WTF?! !!!11"#¤%&/

Okej sova hela dagen? Nej nej det sluta med att mamma och jag hade stor rensning sedan efter vi ätit lunch så åkte vi till västerås o slängde allt o tog en runda nere på hälla. Hitta legginsarna jag ville ha från Jc så blev ett par såna och lite smått o gott inne på ica. Sedan farde vi vidare till kolbäck o nu hem. Helt slut, trött o allmänt död och inte ett dugg taggad till att jobba imorn eftersom de ska bli strålande väder tydligen. Så typiskt men bara att tagga till. Ska hitta på nå nu sedan fixa chickentacos o matlåda tills imorn o försöka somna tidigt

Jag sover länge, jag
blir trött. Sover mindre, jag
blir trött. Jag håller
mig vaken, jag blir medvetslös, WTF !!!11"#¤%&/


Kill you

Snart tänker jag kasta sönder pappas mobiltelefon som alltid ska ringa på morgonen och signalen är nog den värsta som finns. Värre än en riktigt irriterande väckarklocka som inte går att stänga av när man vill de. Usch usch.. Kunde i alla fall inte somna om efter det så jag gick upp och åt frulle med han o mamma sedan blev de en efterlängtad varmt dusch o nu funderar jag på att gå och lägga mig och sova någon timme till eftersom att klockan inte ens hunnit bli 11. Vädre är inte sådär jätte bra idag heller, det är sol men blåser o moln och hade tydligen regna tidigare.. Inge vidare de heller men men sova bort hela dagen skulle kännas skönt ida.

Örebrorunda

Ojoj, borta från ca 10 till 4a, något slut nu men riktigt skoj hare allt vart o nu sitter man med en iskall pigelin o bara njuter av solen o att vara hemma. Man blir riktigt slut av att shoppa asså men blev lite nytt härligt till gareroben i alla fall.
2 Par skor
1 Tunnika
1 Shorta
1 par brillor
1 Jeansjacka
+ mat o sveriges godaste kulglass! :D

Nu blire att hålla sig lugn här hemma sedan drar jag nog ut ikväll puss


Örebro!

Upp vid nio tiden trots att man inte somna fören vid 3 tiden. Känns skönt? Aja nej jag ska iväg ndå så fixar mig sedan blire frulle sen drar jag. Pussss !


Datateknikern

Blev att flytta datan och fixa in nya Cd grejen så nu kan man äntligen spela igen!  (Gladbrud)Sedan har jag bara vart ute o stekt o glidigt hela eftermiddan sedan stekigt pannkakor o testat ny gbgräddglass med jordgubbssmet i. Fett mums så nu är man mätt o belåten o ska kika på Simpson o Family guy sedan blire kanske ut med mathilda  men vettefan hur man ska kunna ta sig upp imorn i så fall. :O

12 år ingen?

Blev att fara runt en lång stund i ute på hälla med mammsen o de blev en ny Jeanskjol inhandlad o sedan fick jag även ett nytt headsett o så köpte vi äntligen en Cd:grej till datan med brännare eftersom den andra pajat så nu ska jag bli 12 år ingen och spela Sims som aldrig förr haha. Skulle gärna vilja bli 12 år igen färsten lr gärna ännu mindre, allting var så mycket lättare då. Sedan kom vi hem runt två o jag baka lite eftersom en av mammas vänninor kommer hit men de blev riktigt fail eftersom vi inte hade kvar nå bakplåtspapper haha men men sedan fixa jag lunch och nu ska jag lägga mig ute och steka. Vill egentligen sitta inne o spela helöa dagen men nej är ju så fint väder så lika bra att gå ut o njuta. Puss


Ny vecka, nya tag

Tagga till för en ny vecka nu då? Inte speciellt så pepp alls längre men nej man ska vara glad det är lov o imorn blire örebro sedan troligen jobba onsda-freda så det kommer finnas saker att göra.

Vaknade vid tio och gick upp o fixade hoppmackor med honung på, så sjukt längesen o så sjukt gott! Sedan blev de ner i sängen o dega framför tvn men fanns inge vidare att se på så jag o mamma ska åka och kika om de finns lite ny grejs till datorn nu iställe. Inge vidare solväder ida heller men får hoppas de blir bättre snart för jag vill ut o sola! . Pusss

Sömniga funderingar

Legat ute o sola/sovit o kikat på Tonårsliv hela eftermiddagen och känner mig knappt nå piggare för de. Även mycket tankar och funderingar som snurrar runt i huvet just nu vilket gör mig bara ännu tröttare men har slagit av telefonen en stund i alla fall så man kan få vara lite ifred och tänka på annat. Men men, nu sitter jag och kämpar med en ny bloggheader men har brist på fantasi så får se vad man kan åstakomma idag om det ens kan bli något? Får försöka och se men nej nu ska jag nog kika på tv en stund sedan blire mumsig hemmagjord pizza o efter de åker jag nog in till västerås med mamma o handlar lite eftersom all mjölk o lite annat smått o gott är slut. Pusss


tokig kvinna!

Kvällen igår var riktigt skön hemma med en massa mumsigt godis o på tvn gick House of wax som jag och mamma kika på. Sedan ringde luren och man skulle ut sen inte sen sluta de med att jag satt vid datan rätt länge sedan la mig i sängen. Vid halv två ringde de och man skulle ut trots att jag var svin trött o orka inte o had eingen skjuts heller men blev massa problem o natten blev hemsk och de blev bråk här hemma så jag gjorde en "farmor" och "rymde" vid 6-halv 7 tiden imorse till hallsta och var där men nej nu ska jag sluta och leva i verkligheten. Hemma nu i alla fall o har käkat lunch o nu ska jag dejta kudden och sova!
aldrig mer rymma inte!

Guzzar

Segare Guz (mitt nya ord från igår eftersom entligt mig så är alla guzzar tydligen) får man leta efter. Idag har jag inprencip bara legat ner, antagligen i sängen, i bade eller ute den stunden då det faktiskt vart fint väder. Känne rmig sliten från igår och är irriterad på lite skit som ploppat upp o besviken på mig själv så ikväll blire troligen att bara ta de lungt här hemma med familjen o ha en myskväll fast det värsta är att vädre är så bra nu så vill bara ut o hitta på nå o inte vara hemma men men. Får jag ork så kanske jag åker ut ändå men nu ska jag i alla fall strax laga lasagne till mamma o pappa o göra tacos till mig. Pusss !

Bästa Midsommaren ever!

Hade nog världens roligaste Midsommar i år alltså, de var helt awesome men ida känns de inte lika awesome men bara gilla läget för de går över!
Aja det börja med att jag stressa mig till bussen som inte kom eftersom Midsommar är röd dag. Då gick den som på lördagar, en halv tio o en halv två. Jippi så jag gick hem i blåsten o paja frillan på vägen sedan körde mammsen o pappsen mig till station i alla fall o ja mötte upp Jessica. Vi drog till donken och satt där o snacka o skratta o krångla med allt möjligt. satte oss först ute men de blåste så mkt, beställde flera gånger för vi kom på att vi skulle ha  nå mer och på toan fanns ingen spegel. Vilka tjejproblem!
haha efter donken satte vi oss nervösa o vänta på tåge, nervösa fattar ja inte varför men vi är ju "Guzzar" så.
Sedan kom i alla fall bussen vid kvart över 7 o tog ca 50 min att åka men tiden gick snabbt o när vi kom dit blev vi uppmötta av Krisse sedan gick vi till mot M nånting o blev uppspanade av Jacob på vägen som gled efter sakta i bilen haha, blev o snacka lite sedan drog vi till Daniel o festa på, spela fylle fotboll o fylleruggby så det sluta med att vi alla låg på marken i högar. Sedan parta vi vidare och kvällen vart riktigt lyckad och man lärde känna en massa nytt härligt folk. Sedan åkte vi hem någongång på natten o jag sov o vakna hela natten om vart annat och kände att jag ville ut o parta mer sedan så slockna jag o sov som en stock i någon timme.
Nu har jag vart uppe o ätit frukost o ska strax ta en skön dusch o få bort huvdvärklen. Pusss










Glad Midsommar!

Vilken seg förmidda det vart, nästan bara legat i sängen hela dagen förutom den lilla stunden jag gick upp till mamma och pappa där dom håller på att köra Hö för fulla muggar. Efter de fick jag lite mer energi så fixade lite toastizar och börja fixa mig och nu är jag väl nästan fixad helt och ska bara vänta på att klockan ska bli halv sex så tar jag bussen till stan o möter jessica, käkar nånstan sedan blire tåge mot västerås. Får hoppas på en riktigt lyckad kväll o en härlig midsommar! :)



Shaize!

Shaize vad trött jag är efter igår kväll men kul vare i alla fall o man måste ju hinna förfira midsommaren så bara att köra på. Idag mår man ju som man förtjänar men ska ta d elungt hela förmiddan sedan åker jag o Jessica iväg till Sala ikväll o firar midsommar med en massa härliga salabor :) Aja nu ska jag äta frulle o ta ett bad! Pusss

02:37

Hemma nu från en kjul kvälll i hallsta med stumpis sedan en massa annt skoj folk som var uppe hos linken efter hon drog hem. Nu mår man som en skunk o ska dejta sängen o tagga till mig sommar imorn :D



Ututut

Stekt hela dagen med syrran o nu fixar man sig för fullt för ja ska hem till stumpan sedan blire ut o käka pizza sen se vad kvällen erbjuder :) Kanske lite dricka o trevligt folk så som de låter nu i alla fall puss o pys!

Suneshine

Blev att fara in till hallsta en snabbis o handla tills imorn :M, köpa glass o handla lite käk sedan blev de hem och precis när man lagt sig ner så kommer solkompisen syrran så man fick en solpartner idag med. Riktigt skoj de så man har nån o snacka lite skvaller o skratta med. Vi har legat ute ca 1½ timme och nu kom de massa moln så jag tänkte att jag passar på att sätta mig här en stund men blir nog strax ut igen sedan lunch, sola o sen hallsta någon gång idag igen fast kanske drar mig dit ikväll. Får se vad som känns bäst :)


01:19 Kul kväll!

Nu vid 1-halv 2 tiden är man hemma från en riktigt skoj kväll nere i lilla hallsta med en massa massa härligt folk o en sju jävla ömbak eftersom jag blivit sskjutsad runt på cykel o racat med den. Haha grymt kul vare i alla fall men lite segt med alla myggen men man överlevde o jag har ju vart ute exakt nästan hela dagen idag så tänkte att man lika gärna kan fortsätta med de o vädret har vart riktigt skönt så bara o njuta! Nu äre ju natt så jag ska fixa lite glass o krypa ner i sängen o kika på Up town girls. Natti natti :)
haft en toppen onsda fan o nog allt fått lite färg med (a)

Stekdag i lilla hallsta

Åkte till kolbäck direkt efter jag ätit lunch med syrran och köpte busskort som ska räcka hela sommaren o man får åka överallt i västmaland, örebro o södermaland så de är ju perfekt men 500 kr kosta det så gäller o använda de med! Fast mamma o pappa beta i alla fall så. Aja efter de åkte ja med bussen till hallsta o träffa linnea, elin, dawe o sam. Gled runt lite där sedan kom glenn o jessica o efter en stund bergh så glev vi vidare till blåbryggan nå sånt sedan trångfors där vi stekte, tokarna dawe o glenn bada även. haha helt skuma men kul var de. Sedan kom mamma vid halv 7 o hämta mig o ja åkte hem o käka hamburgare o nu ska jag bara byta om sen tillbaka till hallsta igen o steka vidare. Pusss

Njut ffs

Underbart väder precis som igår! Awesome awesome awesome!
Har vart uppe o ätit frulle med mammsen o sedan så åkte dom iväg till köping för att syrran ska besikta bilen så jag har huse för mig själv en stund. Mihiiihi blir att dunka musik i hela huse medans jag ligger ute o solar så slipper man ligga med irriterande hörlurar som bara skaver i örorna. Aja ska lägga mig ute nu sen i eftermiddan/kväll blire ut o umgås i hallsta o bara njuta av sommaren va fan! :D

<3


Det är när du förlitar dig på dina svagheter, styrkan växer inom dig
och det är din uppgivenhet som ger dig din ärlighet och äkthet.Det är sorgen i dina ögon som berättar något om digmedan ditt leende lyser upp världen omkring dig.Betrakta dina levnadsärr med vördnad.men låt dem förbli det minnesmärke som en gång satte spår, men som du kan ta dig över. Dysterhet innehar många färger. men låt den inte bleka bort

dina vackra nyanser, för du strålar

Du är ljuset i någons tillvaro och varje gång du ger av dig själv

är du mer uppskattad än du någonsin kunnat ana.

Ibland är det uttalade ordet Mer värt än känslan av det.

Den enda som står i din väg..

är du själv.


sol o pannkaka

Blev att fara runt hela hälla idag med mammsen o sedan blev det även en sväng till "äggGubben" i dingtuna innan vi åkte hem så var hyfsat trött efter de. Tog med mig en daim glass, hörlurar, filt o kudde o la mig ute o njöt av solen en lååångstund och nu på eftermiddan så har det blåst lite mer så det fläkta perfekt så jag nästan somna. Men låg o smsa lite då o då o det vibrerar så hög i hörlurarna så jag höll mig vaken hela tiden. Nu har jag degat en stund här vid datan o ska väl snart börja fixa pannkizar. Mums mums!


Ny Outfit, Ny stil

Leta igenom garderoben efter nå snyggt att ha nu när man ska vidare till västerås o hitta faktiskt lite smått o gott o hitta något jag verkligen gilla så idag kör man på
En långärmad T-shirt med pösiga armar från H&m
Grå Väst från Tati
o sist vita vanliga korta shorts från stadium



SOOOOL!



Vädret är verkligen awesome! 20 grader i skuggan helt otroligt så efter frullen så slängde jag på mig bekinin o gick ut o satte mig o bara njöt som en tok. Riktigt skönt när man känner sig såhär trött o seg fast ska ta en snabb paus nu sedan blire ut igen tills i eftermidda för då o far ja och mammasen in till stan och handlar lite sedan blire o steka mer mer o mer! Haha måste ju passa på när det är såhär varmt.

Premiär på Vattenpipa

Blev en jätte skoj kväll i hallsyta faktiskt, åkte dit vid halv 8a o börja kvällen med att röka vattenpipa. Haha första gången o de smaka faktiskt gott. Satt där o hade de trevligt o kika på när boysen körde nå mma lr vad de heter. Sedan kom jessica, ekan o mårten så promenera vi lite ute o skratta o hade de skoj bara tills alla myggjävlar skulle komma. Då gick vi in iställe o satt o snacka, planera o umgicks bara. Riktigt skoj de så nu vid tolv tiden har jag kommit hem o ska väl nörda här en stund sedan blire ner i sängen. Haft en kanon bra måndag o ännu ett grattis till mammsen! :)


Tårta


Ojoj, fart o flängt hela förmiddan tills nu på eftermiddan känns det som. Började med att baka tårta o sola sedan blev de en snabbis till hallsta o fixa lite sedan hem, äta lunch o sen direkt till västerås o köpa saker till hästhagarna så sen precis när vi kommit hem så bakade jag färdigt tårtan o nu är farmor, Ulla o Arne här så de blir tårta o ha de trevligt o ja hade tänkt sola vidare men nu kommer de bara massa moln lite då och då så får se hur de blir med solandet. Men men nu ska jag ta en glass i alla fall sedan blire o va social tills ikväll då blire pizza  sen hallsta :)


Grattis mamma!

Måndag och jag vakna upp vid tio tiden av att dammsugaren brumma runt nästan utanför dörren, skönt att vakna(Y). Men men okej det kanske är lungt eftersom lilla Mammsen fyller år idag!
Gick snabbt upp och åt frulle sedan nu håller jag på att baka Mandeltårta för fulla muggar och vädret är underbart så kan sätta mig och sola då och då medans bottnarna är i ugnen. Perfekt! Haha aja jag ska sola och baka vidare sen i eftermidda kommer släkten hit o firar. Pusss

<3

I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain,


Seg sömnig söndag!

Har vart ett riktigt regnväder hela eftermiddan till ca 6-halv7 tiden o nu äre strålande sol vad var det jag sa? Men men har inte lidigt så mycket av vädre ida eftersom ja sovit typ hela eftermiddan utan den lilla bilrundan man gjorde till hallsta annars hare vare sängen o de har vart underbart fast fortfarande riktigt seg.. Men men, blev att gå upp sen i alla fall o laga chickentacos sen tog jag ett bad o nu känner jag mig rätt pigg. Fast jag blir nog hemma  ikväll eftersom mamma fyller imorn så ska fixa o baka hela förmiddan imorn. Bara o tagga till


Segsöndag

Haft de riktigt skoj o nu har man vakna upp o ätit frulle så de är bara tagga inför en seg söndag. Vädre är sådär som dagarna tidigare, sol, blåst, moln om vart annat.. Vill ha strålande sol så man kan ut o steka o bara njuta men det blir säkert så tills ikväll eftersom att kvällarna hittills vart riktigt sköna. Rätt trött o seg idag men ska strax förlja med mammasen ut på en liten promenix så man får komma ut o ta lite luft sedan blire nog att lägga sig o glo på "I hennes skor".

KingCarro!

Riktigt kul att få komma ut en sväng, drack lite, dunka magnusuggla, ronny o ragga, massa muppiga bland skivor o sjung som "gudar" allihopa haha. Var faktiskt riktigt skoj men sedan skulle jessica dra så ja gjorde samma sak men ingen lust att sitta hemma nu är ju lörda. Kanske borde glida vidare så man kan sjunga vidare o få lite påfyllning, natten är ju ung o Carro är ju kung! :D

 


Ut ut o bara njut njut!

Blev inge ute pizza idag för mig nej utan det blir mysgrillning med mammasen o pappa o efter det så drar jag in till kolbäck med Jessica o dricker o umgås med folk o hoppas på en skoj kväll. Vädert är helt underbart så vill verkligen inte vara inne nu så nej nej ut ut o bara njut njut! :D


Shopping på Tunapark

Blev en kul shoppingrunda med mammsen sol alltid är lika negativ när de gäller att shoppa nya kläder haha. Sluta med att de bara var jag som handla som allltid. Blev en riktigt härlig gul sommarklänning med blommor, svarta stora örhängen, billigt puder och en huvtröja. Sedan åkte vi bara runt en stund o kika runt i eskilstuna sedan blev de hem o käka toastizar o sedan dega framför tvn. Känner mig rätt seg idag så ska väl dega vidare hemma en stund sedan blire kanske ut o käka pizza o umgås lite i hallsta. Inte hundra men kanske :) aja ska dega vidare nu o ta en daimglass, pusssss


Mor o Dotter dag

God morgon världen en sån här blåsig/molnig halvsolig dag. Hihi ja det är faktiskt riktigt skumt väder här nu. Det kommer strålande sol, blåser och sedan blir de mörkt o molnigt. Inge vidare det men jag o mamma har ätit frulle tillsammans o nu fixar vi oss båda för strax beger vi hos ut för att shoppa i Tunapark o ida ska även mammsen få stor handla eftersom hon fyller på månda så bjuder pappa så nu ska vi ut o prova massa kläder och ha en riktig mor o dotter dag. Kommer bli riktigt skoj känns de som o ja är på bra humör. Puss :)

dagens outfit får bli enkel:
Utsläppt hår
Svarta runda örhängen från Ur och Penn
Nya Tunnikan jag köpte igår från H&m
Vita ormskinsleggins från Lindex
Skor åter stå att se vilka som får flyga på hihi för nu ska jag ila :)


Hemmagjord pizza, slår de mesta!


Bakelsarna blev helt okej faktiskt men kommer troligen bli uppätna ikväll, pappa kom hem sent från jobba så jag tog en daimglass iställe o sedan la jag mig o kika på simpson o family guy. Bättre program får man verkligen leta efter haha, sedan så fick jag städnoja och damsög hela mitt rum, köket o grovköket och plockade även undan skorna o ställde dom på hyllorna o lite sånt. Ibland är man duktig hihi. Sedan åkte jag med mamma till hallsta för o lämna tipse o shaize så den lilla tanten kan krångla med att hålla reda på lappar o pengar. Hon skulle lämna in sina egna, jobbets o pappas så det blev kaos där framme i kassan och mycket skratt o fippel med allting blev nog som det skulle, tror ja. Hihi sedan blev det hem och laga till den efterlängtade pizzan! Farde runt i köke från 18:10 o klockan 19:00 var allting dukat o pizzan stod på bordet. Underbart mums! Efter det blev de en dusch o nu ska jag ut på en liten promenix med mammsen sedan blire filmmys o godis mys ser det ut som för jag kommer nog inte orka fara iväg ikväll men men natten är ung så man får väl se :)

Aldrig tomhänt


Kul att det skulle börja regna när man kom in till stan.. Inge vidare det o strömmen på donken hade även försvunnit så jag gick till cafet där jag åt med brudsen förut iställe o köpte en god macka sedan en kulglass på de. Underbart men hyfsat kallt o äta glass när man blivit genomblöt men underbart gott äre så de slank ner. Sedan leta jag efter en parfym till mamma men hitta den ingenstans men ska iväg till Tunapark imorn så får hoppas den finns där. Så ja det blev ingen present till mamma ida men en ny tunnika o stringizar till mig haha man kan ju inte komma hem tomhänt. Sedan hämta mamma mig på stan o nu ska jag baka bakelser så ska vi fira att mamma får semester o typ att jag är glad kanske?:)





Sova sova Sova

Sova sova sova, shaize så underbart det kan va! Somna väl inte fören halv 4-4 igår o sedan vakna man exakt 10:00 o var hungrig så jag gick upp och fixa egen frukost på sängen sedan la jag mig igen o åt där o sedan sov jag vidare. Skööönt! Nu är klockan strax halv 12 så tänkte krava mig upp ur sängen o börja fixa till mig lite eftersom jag tänkte möta mamma i stan men innan de ska jag försöka inskaffa någon liten present eftersom hon fyller på Måndag den gamla damen. Hmm, funderar på vad man ska ge men jag hoppas jag klurar ut nå. Puss
(Trots att jag har huvudvärk o mår lite illa så är fan humöre på topp i alla fall, hade grymt skoj igår så de är baar att le på! Dock äre inge vidare väder ute men men, kan inte steka varej dag)

Salakebab!

Blev att åka o handla med mammsen i köping sedan fick man stressa hem o jag han precis med halv 6 bussen till västerås. Tur de hihi. Satt på den varma bussen i ca en halvtimme sedan möttes jag upp av Krisse o vi drog vidare in till sala o käka Kebabtallrik på Verona, kebab i sala är nog den bästa kebaben som finns! Helt tokig it haha, sedan satt vi bara ute o njöt o efter de blev de o "shoppa loss" på coop. Gick in där tre gånger men sista gången var för att vi mötte Emil o Nina, så hängde med dom o sedan åkte vi även hem till dom o chilla där o ja o Nina laga mat. Haha blev snabbmackaroner o felix köttbullar xD Haha. Sedan drog vi hem till Bergqwist och var där en stund o kika tv, skratta o hade skoj tills vi hitta en svart penna o åkte ut o hade lite kul på samhälle fast var hyfsat dött där men skoj ändå. Sen fick man skjuts hem av Krisse nu vid två tiden, inte liiite dåligt samvete eftersom det är ca 5 mil! ska bjuda igen när ja får körkort! Aja nu ska jag sitta o mumsa på en hel lindor chokladask som ja köpte på coopen ida eftersom den abar kosta 30 kr, säkert kort datum så gäller o käka på haha. Puss på en yperhärlig torsdag!<3
(bilder kommer när jag fått dom av Nina, alltid skoj o träffa nytt folk!:))



Perfect !

Ojojoj, spenderat hela förmiddan ute i solen o nu börjar även ryggen på lite färg. Skönt de för annars lär jag gå baklänges varje gång jag är uten tröja o ska gå nånstans haha. Kom in nu för en stund sen för nu har jag tröttnat på solen o ska fixa tostizar till lunch sedan kommer strax mamma så ska väl fixa mig lite till de med så ska vi kila iväg till köping en stund sedan lutar kvällen åt att man ska ut o äta o umgås lite i västerås :) Beror på hur mycken klockan blir osv osv men men man får se är ju lov o perfekt väder så de är bara o njuta :D
(mage precis när jag lagt mig, får hoppas färgen sätter sig snyggt nu)

Uppe med Tuppen? halv tio i alla fall!

Uppe vid halv tio fast jag egentligen ville sova längre för nu när jag väl tänkte göra de hade jag tydligen ställt larme på mobilen. Somna ju inte fören vid 3 så(Y)
Kommer inte ens ihåg att ja gjorde de haha aja jag ska ta en dusch strax sedan ut o sola! Är awesome väder nu o måste verkligen få färg på ryggen eftersom den är typ vit jämfört mot magen o framsidan haha. Kommer troligen somna där ute också men ska försöka hålla mig vaken o ida hoppas jag på en lugn förmidda så man kan tare lungt, steka o vila för sen i eftermidda ska jag iväg en stund till köping sen är det inte säkert på hur kvällen blir. De återstår att se men nej nu ska jag duscha sen ut o steka! :D
Syns i solen

Stekarn steker vidare


Stekarn stekte vidare ute en stund på eftermiddan med men solen gick i moln nästan hela tiden o de blåste så hon gick vidare o stekte pannkakor iställe^^. Haha riktigt mumma vare i alla fall sedan proppmätt åkte hon till kolbäck o mötte upp Evelinaflina så cykla dom vidare till hallsta för att liva upp de lite. haha lagom dött men fanns lita skönt folk där så de var skoj ändå. Sedan kom hon hem nyligen o funderar på att glida vidare till västerås. Puss på en kul Onsdag :)

CykelCarro !

Ojoj vilken härlig kväll/natt jag haft. Börja med att vi åkte till hallsta o fick tillbaka cykel sedan åkte jag till eve o vi fixa till oss lite sedan tog vi cyklarna till lustekulla. Fan var jobbigare än vi trott men de var det verkligen värt för kebabtallriken var ju underbar! Dela på en stor sedan cykla vi vidare till hallsta o träffa glenn o farde runt där o sedan hitta vi på en massa andra och ja shaize vad skoj det var o shaize vad vi cykla haha. Sedan blev det hem någongång på kvällen/natten o låg uppe o snacka o skratta o vakna väl vid 11 o fgick upp o käka frulle vid 12 tiden. Sedan blev de ut o steka steka steka så skulle vi ut o fika men eve fick inte ut pengarna ur atomaten så ja cykla hem o käka daimglass iställe. haha nu ska jag ta de lungt för ja är grymt slut men ikväll blire ut igen med eve, glenn o massa o cykla runt i hela hallsta xD Puss vad kul det är!
(haha carro kan cykla^^)









Cpcykel!

Fail o fan vad arg jag blir!
Blev att ta halv 1 bussen till stan eftersom ja glömde bort tiden när ja egentligen skulle åka halv tolv men aja, träffa Emma B på bussen så det blev att kika runt med henne på stan innan jag mötte upp mamma på hennes jobb. Skojsigt vare i alla fall o vi båda gick sura o besvikna ifrån stan eftersom att ingen av oss hitta nå haha. Sedan så åkte ja o mamma o handla på willys sedan hem o hämta cykeln o åka till hallsta för att lämna in den. Föst fick vi vänta i evigheter sedan så sa dom att dom fixat den men nejdå, jag skulle cykla några meter till bilen o då börja den igen(Y). Så gick tillbaka o nu måste vi tydligen åka in till hallsta sen igen. segaste ever! Aja, sen blire i alla fall att umgås med eve, ut o käka pizza sen får vi se vad kvällen bjuder på. Pusss

Dagens Outfit

Blir att använda avslutningsklänningen idag från New Yorker
sedan Tar jag en grå/vit/svart/guldig Nike vindjacka eftersom det blåser extremt mycket ute idag
Svarta långa leggins med guld sträck o "bjällror" underknäna hela vägen ner från Lindex
och sedan mina nya "soldatsandaler" från ryds som gick sönder samma dag-.- men kanske går att laga :D


Blåsig tidig tisdag

Solen är tillbaka, wiih! fast det blåser extremt mycket ute så tur att de inte regnar för då kanske man flyger iväg? haha, aja har sooooovit, käkat frukost o duscha o nu blire o fixa sig för jag ska möta upp mamma i västerås sen o hjälpa henne o handla sedan blire o lämna in min lilla karin, jävla bajs cykel o hacka med växlarna! Händer ju helt plötsligt o de är riktigt obehagligt för ifall man kommer i hög fart sedan så hoppar de till då tappar man balansen och aa de känns läskit.


Miss the old me..

Tårar börjar strömma nerför mina kinder nu och strax ska jag dejta kudden som nog kommer bli alldeles blöt..Tittat igenom min bdb på gamla mig fyfan vad jag hatar den jag är idag! Varför försvann gmla carro varför stanna hon inte kvar :(


Sovmåndag

shaize vad trött och seg jag är! Sovit igenom typ hela dagen förutom en stund på eftermiddan då jag övningskörde med mamma till åsby o köpte kött o lite sånt men annars så har de spenderats en massa tid i sängen o glott på Big mama´s house haha. Sjukt kul film i alla fall. Frästen, jag har bakat bondkakor också eftersom jag hade tråkigt o ville hitta på nå så jag inte somna igen.
Nu blire strac att laga kycklingburgare o sedan kika på Big mama´s house 2 haha, vill iväg med har huvudvärk som en tok nu o har tappat suge...
Efter maten så blire att ta en runda med Karin sedan att gå en promenix med mammsen o rensa tankarna.

TröttTröttTrött

Vakna vid halv tio-tio tiden o gick upp o käka o kolla datan en snabbis men var så grymt trött så gick o la mig o sov igen. Fattar inte varför jag är så otroligt trött men låg ju i o för sig o smsa halva natten så inte konstigt.. Men men nu ska jag nog hålla mig uppe en stund lr krypa ner i sängen o kika på tv hiihi. Blåser ju extremt mycket här så det är inge vidare de o solen kikar bara fram någon enstaka gång, sämst de för ja vill ut o steka! Fast har börja flagna lite vid bröstet så kanske ska ta en paus ifrån de en stund. Pusss

Söndags kväll

Klarade av att cykla genom den hemska motvinden o de lilla duggregnet som självklart också skulle komma bara för att jag skulle cykla. Så typiskt! men men hade det roligt i kolbäck i alla fall så de var väl värt de hihi. Kikade på film, skratta o hade de skoj o sedan blev det hem nu på kvällen o käka hemmagjord pizza o ta en dusch o nu blire nog bara lungt i brist på skjuts. Blir mys framför tvn tror ja, vädre är ju inge vidare så orkar inte cykla tillbaka till kolbäck lr hallsta.
Nu blire söndags mys!
(farmors grönkakor slår allt!)

Cykelcarro?:O

Blev inte mycket sola för mig eftersom solen gick i moln och det blåste o blev kallt så gick in o kika på film iställe o nu är den slut så ska fixa mig o lunch sedan ska man ta cykel till kolbäck o umgås med kompisar. Cykla jag?, i mot vind? jippi!
Aja får kämpa på sen får man hoppas på att man får skjuts hem i eftermidda/kväll. Puss

You shine like the sun

Wiiih solen är tillbaka!
Vakna upp utav att det kändes ovanligt ljust i mitt rum vid tio tiden, drog bort gardinerna och in strömmade strålande sol. Helt underbart! Så jag skynda mig upp, åt frukost och slog på datan en stund för att fixa lite sedan tog jag solkrämen, boken killar kompisar och ....(glömt namne), en sol stol och satte mig ute. Sååå otroligt skönt och nu jäklar ska man steka så man blir riktigt brun! Syns i solen!

Trevligrunda:)

Blev en riktigt kul runda med mamma o pappa o farde iväg lite över allt, köpte ny skor, handla mat, köpte kaktusar, krukor o annat så nu ska man fixa sin kaktus grupp jag har i mitt rum igen eftersom att en viss Bosse har sabbat den totalt-.- Trött som en gris nu så ska äta lunch sen ta det lungt, rensa ur garderoben o fixa i rumme lite. Fick ju nya kaktusar idag så ska plantera dom o lär ju räkna med tusen stickor i fingrarna haha aj!  ikväll blire troligen ferre i västerås med Mathilda o massa puss:)


Skruvat

Ska börja med att berätta snabbt om igår..Efter ja käkat så skjutsa mamma mig till hallsta där ja mötte upp jonas o sedan gick vi på dirren upp till robin o satt där o drack o umgicks med Mathilda, robin, Calle o bonden. Var riktigt skoj satt o skratta o bara hade de kul. Sedan drog vi ut och gick hit o dit, mötte upp Jack o träffa lite annat skoj på vägen o ja har även åkt kundvagn haha^^. Robin sprang som fan så for man fram där o calle skjutsa mathilda som även välte. Haha sedan blev det att möta upp alla andra vid Torino o blev en massa skratt o skoj tills slute då det faila men när allting var över var jag glad igen och åkte hem nångång inatt lagom full o glad.

Aja nu äre morgon i alla fall o jag känner mig hyfsat trött men hoppade snabbt in i duschen efter frulle så har piggnat till något o snart ska jag hänga på mamma o pappa som ska iväg för jag har ingen lust att bara sitta hemma i de här tråkiga vädre. Pusss


Party?

Bestämt mig att de troligen blir hallsta o får hoppas de blir drag där, får glida runt lite o se vart man hamnar o nu har man fixat klart sig, blir nya rosaklänningen ja köpte igår:) Nu ska man baara fixa en god middag (chickentacos) sen blire party all night long o fira att den hemska tvåan är över!!


Avslutnings outfit

Avslutnings outfit
Svart/vit Klänning med svartguld knappar från New yorker (inköpt igår)
Svart Spets/siden jacka från Ginatricot
Svarta leggins med guld sträck under knäna till fotlederna från Lindex
Högklackade låga svarta "läder/lack" skor från Ryds


slutat tvåan då

Segaste skolavslutningen nånsin tror ja eftersom vi hade en dryg pratande rektor nästan hela tiden haha men men kunde sitta där o skratta ändå o efter de blev det in i datasalen o få betyg o jag är faktiskt nöjd med dom förutom samhälls betyge men men inget ig o de är ju bra de hihi. Sedan tog jag bussen till stan o träffa emma o danyel o kika runt lite med dom o köpte en riktigt söt rutig klänning inne på carlins. Sedan kom Jonas o vi gick och fika på stället där ja fika med brudarna i  tisdags. Blev även en repris på de ja köpte, mumsig kulglass! Sen så kika vi runt lite i affärer o på studenterna o efter de gick vi till mammas jobb så mina fötter är helt döda nu.
Åkte med mammsen till coop o handla lite smått sedan hem o baka/äta kladdkakemuffins med grädde, mums men nu är jag extremt ont i magen.. usch påt! Aja, nu ska jag bara ta de lungt o ikväll vet jag inte vart jag blir. Antagligen hallsta lr västerås. Pusss





Skolavslutning!

Skolavslutning idag och jag stressar sönder här hemma o hittar inte de smycken jag ska ha nu eftersom mamma förstört ena halsbandet. Aja får skippa det lr leta vidare men nu ska jag äta frukost sen fixa i ordning mig sen blir de ut i det tråkiga vädre (ska regna idag) o vänta på bussen sen avslutning. Ihhh pirrig faktiskt, slutar ju tvåan sen är de bara ett år kvar!
Efter avslutningen blire in till stan o fika med jonas sen träffa emma o några. Pusss påt!

Toppen Torsdag

Syrran kom vid halv 3 typ så han inte sola så länge men det var riktigt kul att åka iväg till Tunapark med henne så. Dunka hög musik hela vägen och snacka o bara hade skoj sedan väl inne på Tunapark så blev de att pröva lite kläder med jag köpte bara en tjocktröja inne på Carlins o de var tack vare att jag shoppade tidigare idag, då tappade man suget lite men det var ju lika bra de så sparar man pengar haha, Blev där till ca kvart i 5 sedn åkta vi hem o nu har man fipllat i garderoben, har för mkt prylar! måste ta o rensa bort en hel del men det får bli någon dag när det regnar o är dåligt väder (hoppas på aldrig) :D mihi nu blire snart o fixa tacos, bada o fixa allt inför imorn pusss på en toppen torsdag!


Till skolavslutningen?

dagens inköp på stan, någon av dessa blir de nog till avslutningen (:

 


Flummizar

Blev en yper rolig förmidda på stan faktiskt o hitta även en tubklänning o en annan klänning så nu har jag att välja på tills imorn wiiih!!! fast ska ända till Tunapark med syrran strax hihi.
Aja träffa först Nadja, Alex, Michelle o Johanna nere på stan så gick ner till parken med dom och sola lite, sen mötte ja upp emma o vi gick och shoppa. Ahh vad kul de var att ses igen! saknat både mina kgflickor o emma grymt så de var riktigt riktigt skoj att ses o som vanligt flumma vi runt inne i butikerna o baar hade skoj o kom tårar när jag skulle ta ett bussen hem,Usch saknar dig redan! men men, tog som sagt bussen hem o la mig ute och sola en stund sedan in och fixa toastizar och oboy o nu ska jag vänta på syrran som kommer strax så åker vi till tunapark. wiiiih vad glad jag är! :D




Stressig morgon2

Stressigt idag med eftersom jag ska stressa in till stan med halv 11 bussen en snabbis och kika runt om de finns nå kläder inne i västerås eftersom jag inte han de när jag var där i Tisdags, sedan ska jag även hinna träffa Jonas en snabbis så de blir att stressa där nere med hehe shaize. Aja bara skynda sig. Har i alla fall hunnit äta frulle o nu fixar jag mig för fullt. Pusss
O när man väl tagit bussen hem från stan ska man äta lunch sedan blire iväg med syrran till Tunapark, full fart hela dagen men de är lika bra de sämsta är bara att jag missar att röka vatten pipa med några ikväll men de får bli till helgen iställe :)


Ullaredass!

Riktigt skön kväll som tillbringats mest framför tvn då men sedan kom även systeryster o hälsade på o gav mig yper söta presenter eftersom hon vart på ullared. En parfym som luktar awesome haha o sen Ullared´s trosor^^. Ska ha på mig dom om ja drar ner dit i sommar o ha lite häng så alla kan se att man vart där, sedan skulle ja även få en kajal men den hitta hon inte i bilen o de kan ja förstå eftersom hon hade sjuttitusen kassar i den såg de ut som. ÅÅÅ vill också dit! o tänker åka dit i sommar, de har ja bestömt! Aja sen åkte hon o ja fortsatte att kika på simpson o family guy och proppa godis så nu sitter ja och har ont i magen men vad gör de, njut av livet ffs!

Övningskör

Blev en riktigt kul o lång runda i köping, först tanka i hallsta sedan vidare till köping där jag gick och testa en massa kläder inne på big inn, köpta marsglass mihih o sedan handla vi mat på både willys o ica som alltid o det tog längre tid en vad de brukar tack vare mamma som aldrig kan välja vilket bröd hon vill ha. Haha själv kör man på samma hela tiden men hon vill ju alltid testa nå nytt säger hon så man får glatt stå o vänta där men de löna sig för jag fick köpa godis sen mihih så de blir att mumsa de ikväll efter man käka hemmagjord pizza. aja, efter köping så fick jag övningsköra hela vögen hem och shaize vad skoj det är mihih fast motorstop efter att ja hade stannat o en bil var bakom så de var inte lika kul men men bara tagga till haha. Aja nej nu ska jag fixa mat, ta en dusch o ikväll blire mys framför tvn tack vare min huvdvärk som uppståt lite då och då idag. Pussss

(haha muppbild)


Stressar vidare o steker

Stod och vänta en evighet på bussen eftersom den var försenad så had einte alls behövt stressa så mycket som jag faktiskt gjorde idag men men.. Stressen fortsatte i skolan då man skulle leta reda på datatekniken som inte var på sitt rum som alltid så sprang runt halva skolan och till slut hitta jag han och ursäkte man fick var: Jag var och drack kaffe.. Ovanligt ifrån lärare? Aja, lämnade in datan sedan la jag in lite bilder jag redigerade på cocis sedan gick jag från skolan till sporthallen o sola o shaize vad skönt det var. Kunde verkligen koppla av men nästan för mycket så jag somna haha. Men men efter de stressa man ner till bussen och stod o vänta med massa läskiga fåglar som säkert tänkte attackera mig men klara mig för dom gick vidare över vägen iställe. Sen blev de hem och baka kärleksmums vilket faila totalt. Smeten blev jätte god men glassyr blev helt skum men men, de får duga för jag äter bara smeten så haha. Sen blev det att fixa lunch och nu ska jag iväg med mamma till köping. Pusss


Onsdags Outfit

Dagens Outfit:
Klänning med blommighögkjol (bers/orange) från Gina Tricot
Svart tjocktröja från Jc
Bersa Byxleggins från Ginatricot
(Fick insperation av Annis igår på stan som hade en högkjol osv, de är faktiskt rätt snyggt så tänkte pröva om de funka på mig med, blev rätt okej tycker jag för en vardaglig enkel outfit)


cociz


Stressig morgon

Stressa upp vid halv tio och åt frukost o nu har jag precis hunnit fixa färdigt mig och ska ta bussen till hallsta för att lämna tillbaka datorn vi fick under perioden då vi hade webbdesign o sedan ska jag även sola om jag hinner och har lust för det. Ingen sol ute nu ju så de är lika bra att passa på så att färgen sitter kvar. Pusss


Awesome Tisdag


allting man kan säga om denna Tisdag...
DEN HAR VART AWESOME!

Pannkakorna blev knapriga o mumsiga precis som dom ska sedan blev de Tunboshowen som  dock inte var sådär yper bra men ändå kul att se o de blev en massa skratt med Eve! Sedan blev de hem o mumsa godis o kika på Family guy o nu tillbringar man resten av kvällen framför datan o snackar med lite folk o bara ler åt att livet kan kännas bra! :)

ler ler ler!

Kul glass? Ne men underbart goood!

Blev en trevlig liten runda på stan med Nadja o Alex som ja tog bussen in med sedan mötte vi upp Anna, Eve o Johanna på kg. Åå längtar verkligen tillbaka till den gamla skolan o att se både pilen o Tommy gjorde ju inte saken bättre. Älsklingslärarna där fast tvärr ska ju Tommy gå i pension men men. Aja efter de tog vi en runda ner på stan o kika efter en avslutningsklänning till mig fast hitta självklart ingen. Surt! men har sista chansen på Torsda ifall jag och syrran åker till tunapark då efter jag vart på kgs avslutning.  Får se hur de blir annars tar ja min gamla den duger fint den med men är ju mörk så vill hellre ha nån ljusrosa lr ljusgul. Men men sedan tog vi en ficka på Global Living o shaize vad glassen var underbar haha o premiär på att äta kulglass för i år vare också haha. Sedan satt vi där o snacka en stund sen följde jag med Nadja o alex ner till station o tog bussen med Louise hem hihi.
Nu blire att ta de lungt, käka ännu mer glass för ja är sjukt sugen haaha sen blire att ta en promenix med mamma o kika tv en stund sedan steker stekarn vidare o steker pannkaka sen ikväll blire Tunboshowen med Eve! Puss vilken toppen Tisda!! :D





Tisdaa (:

varit uppe ett tag nu och har fixat mig, ätit frukost o lite sånt.  Sen ska man ta halv 1 bussen med Nadja till stan umgås med hon, Evvis o hanniz. Kommer bli riktigt kul att träffa brudsen igen o får väl se vad vi hittar på. Vädre är ju i alla fall mycket bättre en idag så jag tror jag tar mitt pick o pack o lägger mig ute o solar en stund nu innan. Pusss


Lyxledigt

Blev att åka in till mamma men innan blev de en runda på de stora godisställe o köpa ca ½ kg godis så man klarar sig ikväll haha. Så grymt skönt att vara ledig nu asså så ska bara njuta. Aja efter jag mött upp mamma så åkte vi först o kika o cykeln var klar men de skulle dröja en timme så vi åkte till hälla o handla lite sedan tillbaka o hämta den o nu har jag bara legat o degat framför tv:n eftersom jag är extremt trött haha. Aja ska föröska piggna till o ska strax fixa en chickentacos sen nlire ett bad o abar ta de lungt framför tvn, bada o ta en promenix med mamma o pappa. Puss

Wiih lov

Wiih nu har man typ lov :D
Ledig tills fredag då vi baar har avslutning, inte lite awesome de heller hehe. Aja skolan har vart riktigt kul faktiskt för jag har lärt mig massa nytt av Micke i photoshop, satt ca en timme med en bild fast använde ju självklart olika metoder på dn och resultaten blev riktigt härliga så har även skrivit ut. Det var även baar jag och Ahla på fotolektionen ida så de var väl därför jag fick så mycket hjälp. Sedan så skulle vi ha textkommunikation men blev typ inge sånt fick abar sitta vid datan sedan veta betygen. VG i både fotografiskbild o textkommunikation o Micke berätta att han tyckte väldigt bra om mig och hur ja arbetar så de kändes riktigt bra de o han sa att jag hade riktiga talanger hihi. Fick även G i matte B okej, underbart!!! :D Sedan tog jag bussen med Sandra hem o nu har jag precis ätit lunch o funderar på att åka till mammas jobb. Pussss vad glad jag är! :D

07:46 Måndag

Godmorgon nu sista "skolveckan" innan de efterlängtade sommarlove! Wiih vad jag har längtat o skönt att äntligen få slippa allt plugg o stress. Aja sovit väldigt bra inatt o de kanske mest beror på att jag var ute o fick så mycket friskluft igår haha. Aja helgen var awesome så humöret blir bara bättre o bättre men nej nu ska jag äta frukost o fixa färdigt mig o allt som ska med till skolan. Pusss


07:46 Måndag

Godmorgon nu sista "skolveckan" innan de efterlängtade sommarlove! Wiih vad jag har längtat o skönt att äntligen få slippa allt plugg o stress. Aja sovit väldigt bra inatt o de kanske mest beror på att jag var ute o fick så mycket friskluft igår haha. Aja helgen var awesome så humöret blir bara bättre o bättre men nej nu ska jag äta frukost o fixa färdigt mig o allt som ska med till skolan. Pusss

Mälarcamping

Nyligen kommit hem från en riktigt skön dag ute på Mälarcamping med en massa skojsigt folk.
Blev att åka till Mathilda en snabbis sedan fick vi skjuts med Robin o hans pappa ner till Mälarcamping där vi bara var ute o stekte, grilla korv o spela kubb. Riktigt skönt o vädret har vart awesome hela dagen så de är underbart hihi. Sedan kom mamma vid halv 5 o vi släppte av Jonas sedan blev de en snabbhandling på willys o nu ska ja bara ta de lungt sen ikväll blire Chickenbits o klyftpotatis, duscha sen tv lr så. Pusss på en skön söndag o en lyckadhelg!

Segsöndag


Riktigt seg idag o lite lagom huvudvärk men men har vart uppe nu en stund o fixa mig lite för jag ska in till stan med Mathilda, jonas o Calle o sola o baar ha de skönt haha. hemma någon gång i eftermidda o ida ska ja bli brun på baksidan av kroppen också!^^



Lyckad kväll

Riktigt lyckad kväll!
Nu har man tagit sig hem från västerås med Matildas bror o ska strax krypa till sängs nu vid halv två tiden. Huve snurrar lite men en kul o skön kväll blev de i alla fall som först börja nere på löga och sedan ut till nå Klockartorp eller vad de hette. Härliga människor o en härlig kväll helt enkel o nu känner man redan saknad. Pusss

Lördaa :D

Kvällen räddad i sista stund. Blev att foto hästarna lite med mamma sedan hem o laga tacos o trodde de skulle bli en hemma kväll men slipper de, drar till löga nu och dricker o umgås med jonas o några o bara har de trevligt. Puss :)

Karin (:

 


Lörda

Blev ett par nya bersa "soldatenskor" idag och en riktigt trevlig runda med mammsen o pappsen. Sedan blev de hem o fixa sig så blev de en massa strul så de blir inge firande av Björn för min del idag men ska troligen åka ner till strömsholm ikväll o umgås o dricka lite med lite folk. Kan vara riktigt skönt o få komma ut nu efter man vart så sjuk o seg i en vecka.
Ska iväg till syrran sedan åka o hälsa på Cociz o se hur hon har de i nya stalle. Pusss

10.01 Lördag

Somna riktigt sött igår efter att ha vart ute på en promenix o testat nya cykel lite. Sämst o vara sjuk men ida känns de bättre förutom all huvudvärk som skapats under bråk o den gamla som suttit i hela veckan..Usch usch ja hoppas de lättar snart för det här är verkligen inte kul alls. Hatar huvudvärk! Aja, kom upp vid halv tio utav att jag hörde att mamma o pappa var uppe. Ska in mot västerås snart så har käka frulle men fixa orkar ja mig knappt o de är ju sommar så baar ta på sig brillorna o glida vidare! :)

Wannabe foppatoffla


Fick G på matteprove ida så vi ska snacka om betyge på tisda. Jag tänker inte gå ig så jag tänker fixa det här! Frästen så fick jag i alla fall VG i webbdesign, de trodde ja inte om mig men tydligen så. Riktigt glad över att höra det och den här fredan har faktiskt inte vart hemsk som jag trodde att den skulle va. Alla människor jag stött på har vart trevliga, träffa även Anette på bussen påväg hem så satt och prata en lång stund med henne också. Sedan när man var hemma baka man pizzadeg sedan åkte jag o mamma o köpte glass på donken! Mjukglass is the shit på sommaren! Aja, efter de blev de storhandling o ja fick även ett par "foppawannabe" tofflor av mammsen också o marabou choklad! Mums o mys för ikväll så kommer jag troligen bli hemma så jag kan bli firsk o ta de lungt. Missar västerås men de får bli en annan dag! Nu ska jag ta de lungt sedan blire att fixa pizza o ha pizza mys med världensbästa mamma o pappa!

<3

are you happy now with all
the choices you’ve made?
are there times in life when
you know you should’ve stayed?
will you compromise and then realize
the price is too much to pay?
winners and losers, which one
will you be today?

Hemskfreda?


Åå natten var den värsta jag varit med om på länge o har knappt kunnat sova all. Somna inte fören vid 2 tiden, vakna vid 4a sedan somna man inte fören halv 6 så ska man upp 7. Känns jippi! O ida ska ja till skolan på fotolektionen, sedan var tydligen svenskan inställd som alltid så ska hem emellan o ta de lungt sen tillbaka och göra matteprove som kommer gå hemskt. Satt o försökte plugga igår så tårarna spruta för jag inte förstod. Ig i matte B, kul de tänker jag inte få!! Ska klara det jag ska jag ska!
Aja, nu ska jag äta frukost för fixa mig orkar ja inte. Pusss
Btw känns magen okej men huve är ju CEPE!

Min karin


Världens bästamamma!
Blev att åka till skolan när ja mådde bättre men kändes som ja skulle spy vilken sekund som helst, jippi! Aja sedan fick man damp på sjukanmälningstanten för ja tänkte säga att jag gått på både samhäll o engelska eftersom ja vra tvungen o snacka betyg osv men då fick hon mega damp o ba, du har fan sjuk anmält dig så du ska inte vara här! Helt damp!! usch hatar skolan så in i bombens just nu så skönt att det snart är sommarlov!. Aja, efter det blev det hem och vila o jag mådde sedan bättre så jag och mamma åkte runt i halva västerås o leta efter cykel o hon hitta en begagnad vilket jag inte ville ha så vi for hem. Johanna kom o vi låg ute o sola sedan blev de att fixa mumsig toas till lunch, evigheter sen sist men mådde illa efter de med. Jippi.. Men men sola vidare sedan åkte ja, mamma o syrran till strömsholm o kika lite inne på pingstävlingarna o köpte rämar hiihi fast dom får jag nog inte äta på ida för magen lär väl bli cp då igen.. Åt lite choklad igår för ja kände mig bättre men de gav ju reslutatet imorse. Fan!
Aja sedan blev de att åka till hallsta o nu har man ny cykel! :D En liten Monark karin blev de haha. En vit o svart, riktigt fin o helt underbar att cykla på! Fick även en bk av mamma också, Tusen tack o puss på min bästaste Mamma!
Nu ska jag bara ta de lungt, käka sedan blire o plugga matte för ja vill göra prove imorn så ja har de gjort. Får bara hoppas magen kan hålla sig normal i en dag i alla fall!


Pruttomobil

Jippi, jag som trodde magsjukan var över men tydligen inte. Har suttit på toa hela morgon o gjort nummer 2, fresh!! Nje usch usch o har panik över att jag måste till skolan o nu när jag vart uppe en stund är de något bättre men de känns skumt. Aja jag ska till skolan o snacka med olika lärare o betyg o massa eftersom ja vart borta sedan måndags. Får hoppas ja blir firsk nu!!
Frästen ska jag nog ringa upp doktormugg o skaffa en pruttomobil, är nog lika bra eftersom ja kommer troligen behöva leva på toan!


Tjena RäkaN

Shaize vad vamt de var ida men man ska inte klaga helt underbart ju! Har legat ute i solen nästan hela eftermiddan, käka marsglass o njutit tills ja börja må illa igen. Jippi... Nu mår man som en bläckfisk på land o att bero på "havsdjur" så kommer jag även matcha min kvälls mat riktigt bra ida (hemmagjord buzzola) eftersom jag blivit röd som en räka(Y) Haha, ska nämligen käka pizza med räkor ikväll eftersom jag inte ska äta mat med nå starka kryddor i men får hoppas ja mår bra efter en stor pizza bit fast det blir ju bara att ta de lungt ikväll så de gör inte så mycket om illamåendet kommer tillbaka. Ska bara ta en dusch, kanske kall eftersom det är så varmt sedan kika på Simpson o andra delen av Kniven i hjärtat. Puss 


32 grader

Fan vad irriterad jag blir..
Börja med att bussen åkte senare än vanligt för en annan buss inte kommit så fick sitta o vänta en evighet i den varma bussen och redan då kom illamåendet. Sedan blev de inte bättre när man kom in i skolan och det var en massa prat så man fick tillbaka all huvudvärk o illamåendet fortsatte. Sån tur vare så fick vi bara se en kort film sedan se betygen och gå.Tog ca 10-20 min så efter de ringde jag till mamma o hon hämta mig. Så åkte vi en snabbis till bilskolan o fick inte kör tid fören den 8 juli! Jippi... Aja, sen åkte vi hem och jag har bara legat ute o solat sedan ca halv 1 förutom vid två tiden då vi gick in och åt lunch sedan så blev de ut igen o så blev de täven att sätta nya frön i rabatterna. aja blev in o sega här en stund o ta en kort paus från solen men vill bara ut så ska kila ut o steka lite till o äta glass! Puss puss o frästen, 32 grader !!

Onsda


Känner mig något piggare idag och eftersom vi bara ska snacka betyg och fika (viket jag nog inte kan pågrund av magsjukan) så känns det som att jag nog kan klara av att gå och ifall de blir för jobbigt hämtar mamma mig så därför tänker jag testa. Aja, har i alla fall hunnit fixa mig och sedan hängde jag på mamma in till banken och stod där utanför o sola lite medans hon var där inne o fippla i år och dar tack vare att det var så lång kö.
Men men blir skolan sen hem antar ja och ut o sola o ta de lungt, vill bli frisk nu!!

Underbaaaart!

Gick inge vidare hos doktorn tack vare min jävla magsjuka. Ååå vad arg ja blir!! varför skulle just ja få de just nu. fan fan fan.. Men men bara o kämpa på som en tok o de ska ja! Blev i alla fall att åka o handla lite efter det o jag fick i mig en Tiptop glass utan att må illa, helt underbart! O sedan när vi var hemma så satte jag mig ute i solen och baara njöt, 28 grader idag så det är awesome! Sedan blev de i alla fall in o steka pannkaka o shaize så underbart det smaka! Att få i sig riktig mat o pannkaka är ju inge kryddor eller sånt i o glass är bra för halsen o riktigt passande när man har feber o kroppen känns överdrivet varmt så det var underbart hihi..
Aja nu blire o kika på simpson sedan åka med pappa till U-Schakt o lämna lite lappar sedan hem o bara ta de lungt o hoppas på att bli firsk:)


steeek

Ute o stekigt i solen o sedan legat framför tvn bara. usch ja hatar verkligen huvudvärk! Men men ska i alla fall strax iväg till doktorn så ja har fixar mig nu o ska försöka äta lunch sedan blire doktorn o efter de får ja se vad som händer. Kan ju inte göra så mycket när man är sjuk :/
Btw så börjar färgen ta sig (:


Tisda

Wiih, jag mår något bättre idag o är inte lika illamående! Skönt de men jag har fortfarande ont i huve och det känns verkligen att allt inte är som det ska men men ska till doktorn idag i alla fall så får väl snacka lite med han om detta.
Innan blir de bara att ta de så lungt som möjligt o ja funderar på att lägga mig ute i solen en stund fast de blåser rätt mycket så får se men är ju 16-20 grader så de lär vara skönt ändå. Pusss

RSS 2.0