem en. Hihi, nu väl hemma så ska jag äta tacos som blev över sen igår, fixa till mig lite o förhoppningsvis hinna bråka lite med pappa också innan jag åker till stan o shoppar julklappar o kanske till o med tar hål i naveln om ja vågar med Jessica! Pittig som en tok men vill så gärna, ska tänka påt o sedan får man se om ja är stark att jag kan göra det annars får de bli imorn med Linda eller så får jag skippa det fast jag vill nå extremt!
(haha julpyssel)

Bästa helgen någonsin!

Blev fullfart från elva tiden tills nu 17:46 då man äntligen får ta de lungt. Har städat, lagat massa tacopajer o efterrätter hela förmiddan så kom släkten o gästerna vid 3. Åt så man blev proppmätt o knappt kan röra sig, skratta o prta så man är slut i huvet så lär somna tidigt inatt haha. Men tur de för visa ska ju till skolan imorn medans andra fått lov.. Lagom svartis! Men men slutar i alla fall på Tisda, längtar lagom mycket!
Aja, fick även lite presenter ida(A) 500 kr, pengar insatt på konton, bäddsett, mina svartaskinvantar med svartpäls som ja verkligen ville ha men 300 kr kändes lite väl men nu är dom äntligen mina! Sedan badgrejs typ. Lagom nöjd över denna helg, eller lagom o lagom det har varit den bästa man kan tänka sig så ska nog fylla 18 oftare!

Bästa dagen ever!

Åå vill bara tillbaka till igår, kvällen blev verkligen den bästa i mitt liv!
Dagen börja med att ja dock fick ig på naturprove, åkte hem o baka kladdkaka med kolasås så kom syrran o jessica o de blev fika o fick världens sötaste present! En fin korg med cider, parfym, min favochoklad, mugg, sötaste nallebjörnen med bestfriend halsband på o två jätte fina kort så jag blev nästan tårögd! bästastevännen man kan ha!
Sedan fixa vi hos, slet ur hela garderoben efter kläder o till slut hitta ja min outfit sedan for vi iväg till västerås o handla sedan hem o städa o fixa sig o tjejjorna tog fel på busstider, hade lite problems så de blev riktigt stressigt eftersom halva gänge kom redan vid halv 6. Men kul vare o de blev tacos, massa skratt o mys i början tills vi spela ja har aldrig:
efter de blev de stoj o stim, en massa dans o skratt o en crazykväll! så rulla danne, emil o krisse in sedan poffe o syrrans friends.
Sedan vid tio vare det iväg i kylan vingla vi fram i snön till bussen, for ner till silk där vi shaka sönder. Aldrig dansat sådär mycket o Sebbe Andersson bjöd på champangeflaska, o emmsan o billy på drinkar o så var baby där. Alla favvovänner nästan utom jessica o så sebbe o a kvällen kund einte blivit nå bättre. Verkligen bäst!






Idag mår man som en snepippadgroda, rösten är nästan borta, mår lagom illa o kroppen är trött o sliten legat i sängen hela dagen tills mammsen kom med donken. Loveit!
Nu blire ner i sängen igen sen se om man ska iväg o kika på sebbes innebandymatch eller börja fixa inför släkten som kommer o grattar mig imorn fast tror ja skippar fixandet faktiskt! haha






Btw födelsedagspresenterna var bäst!
Först 10000 kr rikare!(1000 av päronen 9 av morfar)
Korgen med cider nallen, halsband, parfym, mugg, choklad, kort(jessica)
Två par myspys morgontofflor(mamma o syster)
Plattång(pärona)
Bävermössa (pärona)
Sjungande prettyvomen kort(mamma o pappa)
Väska med massa choklad o kondomer (anna, alex, johanna)
Badkit (Evis o Nadjis)
Cider, shotar o drink (emma)
VIKsjal (krisse)
Bh (johanna)


18!!!

Åå natten alltså, kunde inte somna för all pirr i kroppen o vvid tolv tiden blev de inge sovande eftersom mobilen låg o vribreara med söta grattis sms o telefonsamtal! Hihi men till slut så blev de lite sömn o när man vakna stod de lite packet o fina blommor på bordet o väntade  o några grattis sms i telen o mammsen ringde o dagen börjar ännu bättre med att religonen var inställd så bara en lektion idag sen får man leva livet fullt ut! Jessica kommer hit på förmiddan o ska hjälpatill att handla o fixa hos syrran sedan blire tacos o annat mums uppe hos henne med tjejjorna sedan får folka rulla in tills vi sätter klackarna i taket på silk troligen! Åå vad jag längtar!!



Imorn är ingen vanlig dag

Onsdagen var inge speciell, de mesta gick baara emot mig så inge skrivande om den men torsdagen (idag) har varit nästan perfekt!
+ Glada människor som fick upp humöret (underbara vänner)
+ Tillbringa eftermiddan hos älsklingen, massa mys o skoj<3
+ Hemmagjordpizza
+ bada varmt badkar
+++++ IMORN VAKNAR MAN UPP SOM EN 18ÅRING!!! dock lagom pirrig, känns som tiden bara runnit iväg nyss räkna ja ner o då var de ca 3 månader o så vips, imorn!
+, Känner mig faktiskt lycklig, rikitgt extremglad
Bästavänner o vänner man kan ha, en underbar pojkvän o en underbar familj o speciellt syster som fixar min födelsedag med att låna lägenheten o allt. SÅ GLAD SÅ DET MÅSTE SKRIVAS UT, GLADTJEJ!

- att ja håller på att tappa rösten igen..

ToppenTisdag o pepparkaksdeg!

Måndags seg idag med men hade bara Bild o form och en kort skön svenska lektion så de passade lagom bra. Tog sedan halv tolv bussen till stan o mötte som alltid Linda vid Oxen, sola, åt donken o shoppa julklappar o annat skoj. Sedan iväg på lite andra ärenden tills mammsen kom o ja övningskörde ner till erikslund o vi handla lite PEPPARKAKSDEG och lite annat smått o gott sedan körde vi hem o det gick riktigt bra idag! Nu äre slut med kärringstop o jag kanske snart är redo för uppkörning? Känns nästan så bara pluggandet som fattas o de ska ja ta upp men inte nu för nu ska ja ta de lungt o sedan blire o steka pannkizar, ta ett bad o dejta sängen med min pepperkaksdeg o julmust såklart o så måste ja även plugga till ARL provet imorn. Usch men tacka gud för sovmorgon i alla fall!

Lussebullsbak

Usch det är måndag men idag kändes det faktiskt skönt eftersom ja fick sovmorgon en heltimme jämfört mot vad jag fått i helgen! Bussen till skolan o ha foto då man redigera bilder, gjorde ny juldesign osv sedan en massa faacebookande resten o dunka E.m.m.a -sms o bubbels med Natalie haha. Fick även äntligen träffa baby o de är 2 månader idag<3
religon sedan handla på coop med pappsen o hem o baka lussebullar o fiskburgare till lunch. muuums!

 kika lite på eclipse sedan iväg o övningsköra med mammsen o perfa när hon inte van visa hur man sätter på helljuse på hennes bil. Men gick bra ändå o nu väl hemma blire lungt, laga fiskpinnar o ris snart sen ett skönt bad!


Intensivkurs [x]

Så har man genomlidigt hela helgen med intensivkurs o idag är humöret mycket mycket bättre än igår o allt beror på körningen. Gick triktigt bra idag o nu vill jag baara ut o köra hela tiden så dax o börja stroplugga o boka uppkörning? Pirrar i kroppen fortfarande o inte hjälpte de när man kom hem o fick ta de lungt o laga chickenhamburgare med lustekullas underbara currysås man var tvungen o köpa till haha. Aja, laddar ner eclipse nu i alla fall o den blir strax klar så får kika på den o beck ikväll, dricka julmust o äta upp pepparkaksdegen som är kvar. Mamma lär inte bli så  glad eftersom jag ätit upp en hel pepparkaksdeggrej nu under helgen o jag som skulle ha vart duktig o bakat. Hahaa får hinna köpa en ny eller varför inte bara skylla på pappa? (A)

Kaffelatte utan kaffe

Haft intensivkurs från 07:00 til 17:00, först teori till frukosten sedan köra runt i halva köping. Luncha på kaffe latte o dricka kaffe latte utan kaffe, nog de sötaste man kan dricka. Smaka bara socker! Men gott vare förutom eftersmaken o lagom vuxen ja känner mig att ja faktiskt druckit kaffelatte, lr egentligen bara en latte med chokladsmak haha. Blev upphämtad av pappa sen, handla lite fika ja kan ha under kursen sedan hem o laga/äta hemmagjord pizza så var syrran o poffe här. Nu är man mätt o belåten o kanske ska iväg till hallsta men först ska ja ladda ner film för första gången i mitt liv :M


you´er not sorry..


Bullbak

Blev att kämpa på till skolan idag eftersom vi baara skulle ha mediekommunikation som var sååå värt, satt framför datan hela tiden o kika runt på fb o spela spel på msn med Nadja tills lektionen var slut. Då kom pappsen ohämta mig o de blev en vända på Coop för att handla hem julmust eftersom de dricks utav två "kalvar" här(mig o pappa). Sedan hem o baka kanelbullar o laga fiskburgare till lunch. MUMS! Men kötta sönder fingret så nu blire bamseplåster på!
Dejta sängen en stund o nu och baka klart bullarna sen får de bli en vända med mamma o pappa till hallsta o Åsby.

Halkan [x]

Kämpade sig iväg till Hässlö och gjorde halkan idag, extremt kul och riktigt härliga människor var i min grupp så de var perfa! Hade gärna åkt några var till o sladda runt lite hihi. Sedan blev de att åka till donken med pappsen o käka, hem o nu ska man chilla ner lite sedan vid 6tiden ska jag möta Eve o käka pizza sedan blire bio.  Lyckan, Kärleken och meningen med livet, inte en aning om filmen med Eve sa att den skulla va bra så får hoppas påt :)


Pepparkaksdeg, julmust o Simpson... JULSTÄMNING

Fick lite mera sömn inatt så de fick bli en snabbis till skolan eftersom jag tydligen bara hade en lektion. (bild o form) Måla mitt muppiga vattenfall sedan blev de o gå runt i hela skolan med lappar hit o dit tills pappsen kom. Hem o sova lite sedan iväg o sola (så läpparna börja blöda, bra carro!) Äta donken o köpa julklapp till syrran så ett problem ur världen. Sedan på eftermiddan kom mammsen o vi tog en sväng till Ica maxi o köpte juice o PEPPARKAKSDEG! så nu ska de ätas, hmm lr bakas... Resultat för idag blev att äta efter pannkizarna o de sköna badet. Riktig julstämning i mitt rum nu, julmust, pepparkaksdeg o så var de simpson men de sluta nyss tråkigt nu.  Får bli att dega vid datan en stund sedan komma ihåg tabletterna.. Ååå hatar att vara sjuk! så är de halkan imorn, jippi..

systermys o pizzakväll

Fortfarande sjuk o läpparna ser ut som Olinda från gamla PH, snyggt? nej!! Svider gör de ocks¨å, som bara den men men,.. Halsen är inte heller nå vidare men knarkar tabletterna jag fick igår, smörjer med salvorna o lite hjälper det men tid tar de.. Aja nog om de, syrran kom hit en sväng ida o blev faktiskt iväg en stund till TUnaPark för o köpa julklappar o nå fint till mig. Två julklappar, en klänning, ett par örhängen o en fondation sen ville jag baara hem o lägga mig för orken gick ur mig så de blev hem o sova sedan baka/äta hemmagjordpizza o dricka julmust nä'r man vakna o kika på Ung och bortskämd o nu blire nå annat halvskoj på 1an. Ska försöka somna tidigt så kanske ja kan gå imorn om ja lyckas sova nå inatt. Har tydligen baara en lektion och måste kolla vad jag missat osv. Aja nu blire o kika vidare på tv puss!



Saknar dig...

sönderkvaddadeläppar

Gårdagen var riktigt trevlig och de bjöds på en massa skratt, speciellt inne på pizzan när de kom upp "leksakslåda" och att jag tydligen kallt mig själv pudel. I alla fall förra fredagen haha. Sedan blev de en riktig "snackkväll" hos jessica tills halv 1 då mamma kom o väl hemma bröt helvetet ut igen så knappt någon sömn o man är tillbaka på ruta ett igen lr kanske -1 för de känns värre nu än då! Fanfanfanfanfaaaaan, fick bli en runda till aphoteke ida med o köpa tabletter o grejs sedan fick de även bli film o marabou så man kan ligga i sängen hela dagen fast de värsta är att det gör så ont att tugga så för färsta gången i livet var choklad en riktig pina som envist skulle in i munnen.. aja, blev suga tabletter hela dagen o smeta in mina sönderkvaddade läppar med tio kg av olika krämer som smaka så äckligt o fick tungan att kännas bortdomnad. USCH!
o ännu värre, 3 dagar utan nå resultat blire pencilin all day long, värsta ja vet o de märktes ju när ja var liten o spydde upp de jämt... Hur ska de gå??


prejadmun

Fick i alla fall en liten runda ida, till aphoteke... Fixa grejs o hoppas på att man kan bli firsk snart, febern är nästan väck men kroppen känns klen o svad o bihållsinflamationen o käften känns värre en tidigare så nej nu får de fan ta o färsvinna!! Utan massa salvor på läpparna ser de ut som nån har preja munnen på mig. snyggt!
aja har vilat o ska försöka kämpa sig iväg till pizzan o käka med lite trevligt folk sedan blire tjejkväll med jessica:) pusss

...

Det finaste du kan tänka dig
det vackraste av allt
det värdefullaste i livet....
är du


Du kan inte ljuga för ditt hjärta ...

DÖDAGDÖ!!

sjuuuuk, suger! 39,3 i feber, suuger ännu mer! Skakar i kroppen o känns som 890 grader i huve, SUGER MEST! kul att va sjuk när man fick va ledig o imorn vare sköna lektioner o helg, ÅÅ DE SUUUUGER! Legat i sängen hela dagen o skakat, hostat som en gris o allmänt helt himla lost. Iskall oboy med grädde o marenger väntas ifall ja orkar gå upp. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖDAGDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Pundare?

Ja jag är nog missbrukare på alvedon för tillfället, huvet har rå dunkat sen igår, halsen är cepe och kroppen helt slut. Sjuk tjej tjo hej och ändå tvingar man sig iväg till skolan. Fast haft mycket håltimmar idag och haft en lugn dag men de känns i huvet och lär ju inte må bättre efter ikväll. På dirren efter jag slutat blir de bussen till västerås o möta upp linda så blir de en myskväll på stan. Skulle egentligen bli hockey men jag är verkligen hängig så bättre med bara en härlig mysfika o en runda på stan. Pussss

RSS 2.0