3 doors down here without you

it hurts to be without you!


:(

haft en utav dom värstaste dagarna i mitt liv idag men nu har jag lyckats fått i mig mannagrynsgröt o alvedon o huvudvärken lättar o illamåendet är mindre. Riktigt skönt de för det har verkligen varit de värsta jag varit med om. Har skrikit mig hes på grund av att mitt huvud gjort så otroligt ont o mamma tänkte köra in mig till sjukan för jag bara skrek o egentligen kanske de hade vart bäst en att behövas plågas så men nu är jag lite piggare så. Fast ingen skola imorn o troligen ingen doktor heller.... Vill ändå inte åka dit när ja förlorat allt jag kämpat med :(
tusen tack farmor för all blåbärssoppa!

currysås nej tack

Shaize vad äckligt o egentligen helt otroligt.Kom hem från skolan vid halv 11 o satt på toa till ca 10 över, kul kul nej usch! Efter de så börja jag nästan skaka o tappade all ork så jag gick o la mig i sängen och svo en lång stund sedan så gick jag upp vid 1 tiden o åt lite. Magen blev värre men jag var så hungrig och eftersom jag skaka så förstod jag att jag måste få i mig nå. Sedan la jag mig i sängen och har sovit tills nu (16.30) för jag vakna och kände mig illamående. Satte på på toan men det kom ut andra vägen istället. Fresh!! Men nu blev jag faktiskt mycket piggare. Visst tog mamma tempeln o ja hade över 39 grader i feber o nu har jag fortfarande ont i huvet men absolut inte lika mycket. Att beror på en äckligsak men ändå så var det nästan bara currysås i de som kom upp o borde vara efter jag åt currysås igår med min chickentacos så nu ska ja nog hålla mig lugn med currysås!

Månda o Magsjuk?

Usch morgonen har inte varit nå vidare, jag vakna med huvudvärk o en konstig känsla i magen.. Uschtänk om ja också drabbas av magsjukan mamma o pappa haft? De vill ja verkligen inte så nej de får ja inte göra! Har redan fixat mig o nu får de bli nå "rinnande" mat till frulle o se om de blir bättre o ska testa göra ett försök till skolan eftersom de är saker som behövs göras färdigt på fotolektionen osv. puss o önska mig lyckatill tack :)

Söndag

Blev att sola hela eftermiddan istället än att åka med till farmor och farfar eftersom jag o pappa startade tredje världskriget i bilen... Inge kul de o jag gick ungefär halva vägen hem för jag inte klara av att sitta kvar i bilen. Jippi.. Men men var skönt o sola i alla fall o får väl åka till dom en annan dag.
Efter att ha legat ute i ca en timme gick ja in och kika lite på tv sedan blev de o laga chickentacos, äta o efter de åkte ja o mamma till hallsta o övningskörde lite där sedan körde jag hem. Riktigt skoj äre!
Och ja, söndagen lider mot sitt slut o ja ska bara ta de lungt här vid datan eller framför tvn o imorn äre skola. Segt de men helgen har vart riktigt bra!

<3

With eyes open my body’s floating down the river
This life, what have I confined you for?
It’s all inside, it’s all in silence
When the raven gets its way
A million thoughts are swept away
And then you leave it all, you leave it all behind

Skooor

Blev en jätte trevlig shoppingrunda med mamma o pappa. Lite tjafs i bilen mellan dom som alltid om körningen men de är det alltid så och alltid lika kul att lyssna på haha. Vi åkte i alla fall först till biltema o handla lite konor, extra backspegel o även nya dusch grejer. Sedan blev de tati o hittade ingen ny avslutningsklänning men två andra söta tunnikor som faktiskt passar nu till sommaren. Hade ju vart stor rea där nyss så idag var de väl sista dagen så allt var nästan utplockat, riktigt tråkigt de men men kommer väl fler tillfällen. Efter de gick vi in på skopunkten o jag blev verkligen förälskad i ett par högklackade, o pappa köpte ett par skor med så jag fick köpa mina eftersom de skulle bli halvaprise på hans då. Wiiiih ! Snyggaste skorna jag nånsinägt tror ja och dom ska ja ha på avslutningen tänkte ja. Hihi fick även liten minirabbat av pappa så ja fick betala han 250 istället för 400 kr som dom egentligen skulle kosta men hans skor blev ju baar 150kr för så var därför. Aja, efter de blev de mormorsgrav så de blev lite ledsamt för jag saknar henne så! Hoppas du har de bra där uppe.
Sist blev de att handla mat på Willys o sedan coop o köpa glassar till mig o blommor till farmor. Sedan blev de hem o nu ska jag fixa lunch o äta en myslunch med mamma o pappa sedan ska man iväg till farmor o farfar.


varmvatten?

Godmorgon soliga värld!
Idag är humöret mycket bättre fast har regält ont i både huve, rumpan o även ryggen tack vare alla karuseller igår men det vare värt. Kvällen var riktigt kul så.
Imorse så var jag uppe och duscha halv 6 på morgonen, helt sjukt! Men jag vet inte ifall jag drömde eller inte, jag kände varmtvatten över min kropp men förstod nog inte helt att jag faktiskt stod i dushen. Jag minns bara att jag vakna utav att jag kände mig lite svettig och flottig i håret sedan så befann jag mig plötsligt i duschen haha. Aja, sedan sov jag till halv tio, åt frukost o nu har jag fixat mig o ska iväg med mamma o pappa o handla mat, köpa nya skor o klänning till avslutningen om ja hittar nå, lämna blommor på mormorsgrav och så in på biltema. Blir full rulle hela förmiddan. O ska även övningsköra :D Pusss

Köpinsyran

Blev en riktig toppen kväll med stumpis på Köpingsyran som vi även tillbringa med johan o matthias. Hihi, åkte massa karuseller så de kändes nästan som ja skulle spy efter sedan så blev jag förälskad i "majagräddnos" (chokladbollar) brände 45 kr på de eftersom dom kosta 15 kr styck. Lite dyrt men de vare värt, orgasm när man äter dom så jag åt en där o nu ska ja trycka i mig dom andra två haha. Sjukt gooott! Blev även en marabou digestive som är lika bra att äta upp också eftersom de är två rader kvar. Aja köpingsyran var jätte kul i alla fall o ja vann även en Playboy kanin o träffa nadja, alex o michel nu en stund innan vi skulle åka.
En awesome kväll de här med :D




Lördag

Riktigt seg och tråkig dag har det vart fast jag här väl sovit nästan hela dagen så inte konstigt sedan så tog jag även en promenad o när jag gått ungefär halva börja de störtregna så jag såg ut som en drängt katt. Skönt(Y). Aja sen sov jag vidare o har även varit ute och övningskört lite, blev lite ifrån kolbäck o sånt. Rätt kul men inte kul när man mår illa så ska ta d elungt o fixa mat snart sedan mig för ikväll blire köpingsyran med stumpis även om inte humöret är nå vidare så. Ska även träffa Nadja o alex o dom kommer säkert också vara där, skoj skoj ska de bli :D


MagsjukaFamiljen

Sov yper skönt inatt men dock inte lika skönt att vakna och höra att mamma spytt hela natten o pappa mår inte heller nå bra i magen, stackarna o får hoppas jag inte blir smittad! De vill jag verkligen inte o ikväll blire ju Köpingsyran med Jessika o de vill ja inte heller missa så. Men men, har hunnit äta frukost o faktiskt städat i mitt rum nu på förmiddan eftersom jag är extremt uttråkad o inte på nå vidar ehumör, säkert för att jag är orolig för att också bli magsjuk. Skulle inte va nå vidare så men ska föröska hålla mig frisk. Aja nu blire att kika färdigt på Nära % Kära i alla fall Pusss

Kinamat in my heart!

Kvällen blev awesome!
Hihi tog halv 6 bussen till stan o mötte Jonas på station sedan gick vi runt i de varma vädre o kika på lite allt möjligt. Var meningen att han skulle köpa morsdagpresent men blev en Fred Perry pike iställe hmm. Haha sedan så gick vi vidare o åt på en Kinarestaurang som ja glömt namnet på men riktigt mysigt var de o maten var ju gudomlig! Tänk vad jag missat på mina 17½ år, helt sjukt! Kommer bli friterad kyckling eller friterade tigerräkor oftare, de smaka verkligen awesome! Satt säkert där i två timmar o i slute var de mest för att det regna så vi vänta på att de skulle sluta hihi. Sedan gick vi ner mot stan, tog bussen hem o in på ica o köpte marabou digestive så klrt. Sedan blev de att kika på Patrioten o gav grabben stenhård massage vilket tydligen var skumt, hmm ja skulle nog avlida men men tycker han de är skönt så. :) hemma nu vid kvart i 1 o ige vidare att få höra att mamma spytt typ tio gånger o pappa skitit som en ko. Magsjuka?:O usch usch får hoppas ja slipper de där i alla fall för de är snart sommarlov ju o imorn ska ja på köpingsyran med jessika så ska inte va sjuk då!!
(Btw har jag även äääntligen fått äta en lyckokaka, smaka rätt gott men är ju texten som är poängen, i min stod de "Be on alert for a new opportunity" så de ska ja)
Tack för kvällen :)


Kvällsoutfit

Ut o äta Kinamat med Jonas, försökte fixa till sig lite extra med faila regält men men kommer bli riktigt mysigt o trevligt i alla fall :)
Sommarklänning med blå/vita rosor från H&m
Siden/spetsjacka från Ginatricot
Svarta leggins med massa sömmar från Gina tricot
"vitt" pärlhalsband från Guldfynd + pärlörhängen



Kinamat?

Svenska prove gick som de gick o efter de drog ja hem och käka lunch o tog de lungt sedan blev de tillbaka igen o ha matte igen o lär inte gå nå vidare på första delen på de prove heller. Jippi Carro... Aja tog bussen hem o nu sitter jag och äter Marsglass o ska in i duschen sen fixa mig, köra lite bil sen blire att åka o träffa Jonas i västerås, blir o kika en vända på stan sen ska man äta Kinamat för första gången i sitt liv, hihi får hoppas de är så gott som alla säger. Puss

sol?


Vart är solen idag då? Moln och blåst o de är freda, inge vidare de inte! Inte så vidare med mig idag heller men jag hoppas på en bra dag idag, inte hundra på vad som händer efter skolan men jag hoppas de blir Kina mat med Jonas annars åker jag väl troligen till marknaden sen framnäs om vädret är bra. Aja det är morgon nu i alla fall och jag ska strax fixa frulle sedan blire till skolan o skriva ut bilder till Syrran, ha svenska prov? Ja vi skulel ha de förra veckan men hon kom ju inte så man vet aldrig om man ska förbereddasig eller inte. Bra (Y), aja sen blire matte o sen får jag som sagt se vad som händer, kurrar i magen så nu blire frulle puss!



 


tequila o 20kg salt

Blev att hänga med syrran till stan o köpa saltstenar till hästarna fast gubben i butiken tänkte precis som jag, de blir tequila i helgen haha :D, Braa köra på stort när man har 20 kg salt hemma. Haha, sedan tog vi en bilsväng runt strömsholm och lite sånt o efter de blev de hem o glo på tv, fixa tacos o ta en skön dusch. Sedan precis när man kommit ut där ifrån ringde faster aster, hon ska till Spanien om två veckor, inte liiiite avundsjuk heller! Blev o prata lite om de och skratta o drog även upp gamla minnen om när vi spela monopol haha o ja med mina prickikorv gator trots att dom var svart med vita prickar, verkligen prickikorv? Haha jo för mig var det de. Aja bvar riktigt kul och får troligen träffa henne på sönda eftersom de är morsdag o vi ska nog hem till farmor o farfar då. Nu orkar ja inte skriva mer utan ska bara ta de lungt, börjar tidigt imorn också så de blir att försöka gå och lägga sig i skpligtid om de nu går.
(kossan ska med på party frästen för att bevisa att riktiga "bönder" kan supa till lite) xD



Min tååå!

Klar med tårtan o klar med fotograferingen av dumma Cocciiz som klev mig på foten. Bilderna blev sådär precis som tårtan men tårtan smaka gott i alla fall! Haha, nu blire o sitta här sen hoppas på att syrran orkar åka till västerås en snabbis o köpa lite grejs till mamma o frästen så har ja äntligen fått mitt körkortstilsstånd så nu jävlar kan ja ut o ratta runt lagligt haha :D
(Min egna mandeltårta, mareng o sötmandel sedan smörkräm med vaniljsocker o grädde uppepå)






G/Vg?

samhälls "prove" gick väl som de gick, svara på frågorna hans ställde men lär inte bli mer en g antar jag men men jag ska ha ett vg i betyg de har ja bestämt! Fått de på allting annat utom en skriv grej så jag tycker jag kan vara värd de men Hans är ju som han är så man får väl se o hoppas på de bästa.
Tog bussen hem o träffa Ronja o hennes grabb så snacka lite med dom o sedan bytte ja som alltid buss o när man kom hem var syrran hemma o skrämmde livet ur en haha. Blev o snacka med henne o ska fota henne sen i eftermidda men nej nu är jag hungrig så ska fixa ägg o räkmacka o sedan baka tårtan till mamma o hennes jobb, puss!

Huvudvärk her i come!

Huvudvärk som en gris efter kvällen/natten igår, legat o orat mig som en tok men skönt att veta att dom faktiskt mår bra. Men tankarna snurrar runt ändå uch och idag ska ja ha samhällsprov. Jippi kommer faila totalt men men... Efter de så blir de hem och baka tårta till mamma o hennes jobb om humöre kan gå upp. Just nu är man inte så pepp för nå..




Awesome onsda

Blev att gå runt i halva hallsta med Jonas, Calle, Robin och Jack o shaize vad vädre är underbart. Nästan för varmt men ska inte klaga hihi hade de ju riktigt trevligt i alla fall så. Sedan tog jag bussen hem o nu måste ja plugga till samhälle imorn, inte ens kika på de så kommer väl faila totalt men men bara o tagga till. Sen ikväll blire även pannkizar igen eftersom de blev kvar sen igår sen blire att ta de lungt o baara njuta :)
Du är awesome!

Cykelfärd

Blev att kika på 3 av filmerna vi gjort på rörliga bilden(tog ca 30 min) sedan fick vi sluta så ja hängde med jessika till en percingaffär men tydligen fick man bara handla på näte så vi gick och sola iställe i sporthallen. Grymt skönt vare o lite syns det men ska försöka göra de varje vecka nu tills den riktiga solen kommer.
Efter de blev de i alla fall hem till jessika en stund sedan tog ja bussen hem o käka ploppglass hihi, Inte sådär yper god eftersom ja inte gillar chokladglass. Men men, nu ska ja fixa mig lite sedan blire tillbaka till hallsta o umgås med jonas o några:) Pusss


Onsdags Outfit

Outfit idag:
Svart tunnika med långa ärmar från Gina tricot
Mörkblå jeansjacka med silverränder längstner på armarna från Lindex
Grå/blå Jeansleggins från Bikbok
Rosasjal från bikbok

Onsdaaa


Vakna tidigt trots att jag har sovmorgon och börjar inte fören 12. Känns inge vidare men men blev glad att kika ut och se att det var sol idag i alla fall. Får hoppas de håller i sig nu för igår var de inge vidare, regna hela dagen jippi! Aja, just nu håller jag på att fixa mig sen blire frulle o dega här tills man ska till skolan o ha rörligbild. Eller vi ska egentligen baara titta på det vi gjort och fika. Najs skoldag va? :D jag älskart

<3<3

Ett farväl
Ett faväl som kanske aldrig egenligen blivit av
Ett kapitel
Ett kapitel som aldrig blivit avslutat
En sång
En sång som kanske aldrig någon sjöng
Kanske var det bara jag som levde i en dröm
En dröm om en framtid
En dröm om ett ljus
En dröm om att inte dö utan att leva fullt ut
Aldrig falla utan bara få flyga ifrån alla
//caroline Strandberg

Plopp


Ösregna under tiden jag stod och vänta på bussen så mina leggins skulle man nog egentligen kunnat krama ur och fått en stor hink med vatten, jippi.. Men jag hade i alla fall med mig parraflaxe så de så var torr på överkroppen i alla fall. Matten gick väl okej men prove kommer gå fail å första delen eftersom jag är sämst på "puttesatsen" osv men men baar kämpa på. Sedan tog jag bussen o träffa jens o linus en snabbis, skoj de att få snacka lite med muppsen eftersom de var ett tag sen. Efter de köpte ja en dumleglass sen kom mamma o vi får in till västerås. Har panik över vad jag ska ha på avslutningen men hitta ett snyggt linne i alla fall fast vill egenltigen ha klänning så ska leta vidare, ny dvd film har itne sett den så hoppas på att den är bra, sen blev de ploppglassar haha, aldrig ätit så hoppas de är gott, sedan en ny rakhyvel o deo sen hjälpte ja mammsen o handla mat.
Nu blire att fixa cafeworld o farmville haha slite nörd kanske(A) sen ska stekan steka pannkaka, mums o stek :D
SEn tänker jag nog ta en dusch sedan blire kvälls mys med att kika på uglybetty o mumsa godis o säkert nörda här eftersom ja inte börjar fören 12 imorn :M
Pusss
(Btw så blev faktiskt sockerkakan riktigt bra)






Missy Higgins - Where I stood

Vad ska man göra?... Dagens humör o dagens låt!

And I won't be far from where you are if ever you should call

You meant more to me than anyone I ever loved at all
But you taught me how to trust myself and so I say to you
This is what I have to do

'Cos I dont know who I am, who I am without you
All I know is that I should
And I don't know if I could stand another hand upon you
All I know is that I should
'Cos she he will love you more than I could
She he who dares to stand where I stood
Oh, she he who dares to stand where I stood


Ibland tänker man bara för mycket...


Webbdesignen gick som den gick o hemsidan är väl inge vidare men ett G borde jag klara i alla fall sen kan man ju drömma vidare om nå bättre betyg men men. Tog tio bussen hem och nu tänkte ja slänga ihop en sockerkaka till mamma o pappa i eftermidda (blir en större sats så man kan sno lite smet(A)) haha. Se n blire o fixa lunch sedan så ska man tillbaka till skolan och ha matte. Måste ju få vg på prove så måste kämpa på som f*n. Shaize! Aja får hoppas de går bra. Sen i eftermidda ska man hjälpa mamma o handla eftersom min doktor var borta ida så ska tydligen dit nästa tisda.
Ikväll ska stekarn steka pannkaka och kika på uglybetty!

Ibland tänker man bara för mycket...

Nitar o läder


dagens Outfit
Svart veckadklänning från Gina Tricot
Svart tjocktröja med Nitar från New yorker
Svarta leggins med "nitar" från Ginatricot
Silvriga "blingbling" från Guldfynd


Where is it?



Känns riktigt värt att åka till skolan nu, ha webbdesign i en timme sedan hem och så börjar jag inte fören 2. Men eftersom jag måste fixa min webbsida idag så lika bra att åka dit och fixa det sen tare lungt hemma. Är även rätt så utvilad så de får funka och kan ju sova när jag kommer hem hiihiii.
Vädre är sämst frästen, har regna under natten säkert och nu ser de bara ruggit ut och blåser som f*n, usch!!

Måndag

Skolan har vart skapligt seg så jag drog vid 3 och umgicks med eve hela eftermiddan. Riktigt skoj de o vi var lite överallt o umgicks med folk och stekte ute i solen fast vädre har ju varit hyfsat skumt idag. Strålande sol, blåst, moln och så om och om igen. Riktigt segt de men men. Sedan tog jag halv 7 bussen hem och käka hemmagjord pizza, mums! O nu blire strax o lägga sig i badet sen baar ta de lungt. Puss

Dagens låt

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair




Ny vecka



Ny vecka
Nya tag
Nya möjligheter
Denna vecka ska jag försöka hålla humöret uppe och baara tänka framåt. Sovit både bra o dåligt inatt frästen, somna rätt tidigt men sedan vakna jag vid 3 och har väl halvsovit sen dess, skumt.. Men känner mig inte så jätte trött i alla fall, skönt de o strax ska man iväg till skolan då och jag har precis hunnit fixa färdigt mig och just nu sitter jag och mumsar frulle och hoppas på att vädre o dagen ska bli bra hihi puss

Skapligt

Vädret har verkligen varit skumt idag, regnat, blåst sedan strålande sol en snabbis sedan tillbaka med regn och blåst. Segt segt segt så de har inte blivit nå stek för mig idag men haft det okej ändå och nu på kvällen så överraska man mamma o pappa med att göra en skinkjanson som är pappas favvis och reslutatet blev bra o han sa faktiskt att de var gott men ändra sig som alltid snabbt till "skapligt" hahaa. Jadu det är ju skapligt i alla fall.
(innan ugnen)

<3

a part of me wants to leave but the other half still believes.


regn regn regn

Ändrade planer, kommit en massa regn och blåser så ifall man tar med sig parraplaxe ut så kommer man troligen flyga iväg haha så jag håller mig inne nu och färgar håret istället o reslutatet blev faktiskt bra. Nu är jag bara seg och så har vi även Poffe o Johanna på besök. Kul och se dom två igen hihi, suttit en lång stund och snacka om allt möjligt och bara haft det trevligt och dom blir väl här ett tag till. Sn blire lunch och kanske hjälpa mamma att lämna massa saker på återvinnigen o köpa tidningar till farmor o farfar. Snäll är man allt :) + bra humör trots vädre
(före)

(efter)

Vart tog vädre vägen?:O

Dagen/Kvällen igår var helt awesome och kom hem nångång igår natt med toppen humör o somna sött vid 3 tiden tror ja sedan har man sovit hela natten faktiskt. Känns riktigt skönt o vara ut vilad men inte lika skönt när man tänkte ta en stekar dag idag och solen är helt borta. Så typsikt! Aja, jag har i alla fall pallrat mig upp och käka frulle sedan bara legat i sängen o kikat på film och ska nog fortsätta med det. Pusss

Stek

suuupervarmt men shaize vad de ska börja blåsa helt plötsligt... Riktigt irriterande det så har inte blivit så mycket stekande som man tänkt sig men lite tid i solen ha jag allt trillbringat på eftermiddan sedan tagit det lungt och moffatglass i storalass, behövs när de är så stek! :)
Nu blire att chilla vidare sen ikväll blire kanske grillat ifall de inte blåser så och efter de åker jag hem till Jonas och hälsar på han lite sen får man se vad som händer, hemma någon gång ikväll/natt Pusss :)


180 grader!

Hemskt irriterande natt eftersom det säkert var 180 grader under mitt täcka och massa fåglar har låtit hela natten så de har väl inte blivit nån vidare sömn inatt men men vädret är awesome i alla fall så jag ska åka iväg till västerås en stund sedan blire o steka steka steka hela eftermiddan sen iväg på kvällen hoppas ja på. Pusss

 

 

 


Stekigt värre

har vart riktigt stekigt varmt idag men helt underbart bra! o man ska ju inte klaga på vädre nu när vi äntligen fått värme.
Blev att åka in o ha matte sedan tog ja bussen ner på stan o fika med Jonasbonis på brynolfsbagare o nu känns de som man ruinerat han:$, ska bjuda igen :)Riktigt kul att träffa vännen igen eftersom det var evigheter sen sist... Efter en lång stund på fiket gick vi runt på stan o kika kläder och baar hade de allmänt trevligt Hihi och sen tog jag 6 bussen hem med lisen och snacka massa minnen sen nu ska jag strax äta pizza sen ikväll blire ut o festa på framnäs med alla. Pusss på underbart bra dag och underbart bra väder!:D

Outfit för skola o stan

Outfiten för idag
Tunnika med högsvartkjol o vitlinne ihop från Bikbok
Svart koffta med  stora armar från Cubus
Vita veckade leggins från Ginatricot
Leopardfärgad halsduk från Cubus


lyx

Lyx att man bara hade foto i en timme då sedan börjar man inte fören 1 igen o ska ha matte.
Blev att åka hem nu emellan och ska väl snart fixa käk sen blire tillbaks till skolan eftersom jag missar matten på Tisda så lika bra att åka på den idag och sen blir det ner på stan och ta en fika med Jonas sen får jag se vad som händer:) Funderar på att pallra mig ner till framnäs ikväll eller så men får se vad kvällen bjuds på :)
Puss


Längtan

Fick riktigt svårt att somna igår, mycket tankar som snurrar runt just nu och shaize så varmt det är. Inatt så blir de inge duntäcke i sängen! usch usch man lökar ju sönder i mitt rum. Men men nog om de nu äre äntligen fredag, har lite prov och tydligen svenska prov idag. usch men får hoppas de går bra sen äre äntligen helg!


What a day

What a day when war becomes a thing of the past
and peace, we will have it at last
and life is finally worth its cost and oh oh oh
What a day when men finally live what they teach
and love aint just a concept we preach
and blood no longer runs in the streets
oh oh oh, what a day

Stek!

Skolan var hyfsat seg och shaize vilket stekigt väder det vart, underbart! fast inte lika underbart att vara ute och spela brännboll då men det funka. Sen blev de bussen till Kolbäck där mamma hämta mig så åkte vi o handla o lite sånt o hon kan då luckas med allt. Var en betong grej som stod på en parkering, hon gick på ena sidan och jag på andra. Dörren till willys var rakt på men ändå skulle hon tydligen svänga och ramla över den haha^^. Såg sjukt dumt ut och man kan tro att hon tappat glasögona fast hon hade dom på sig. Hihi, sen nu kom vi hem vid kvart i 6 och jag ska sitta här och dega en stund lr slå på tvn sen blire tacos, duscha o kanske åka o sola en stund. Pusss

TröttTorsdag


En trött torsdag antar jag att det kommer bli trots att jag hade sovmorgon en timme längre fast vakna av mobilen ändå så blev att ligga och dra sig en stund sedan gick jag upp, käka frulle o nu fixar mig. Ca 40 min tills man ska gå till bussen och jag är nästan färdig. Rätt skönt att man inte behöver stressa men det är alltid så här dagarna man inte orkar bry sig så mkt, jag går med svart mjukis och min röda adidaströja o håret uppsatt idag. Aja de blir skolan sen åka iväg o handla med mammsen i Köping. Puss
Frästen så har jag drömt en massa inatt, visa bra och visa dåliga saker men många människor vad med i alla fall som jag känner haha. Var mys att vakna i alla fall :)
o till sist, GRATTIS jESSICA 16 ÅR! :D<3




Bilkurs check!

Segsegseg bilkurs men nu är det över, skönt de! men så fick man ju godis o macka så ska väl inte klaga allt för mycket frästen haha. Nu blire att sitta här och mumsa upp de sista godise från igår och bara ta det lungt, har ju sovmorgon en liten stund imorn med så kan vara uppe sen sitter man o väntar på telefonsamtal :) Pusss

Fotostudion med jess

Värdelösskoldag men kul vare i alla fall.
Fota med jessika i studion och sedan kika vi på våran grymt braiga musikvidoremix haha. Skratta som en tok och de var ännu bättre att se de på storbildsskärmen. Haha, sen så blev det att umgås med Ronja tills bussen kom o de blev hem och käka daimglass o nu ska man baar vänta på att klockan ska bli 5 och man ska på bilkursen. Inte så taggad men måste ju göras så för jag kan ju inte fortsätta köra utan tillståndet om ja vill köra till västerås lr så. Aja hemma vid nio tiden typ, Pusss




Lyx


Lyx med sovmorgon idag då men int elika lyx med vädre tydligen. Vakna och kika ut genom fönstre, rätt grått och bara massa blåst. Usch! Tycker vädre ska vara lika bra som tidigare då vare sol och över 20+, underbart helt enkelt! Men men, håller på att fixa mig nu och ska strax fixa hoppmackor till frulle mums! Sen blire att dega här en stund tills bussen kommer sen ska jag och jessika troligen in i fotostudion. Puss



ToppenTisda!

Blev lite ändrade planer på att bara ta de lungt på eftermiddan, fick hjälpa mamma att borra på stolparna i hagen så kom hon och tryckte i nånting i hålen så tråden ska sitta. Aja vädret är ju underbart så man bara njöt när man gick där och borra runt i hagen och ville knappt cykla hem så stanna där en lång stund. Sedan ställde sig stekarn o stekte Pannkakizar och mums så gott det är o 3gången idag man moffar i sig massa glass haha men nu vare vanlig vanlijglas smed jordgubbssylt. Mums! Efter de blev det ett bad o nu blire att slappa framför tvn o kika på Uglybetty och moffa godis till magen spricker hihi.
Btw så känner jag mig fortfarande glad :)
Puss på en toppentisda!


Shopping shopping shopping


Shoppoholish


Nationella gick bajs bajs bajs men men nu äre i alla fall gjort och de känns skönt det trots att de nog kan bli ett ig på just de prova men men. Sluta vid halv 11 så tog bussen till stan, käka donken och självklart blev det en Mcflurry daim med kolasås till efterrätt! Sen blev det storshopping för min del.
Köpte faktiskt
4 par olika typ leggins
1 tunnika
1 Jeansjacka
2 par örhängen
Över ½ kg godis

Så nu är man pank fast riktigt glad hihi

Aja nu blire att tare lungt o sitter o mumsar i mig lite dumleglass. Humöret blev mkt mkt mkt bättre ida så nu ska jag bara njuta!
Funderar på att slå på tvn en stund också sen ikväll blire stekaran som ska steka/äta pannkaka sedan ha en underbart skönkväll bara o ta ett bad, mumsa godis och bara vara glad!:)

Outfit

Outfit idag:
Svart/vit/grå Tunnika från Lindex
Svart/vit Adidaströja från Stadium
Hel svarta leggins från H&m
Svart skinväska med storros från ...
Svart/silvriga stora örhängen från Jc



Huvudvärk!


Ont i huvet som en liten gris idag. usch usch! Allt tack vare matten antar jag, föröskte plugga igår men på något sätt vill de inte fastna så idag känner jag riktig panik eftersom vi har prove direkt på morgonen. Jippi! Aja får gå som det går måste i alla fall fixa klart mig nu och äta frulle sen får man hålla tummarna. Pusss

PluggPluggPlugg

Blev att åka hem efter foto och jobba hemma med textkommunikationen eftersom Micke inte var där. Tydligen sitter stackarsgubben fast i england. Men men, åkte hem och fixa lunch, var ute en stund o stekte i solen sedan blev det att kika på Varannan Vecka, sjukt kul film och helt knäpp haha så det kom fram några skratt och fick upp humöret lite. Sedan blev det att åka till skolan igen och ha engelska, lyssna bara på 3 redovisningar sen fick vi sluta så mamma hämta mig och vi åkte ner till coop och köpte massa frukt. Gröntäpple är bäst nu när det är sommar!
Sen blev det tobak i kolbäck sedan hem och steka i solen med matteboken.. usch nationella imorn inte ett dugg pepp för det men jag har föröskt och plugga nu och lite tror jag fastnat!
Nu blire i alla fall att tare lungt sedan hemmagjordpizza och plugga vidare o kika på simpson!. Puss!


Sommarkänsla!

Känns som sommar idag, vädret är awesome och humöret på botten. Jippi!
Outfit för idag
Helsvart linne från Stadium
Nickejacka med guldtryck från Stadium
Leopardfärgadsjal från Cubus
Svart kortkjol från Ginatricot
Leopardleggins från Ginatricot
Skor med fotledsband från Din sko



Segdeg



Segadegen fixar sig för fullamuggar och ska strax äta frulle. usch usch inte pepp för skolan idag men men det är väl bara att kämpa på o se glad ut? Skulle ju inte tacka nej till att ligga ochs ova några timmar till men har mest bara "data lektioner" idag så de borde gå att ta sig igenom de. Dock slutar jag sent. usch!

Bajs påt!

Söndagen lider mot sitt slut o nu börjar snart en helvetes skolvecka igen, har precis ätit chickentacos och nu väntar duschen på mig. Skönt de men just nu önskar man att tiden skulle vara nästan stilla för imorn är det ju skolan. Usch usch usch jag vill inte, nationella på tisda också i Matte B och en massa mera plugg och jag känner mig knappt frisk. Bajs påt!
Aja man får väl trösta sig med att kika på Ballar av stål och frossa Lindor chokladägg!

Teckentack!

Är lite väl mycket och tänka på just nu, först så är det en massa plugg i skolan nu coh det är mycket som måste göras men jag har riktigt tappat suge nu på sista tiden. har väl kommit in i den där sega tonårsperioden då det är mycket viktigare med killar, kompisar o festande än att faktiskt sköta sig. Visst så kämpar jag på med pluggandet och har kikat igenom matteboken men det är inte mycket man fattar och att bara sitta o glo i den får inte upp humöret nå vidare. Får mig nästan bara mer att tänka på allt annat som jag egentligen inte borde bry mig om... Stod även i Horoskåpet att jag snart inser meningen med det som sker så jag får hoppas det stämmer. Ge mig några schyssta tecken om hur det ska bli så jag fattar någongång tack!

Lika kall som snön
tack vare dig får jag ingen sömn
Lika mörk som natten

Så smyger du runt i mitt huvud lika tyst som katten


SegSöndag

Frukost
Klätt på/fixa mig (så mkt man hade lust med..)
Klippt mamma
Slått upp matteboken och gjort två mattetal (y)
Nu blir de att åka till återvinningen sedan iväg och köpa nya hörlurar till mobilen. Pusss
Sen får man se vad som händer, måste egentligen plugga som en gnu tills nationella men man ska bara orka

Bekväm Söndags Outfit

Seg söndag
Outfiten för idag blir enkel o vardaglig
Vitt linne från H&m
Svart Adidaströja från Stadium
Blå pösbrallor från H&m
Converse från Stadium


Beslutsångest!

Laga hemmagjord Pizza till familjen idag, mums vare! Men nej nu har jag Grov beslutsångest om vart jag ska åka ikväll och klockan är strax halv nio.. Ååå, fest i framnäs?Chillidill i hallsta? Sala?:O ååå panik! Luter åt sala lr västerås men jag vet inte det är lite segt när man ska krångla med skjuts så kanske får slagga över där o de är ja inte hundra på om jag vill. Beror på hos vem och med vilka. Aja har precis tagit en dusch o nu ska ja fixa mig sen får man se vart man hamnar ikväll Puss :)


Dagens Sanningar

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Caroline
Smeknamn: Carro
Låt som när du är ledsen sörjer till? You´re my sun
Beroende av: Choklad
Vem behöver du mest just nu: Få ett piggare humör
Vad tror folk om dig? Vet ej, bryr mej ej
Stämmer det? duno
Vad säger du för att imponera på någon? Brukar inte försöka imponera på någon utan va den jag är
Hur imponerar man på dig? Vetinte, men några lyckas
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Framäs:)<3
Var bor du? Säby
Trivs du där: funkar
Sprit, cider, vin eller öl: Cider lr grogga
Brukar du bli för full: Humdie dumdie
Vad har du för mobil operatör: Comviq kompis
Är du allergisk i mot något: Tror inte de
Har du haft sex idag: Ne
Nästa mål i ditt liv: Hemlis
Hur svarar du i mobilen: Hallåå
Vem ringde du senast? Syrran
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: OKej, jag hör av mig vid 8a :)
Antal timmar sömn inatt: vene
Sov du ensam: Japp
Brukar du komma i tid: Fint folk kommer alltid sent
När mår du bra: När jag är med mina vänner
När blev du fotad senast: Igår
Hur känner du dig nu: Sliten, trött, irriterad
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Båtar!
Vad saknar du: Honom
Hade du en bra kväll igår: Jadå trevligt folk är aldrig fel:)
Favorit dryck på morgonen:
O'boy, annanas o apelsinjuice
Rakar du benen: Men ja?
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag känner fört
Är du blyg? Beror på vem de är emot men oftast inte
Sysslar du med någon idrott: Ne men tror ja ska ta upp Innebandyn
Vill du hellre ha mail än brev: Spela roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Aa
Har du spytt offentligt: Ne:M
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Runka ^^
Är du nöjd med ditt liv: Inte just nu
Är du bortskämd: Lite kanske
Vad gör du i morgon: sooooover
Vad är det värsta du vet? falska vänner
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? jaru runt 500 kanske, lr beror ju på va dman ska göra
Vad behöver du just nu? en kalldusch, sjukt varmt idag

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Jack sparrow! (y)
Vad längtar du till? Hemliiiis
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad använder du för shampoo? Olika
Vad är det finaste du fått? Haha min Esmeralda Barbie när ja var liten^^
En speciell dag du minns: Finns många
Hur gammal är du: 17 -.-, inte 18 fören december o de suger int elite heller!
Tycker du om någon just nu: ...
Om fem månader: Då går man i 3an o taggar till körkorte:D
Du samlar på: Fransktporslin^^
Gröna eller röda äppeln: Gröna, riktigt sura ska dom va!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Neje, jävla gubbsport
Vilken tid gick du upp idag: halv tio typ
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikväll: Kan inte bestämma mig, fest i framnäs, umgås med folk i hallsta lr åka ner till västerås. Beslutsångest så tappar humöre
Är det okej att gråta: Jaa
När grät du senast: Förra veckan
Laddar du ner musik och film från Internet: nej finns spotify
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Allt&lite till
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Sent
Har du piercing: Ne, bara örona då
Vill du gifta dig: Jaa!
Vill du ha barn: Ja
Solar du ofta: Nej
Är du bra på att laga mat: Jorå
Gillar du att dansa: Jaa
Är du flygrädd: aldrig flugit(Y)
Hur vig är du: Ingealls
Vad dricker du helst när du är törstig: annanas o apelsinjuice lr en kall cider!
Vilken är din favoritglass: daimglass eller polka
Tycker du om sushi: har aldrig smakat
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: Haha ne
Är du morgon- eller kvällsmänniska: båda
Vilken ögonfärg har du: blå blå blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Ne inte längre
Röker du: nej
Senaste låt du hörde: Lady gaga Paparazzi
Vad gör du på helgerna: festar, umgås med kompisar, shoppar o tare lungt (:

 


Sommarbrallor o sommarkänsla!

Awesome väder idag!
Blev inte mer än ett par sommarbrallor från H&m idag men rundan var riktigt kul och vi har nog fart o flängt i hela Västerås o pappa gnällde inte så mycket som jag trodde han skulle göra men de var väl baar för han fick storshopa på Swedol haha.
Sen nu ska jag fixa lunch sen ut o steeeeeka!
Vädret är AWESOME!


Fundersamt

Kvällen på Qwarn blev väl inte så vidare eftersom det knappt var nå folk där men de var kul att umgås med tjerorna så kom även Danne dit en stund :)
Åkte väl hem vid tolv tiden och tänkte på att de skulle bli bara en seg tråkig natt men de blev bra ändå och idag ville vakna idag för jag är så fundersam över allt. Men men har ätit frulle och nu fixar ja mig för familjen ska snart in till Västerås. Puss
(Btw så kom Jessika en snabbis till mig innan och resultatet blev en flumkväll)


Färdigfixad

Bakat färdigt bullarna
Lagat chickenburgare
Tv
Fixat mig
nu blire väl snart att fixa kvälls mat (chickenbits, klyftpotatis o currysås!) sen vänta på att de ska bli kväll så ska ja ner på qwarn med jessica o jessika :)



Bullbak

Bakat hela förmiddan, pluggat lite matte fast de gick inte så bra eftersom att en vis kissemiss skulle tydligen hjälpa till och la sig över hela matteblocket och ville gosa iställe, hämtat legge i hallsta o nu är jag klar med allt, till o med plockat ur diskmaskinen handdiskat alla skålar, plockat i diskmaskinen och till o med soppat på golve;O, Känner mig rätt duktig. Eller bullarna ska jäsa lite mer sen in i ugnen och undertiden så ska jag nog fixa en Chickenburgare hihi, börjar bli grymt hungrig och grymt sugen på kyckling o fortfarande tokig i curry så de får bli så. Sen blire nog att ta de lungt, kika film lr så och kanske slå upp matteboken igen sen tagga tills ikväll. Puss
recept på bullar finns även på min gamla matblogg jag hade som projekt nu i 2an,
Carrosskafferi.blogg.se



Segdeg

Blir att baka ungefär hela förmiddan eftersom de ska bli både bullar o sockerkaka och sedan ska jag även försöka plugga matte. Åå orkar inte o halsen är fortfarande cp o ja känner mig hängig, ännu värre.. Men men ska friskna till nu under dagen för ikväll blrie Qwarn med jessica o då ska ja va pigg o fräsh (:

<3

Im sick and tired of being sick and tired
It's you that Im missing....

to much to think about

Kikat på film nästan hela eftermiddan och frossat daimglass o lite piggare är jag men kroppen känns varm med huvet kallt. Skumt?.. Men men, baka taoscakaka till Poffe o Johanna som kom hem en stund idag sedan blev det en promenix efter regne med mamma i syrrans heta gummistövlar haha. Inte använt såna på länge men dom är fakltiskt riktigt bra, i alla fall när man går i skogen.
Att bero på promenix så behövdes det nog, har rensat huvet på dom flesta tankarna nu och jag känner att jag vet vad jag faktiskt känner haha. Jag vet hur det är och det är inget jag kan ändra på även om jag vill men man kan inte styra så det kommer förbli så men jag måste baara våga. Men just nu har jag inget mod och vet att det mesta kommer bli trassel men jag måste och jag vill!
KÄMPA PÅ NU CARRO!!
Efter den "tänkande" promenaden blev de att nörda vid datan en stund och sedan laga lasagne till mamma o pappa o yacos till mig. Mumma vare o nu ska jag strax ta ett skönt bad, krypa ner i sängen och kika på film och mumsa godis o bli frisk!




Shopping i köping

Blev köping en stund med mamma när jag vaknat till o köpte en ny bekini från H&m och två par leggins från Lindex, ett par benvita långa och ett par 3kvartslånga med typ vitt ormskin, jag gillart (:


Vakna nu!

Sjuk sjuk sjuk
Jippi på att man blivit ca 10 gånger värre nu då när det äntligen är lång ledigt. Usch!
Jag hatar de här och har även en grymt huvudvärk eftersom tankarna i huvet flyger hit och dit om allt möjligt och jag är så otroligt irriterad på mig själv just nu. Jag vet att jag är ute på farligmark och jag får flera varningar som säger stopp men ändå känns känslan bra i visa stunder så jag fortsätter, fortsätter fast jag vet att det är fel.
Carro vakna nu!

Cause sometimes I just miss it.

<3

Känslan av att få vara nära dig

Känslan av att få höra dig andas

Känslan att få känna dig

Det är något så underbart för mig men kanske betyder det ingenting för dig?

Jag svävar på moln när du finns vid mig

Sluter mina ögon och kysser dig och varje gång hoppas jag att du ser mer än bara mig.

DunkaDunka

Rröigabilden med jess blev ju bäst haha, vi gick runt o och dunka musik i hela hallsta med en mini stero och dansa till våran snygga musik video som blev grymt bra. Sedan blev de att gå hem till joche o kika film med han o sam. Skräckisar men inte så farliga som ja trodde så överlevda haha. Tog 6 bussen hem sen och käka hemmagjord pizza med mamma o pappa o nu funderar jag på att åka iväg igen för vi är ju lediga imorn, o freda o lörda o sönda, älskart!

lyxledigt

Något piggare idag, lyx de o ännu mer lyx äre att man börjar 12, slutar vid två sen äre långledigt. Wiih! Behövs verkligen så det kom i rätt tid allt.
Aja har fixat mig nu och ätit frulle så nu ska ja bara ta de lungt tills bussen går sen blire ha rörligbild i skolan o kanske hitta på en ny film med jess lr nå. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men får se då. Sen blire nog att stanna i hallsta io umgås med S och J och får se hur länge man blir där. Puss
(ovanligt bra humör faktiskt så d ekänns skönt de att man ler lite mer nu)





Cookie Dough!

Blev som sagt pannkaka ikväll och idag med Ben&Jerry glass (Cookie Dough)  Godaste som finns jue så jag fixa en regält lyxig kvällssmat idag haha mums. Efter de blev de en skön varm dusch, kika på Ugly betty och nu öppnar man godispåsen och ska moffa o sitta vid datan hela kvällen och snacka med alla möjliga skojsiga personer, ikväll är man visst poppis på msn o de är kul de för ja behöver bli på humör :D hoppas även på att man blir frisk för imorn ska jag till skolan har jag bestämt! Har bara rörligbild så de borde jag klara sen ska jag även ut och umgås i hallsta så vill inte missa de. Puss


+17

Blev att åka iväg med mamma och handla och köpa glass så vi hade "fika paus" i bilen på Willys parkeringen haha. Ååå var även +17 så man avlider ju av hur sjukt varmt det är men ska väl inte klaga för jag älskart hihi. Men men nu är man trött som en gris och ska väl ta och vila en stund sen ikväll blire pannkizar och så vill man iväg till hallsta men mår ju som ett pittaffe så blir nog inte så ;(

Sova sova sova


Sovit sovit sovit, kikat på Sagan om dom två tornen, sovit, upp till stallet och
suttit o bara stekt en stund i solen och börja fixa lite med hästarna med kände att jag knappt hade någon ork till de så gick hem och sov lite till..
Bara sovit och fortfarande helt slut men nu har jag börjat fixa mig och ska väl snart fixa lunch för jag ska möta mamma i västerås klockan 3 sedan ska vi handla lite men efter de blire nog att moffa glass sen sova ännu mer. Fan vad less jag blir på att vara sjuk. Jag har energi men samtidigt inte alls, helt skumt men men får hoppas de går över imorn blire i alla fall pannkizkväll o ska köpa 1kg godis idag så jag kan moffa hela natten. Choklad ska ju hjälpa mot allt så då ska de få hjälpa mig att bli frisk också tycker ja!

Frästen så äre tur att det finns visa människor här i världen som är helt otroliga så tack till er att ni i alla fall får upp ens humör!


 


SjukTjej

Jippi på att vara sjuk, jag hatar de!
Har sovit lite men halsen och näsan håller mig vaken så jag känner mig helt slut i huvet också. Inge vidare de och idag är jag hemma från skolan, fan! Missar både samhäll och matten som är viktiga för mig nu. har snart nå stort samhällmuntliggrej och sedan matte b nationella på tisda och sista mattelektionen innan de var idag eftersom vi är lediga på freda. Kan inte bli så mycket värre nu med skolan känns de som.
Men men ska försöka att baar vila upp mig nu och har hittat på alla sagan om ringen filmerna så ska faktiskt kika på de. Hihi inte för de brukar vara min stil så mycket så var det riktigt länge sen och då blir dom faktiskt bra.
Puss och piss på att vaar sjuk när vädret är bäst! Ska ut och sätta mig en stund sen i solen om jag orkar o bara njuta men nu blire fixa frulle sen krypa ner i sängen igen.

SjukSjukSjuk

Åå skönt att vara hemma!
Höll på att somna idag i skolan för jag var så trött men höll mig vaken och de var nog mest näsans förtjämnst eftersom ajg snörvlar så.. Usch jag hatar att vara sjuk och imorn blir jag nog hemma från skolan.
Men men, följde i alla fall med Jess när hon tatuera sig. Blev grymt snyggt o är inte liiiiiite avis heller-.-, aja baar vänta tills jag är 18 sen jävlar haha.
Nu blire ner i sängen o kommer säkert somna. Hoppas på de för det skulle avar riktigt skönt sen ikväll blire pizza!


Fotofix

Huvet kommer sprängas snart, är helt varm i hela kroppen och tror verkligne jag är sjuk. Åå fail! De blir nog hem direkt efter Jessika fixat sin tatto för idag känner jag mig verkligen inte pigg...
Har trillbringat hela morgonen med att redigera foton till fotokursen, börjar tröttna på de med just nu men men bara fortsätta för jag tror jag ska överraska mamma med att skriva ut lite till henne på hästarna eller katterna.



 


Trött Måndag


Halsen känns torr och svider och näsan bara rinner. Jippi... hade de inte vart för att jag lovat att följa med Jessika och tattuera sig idag hade ja fan vart hemma. Men men, de är bara o tagga till och idag drog ja i mig en Fortmelnäringsdryck med extra energi så nu hoppas ja på att bli mycket piggare.
Aja strax äre skolan så måste väl börja tänka mer på de puss

Sanningar

Nu:
Vad har du för hårfärg – Blondie blondie blondie
Hur lång är du? – 170 cm
Vem är du kär i – Tror inte jag är kär i någon
Har du nån pojk-,/flickvän - ne
Vad brukar du göra på fritiden – vänner, datorn, festa, shoppa
Vilka umgås du med – kompisar
Hur ser du ut? – Som Carro lr Ladygaga kanske haha xD (enligt hallstaborna)
var allt bättre då - vet faktiskt inte..

Har du:
Kysst någon – yes
Sovit brevid någon med samma kön – aa
Sovit brevid nån med motsatt kön – jupp
Slagit ner nån – ne så elak är ja inte
Ljugit för en bra vän – nej, bara vita lögner.
Svikit någon – ja..
Vem: skulle väl vara någon gammal pojkvän ?
Skrev du senast till på msn –Danne 
Kramade du senast – Mamma
Sov du hos senast – Decka hos linken en stund efter festen
Vill du vara just nu - På en varmskön stand
Ringde dig senast – Eve

Vad:
Drack du senast – Annanas o apelsinjuice
Köpte du senast – ring
Gjorde du igår – shoppa
Ska du göra imorn – skolan o umgås med jessika, ska ju hänga med när hon tattuerar sig
Vill du göra just nu – bli frisk
Åt du senast – Chickentacos
Är närmast dig som är rosa – mina naglar


Kärlek :

Du har sårat nån så den började gråta – jo för många gånger..
Nån har sårat dig så du börjat gråta – har hänt


Ärlighet:

Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – aaa
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – ja.
Jag har smugit ut utan lov - nejdå (a)
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – har hänt
Jag har en hemlighet som ingen vet om – mm..
Jag har fuskat i ett spel – tihihi aa de brukar bli så när de går dåligt^^
Jag har struntat i ett prov – ne


Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – nej
Jag har druckit alkohol – men ja
Jag har tagit medecier mot drepression – nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – klart !
Jag har vaknat gråtande – jo
Jag har somnat gråtande – jo...


DÖDEN:
Jag hatar begravningar - aldrig avrt på någon
Jag har sett någon dö - nej bara sett någon som redan dött..
Någon du har känt som nyligen som dött - ne de var ca 3 år sen nu..

Tankar


Sovit hela eftermiddan men sedan när jag vakna så kände jag för att ta en promenad eftersom det var så mycket sol ute för en stund så jag kravla mig upp ur sängen o gick upp till stalle med Kameran i högsta hugg. Länge sen jag foto så tyckte det var på tiden.
Fotade en massa på hästarna och sedan satte jag mig ner i hagen på en sten och bara lyssnade på lugn musik och njöt...
Det var då tankarna börjar strömma upp i huvet och jag tänker på hur allting är, hur jag är och vem jag egentligen är. Jag spelar hellre med osäkra kort en att lägga ner.





Jag drar mig till action och äventyr som jag vet kan vara farliga, men ändå så är det dom stigarna jag går.
Jag vet att jag egentligen borde stanna upp nu. Jag borde lägga ner korten på bordet och göra det som egentligen är rätt men för mig känns det helt fel. Jag vill leva ett liv med utmaningar och spänning men vill att allting ska sluta bra till slut. Jag vet att vägen jag kan välja nu är farlig och osäker så varför ska jag fortsätta? Varför stannar jag inte upp nu innan det är försent, kanske är det för mitt hjärta vill ha mer och jag vill uppleva något ingen annan ser.


sjukling

Blev att köpa lite smått o gott på ikea sedan så blev de hem och kika på film och sova, upp och äta lunch o nu ska jag troligen lägga mig och sova igen. helt slut, helt sjukt. Usch orkar ingenting mer idag känns de som.

Sjukbrud

Genom förkyld, jippi.. Föst trodde jag att det baar var pollen som fick min näsa att rinna så men nejdå jag är föryld och får stora slemklumpar i halsen. Inge vidare och huvdet känns tungt och konstigt. Fan, jag som har en massa plugg och en massa som ska göras. Så otroligt typiskt att det ska hända då, irriteradnde!
Men men jag orkar inte ligga i sängen mer eftersom jag gjort det hela morgonen så nu ska jag och mamma in till Ikea sen lär jag väl sova hela eftermiddan. Pyss

IDAG FYLLER ÄVEN STUMPIS 18 ÅR!
TUSEN GRATTIS PÅ DIG!


Tröttbrud


Helt stendöd brud idag så har tillbringat större delen av eftermiddan i sängen med damiglass, filmen jallajalla, misse och mitt mysiga dunntäcke. Perfekt de men inte är jag nå piggare utan bara tröttare o som de känns nu så blire en hemma myskväll ikväll. Fixa i ordning chickenbits, klyftpotatis o massa currysås så klart sedan bara ha de skönt. Godis finns även hemma så de gör kvällen ännu bättre för mig hihi. Pusss

I huvet flyger tankarna som jag sedan crashar ner till marken men dom flyger upp igen
Kanske ska dom bara finnas där
Kanske ska de vara såhär?

Dagens inköp

Ny guldfärgadring från H&M (:



Lyckad fredag!

Awesome kväll igår!
Började med att jag stressa mig hem till jessika vid kvart i 6 och sedan var vi där med Johanna och fixa hos i en evighet sen blev de Pizza på La Torre där tanten vi skulle beställa av inte fatta svenska. Bra, tog en evighet och hohn kom fram och tillbaka till oss o krångla men sedan så löste det sig när vi fick beställa av en svensk iställe. Pizzan var riktigt mums i alla fall så de var väl värt de. Sedan blev de hem till jessika o fira sen drog johanna, vi åkte bil o sedan åkte ja själv ner till backen där alla satt och drak och hade trevligt så ja joina dom hela natten o sedan drog jag o sam hem till linken som nästan deckat och ja med men mamma kom vid 3tiden och hämta mig. Riktigt skönt att komma hem men ångra att jag åkte hem eftersom ja var så trött så kunde salggat där om ja inte sagt 3 tiden till mamma. men men det var awesome.



Inte lika awesome att vakna upp idag men jag lever i alla fall och nu är ja helt slut, ska man orka västerås nu?

(snygging vid 4 tiden, något dragen o något slut men dee tog en lång stund innan man kom i säng. härlig kväll i alla fall)

Fredags fix

Ända sedan jag kom hem från skolan har det vart fullfart, fixat hemma (städat), bakat en tårta till mamma, fixar mig och har letat kläder i säkert 1 timme. Shaize men nu ska jag snart bege mig till jessika så ska vi fixa hos mer där sedan blire ut och äta pizza med jessika o johanna sen blire party all night long!


Fredags fix

Ända sedan jag kom hem från skolan har det vart fullfart, fixat hemma (städat), bakat en tårta till mamma, fixar mig och har letat kläder i säkert 1 timme. Shaize men nu ska jag snart bege mig till jessika så ska vi fixa hos mer där sedan blire ut och äta pizza med jessika o johanna sen blire party all night long!


ÄNTLIGEN Fredag!

Fredagen kommer bli ett helvete i skolan sedan awesome ikväll så jag ska försöka hålla humöret uppe.
Har nationella i engelska nuu direkt på morgonen, ig her i come! usch usch, sedan efter de får man vänta en evighet på att hemska matten ska börja, ännu värre men men.. Sedan blire hem och hjälpa mamma och fixa till mig sen drar jag hem till Stumpis och firar henne och blir troligen festa ikväll också med hennes boyfriend och några.
Kommer bli awesome och jag är taggad till tusen :D


Hela Hälla

fart och flängt ute på hela Hälla från klockan 3 idag tills kvart i 6. Haha jag och mamma han med en massa saker, handla mat, systeme, jag köpte en ny t-shirt o ljus, Apotheke och en massa mer så nu är man skapligt trött hihi. Men men ska ta de lungt en stund sedan fixa köttbullar, potatis o lingonsylt! Muuuumma!
Sedan blire ett bad och baar ta de lungt. Puss


Fail o fan

Humöret var på topp hela skoldagen, stekt ute i solen och bara njutit men de krasha när  man fick tillbaka samhäll o svenska grejen. GICK SÄMST SÄMST SÄMST och efter de blev man hyperaktiv så de var ju ännu värre. Men men han precis med 1 bussen så de var skönt de och nu ska man vänta på att mammsen är färdig sen åka till Köping en sväng och fixa ny bloggdesign tänkte ja. Pusss

Torsdaaaaaaag

Vakna för sent och sedan istället blev det för tidigt eftersom jag har sovmorgon till tio idag. Jippi vad sur man blev men de var bara att stida upp för jag kund einte somna om ändå. Fixat färdigt mig nu och nu blire att äta frulle sedan dega här tills man ska till skolan och hoppas på att telefon samtale ska ta slut..
Blir skolan, hallsta och hämta ut legge sen köping. Pusss

Awesome Onsdag

Onsdagen har vart helt awesome trots att det var sista avsnitte på andra avenyn o även så har jag ätit upp en hel twixpåse men de gör inge för Carro är jätte glad och tokig i choklad haha.
Nu blire o sega här, göra en sommarblogg design sen ner i sängen, har sovmorgon imorn till tio i alla fall så de är skönt de. Puss


Bäst Onsdag!

Awwiii vilken härlig dag och Carro är HAPPYHAPPYHAPPY igen!
Jag och jessika gjorede klart våran "äggfilm" i skolan och den blev ju helt sjuk haha men riktigt bra.
Sen blev det ner på samhälle o träffa lite kompisar sen bussen till västerås o träffa Dm :) <3(danne), Tog en mumsig Mcflurrydaim med kolasås och satt och snacka om allt och ingenting, sen gled vi runt en stund på stan sedan satte vi hos och snacka sedan tog jag 5 bussen hem o träffa Adam en då haha. Riktigt trevligt de med och vi satt och snacka bilar hela vägen typ och kom på riktiga ideer hur jag ska kunna bli rik haha xD.
Sen nu har jag nyss kommit hem och humöret är på topp sedan så ska jag snart fixa Tacos.
Mums och wiih är bara så grymt glad så jag spricker!!!

Mitt horoskop i expressens billaga stämde, det stod att onsdagen skulle vara de bästa för mig denna vecka och ja, de var de! :D wiiih

Everything I think about is you...

Äntligen fixad för skolan och stan fast det är ca 1 timme o 10 min tills jag ska till bussen, Snark!



09:09

Jo jag är uppe trots att klockan bara är 9 min över 9 och har redan börjat sminka mig fast annars så äre morgonrock som gäller. Skulle inte behövt gå upp fören nu men sms har strömat in i mobilen hela morgonen och Snubbi jama utanför dörren och börja riva på den också så jag gick först och släppte in henne sedan kolla telefonen och efter en stund svara jag på smsen och när jag fick nya tänkte jag att det var lika bra att gå upp så det blev så.
Nu ska jag väl fixa klart mig och fixa frulle sedan blir de till skolan med halv 12 bussen och ha rörligbild och efter de blire en sväng till Västerås och ta en fika Puss
(nya mascaran jag köpte på tuna park, The FALSIES Volum express mascara är yper bra så det rekommenderas att köpa dock blev de ingen bra bild men fransarna blir extremtlånga och klumpar inte)

<3

If you can't get someone out of your head,
then maybe they are supposed to be there.

Lyckad Tisdag

Skolan var väl okej men matten gick sämst o blir säkert ig på nationella för jag fattar verkligen nada men ska försöka kämpa på med det. Är ju nationella nästnästa vecka så jag hinner träna lite. Sen blev det iväg till körskolan och det gick faktiskt riktigt bra och jag körde runt i hela nibble typ haha och Thomas (läraren) är riktigt bra så de är grymt skönt. Var klar vid kvart i 3 så jag mötte mamma så gick vi in o handla o jag köpte äntligen en daimglass, år och dar sen jag ätit det så de var verkligen på tiden. Sen blev de en snabbis till Åsby och köpa kött och nu blire datan och tare lungt sen ikväll blire pannkaka, bada och ha myskväll hemma bara och godis finns så de blir perfekt och imorn äre sovmorgon till 12 :M.
NJUUUUTA!


Körskole outfit

Ska ju köra på körskolan idag så idag blire bekvämt o mysklätt
Svart tröja med paljettränder
Svart linne från Stadium under
Svarta pumamjukisbyxor från Stadium
Vita Converse från Stadium (:


Min tisdag


Seg som en spaghetti och ändå har jag sovit hyfsat mycket inatt.
vakna bara en gång och det var exakt klockan 05:00. Lite skumt men men, sedan så sov jag och sov till 07:14 och klockan stod på 07:15 haha onödigt. Gick upp i alla fall och nu har jag sprungit runt i hela huse och keta efter kläder och vips så hitta jag den snygga svarata tröjan med paljetter på sidorna på som jag ärligt aldrig använt så den och svarta mjukis får åka på idag. Ska ju köra på körskolan så då måste det kännas bekvämt. Lite nervös men de går säkert bra. Efter de blire att handla lite på coop sen åka till åsby och köpa kött sen hem och ja chilla lite lr kanske ta en promenad om jag orkar? Sen blire pannkkizar o ett bad. Pusss

Min Måndag


Skolan var bra ända till engelskan men fick sluta så jag han precis med bussen i alla fall sedan hämta mamma mig i kolbäck och vi åkte iväg o handla i lilla köping. Trevligt trevligt o de blev mat, daimglassar och sen nå silvriga blomliknasaker. Efter de blev de hem o dega vid datan sedan till kvällsmat blev de mumsig hemmagjord pizza och nu ligger jag och kikar färdigt på filmen: I hennes skor.
Riktigt bra film så den rekommenderas starkt att se!

Börjar verkligen förstå nu, att jag blundat för det förut. Fattar inte varför men nu har jag i alla fall insett vad som nog är bäst för mig

Krönika

Väl hemma vid 03:30 hade jag precis lagt mig ner i min egen säng och kände hur huvudvärken börja lätta lite och tankarna började väckas inom mig, varför åkte jag inte hem när jag kände att jag verkligen behövde det? Välborgskvällen var crazy och det blev nog lite för mycket alkohol för både min och även mina vänners del som jag såg somna på sofforna och jag förstod att jag kanske också borde tänka på refrängen och åka hem men då när jag tänkte skicka iväg ett sms till min mamma så skulle fler folk komma på festen jag var hos då och inte vilka som helst. En kille jag börjat få små känslor för och två av hans vänner skulle dit där jag och det börja pirra i magen och jag fick upp glada tankar i huvet. Jag valde att stanna vilket sluta med att jag förstörde allt. Jag började dricka mer alkohol trots att jag kände att det räckte för kvällen och att jag egentligen borde åka hem innan jag skulle sluta som killen på soffan men jag stannade ändå och väntade och blev bara mer och mer nervös så jag drack ännu mer för att nervositeten skulle försvinna. Efter en halvtimme så kom han äntligen men då hade jag fått i mig alldeles för mycket och blev så trött så jag höll på att somna men eftersom han var där så bestämde jag mig för att gå upp och försöka prata lite. Orden var svåra att få fram och jag märkte sakta att någonting skulle bli fel sedan när vi skiljdes åt och så blev det också. Vi fick inte mycket sagt och efter han gått så förstod jag att jag hade förstört det mesta. För det första hade jag sagt att det var fest där, för det var det innan alla somna eller drog så han fick troligen en fel bild om hur jag var och sedan när jag inte hade något att prata om heller så blev allt mycket värre. Jag borde ha åkt hem innan han kom dit, egentligen skulle han inte få de för den som hade festen heller men eftersom han såg att folk börja somna så fick dom komma…
Hade jag åkt hem när jag kände att jag behövd det så hade detta aldrig hänt. Jag vet att det inte är bra att träffa någon första gången på riktigt på fyllan och nu fick jag det skrivet framför mig. Han fick en fel uppfattning om mig och nu var det ingen mening att försöka fortsätta ta kontakt med han. Det var över…
  


dancing when the stars goes blue

Hela förmiddan har jag suttit och fakitkst jobbat på under fotolektionen och även skrivit ut en bild också som blev riktigt fin. Nu ska jag fortsätta jobba vidare för det här var faktiskt kul idag hiihi



Måndag

Trött och seg men jag ska försöka kämpa på hela dagen och igår kväll så förstod jag massa jag kanske borde tänkt på. Varför gräva ner sig i sina tårar så som jag gjorde när jag faktiskt har annat i mitt liv. Okej allting kändes som ett helvete och jag grät säkert hela kvällen men till vilken nytta? Det blir ju inte bättre av att baara sitta och gråta ingenting ändras ju ändå så nej idag ska jag rycka upp mig och bara vara mig!




Sämst söndag

Blev hem till syrran en stund idag och kika i deras nya lägenhet. Riktig stor och fint var de trots att det är mycket arbete kvar och dom inte fixat allt dom ska ha där i men en bra början. Sedan åkte vi hem och jag laga lite chickenbits o klyftpotatis eftersom de fanns kyckling kvar i kylen och efter de blev det som de blev.... Är så trött på hela mig själv, varför ska de alltid bli så fel när man hoppas på nå bra?
SEn när jag lugna mig tog jag ett skönt bad o nu äre strax ballar av stål i alla fall

Ibland undrar jag varför jag inte tog chansen när jag troligen kunde...

SEGER!

Seger till älskade DJURGÅRDEN idag mot aik  :D


Ditt leende snurrar fortfarande runt i mitt huvud och din röst ekar inom mig
Varför tog jag upp kontakten med dig?

Första gången jag såg dig blev jag helt betagen, du var så fin och även om du inte log så möttes våra blickar för en kort stund och sedan dess har ja inte fått en blund fast jag vet att det bara kommer vara bra i min dröm...
I början hade jag hop men allt förändrades på en kväll och nu vill jag bara att allt ska ta stop.
Det är ingen mening att se på telefon, det ligger inte nått sms och väntar...
Det är ingen mening med att sitta online på msn, du skriver inte ändå...
Det är ingen mening att hoppas för allting har stoppats..

Jag känner knappt dig men ändå är du speciell för mig och jag menar inte nu att det skulle bli jag och du men jag ville lära känna dig och se vem du var eftersom på något sätt fick du mig att bara glad..
//Caroline Strandberg

SegSöndag

Inge kul att vakna idag, kunde lika gärna sova hela dagen känns de som och hade inte vart fel o gära de heller.. Gick upp och åt frukost och dega vid datan en stund sedan blev det att börja städa. Jippi men måste göras faktiskt så de är bara sätta igång och så håller mamma på att röja nu så lika bra att göra samma sak.
Sen när det är något fixat så blire att ta en skön promenix och i eftermiddan åker vi och hälsar på syrran i hennes nya lägenhet.
Någon som har lust o byta liv med mig får gärna göra de för nu är man nere igen(Y)

<3

En början som kändes så bra
en ny start som fick mig att vara glad
En kort stund fick jag verkligen le
ett litet sms och jag började att se
se ljus och hop
Men de borde ha tagit stop?
Säg inte att jag faller, nej jag skulle sluta helt men så kom du..

LugnLördag

Hem från Tunapark lagom till lunch tid så blev att fixa lunch
Datan/tv:n
Baka blåbärspaj och pizzadeg
Äta marsglass
Tanka mammasbil
Fixa pizza mums!
Ut och fota i vädre som blev perfa nu ikväll
Baaaaada
Datan
Myskväll med godis och annat mums framför tvn
och under hela dagen har jag tänkt så mycket, tänk fast jag inte vill..
Jag är betagen och nej jag vill inte de, hur kan de bara bli så att du finns i mina tankar så mycket som du gör?

dagens inköp

Stora hjärtörhängen från Gina tricot

Mascara och Dream matte mousse från Kiks (:

Detta blev dagens inköp från TunaPark + inflyttings present till Syrran o Poffe(:


Tunapark

Så ska man iväg till tunapark nu, stendöd och sten glad så va fan :D

Valborgs Outfit

Egentligen utan ytterkläderna men skulle precis åka.
Rosa klänning med "diamanter" som vringat runt halsen
Svarta paljettleggins från Kapphal
Låga högklackade skor från (skoaffären vid ica maxi på erikssonlund)

BästaValborg!

Ojojoj vilken jävla härlig kväll det blev!
Åkte hem till Jessica vid 5 tiden och vi tog väl sådär 1½ timme och fixa hos fast jag nästan hade vart färdig när jag skulle åka haha. SEn blev de ner på samhälle och träffa lite folk och käka pizza på Skeppet och aldrig mer tänker jag ta dricka där, jag ställde den på en massa olika sätt och tryckte glase mot den svarta saken som hängde ner men nejdå så jag skämde ut mig för pizza gubbarna också haha bra start. Efter pizzan stak vi till Trollebo och där vare överfullt med folk så vi gick säkert 30-40 pers ner mot samhälle sedan blev de bara mindre och mindre och fullare blev vi men det var sjukt skoj verkligen och ville aldrig att kvällen skulle ta slut!
Men vi var väl ute med alla till ca halv 12-12 sedan så gick jag, jessica och några hem till Max o parta på där iställe så kom de lite blandat folk dit hip som hap hahaa. Aja ströt skön kväll och en bäst Valborg och den slutade väl vid 3 tiden för då hade mamma o pappa smsa ett antal gånger och frågat när jag skulle hem men då var man nästan deckad så de var rätt skönt de och 3 pers decka hos max då så haha.






RSS 2.0