Schteeek

Hahaaa åå vilken toppen dag jag hade trots att jessica dock inte kunde komma ner på stan idag eftersom hon hade vakna med grovmigrän:( Får ses imorn istället o ha urskoj!
Aja, jobbet gick bra o snabbt och direkt efter de blev de att åka till löga, sedan gå till stan o möta nich som man fick en kalldusch på ryggen utav när man satt på bänken o väntade... Efter de så traska vi vidare ner till löga o bada, grymt skönt! Sedan blev de en massa stek på bryggan, in till stan o tjocka ben&jerrys uppe på taket och hitta världens stekarstolar som vi låg o glassa i haha. Toppen toppen! Efter de mötte vi Linda, köpte våfflor och sedan ner till löga igen och njöt av all sol. Men tråkigt nog var ja tvungen o glida hem eftersom ja ska tagga upp till jobbet imorn med men en riktigt glad tjej ändå! Toppen torsdag med min tokiga lamavän och så får man en belgiskvåffla till lunch imorn. MUMS


Taggar iväg till Jobbet jaoho

Medans alla andra ska ut o steka som tokar idag eftersom de troligen ska regna imorn så ska jag gå och knega från 6-2, på morgonen! Så upp tio över 5 vilket är för tidigt tydligen eftersom jag hinner skriva här.. O på ca 3 timmars sömn, känns inte alls bra ed tanke på att jag ska vara nere på stan hela dagen/kvällen. Dock ska de bli yper skoj, när jag slutat ska jag möta Jessica så blir de lite shopping sedan Cityfestivalen en stund med en massa skoj folk. Så det är bara bita ihop och tagga till, cityfestivalen är bara en gång varje år och jag lär bli så övertrött att jag blir pigg får jag hoppas på. Så får jag även tänka, lite nya pengar även denna månad som kommer med:)

Underbart

Vakna upp vid halv elva så då blev de dags att lägga sig och sova vidare ute på en madrass eftersom vädret fortsätter vara gudomligt! Sedan när man var lite piggare blev de dags för frulle som självklarts avnjöts ute, precis som glass med jordgubbar och lunchen gjorde! Uuuuunderbart..

På eftermiddan kom lite folk hit o vid ca halv 5 tiden for jag iväg o storhandla på citygross o fick ett nytt ragg haha^^ En kille jag fråga efter majonäs gick en lång bit med mig tills han "lämna över" mig till en annan kille som visade och då stod de rätt framför ögonen på mig nästan. Lite blygt tog jag ner den och gick vidare o hade blickar i ryggen kände jag haha...
Aja, hem o chilla och ska väl snart grilla hamburgare o njuta vidare. Upp 5 imorn så missar både nattbad o fest.. Jaja, pengar rullar in i alla fall! Puss

Jobb[/], bil [/] wiihoo

Tror detta är en ToppenTisdag, fick höra om jobb så blir förmidda torsda/fredag sen skulle vi snacka då om övriga tider så nu har det löst sig. Fick höra att jag fått/köpt bil som kommer hämtast i helgen eller nästa vecka pga för mycket denna vecka. Så efter dessa glada nyheter tog jag bussen till stan o Sola,käka och umgicks med linda. Gaaalet varmt ute, lite för underbart nästan! Hem o duscha, käka o fixa sig sedan blire ner på Gidde o umgås o kika när Jessica tävlar!:) puss

Sommaren är tillbaka!

Äntligen känns det som att sommaren är tillbaka och det har "firats med att avnjuta varje stund ute i solen förutom den lilla rundan till Kolbäck för att köpa "sommarlovs busskort" så jag slipper betala varje gång på bussen. lär nog tjäna på det i längden även om jag har bil men nu kan jag åka både till eskilstuna, västerås, köping och ända till örebro! Bara 500 kr fattigare nu, eller 250eftersom mamma betalade hälften men jag minns så mycket buss jag åkte förra året så det är värt detta. Men men nog om det, har som sagt bara vart ute hela dagen, umgåtts lite och tagit det lugnt. Lite ont i huve men det går nog snart över. Ska in och äta min musiga chickenhamburgare med alldeles förmycket dressing sedan blire nog bara o chilla ner. Lagom seg egter en heldag ute i solen

Livet leker!

Inte haft tid med blogganet eftersom jag knappt sitter vid datan längre, börjar väl med midsommar som blev grymt! Hamnade på bäckby hos John med emsan o Nea där de blev att dansa smågrodorna i sängen o utomhus, en massa drickande, jätte trevliga människor (var ca 20pers) och en massa skrattande o dansande.
Låg bakis hela lördagförmiddan sedan åkte jag o Emma och käkade på max, handla lite smått o gott på ica, träffa på erik vid pizzan sedan hem o toka hos emmas moster. Kladda i köket o drack varmoboy med grädde med hela ansiktet så vi fick både vitt skägg o näbbar. Hahaaaa helt tokiga!
Sedan vid 8a åkte ja hem till Simon o vi hade myspys kväll, köpte hem en massa gott o kika Johan Falk hela natten.
Sedan sov vi till ca 2, kika mer Johan falk tills de var dags att gå iväg o käka pizza. Och så självklart bara för vi skulle gå så börja de regna efter ettag... Sån tur var de så var de inte så mycket och efter vi ätit var de varmt o strålande solsken! Blev o sitta ute en stund tills de kom moln då blev de bara o dega o gosa tills jag skulle iväg till Ica o storhandla åt mammsen o pappsen. Massa telefon snack med emsan o nu en stor kopp varmoboy med grädde o marsmellows o så chilla hela kvällen! (lat tjej idag)
(haha de ända 3bilderna som blev från midsommar o så hos emmas moster kommer här!)






Glad midsommar!

Igår/natt... Skulle chilldricka hos max med han, Simon o Frida men de sluta med att man blev riktigt full o en massa folk kom dit. Trevligt o kul vare i alla fall men inte lika pigg idag och så är de midsommar!
Sov till ett kanske sedan blev de lite gos o åka hem, gäster här nu och efter de blire ut på nya äventyr i västerås. Blir nog lite här o där för man vill ju hinna umgås med så mycket trevligt folk som möjligt. pusss!

Adidas

Väckt av mamma... idag igen!.. Så lagom trött på att tanten har semester när ja är ledig, krig varje dag så blir skönt o åka hem till simon strax o slagga där inatt så man slipper allt! Tråkigt bara att pappsen kom hem idag men hellre spendera eftermiddan o natten med Simon än här!
Men men kom i alla fall trevligt besök på förmiddan, Eve o Mikaela som fika o efterfira mammsen. Sedan for ja ner till erikslund o köpte yttligare en ny adidaströja. Likadan som den svarta fast ljusblå och riktigt snygg! Lika bra o passa på när de är rea på dom skönaste tröjorna man kan tänka sig.
Ne dags o glida till köööping. hejs!


drömmarnas drömmar

Umgåtts med Jessica hela dagen och fick båda lite uträttat o hade en rikitgt kul dg ihop. Gosa med ninizarna o bebisarna som redan blivit till små söta bollar som hoppar runt, oootroligt söta! Sedan blev de ner på samhället o skriva in sig på arbetsförmedlingen... Usch!
Gick hit o dit på samhälle, träffa saknadee Ronja!! :)posta brev o köpte italianoglass som var sådär.. Föredrar den vanliga kulglassen med daim o polkagris smak men men, kul o testa nå nytt. Sedan blev de o handla drömmar på Ica och sitta ute och prata tills de blev för kallt. Då blev de hem till Jessica o umgås lite där sedan dags o glida hem o käka, ta en promenix, duscha o nu film mys med mig själv o mina drömmar! (kakorna)



Grattis Mamma!

Blev att kila vidare till stan nästan på dirren efter att ha vakna. Sola, käka o  umgås nere på stan med Linda sedan fick man skjuts hem av Simon o Oskar som sällskap. Blev hem o byta om sedan åka till kolbäck med mammsen o handla lite, baka kladdkaka och fira henne! Min söta mamma fyller nämligen år idag! Hihi, en massa grattis!!
Efter allt firande blev de en skön promenix med henne, telefonsnack med linda o nu blire o krya ner i sängen o slå på en film o mumsa lite godis. åå va jag älskar ledighet!
(bild från förra sommaren, älskar dig mamma!)

Sleeptime

Sova är ju livet nu när man äntligen är ledig så idag öpnna man inte ögonen fören halv ett. Då blev de ut i solen o steka, luncha och bara njuta... Tills halv 4a då det kom moln så gick in o tog en dusch, ringde posten om jobbet och får troligen tiderna nu i veckan.
Sedan åkte ja in till erikslund o köpte present till mammsen som fyller imorn o handla mat o en massa mums o tjocka i sig eftersom jag inte känner mig så pigg idag. Ont i huve som en tok och varm... Får chillidilla o hoppas på att de blir bättre! Men nu ska ja avnjuta min goda chickenhamburgare! Som dock kanske inte ser så god ut men är ypermums! med sallad, gurka o smält ost, salladsdressing o så rostat hamburgebröd!:)




19/6 2011<3

Mina fina dagar fortsätter och inatt fick man hem lilla Simon också, lr lilla o lilla... Men riktigt snygga simon som vart på krogen o kom med shorta o röda brallor grr! min simon, min simon!!! Hur många murar jag än bygger så rasar dom och jag insåg igår natt då jag låg i hans famn att mitt hjärta börjat slått för han.... 19 juni 2011 <3
Hihiii, vi sov till ca 2 idag och sedan låg vi i sängen till 4a då våra magar skrek o vi åkte till Köping, köpte hem pizza o sedan blev de en sväng till ica för chips o dricka som de blev o moffa medans vi kika american pie2. Hahaa mycket skratt åt den gamla filmen men sedan var de dags o glida iväg o handla. Ett varv på ica, åka o hälsa på farmor o farfar sådär på kvällskvisten sedan hem o Dricka varmoboy med grädde o äta drömmar. Livet är uuunderbart trots att regnet bara öser ner så går jag i solsken!



Bästa dagarna i livet

Hade en utav dom roligaste kvällarna i livet även igår på krogen med Emma, Linda, Ronja, Johanna, Emelie o en massa andra tjejjor o ville inte att den kvällen heller skulle ta. Trots att ja var hyper så slockna jag nästan i Simons bil efter vi hade lämnat av Emma men väl hos Simon då man tänkte att man skulle sova så var han jätte pigg och låg o snacka till halv 6... Resultatet blev då att man sov till 3 och sedan dega i sängen till halv 5. Då blev de mat o sedan hem o duscha, vill egentligen lägga mig o sova en stund men de blir nog fest på Vallby ikväll, skål!

slänger upp en härlig bild från torsdag morgonen påväg till skolan ifrån campangefrukosten hos tvillingarna

För jag har tagit studenten för jag har tagit studenten fy fan vad jag är BÄST!

Ojoj, inte haft tid med nå bloggande för de har vart fullt upp eftersom att igår tog ingen mindre en lilla Caroline STUDENTEN!!!! Går inte beskriva känsla, stå och vänta på utspinge, stå på flaket o skrika o möta Jessica o släkten och få en amssa söta djur och alkohol runt halsen! Ååå så tokigt så de finns inte. Hade jag kunnat hade jag gjort om denna dag tusengånger om! Men tyvärr går det ej men den kommer aldrig glömmas.
Firade hemma här med släkten + Jessica och Simon. Dom hade pyntat jätte fint o vi åt goda smörgåstårtor och en massa massa fika. Fick även en massa massa pengar o sedan smycken, presentkort o liknande. Riktigt nöjd i alla fall. Sedan vid 6 tiden åkte jag hem till Markus o hade förfrest där med klassen, vidare med Emelie Therese o Lisa till qwarn där vi alla möttes och gick in. Ååå vill bara tillbaka!!! Emma kom även dit tillsammans med Nish och gjorde min dag ännu bättre så alla härliga människor som redan fanns där! Bästaste dag i hela livet kort sagt!!!!!!

(idag)
Vakna upp vid ett o var hel slut men åkte ner bakis o skabbig till stan o käka o umgicks med Emma, Jonke och Dennis o fynda en grymt snygg adidas tröja! Sedan kom man hem vid sex o ska ta en powernap, sedan kommer troligen emma hit o så blire o fira med mina tjejjor som missa qwarn igår!













Känslan

Så har man lämnat tillbaka alla skolböcker och rensat ur sitt skåp i skolan för sista gången! Åå vilken skön känsla, på torsdag är de över. Väldigt pirrig och samtidigt känner jag en otrolig längtan och känslan av att stå där o skrika, få sitt slutbetyg i handen. Ååå!!
Men men nog om de ska tänka på annat, idag blev de iväg och storhandla med mammsen o självklart glass på Max hihi. Sten trött efter allt så blev o vila upp sig en stund sedan på kvällen for ja hem till simon. Tog en skön promenix i köping o handla lite gott sedan blev de tv tills de var dags o fara hem för han skulle iväg till jobbet. Blir varmchoklad med grädde i min stora tomtemugg nu och en massa Nötkrämer! Pusss

Miss the good time

Somnade vid 5 imorse och upp klocka halv elva. Wiiiho så pigg man var och knappt gick de o sola eftersom det blåste så... Bakade kakor istället till studenten o moffa deg vilket alltid är mycket godare än själva kakorna fast dom blev faktsikt lyckade dom med. Sedan åkte ja till stan o käkade, hem med mamma sedan iväg och fixa lakanen till flaket. stressa hem o fixa kvällsmat sedan iväg o kika Tunboshowen med Eve som inte var nån höjdare faktiskt men man tänkte verkligen tillbaka på hur det var när man själv stod där och saknar de extremt! Tröst äter kakorna jag bakade idag och en stor koppvarm oboy med grädde. Känner för en riktig moffardag!

Fulltös halvt medvetslös

Blev en riktigt trevlig klassfest fast alldeles för mkt alkohol som gjorde så jag kräkts första gången på fyllan.... Skulle inte ha druckit o absolut inte så snabbt men gjort är gjort... Så tjejligan drog hem vid halv ett vingliga och illamående så kom Simon o hämta upp mig och så slagga vi hos han. Usch var helt lost så han var så söt som tog hand om  mig så, sedan så vakna vi vid 3tiden idag.. Låg i sängen och moffa godis till halv 5 sedan  blev de bakispizza. Sedan blev de chillidill o bus, lärt mig en massa fula grimarser haha. Sedan kom mammsen o pappsen o hämta mig vid 8a tiden o nu är man yper dypertrött, chilldilla ner i sängen o kika film all kväll long! pusss

(fulla o glada tjejjor på promenix i natten)


Svensk sommar!<3

Ojojoj sicken tokig fredag, för mycket alkohol, nattbad o massa dans! hade riktigt kul i alla fall o träffa en massa nya trevliga människor både uppe oss Jonte på förfesten o sedan ute på Sjökrogen.
Idag vakna man rätt så tidigt segt nog för det var så varmt. Fixade toast o la mig i solen, spillde vatten över min laptop så den paja! ettag sen fiixade mäster carro den igen genom att ställa den upp och ner i solen sedan blåsa med hårfön! Blev så olycklig när jag trodde den var trasig så visste inte vart jag skulle ta vägen. La in allt de viktiga på externa hårddisken i alla fall!
Tok en promenix i solskene som sedan blev till åska och en massa regn, dränkt katt! vad säger man, Svensksommar!<3
Blev in o gosa ner sig i mjukisbrallor och moffa ben&jerrys med grädde o kolasås till!
Nu kommer strax min lilla kååååmpiz Simon (vi är bara vänner för er som trott annat) hit o umgås en stund sedan äre klassfest som gäller!









wiihp

Freeedag o alla tar studenten! alla utom jag o hallsta ligan,... For in till stan när ja vakna o träffa Linda o såg flaken o nu alla bilder som finns på fb! Men men vi har bara de roliga kvar!
Moffa i mig en fet ben&jerrys o nu äre dags o fara till Angelin på förfest sedan blire sjökrogen o parta järnet med mina ladies! PYssss!


Vi har bara festen kvar festen kvar!

Steeendöd tjej som inte fick sova alls inatt tack vare hemtentan men som jag sedan lämna in idag till Hans eftersom Annika självklart inte var där utan i stockholm så han inte ens förklarar hur allting var... Men men, skolan är nu över för betygen sattes idag och de får bli som de blir! Är så galet skönt så man kan säga att det är lov redan nu, bara studenten och allt kul innan den kvar!
Spexa runt idag med och tog en hel del bilder och när man kikar på dom kommer man inse att man kommer sakna klassen trots att man inte umgåtts speciellt mkt med alla. Nu i slutet har man insett hur kul människor de egentligen finns i den och självklart så har jag även mina 3 favoriter!
Men men, efter skolan blev de ner på stan o umgås med Linda och Louise, sedan hem vid halv sex o käka sedan vidare hem till jessica o umgås med henne! Hade riktigt kul med alla flickor men nu är jag stendöd, så tur att man är ledig imorn! Sova ut, sola om de är bra väder o in till stan o umgås om man orkar? sen äre party. Inte konstigt att ja är trött jämt!


Krigar emot tiden

hade yper kul med Eve igårkväll, Ben&jerrys på stan och en liten shoppingrunda sedan blev de o glassarunt o kika sverige matchen. VILKEN SEEEEGER!!!! MAHAH
Dock blev inte onsdagen lika bra, ingen sömn eftersom mitt historiagrejs var helt borta och de skulle egentligen lämnats in idag efgersom betygen setts imorn! Haft panik hela dagen men hade en kul spexdag i skolan i alla fall. Sedan börja helvetet och har nog aldrig pluggat såhär mycket på en dag. Ca 7-8 timmars plugg. Promenix med mammsen för att få bort huvudvärken sedan plugg igen, åkt o handla, mer plugg, käka o plugg. Helt slut i huve men är snart klar. Ska kriga hela natten om det så behövs. Kul onsdag va?!!!

Vg Vg Vg

Så vare torsdag och talet gick perfa, Vg och ett Vg i svenska C med! Kändes lagom great så en glad Carro for in till stan med i Max gamla vän med lite boys,  (fick motorstop med en atomatväxlad bil) Så blev de o ligga ute o sola med Linda o Carolin. Sedan kom mammsen o de blev Glass på Max, hem o ta en skön promenix, dusch och nu ska man strax iväg till kolbäck o köpa biljetter till Tunboshowen sedan blire att umgås med Eve, köpa tröja till spexe imorn på Hälla o tokarunt lite! Pussss

done!

Blev en trevlig natt o dag med lilla Simon med en skönkvällspromenix igår o filmz sedan sov vi till ett och gick inte upp fören halv två. Då blev de storfrulle med hela familjen som var hemma sedan en vända till Ica o handla, hem o chillidilla i solen, hoppa stuttsmatta sen ffram emot kvällen bjäd han på max. Mums!
Åkte hem hit en stund sedan var ja tvungen att plugga så han fick åka hem o nu har man precis kämpat klart med sitt sista svenskatal som ska hållas imorn! Får hoppas de blir bra de där för nu ha rja kämpa järnet så dags för tv o moffa! Pussss

KrigarN

Vart en trevliggrillkväll hos simon med han, hansbror o flickvän sedan blev de att handla lite mums på ica, upp till sund en stund o snacka lite skit sedan blev de oväder så vi "flög" hem i blåsten. Kika film o chillidilla sedan vaknade vi ovanligt tidigt, redan halv ett haha. Upp o frulla o sola, in till västerås o kika lite, stanna på Max sedan hem till Simon en stund. Hämta bilen o handla sedan blev de hem o kriga med de sista svenskatalet som ska talas på tisdag... Ska kriga lite mer imorn för nu kommer strax Simon hit så blire o hitta på nå skoj ! Pusss

pressa pressa pressa

tookigfredag med klassfest då man blev till en cowgirl sedan en fartfylld krogen runda med alldels för mycket dans o alkohol så nej nu ska ja va vit, helt vit! fast ite huden då, den ska pressas sönderidg eftersom de är så tokigt varmt ute och vakna upp vid elva för mtt rum var för hett o somna halv 7 imorse. Så pigg och glad idag? Hmm inget jag kan påstå. Men legat ute o halvsovit hela dagen o bakat äppelpaj.
Sååå.. dags o rycka upp sig nu, ska hem till Simon o grilla med hans familj sedan kanske jag blir där över natten lr så drar ja med mig min söta vän hem!
(silk o maskeradfest bildsbjuds de på!)




cowgirl

Fullfart i live nu, igår vart de en riktigt lyckad klassfest o efter de kom Simon i natten o hämta mig. Vi sov tills två för då ringde hans alarm sedan blev de ut o steka i solen, donken sedan hem o fixa till sig. Blir en cowgirl ikväll med pickadollen i handen! Hahaa, sedan blire Pluto med mina ladies o parta på!

(så bilds från silk i onsdags o klassfest igår)


Livlig Lillörda

En fullspäckad lillördag som börja med radiosnack med söta LulleTuss, sedan volleyboll som nu skapat blåmärken på mina armar... O så spex som börjar fungera! Efter de vare bara o gå med Johanna till saftfotbollen, dricka, skratta o spela lite grann vilket var toppen kul! Sedan måddes de väldigt illa så stanna o käka på lustikulla! Mådde ännu värre efter de men iväg på krogen skulle man i alla fall så hämta upp Emma o de blev storfix här. Ninjaaaa Carro o Skunk Emma was in action med en massa snygga kinatecken över hela kroppen haha. Full o glad kexchoklad!

Idag är man steeeendöd men ska försöka orka tagga mig iväg o handla sedan blire o träffa simon sedan kör vi klassfest hos Patrik! :)

RSS 2.0