valborg

Skolan är slut så nu äre baar tagga till och det blir att tillbringa kvällen/natten runt i hallsta. Inte helt bestämt hos vem men får se och jag hoppas på en lyckad kväll!
Ska strax hem till Jessica Nyberg i alla fall och då startare sen blire lite pizza sen kör vi på riktigt :D

Freda

Fredag och jag har sovit helt underbart inatt. Haha vakna bara en enda gång och det var vid 6 tiden och tror jag gick upp på toa då sen somna om eller om jag låg kvar och sov? jag vet inte men vakna av klockan i alla fall och nu håller jag på att fixar mig och ska även fixa frulle nu sen blire skolan och längta tills den är över sen kör vi!
Dock inte bombis på vart jag ska tillbringa kvällen men äre fest hos danne i sala åker jag dit annars blire part i hallsta :) Får hoppas på en lyckad kväll i alla fall! Pusss

<'3

När det känns som att du försöker utan någon mening
När du känner att du vill vara till hjälp och finnas där fast egentligen så faller allting isär
När tiden inte längre finns där och utan bara all smärta du bär...

Twixis


Sovit en heldel idag och sedan när mamma kom hem vid halv 4a så åkte vi vidare till Köping och kika runt lite där och köpte galjar till syrran och sedan blev de o handla mat och självklart kommer man inte hem tomhänt så de blev en liten twixpåse och annat mums.
Sen så kom jag hem vid halv 6 och slog på tvn en stund sedan blev de dumbruken och nu ska jag strax fixa en chickentacos sen blire bad o myspys vid tvn om de nu är nå bra ikväll haha. Surt att Sveriges värsta bilförare är över så får hoppas de är nå annat bra ida.
Pusss

Krämiglaxsoppa

Blev att göra nationella prove sen hem och sova. Skönt de och nu känner jag mig lite piggare så gjorde en "överraskningssoppa" till mamma. Blev någon krämiglaxsoppa som hon tjatat om så länge,  dock så blanade jag ihop från massa olika recept men de lukta gott till laxen kom i. (hatar lax!)
Luktar skapligt mycket lax i huse nu så fläkten går på för fullt haha,
(ser hemsk ut på bilden kanske men tror den är god, tänker dock inte smaka på den eftersom de är lax i men smaka innan jag hällde i de och då var den riktigt god faktiskt o de är en massa creme fraish i, muma!)


Nu ska jag nog ta och kika på andra avenyn puss

TråkigTröttTorsdag

Åå inte sovit på hela natten och nu direkt på morgonen har jag nationella jippi!
Ont i huvet som en gris, trött som en åsna, beslutsångest som en kossa på grönbete över valborg och så nationella jippi. Huvet kommer inte palla de känner jag men provet msåte göras så åker snart till skolan och fixar skiten sedan hem och sover igen tror jag. Måste vaar pigg inför valborg och vi har ändå bara samhäll och idrott och på idrotten ska vi simma och de kan ja inte göra ida eftersom ajg även är förkyld o så trött som jag är skulle jag nog baar sjunka haha.

SurTjej

Skolan var rätt okej men jag var inte på så vidare humör o inte någon annan heller kändes de som men men jag och jessika filma i alla fall ihop en liten kortfilm sen så åkte ja hem och tråka och sov eftersom de inte blev nå ikväll..
Sen så blev de att glo på tv en stund efter ja vaknat o laga mat. Findus fiskpinanr o ris, muma!
Nu blire dega vid datan sen Andra avenyn och borde egentligen plugga till äckliga nationellaprov imorn i engelska. Inte någon sovmorgon heller tack vare de, fail!
Inte nå vidare alls faktiskt och nu börjar man bli sjuk känns de som också. Ingen ork och näsan baar rinner o huvet har börjat spänna till då och då. Usch!

Onsdags Outfit

Fixar med lite blingbling idag eftersom det blir "konsert" ikväll, kommer nog bli riktigt skoj. Ska dit med Jessipessi och blir hemma någon gång ikväll :)

Svart Långstickad Tjockkoffta från Cubus
Ljusgråtunika med en stor ros från (någon affär i stockholm men finns även på Tati fast inte i ljusgrå)
Helsvarta leggins från H&m
Stort "diamant" halsband från Ur och penn

Onsdag


Onsdag och jag har sovmorgon till 12. Wiih vad skönt fast jag vakna med lite huvudvärk så de var väl inge vidare de men men jag blev i alla fall inte väckt av telefonen så många gånger som jag brukar så de var riktigt skönt de.
Gick upp vid halv 10 och käka frulle och nu håller jag på att fixa mig för fullt och blickar ut genom fönstre på de sköna vädre. SOL! Wiih får hoppas att de blir riktigt varmt och skönt idag för jag och Jess kanske ska filma ute idahg. Jag tror de eftersom vi ska göra en "sommarfilm" Haha.

<'3

Jag borde nog sova men jag är inte mig lik
För runt omkring mig så är det en massa skrik
och själv ligger jag ensam och drabbas av panik
Det finns för lite tid och inget att hålla fast vid.'
För mycket ord som sedan föll ner och dog.
För mycket hop som egentligen borde tagit stop
För mycket frågor utan svar
snart finns ingenting kvar...

Stekarn

Matten gick faktiskt riktigt bra för jag fattade på en gång. Helt otroligen men i o för sig ahr vi ju haft median, medelvärde och sånt innan. Det var bara lite nytt men de fixa sig. Tråkigt bara att jessika inte skulle va med på matten men men. Sen blev de att ta bussen hem och vänta på mamma sen blev de att glida vidare och handla mat och inför valborg och kika runt lite. Beslutsångest över vad jag vill göra på Valborg. Hmm svårt men det finns ju lite tid att tänka på fortfarande i alla fall.
Sen när vi kom hem så tog jag tag i städandet och damsög i köket och lite i mitt rum och efter de stekte jag vidare genom huse och hamna vid spisen och stekte pannkaka. MUMS vare!
Haha nu blire o steka vid datan sedan steka ner i bade. Riktigt stek i eftermidda eftersom solen försvann så man inte kunde steka i den  haaha :D

AWESOME!


Awesome väder idag!
Hunnit haft Minister för en dag och lunch och båda var riktigt najs faktiskt. Var riktigt skoj och jag blev utrikesminster så fick sitta och blabla en massa osv. Sen vid tolv blev de mmumsig fisk till lunch och sedan steka i solen med Jess. AWESOME VÄDER!
Nu blire att sitta här en stund sedan blir de att ha mördar matte. Haha, hitta även bilder från förra fredagens mattelektion. ILY stumpis!




Tisdagens outfit

Outfit idag:
Svart tunnika med långa ärmar från GinaTricot
Leopardfärgade Leggins från Gina Tricot
Låga Högklackade skor från skoäffären vid icamaxi på eriksslund^^
(suddiga bilder)


Tisdag

Tisdag och jag vakna i tid idag och är väl rätt så utvilad i alla fall och de känns riktigt skönt med tanke på att vi ska ha "minister för en dag" hela förmiddan. Inte så taggad för det precis men de får väl gå. Lika bra att gå dit och kika vad de är för nå. Kanske till och med är lite kul? Aja ja vet inte hehe. Men men, somna riktigt sött igår också frästen och de är ju NAJS haha ja de blev en jävla massa NAJS igår i telefon. Puss
Nej nu ska jag fixa frulle och fixa klart mig, i eftermidda blire västerås i alla fall. Pusss

Måndags kväll


Blev att åka till körskolan direkt efter skolan och boka ny kör tid osv och de blev på tisda nästa vecka klockan 3. Så bara tagga till haha. Sen gick vi och köpte ny sodastremgrejs. Sen blev det hem en stund och glo på tv och efter de åkte jag till Ikea med Johanna o Poffe. Dom ska flytta redan imorn, känns riktigt konstigt faktiskt men dom kommer säkert komma och hälsa på och vi kommer dit så. Kommer bli grymt kul att se hur lägenheten ser ut när dom är klara och jag bara längtar nu tills jag ska flytta och få designa helt själv.
Aja vi var där och dom köpte lite allt möjligt sedan blev det
hem och käka hemmagjord pizza och nu blire att sega här.
Borde plugga men har varken ork eller lust till det och de är
så mycket runt omkring som jag tänker på iställe så tappar koncentrationen lätt.
Puss på en bra och tröttsam måndag



Awesomeväder!

Awesome väder och nu har jag gått min halva skoldag och den har vart riktigt skön. Tillbringat den största tiden ute med jessika och skrattat som en tok så jag fick ont i magen haha.
Nu blire att fortsätta sitta vid dumburken och redigera bilder från kanalmässan sen engelska och körskolan och att bero på ingenting så har jag fått skavsår påvänster fot vid tårna!


Måndagens outfit

Vardaglid vit Tunika från Gina Tricot
Helsvarta Leggins rån H&m
Tygskor från: Haha skoäffern ute vid Icamaxi på eriksslund^^

Stressigt

Stressigaste morgonen!
Ställde klockan en kvart fel så nu stressar jag med att äta frulle och bli klar. Jippi vilken bra start på dagen men är rätt pigg så de är bara och köra på för jag ska hålla mig glad hela skoldagen.
Efter skolan blire att boka grejs på körskolan och om ja hinner ska jag till gårn med Eve. Puss

Söndags slut

Blev att ratta runt med mamma en stund på eftermiddan och efter de tog vi en skön promenix  skogen. Skönt att få gå ut lite och rensa tankarna, de är mycket som snurrar runt men det mesta är faktiskt positvit nu och det är mycket pirr i kroppen just nu. Hihi, sen blev de att dega vid datan och framför tvn, fixa chickentacos och nu väntar jag på att varmvattne ska komma så jag kan ta ett skönt bad sen blire att kika på Ballar av stål så klart :D
Puss
Helgen har frästen varit helt perfa!


Skor

Blev att åka till Erikslund med mammsen och äntligen hitta jag skor jag ville ha! Två par och ja älskar dom :) + rakhyvlar och filmer blev de då som lite extra.
Nu blire starx att fixa lunch sen kanske hjälpa Syrran att packa, baka kärleksmums och ut och ratta runt lite


BakisBrud

Kvällen igår var riktigt perfa ute i lilla Hallsta. Börja med att umgås med Jessica, Linda, Glenn, Ocke, dawe och Jennifer till halv tio sen gick jag och mötte jessika. Eller dom skrämde live ur mig när ja vingla neråt för backen mot jetmacken. Dom kom i en bil och vråltuta haha. Höll på att skita på mig men den incidenten inträffa inte i alla fall haaha. Åkte hem till henne och hämta dricka sedan gick vi hem till max och parta på där. Riktigt riktigt riktigt skoj kväll och frästan: Jag är bara sååå lik ladygaga haha xD Nya smeknamnet jao? O jessika är bara sååååå lik Mikaela Andersson. Detta fick vi väl höra hela kvällen tror jag sen blev de o shaka loss med regält! Drog hem nångång? Precis innan de skulle bli nå bråk i alla fall så de slapp man avar med om i alla fall.
Vakna upp med huvudvärk och ont i rumpan, tack vare min jess har ja blåmärka haha men trilla nog ett antal gånger till också så ad spelare för roll. Kvällen var awesome! :D


LulligLördag?

Segdeg och ont i huve men nej man taggar till nu när vädre är underbart och ikväll blire tacos sen fest i hallsta med hallstingarna haha. Kommer bli skoj att komma ut lite trots att jag känner mig rätt trött men men lite alkohol i kroppen och härliga personer så fixar sig de mesta :)


Rattarunt igen

Lyckad shopping runda och efter de fixa jag och mammsen lite käk sen blev det ut att köra en stund och nu känner jag de verkligen hur bilden ska gå haha^^. Inge motorstop idag heller :M går framåt jaoo, sen nu så blev de in och tare lite lungt och ska strax äta glass och försöka bli pigg för då äre fest i hallsta. Skoj de, behöver verkligen komma ut nu och supa till lite haha.
Ne nu ska jag fixa ny bloggdesign och hoppas att den kommer funka att se för mig med som den inte gjorde igår-.-
Pusss

Dagens Inköp

Blev en ny vårjacka och en tuff prynadskatt haha som nästan matchar till kattramarna fast dom är svarta med vita prickar iställe. Fick även beslutsångest på skor så de blev inga såna idag heller. Fan jag som behöver nya:/


Lördaag

Lördag och jag är trött och seg, känner av de rätt mycket att jag är sjuk eller något är inte helt rätt i mig..
Men gick upp vid nio och duscha så nu är jag lite piggare i alla fall, så har ja fixa mig för jag ska med mamma en runda sen skulle de egentligen bli att vara kvar på stan men är nog inte så pigg för de. Ska nog tare lungt och se ifall man kan gå ut ikväll istället. Får hoppas på de för ja orkar inte va hemma ikväll igen. Pusss

Outfit

Dagens outfit
Svart Tjocktröja från JC
Tunnika från Lindex
Leggins från H&m


Rattarunt i Regn

Blev att äta glass och kika på film under eftermiddan sedan på kvällen så laga jag till Chickenbits, klyftpotatis o currysås! MUMS o så skinkjanson till mamma o pappa :). Efter de blev de att åka ut och ratta runt lite med mamma i regn vädre och idag gick de fkatiskt riktigt bra. Lärt mig en hel del från bilskolan så de var riktigt skoj idag.
Nu har jag i alla fall kommit in och tänkte chilla ner med godis och bara ta de lungt men nej sen skulle bloggen dampa så nu har man dampat på den i ca 20 min haha. Aja får hoppas de går att fixa till mer imorn för jag ser bara de gamla av den. surt

För söt


Äntligen helg!

Söt söt söt :O:$
Äntligen är de helg o skolan är slut för denna vecka. SKÖNT!
Kämpa mig faktiskt igenom hela skoldagen idag och Jessika pigga upp mitt humör rätt mycket så mest därför. Sedan så vare inte så jobbiga lektioner heller så. Först blev det  att gå ut och foto och micke var på menshumör som alltid... Sen svenska då vi bara prata om kärlek hihi sen så fick vi prata om barndomsminnen.
Sen blev de lunch o efter de tog jag, jessika, madde o johanna en promenix i lilla hallsta sen hade vi matte sistsa timmen och tiden gick rätt fort fast fatta bara hälften. Nationella kommer ju gå bajs:O Aja tog bussen hem och nu ska jag mumsa i mig glass och bara chilla ner. Helt död ju ^^

Gör skoldagarna lite roligare (:


Fredagens Outfit

Fredagens Outfit
Brun tunika med tryck från Gina Tricot
Långtjocktröja från Wear it
Leggins med guldgknappar, band från Lindex

Fredag!


Äntligen fredag men humört ör fortfarande inge vidare och huvudet bara dunkar.
Inge vidare men ska försöka ta mig till skolan idag så får jag väl helt enkelt se hur mycket jag orkar.
Nu har jag precis käka frulle och har strax fixat klart mig, håret är fail som alltid och imorse var de inte o leka med.  Hade en mardröm i natt och tydligen hade nog håret haft det med för det stod lite hit och dit och var överallt haha usch :D

<3

Jag hade bestämt att jag skulle ge upp allting om kärlek
Det bara krångla och ledde till tårar och jag behandla folk som de var riktiga dårar och bara såra.
Jag bestämmde att ta klivet ur mitt gamla liv och inte tänka på min framtid
Leva i nuet och ta dagen som den kommer
Men nu, nu finns du!
I mina tankar, när jag sluter ögonen..
Du är över allt och kanske får du mig på fall <3

fail!

Fail dag.
Höll på att somna på samhällslektionen och huvet baar dunkar, varför åkte jag ens till skolan?
Sen blev de idrott och de var faktiskt riktigt roligt, spela fotboll och de var länge sen så de var riktigt skoj.
Sen blev de hem och baka toscakaka och nu ska vi fixa lege sen tänker ja sova för humöret är på botten! Hejs

TröttTorsda


Idag är jag inte lika pigg som igår, Känner mig lite förkyld och så och idag är de snö oväder:O. Idag de är ju 22 april! Skumt och usch men men. Hade även strömavbrott en stund imorse men gick upp vid nio och strömmen kom väl vid ca kvart-tjugoöver så. Fixa mig emellan då de inte fanns någon ström fast håre fick ju bli efter sedan så åt jag frulle och nu har jag baar degat här. Börjar inte fören tolv ida med så tänkte städa mitt rum men vene om jag har lust med de? Blir nog att gosa med misse iställe :)


dagens inköp

Dagens inköp
Tunnika Från Lindex
Leggins Från Lindex (:


Onsdag

Kikade bara på filmerna vi gjort under året på rörliga bilden idag, riktigt skoj faktiskt och fan vad mupp man är haha. Sen blev de hem till jessika, köpa hårfärg o färga hennes hår och planera våran nya film. Blir en sommarfilm utan handlig, eller handligen kommer väl egentligen handla om vår vänskap? Aja får se hur de blir tror de kommer bli grate. Sedan kom mamma o hämta mig och vi åkte till köping o handla mat och jag köpte nya ypertuffa leggins och en snygg tunnika. Gillart!
Hem sen och nu ska jag sitta här en stund sedan blire o fixa potatis, köttbullar o brunsås.(favvomaten sedan jag vart minimini) Efter de blire bad o andra avenyn :D



Ondagens Outfit

Onsdagens Outfit blir en färgstark rosa Kläning med svart bälte från Gina Tricot
Lång tjocktröja från Wear It
"korviga" leggins från Ginatricot
Skor från Din sko


Drömmorgon


Ojoj vad underbart jag sovit inatt. Haha vene varför, hade en mardröm men
samtidigt var den helt underbart och tog mig upp ur sängen efter en lång stund och fixa frulle sedan fixa mig och nu är humöret faktiskt riktigt bra. Känns som om de kommer bli en bra dag :D Och de blir de nog, ska till skolan en snabbis och tanka in filmerna jag och jess gjort på min externa sen hem till Jess och kanske fräga hennes hår och bara ha de skoj. Efter de blire handla med mammsen sen hem någon gång ikväll. Puss (:



ToppenTisda

Gick faktiskt bra på bilskolan trots att jag var nervös som en tok. Körde runt i Nibble o tur att ingen ja kände var där då haha. Sen blev de hem och kika på tv för jag hade grymt ont i huve. Troligen för jag vart så spänd men de släppte efter jag fått i mig pannkizar.
Efter de blev de lång promenix med mamma o syrran och en massa skratt om svajande muffar och annat skoj haha. Det behövdes för nu är jag pigg som en liten glad gris på grönbete, okej? Haha kanske inte passar men men, är glad och nu blire godis o oboy och tillbrunga resten av kvällen vid datan (:
Puss

Pirripirr

Lite seg förmidda blev de, Först webbdesign som gick lite halv bra med segt men fixa en ny knapp i alla fall o la in nästan alla arbeten.
Sen blev det samhäll och nog en av dom segaste lektionerna vi haft. Snacka från 10 till 20 över elva. Något trött efter de. Efter de blev det o äta kletigpotatisgratäng och nu börjar man inte fören 2 och då äre mördar matte:O Sen blire bilskolan och köra där. Riktigt riktigt riktigt pirrig men hoppas att de går bra.


Tisdag

Pirrig som en tok eftersom jag ska köra på körskolan ida. Hihi men jag får hoppas att de går bra och jag är ju nybörjare så alla gör väl lite fel då? Men men, innan så ska jag till skolan och kämpa på där och nu har jag precis ätit frulle och ska baar noppa ögonbrynen lite sen är jag helt färdig. Puss


Merafoto o mera fart

Blev ingen eneglska. Eller jag skulle läsa en engelska bok och fick göra de vart man ville så ja vänta på mamma så  åkte vi till körskolan och köpte startpackete. (teoriböcker + 3 körlektioner) Sen fota till lägget och jag blev mupp som alltid men de får duga. Hem och kika klart på filmen från igår, datan en stund sedan ut och köra lite med syrran. Hihi skoj skoj men hennes bil är inge vidare, mammas var bättre men helst ska de vara pappas Kingcab. Snor nog den sen(A) Haha. Aja, nu ska jag strax fixa chickentacos sen blire bad o tv/datan. Pusss 
Frästen så är vädret underbart och idag är jag faktiskt på humör (:


Merafoto

Fota men sötnöten både inne och självklart ute. Vädert är underbart o detta blir en bild dag :D
ILY HJÄRTAT!




Fotoförmidda

Kom till skolan vid kvart i nio och hade lite genomgång på fotot sedan så blev det ut och fota med Jasmine och Ahlaa(: Riktigt kul och vädret är underbart idag!





Dagens Outfit

Svart silvrigrutiga örhängen från JC
Svart "kurvig" klänning från Gina tricot
Svart Tjocktröja med nitar från New yorker
Svartvitaleggins från Bikbok

Skor från Din Sko

Måndaagspirr

Segt men måndag och skola
Men man överlever eftersom de är lektioner med att sitta vid datan och dega bara sen engelska.. Ska gå till kvart i 4a idag egentligen men brukar alltid få sluta vid kvart-tjugoöver 3 så de är rätt skönt de men men. Segt o vaara i skola så länge. Efter de blire ner till bilskolan och beställa "startpacketet" och imorn blire och testköra där. haha är redan pirrig men hoppas att de går bra ^^. Ne nu ska ja äta frulle o fixa mig puss

Fullfart

Ojojoj vilken dag.
Haft fullfart hela dagen, förmiddan tillbringades i västerås med mamma och shoppa.
Kom hem och slog på en film en stund
Fixa samhällsuppsatsen och skicka in
Åt lunch
Ut och övningsköra med pappa, gick riktigt bra nu känner jag dragningsläge rätt bra^^
Hem till farmor och farfra och hämta pengar till körskolan (tusen tack till er!)
Åka med pappa och tanka o lite sånt, hihi kom en hagel och regnskur precis när han skulle gå ur bilen *mohaha*
Hem och laga lasagn till mamma och pappa och chikcenbits med klyftpotatis till mig.
Ut och gå med mamma
Och nu är jag äntligen hemma och humöret är lite bättre. Dock segt med skolan men man överlever. Har ju sovmorgon onsda torsda freda till 12 och sedan på fredan äre till 1 :M
Blev en härlig söndag och ett bra avslut på veckan och helgen ändå fast det finns lite små sår men de kommer läka även om de gör ont i mig fortfarande nu vet jag i alla fall vad som gäller.

Dagens inköp

Hellokitty underkläder
Hellokitty sminkväska
119 kr för allt, älskar rea (:


Söndag

Strålande väder idag så jag och mamma åker ut till Hälla en stund och kikar runt lite där sedan blire o handla mat, hälsa på farmor o farfar o hämta pengar och i eftermidda blire ut o raca med pappa igen. Mihii ja älskart :D


^ ^

Jag vet inte vems feler var och vi båda fumlade, tvekade och kolliderade


Ratta Runt

Stan på förmiddan och böla hela tiden efter jag kommit hem, medans jag låg och kika på film, medans jag åt.. Det kommer aldrig gå att kväva min gråt.
Jag hatar att vara jag!
Men på eftermiddan så blev det ut och ratta runt med pappsen och tro de eller ej men det gick faktiskt riktigt bra. Lite läskit med hans stora Kingcab men de gick bra. Haha om man bortser från att jag höll på att köra in i lekstugan då vi skulle hem och fika haha. Men vi åkte ut sen igen och då gick de svinabra så nu är jag på bättre humör och så tog vi även en skön promenad i skogen.
Nu blire o fixa pizza deg för ikväll blire pizza och myskväll så de så!


<'3

När det känns som någon har gett dig falska förhoppningar fast det egentligen är du som gett dig själv det..
När du känner små gnistor inom dig och tror att den känner samma som dig fast gnistorna vet du egentligen är för en annan tjej.
När du ser ljus men det är de lilla du lyckades tända själv
När du känner hopp fast det var det du uppfyllde själv.
Ingenting var menat som du vill och i ditt huvud sprängs tankarna fast du står still
Du vill men vet att det är över
Du älskar men vet att du inte kommer få något tillbaka
Du vet att det egentligen var du som förstörde allt och det var du som gjorde så det blev så kallt...
Du hatar dig själv och ligger gråtandes hela natten efter att du får förstå att hoppet du själv tände var inte menat för er två..


Skoj fredag

Riktigt skoj kväll i kolbäck blev det i alla fall, kebab tallrik först sedan flumma runt och det blev som alltiden en lika knäpp och rolig kväll (:


Fredag


Kanalmässan
var helt okej faktiskt, massa godis, en t-shirt, present till mamma o syrran, massa små skräp o tusen pennor haha. Väskan var överfull när man kom där ifrån och det var segt att bära men men. Ska va hemma en stund och fixa lite sen blire kolbäck o ut o käka pizza med Eve sen blire gårn och umgås där med massa. Puss
Fick även present av syrran ida, eller vi bytte min mot hennes så fick hon 50 kr.


<3

saknar dig
det finns enbart en person som springer runt i mina tankar , en person som jag ser när jag blundar, det finns enbart en person på denna jord som har fått mig att falla, det finns en person som gör mig så irriterad, orolig, rädd, ledsen och framför allt förvirrad & den personen är du.
för jag vill finnas vid din sida, jag vill göra det du gör, jag vill fånga dina blickar tills dagen då jag dör. jag vill räcka dig min hand och jag hoppas att du tar den, jag är så osäker på vart jag har dig och jag önskar att jag inte kände så,


för så som jag känner så skulle jag kunna ge dig mitt hjärta när som helst.

jag kommer ge dig tid, jag ska vänta på dig ifall du nånsin kommer tillbaks, snälla lyssna till ditt hjärta för kanske finns jag någonstans där.


Fredag

Fredag
Äntligen helg, trots att jag bara gått bara gått en vecka sedan love så är jag redan skoltrött. Jippi...
Aja idag blire skolan, kanalmässan och fota med Jessika sen blire kolbäck med evepeve o alla.
Får väl hoppas på en bättre dag än igår i alla fall.  Puss




SÄMST

Sämst dag och mår inte bra för 5öre, HATAR ALL STRESS!
värmde tacoköttfärsen för länge så den blev hård o äcklig
Deppig på grund av datum
Slår i knät i ståldelen på datastolen
Sprängande huvudvärk
Gråtattacker
Kan de bli en bättre dag och morgon dagen kommer vara hemsk antar jag, oro sig över de jippi de  kommer verkligen gå att sova inatt!
Nu ska jag kika på tv hela natten hejs


Trött Torsdag?

Jippi att man vaknar vid 7 och är klar vaken, låp i sängen och drog mig till halv 8a sedan så gav jag upp och gick upp istället. Fixa mig och käka frulle och nu är jag helt plötsligt trött igen... Kanske är för jag snart ska till skolan? Hahaa, aja de blir skolan sen åker jag, mamma o Johanna till köping Puss


awesome dag!

Haft en riktigt awesome dag
Börja ju med sovmorgon till 12
Redigare och filmade med Jessika pessika persika till våran AGB film och den är klar och blev bäst :D
Flumma runt så ska föröska fixa in videon sen hahaa.
Tog bussen till stan och köpte mjukglass med kolasås på donken mums. Sedan gick jag och njöt i solen till mammas jobb, vi åkte o handla o ja köpte ny hårspray sen blev det hem och Micke ringde och sa att datan är fixad. WIIIIH vad härligt och vädret är bäst. Ikväll blire o hämta datan, äta pannkaka och baara njuta, och godis finns kvar hemma och det är även Andra avenyn ikväll.
Fan vilken awesome dag :D

Vädret <3

Underbart väder så det var riktigt skönt att vakna.
Började morgonen med att testa en massa kläder och idag får de bli en röd t-shirt med högkjol till och en långtjocktröja o svarta leggins.
Käka frulle med syrran och nu ska jag dega vid datan sedan tar jag halv 12 bussen till skolan, har rörligbild sedan blire att åka till mamma i västerås o handla osv och självklart bara vara ute i solen idag, älskar vädret !


Tunapark

dagens inköp från en underbart kul shoppingrunda med syrran från halv 3 till kvart över 6 hihi. Nu blire strax att käka hemmagjordpizza och bara njuta av att humöret är bra:)
1 sött sommarlinne från gina tricot
2 par leggins från bikbok
en typ tunika från bikbok
smink från h&m
Svartglittrigt diadem från H&m
Stora Örhängen från ur & penn



Jobba på

Kämpat på hela förmiddan och arbetna har gått rätt så bra. Började förstå lite på webbdesignen och skrev en del på samhälls uppsattsen men den är långt ifrån klar.. Är så komplicerat och den ger mig baar huvudvärk men ska försöka jobba stenhårt på torsda eller om jag får hem den vanliga datan så kan jag jobba hemma. Hoppas påt.
Aja sen blev de lunch och jag känner inte av nå illamående av kycklingen idag tror jag så jag hoppas ja inte åker på de som förragången de var kyckling-.- Men men nu måste jag göra bildspel till fotot eftersom jag inte gjort den, jippi. Blir en "galen höstdag" :D


TröttTisda

Sömnlösnatt och nu ska man strax iväg till skolan. jippi helt stendöd och humöret är på botten igen men men, har fixat färdigt mig o allt så åker strax sen får ja se hur länge jag orkar. Kommer somna eller behöva knarka huvudvärkstabletter om ja nu måste de... Sen blir de i alla fall tunapark med syrran så något skoj händer ida.  Pusss

Stendödbrud

Helt stendöd hela skoldagen och nu är man äntligen hemma. Usch och fy vad trött jag är så det blev inge kolbäck idag trots att jag bestämt de men är så himla trött och har riktig huvudvärk, sorry..
Är i alla fall skönt att vaar hemma och tror jag ska lägga mig och kika på tv, vill egentligen ut och hitta på nå nu när vädret är underbart men är lite väl trött för de.

Stumpis (:


<3


They will never understand
What eats at our insides


Dagens

Dagens outfit
Svart tunnika från Gina tricot
Svart finstickad långkoffta från Cubus
Jeansleggins från Bikbok


Måndaag

fixar mig och strax beger man sig iväg till skolan. Jippi, svintrött och allmänt död och upp klockan 7 är man inte precis van vid nu..

Sönda

Blev att åka iväg till faster idag och äta lunch och titta på hennes nya lägenhet, den var riktigt fin faktsit och kändes väldigt stor trots att de bara var en tvåa. En stor tvåa hehe. Åt där sedan lämna vi lite brev och ja fyllde på telen så nu kan man ringa igen i alla fall.
Nu har jag precis kommit hem och ska bara chilla sen ikväll blire chickentacos mumaaa och deppa över att de är skola imorn.. VILL INTE! men får trösta mig med ballar av stål med familjen så man i alla fall får lite skratt

fail o fan

Cpmage o cphuve och imorn är de skola. Fail o fan!

<3

Det hände för länge sen men jag vet att det var kärlek vid första ögonkastet för du fick mig verkligen att känna nå. Det pirra och mitt hjärta började att brinna.
Det var på den korta stunden jag fick se dig som fick mig att förstå  att livet var menat för oss två och om jag ska vara ärlig så har jag inte kännt den här känslan fören jag träffa dig. Du förvandla hela mig till en helt annan tjej och nu drömmer jag om dig. Jag drömmer att du igen skulle älska mig lika mycket som jag älskar dig och vi älska varann. Då när vi gick på stan och höll varann i hand, då vi kysstes i regne och älskade på en sommaräng och hur vi lyckades förstöra min säng. Hihi såna minnen vi har som jag tänker på varje dag, alla dagar, alla stunder och minuter och sekunder som vi dela och som fick mig att vilja leva.
De var dom och du som fick mig att inte gå itu.

Dagens inköp

Två svarta skålar med vita knatecken (älskar kinatecken och kinesiskt)
Två silvirga ljusstakar


Seggladdeg

Väckt av mobilen vid tio, upp och fixa sig och sedan in till stan. En seg carro men med ett gott humör :)
Redo att åka till stan men innan blev de lite morgonmys med min älskade kissemiss Misse så klart :)

Dagens inköp

Nya örhängen, blev helt tokig fäst vid dem :)


Blondiieee


Färga håret och bakatbulldeg och strax beger man sig iväg till bilskolan och ska prata lite med dom, späääännande! och pirrig hihi.
Aja håret blev faktiskt riktigt bra :)

AWESOME


Bäst kväll hos evis med tacos o "singstar" eller lips, massa skratt och skoj
Sen vid tio tiden gick jag ut och umgicks med erik, skoj att ses eftersom de var så otroligt länge sen. AWESOME DAG! och carro är glad :)






AWESOME

Bäst kväll hos evis med tacos o "singstar" eller lips, massa skratt och skoj
Sen vid tio tiden gick jag ut och umgicks med erik, skoj att ses eftersom de var så otroligt länge sen. AWESOME DAG! och carro är glad :)

Krulltott

fixat färdigt mig så nu väntar man bara på att åka hem till evis o fira henne :)
Kommer bli riktigt skoj och är hemma någongång ikväll/natt puss


Grattis EViis

Grattis Evelina Rosberg!
Det är det första jag måste säga idag, eviis fyller ju 18 idag så ska hem till henne ikväll med kg flickorna och fira henne.
Innan det så blire att dra till till bilskolan och anmäla sig:O ska gå i ahllsta så alla hallstabor lär ju passa sig något mkt haha. Sen efter de ska jag även till köping en stund med mammsen och handla lite sen blire hem och vet inte om jag hinner hitta på så mycket mer innan jag ska fixa mig till kvällen. Puss

Moshma&Poshma


Hela eftermiddan o kvällen, förutom ca 1 timme då jag var hem och käka pizza har jag spenderat med Evegumzan :D Blev en riktigt skoj dag och hitta som alltid på en massa tokiga saker och de blev en massa skratt. Saknat så att umgås med dig o de måste bli oftare som de var förut <3




dagens inköp

Dagens inköp
Puder och sminkväska från H&m
Kjol från Jc (:



köra bil O.o

Åker till västerå¨s på lite bilskolor, carro ska ju börja köra bil påriktigt nu:O
sen blir det iväg till kolbäck o träffa eve o alla andr där i lilla staden haha.


smeexigmyskudde

Blev västerås med mammsen och i far runt på en massa ställen, jag köpte ny mys kudde sedan så köpte mamma nya grejer man lägger på bordet när man äter och handla även lite mat tills ikväll (blir pannkizar), present till micke som tack för hjälpen.
Sen blev de hem o äta snickerglass sen far vi iväg till hallsta o till bilskolan, ska troligen gå där. Mihih fett skoj de ska bli :D men nej nu ska jag fixa pannkizar puss


Carro is back again

Wiih, tisdag förmidda och jag har precis fått hämta min lilla bärbara data hos Micke som nu ska vara helt bra. AWESOME! Riktigt glad och nu jäklar blire att sitta vid datan :D 
Helgen spenderades hos farmor och farfar, i hallsta med alla bästobarn o de blev lite dricka och en vildkväll och igår så blev de att åka hem till gullestnuppan jessika och umgås med henne och så tog vi en långpromenix i lilla hallsta också och träffa en massa skojsiga. Riktigt lyckadkväll och detta var mina dagar fram till nu.


Sjukling?

Sovit som en stock inatt och idag känner jag mig faktiskt glad fast har fått riktigt ont i halsen. Är nog mammas skit jag också åkt på, usch usch! Men men ska inte klaga, nu har jag i alla fall fixat mig för jag och mamma ska iväg till västerås en stund och handla lite mat, köpa grejs till hästarna o lite sånt sedan i eftermidda ska jag fixa färdigt marzipan figurerna¨sen vet jag inte vad som händer. puss

Faller igen..
Vill inte men det blir baara så
Kanske var de menat att jag skulle kämpa för oss två?


Bästapåsken

Blev en skoj och skum kväll i hallsta men var skönt att komma ut i alla fall o så fick man veta att Poffe fixat datan:D tacka gud för att syrran hitta en bra kille(A):D
Haft bästapåsken nånsin tror ja, först underbart gott påskbord, bakat min första påsktårta som uppskattades riktigt mkt, träffa jessica o alla i hallsta o datan fixad. älskart:D


Utgång

Virus på datan så ska lämna den till micke imorn jippi... Aja han kan fixa den i alla fall de vet jag:)
Nu har jag nyss käkat tacos o nu blire att fixa sig sen hem till jessica n :) Sen ska vi fixa oss lite där sen blire ut o se vad kvällen kan erbjuda :)


Påsklunch

Blev en riktigt lyckad påskdag hos farmor och farfar och stor kärlek till min älskade släkt och farmors köttbullar o brunsås! Det bästa som finns och det man ser fram emot varje jul och påsk hihi.
Kom hem vid 5 tiden och nu ska jag fixa en amssa foton som vi sedan ska skriva ut, krångla hos farmor för det tydligen baara var 99 bilder istället för 100 så man var tvungen att börja om så ska göra det hemma istället och sedan baar skicka till hennes adress så vi får bilderna.



Kycklingtårta

Tårtan är äntligen färdig och jag med så nu beger familjen sig strax iväg till farmor och farfar och träffat gulligasläkten och äter påsklunch :)



GLADPÅSK!

GLADPÅSK!
Stressat hela förmiddan med att fixa mig som blev fail eftersom jag inte har nå passande kläder nu till påsk så de fick bli en paljettklänning och stickad långkoffta i svart. Riktigt påskigt...
Men men, åkte till hallsta med mamma och lämna tipse och nu bakar jag för fullt i köket med min överrassknings efterrätt till påskborde hos farmor och farfar som vi ska till nu vid två tiden och äta hos.
Blir alltså en mysig påsklunch med släkten idag sen får jag se vad som händer, ser ut som att det blir att glida till hallsta ikväll men inge vidare pepp på de faktiskt..


Bullar

Dagens förmiddagsfix är fixat så nu på eftermiddan blev de
Lunch
Skriva lite
Åka och handla inför imorn
och nu är farmor och farfar här på fika :)


Sämst

Humöret är på botten...

1. Bakabullar
2. Plocka påskris
3. Städa mitt rum.. (snark)
4. Påskpynta


Förmiddans fix


PÅSKLOV

Wiih illamående som en tok tack vare kycklingen i skolan ida jippi! Kanske börjar bli magsjuk pågrund av den? Ja  vet inte men de har börjat lätta lite.
Aja, de var helt awesome att rida på idrotten och de gick riktigt bra. Verkligen saknat att sitta på hästryggen så nu jävlar blire ut med Cocis nån dag hihi. Sedan efter de åkte jag och mamma till köping o handla lite sen kom vi hem för en stund sen, jag fixa pizza deg. Skulle bli en chickentacos men nu vill ja PIP inte ha kyckling nå mer idag. Usch mår illa bara jag tänker på de men men de går nog över snart. Som sagt blir pizza sen ett skönt bad sedan blire att njuta framför tvn med lite gottigotti och njuta över att nu äre PÅSKLOV


jajajaja

MogooLodie!
Jajajajaa jessika :D
Jagälskar DIG! :D


Lurifix

En riktigt sömnlösnatt blev det, vet inte varför men jag har legat vaken sen 3! Tror jag somna lite efter mamma åkt till jobbe (vid 6tiden) annars så låg jag abar vaken och kika på klockan ca 100 gånger som man egentligen itne ska göra men men...
Har fixat till mig lite nu och ätit frukost och blivit lurad för första gången idag, glömde helt att de var första april haha tack fredrik för att du påminde mig genom att "skrämma" upp mig. Haha Aja, nu ska jag strax till skolan o ha engelskaprov kommer gå fail! Bra jobbat Carro(Y)
Btw ska jag också luras en massa ida så passa er ;D


RSS 2.0