Snorrigt värre

Vakna upp med en snorig täppt näsa och så en svullen hals och en ringande Emma i telen! Upp redan 20 i tio och fixa sig sedan ta bussen till stan med henne så åkte vi vidarew till Edströmska. Var skoj och träffa en massa skojsigt folk men inte lika kul att man är sjuk som en tok och hade rödsprängda ögon... Men men, sedan blev de en fika på stan med Ems, Robbin och patrik? sedan en shopping runda och fick hem de som fotats längre ner. Sedan träffa vi på Linda o Emelie, Nattiz och även Eve! Saaaknade tjejjor allihopa. Avslutade dagen där med att träffa dennis o grabbsen som nyss tagit körkort sedan blev de bussen hem och nu äre dax att steka pannkizar sedan dö i sängen! Ska va frisk ju!



(Så bilds från igår!)



Njuta fullt ut

Första gången man dygna helt, och helt utan att behöva det eftersom jag troligen är ledig fram till torsdag! Toppen det, en veckas chillande och få ta det lugnt, fast ändå sugen på att få worka lite med tanke på pengarna och hur skoj dom senaste veckorna har vart. Men men, ska njuta av livet och idag ska de njutas nere på stan med Ems! Puss

(bättre bilder på håret kommer här!)


(och så lite överdriven bilbild)




(så en toppen låt!)


NÖJDTJEJ

Resultatet på håret! En övernöjd tjej här
Tur att man har en sån underbarvän som dessutom är en toppen frisör så tusentack Marielle strand!


(zå en skön låt på detta!)


GRATTIS SYSTER!

haft fullt upp hela helgen såå inte hunnit med nå bloggande. Först krogen i fredags som rocka fett! Hade verkligen yperskoj med en massa härliga personer sedan på lördan blev de att åka och klippa sig hos Marrie sedan festa hos Pierre som också blev en höjdare! Sov dock till ett idag och tänkte sova vidare men idag fyller syrran 21 så det kommer gäster om sådär en halvtimme! Så nu är man sönderstressad och ska fixa sig, fira syrran och käka smörgåstårta sedan in till stan och färga och fixa färdigt håret hos marrie, handla och ta en fika med simon.

Tiden går fort när man har roligt

Som sagt övertid igår igen men tiden gick riktigt fort tack vare alla trevliga arbetskamrater och tack vare Kriss ska jag tatuera mig nuuuuu! Eller nästa lön, hon hade nämligen en massa roliga ideer och gav mig en början till en massa saker som skulle sitta fint på kroppen! Gud vad mamma kommer bli glad på mig sen, lär nog börja packa på direkten eftersom jag tydligen inte ska få bo hemma ifall jag gör det. Kanske borde beställa tid idag haha. men men, träffa ems en snabbis efter jobbet sedan blev de o sooova!
Idag vakna man vid halv elva, upp och frulla och så nu har kladda på smink för första dagen på hela veckan, känns skumt faktiskt men ska ju ut på krogen dirr efter jag slutat jobbet typ. Bara hem till ems o duscha, fixa sig och klunka lite sedan iväg till Sjöis eller pluto! Får hoppas dagen går lika snabbt som alla andra, slutar ju 22:00 istället för 00:00 i alla fall! Pusss


Lite nytt i skallen

Blev ej 22:20 igår utan 00:20 istället och så blir de även ikväll! Gårdagen gick i alla fall fort och jag hade så roligt, troligen riktigt övertrött och inatt har jag halvsovit hela natten förutom från tio-tolv då var det underbart men då var det självklart dax att gå upp och duscha och klä på sig. Orkar inte laga mat så får bli en driv in i donken sedan finns de mumsig hemmagjordpizza i frysen att ta fram. Sköönt det! Ska hinna med en vända till Ica maxi också och köpa hårfärg som troligen slängs i på lörda, lite nytt i skallen skulle inte va fel haha! Dock har det redan ploppat upp lite nytt i den så nu äre ju bara utsidan som behöver piffas till lite!
Hejs

Lev för det du har, ge inte upp för det du saknar!

Lev för det du har, ge inte upp för det du saknar!..

Sluttjej sov halv dåligt från halv 8a-12 så känner mig sisådär just nu i huvet och kroppen men men, onsdag nu så de är bara o kriga som jag nyligen gjort i köket! Fiskpinnar med ris till lunch o matlåda var inte igår så det  blir nog bra, nu ska jag i alla fall käka upp sedan äre dags.. Ses vid 22:20 igen datorn och alla!

CASH is KING!

Lagom slut tjej fick kriga på från 14:00-00:00 idag eftersom en utav maskinerna hade stått still i 4 timmar på förmiddan.. Jippi de, men cash cash cash i alla fall! Så fick ja även träffa ems en snabbis, hämta upp henne på Råby så har till och med hunnit vart lite social med bästavän idag. Hade ju även en skön förmidda ute i solen och pizzabak så jag mår väl helt okej ändå.
NU blire i alla fall att kika runt lite på fb sedan sova sova sova!
(Kika igenom bilderna på datan så ja slänger väl upp en steekar bild på mig o bästa bästa! o så min fina "ostpizza")


Taggar för en veckas kvällsjobb!!

Sov till halv tolv, upp och tvätta hur hårinpackningen, laga lunch och nu ska man snart iväg till jobbet. Kvällsvecka hela veckan från 14:00-22:00 så social med vännerna kommer knappast hinna tråkigt nog men lite extra pengar rullar in i alla fall så får se de positivt och att jag faktiskt får sova ut varje morgon! Pusss

Mina bästa blondiner!

Blev chilldrick i skultuna med mina ladies o grabbarngrus och lejonkungen spelades mitt i natten, riktigt gosemode! Dock sov vi som snebananer så kroppen mår inte så vidare.. Chillla hem på eftermiddan o käka pizza chilla sedan kom Simon o hälsa på en stund så blev de självklart 2½ män!

(pluto)

(hos Nea)

 


Uunderbart med sömn!

Blev en sjukt skoj kväll igår med utgång på pluto och sedan sova hos ems till halv två! 8a timmar mer än vad jag fått sovit om nätterna när jag jobbat så det kändes verkligen underbart. Sedan har vi bara segat hela dagen och kika på en yper bra kärlek/komedifilm (glömt namnet) och de sluta med att vi satt o böla o kramades i soffan för de var så sött haha.. Sedan åkte ja hem, käka, duscha, käka igen och nu har man fixa sig lite o ska hämta upp ems sedan vidare till nea! Pusss






Grattis dennis!

Så var fredagens jobb slut och man är seg som en tok så man somna i nån timme hemma efter mötet på adecco... SEgare än segast men klockan är snart halv 7! Pizza och börja dricka lite cider sedan vidare till ems och en krogenrunda för att fira Dennis som fyllde 18 igår!

Jobb jobb jobb

Slitet på även idag, lyx med lite fler som jobba i alla fall! Fick även veta att de blir eftermiddans jobb troligen hela veckan så kommer va lyx de att slippa gå upp 5 hela veckan igen! Dock segt att man knappt hinner vara social men men, tjänar ju lite bättre då och får sova ut så är glad över de!
Aja nog om jobbsnack, tog en skön dusch när jag kom hem och hårinpackning i, stekt pannkizar så det blir en mumsig matåda imorn med men pizzan idag kommer nog slå de lite haha..
Nu ska jag i alla fall fara iväg till stan o fika! Pusss


Dödtjej tjoohej!

Dödtjej tjoohej! Var bara jag och Alexander på maskinen idag igen med sådär 10 fack igång så idag har man krigat som ett djur och är då väl vartenda öre jag tjänat + daimbeskvier som tydligen fanns i godiasatomaten. Nya fikat på jobbe!
Hem och byta om och äta lite mackor med mammsen sen blire hem tills ems! Pusss

Life isn’t easy
and sometimes you just have to live with it
Or you can take control of it yourself
and make it worth living.

Solen är tillbaka!

Så har man rkiga på första dagen på denna arbetsvecka, var riktigt lugnt innan lunch. För lugnt... Bara jag och Alex som stod vi en maskin där en sort gick plus omslaget, värt? Hmm... Men men, avnjöt en god lunch sedan blev de fart i maskinerna och de blev lite stressigt men gick ändå. Yper seg så¨skönt att man sluta två och kund eåka till donken! Sedan blev det ikea och citygross så helt slut nu och har legat en stund och "dött" ute i solen sedan degat här och de blir att dega vidare sedan umgås eller iväg och fika! Puss
(bild från en pigg o glad tjej igår, motsattsen till detta idag!)


Rädda Båt'N!

Hahaa åå vilken dag! Chilla hemma hela förmiddan trots att jag var uppe vid halv elva av någon skum anledning.. Hmm, bra det i alla fall så jag kanske somnar tidigt ikväll eftersom jag ska upp 5 imorn! Wiiihoo kund einte vara mer taggad... Men men pengar pengar!
Till eftermiddan nu som spenderades med Linda, börja med att vi skulle va duktiga och traska runt spåret vid henne. Kom halvvägs sedan hitta vi en båt och fick den tokiga ideen att åka med i den, när vi hade sparkat ut den mitt i vattnet.. Haha smart! Skulle iställe ta deras plastbåt men den var bborta så sprack det med. Gick till hemköp och köpte hårfärg och cola istället sedan chillidilla hos henne tills bussen gick och nu ska man chilla vidare med lite onyttigheter och på tv:n äre simpson o family guy så det blir perfa de. Pusss


(och såhär sluta de för krigarna hm...)

Nya Favoriterna!




Massa motorväg

En massa glidande med Ems igår och racande på motorvägenen, stanna på motorvägen (motorn gick helt plöstligt sönder så de inte gick att gasa och de börja rycka), chilla på motorvägen, kissa på motorvägen och sedan skippa vi motorvägen och blev bokcerade, käka på Max, hälsa på Ems mamma och for hem till david och chilla med grabbarnagrus tills vi skulle hämta Thomas på 50 års fest. Blev en massa dans, tårta moffande och godis moffande innan vi kom iväg igen och åkte hem till David igen vid 1 tiden och liva upp stämningen med alkohol och tokigheter.
Riktigt skoj kväll och en seg Cunkie idag som inte fick sova för Ems... Låg i värsta gosemode men nejrå, upp och hjälpa till att städa hos David sedan pizza på Cupido, hem och duscha och nu blire chill all day long! Pusssss
(Klisterlappskrig?)

(Goooodaste!)

(Tjööött David?)

Sommaren är tillbakaaaaa!

Glömde visst bloggandet igår men hade fullt upp. Jobb 06:00-14:00, iväg och handla sedan hem och duscha, fixa sig, ha gäster, åka till ems och förfesta. Haha hade även slut på shotglas så de blev o dra fram äggkopparna och dricka ur dom. Riktig påskstämning och var faktiskt perfekt haha så de är ett tips till er som ska shota hemma!
Sedan drog vi till Sjöis och de var hufsat tråk faktiskt eftersom de inte va så mycket folk, de enda roliga var väl att träffa lite vänner och dansa lite men hade hellre dragit på hemmafest.
Men men, sleepa i dingtuna sedan blev de o steka på förmiddan och så här hemma med. Känns äntligen som sommaren är tillbaka och lite färg på kroppen skulle inte skada!
Luncha, fixa sig och sedan va chaffiz med ems och sedan party t-nigt!

Gosemode

Knega på idag igen och även denna dag gick snabbt på jobbet och en glad tjej skulle fira helg men fick veta i sista stund att hon skulle ställa klockan på 5 och jobba imorn med... Hmm glad att pengarna rullar in men inte lika kul att behöva gå upp imorn igen. Hade gärna sovit några timmar extra imorn men men ledig tills tisdag så!
Aja, blev o handla efter jobbet, gosa ner sig i sängen o moffa marabou o kika simpson, baka toscakaka och steka/äta pannkizar idag igen. Goooodaste som finns och king i matlåda. Men nej dags o gå in i riktigt gosemode, fira helg imorn!. Pusss

Mannagrynsgröt!

Kämpat igenom ännu en till arbetsdag men som faktiskt gick riktigt fort. Och så har det regna satan hela dagen så kunde ju lika gärna jobba och tjäna lite cash. Sedan for jag hem med turbobettan och så kom Simon och hälsa på en stund, Simpson och Familyguy!!
Så nu har han åkt så det blir att äta Mannagrynsgröt och oboy nu sedan kommer Ems en stund sen blire sova. Fick jobba imorn med så kanske blir en fetinglön nästa månad i alla fall! Haha pussss


Hoppas hoppas hoppas

Jobba 06:00-14:00.. Lagom slut men for ändå till Ica för att handla hem massa gotti, sedan blev de en massa film tittande, myskväll med hela familjen, dusch och en hel del tid vid datan... Och nu äre dags att gå in i sleepmode igen för de blir samma visa imorn så klockan står på 05:00, häääärligt dåee. Men men, pengar rullar in och nästa vecka blire 4 dagars som gäller! Hoppas på fetinglön i september haha puss o gonatt

Sömnlösa nätter

En sömnlös natt av någon skum anledning så klockan sex låg man i badet och njöt med hårinpackning. En riktigt seg tjej idag.. Men åkte i alla fall in till stan och umgicks med Linda och köpte Jeans och långlinne på Gina för bara 98 kr, + nya hårpiller som ska testas och se om de kan ge ett bra resultat. Sedan blev de donken och chill ute i solen tills 4a då jag tog bussen hem och nu sitter man och moffar Ben&jerrys med drömmar i och vaniljvisp till! Fick ju ingen dyr hot fudgesundy (stavning) på stan idag så fick göra en egen iställe... Bara sega nu, träffa morfar och laga mat sedan kanske det blir att träffa Ems och åka iväg och handla. Pusss!


Fucka upp igen!

Ojojoj va hände egentligen igår?:O
Åkte hem till Nea och vi satt där och chilldrack och fixa oss till vi skulle iväg och dricka i Skultuna hos Daggen med han, David, John och Markman... De var riktigt chill och skoj tills jag själv tydligen spåra ut helt. Minns att jag drack några 7.0 lite väl snabbt sedan en tequila och sedan minns jag inte nånting mer än att jag sa att David var klen för han bara drack halva och jag hela.. Hmm, hade tydligen dansat vid dörrkarmen och sprungit fram och tillbaka i vardagsrummet och sedan decka med David vid halv två tiden och idag sov vi tills två idag. Klena blondiner vi är och dom andra hade vart ute och nattbadat och allting! Jag missa allt de skoj och nu när väl Nea var med och parta. Cunkie då!
usch usch ska verkligen ta de lugnt med alkohol, aldrig haft såna här minnesluckor och aldrig deckat sådär...
Aja, vi chilla hos Daggen till 5 då bussen gick, in till stan för donken och bussbyte sedan hem till Nea en snabbis och kika lite youtubeklipp och sedan skjutsa jag hem Emma. Värmde på en hemmagjordpizza och käka de med pizzasallad och beasås till! Och så CocaCola på det så nu mår ja mycket bättre! Vart så äckligt bakis hela dagen, konstigT? Hmm.. Aja nej nu ska jag chilla vidare hela kvällen. Pusss!

Tokigheter

Lite för lagom tokig fredag blev de men jag älskarn!Jobba 2-18 iställe för till 22 tack vare att vi hade knappt nå kvar att göra och hade ca 3 timmars jobb sedan städa maskinerna bara. Toppen! Käka mina underbara belgiskavåfflor som nu var mina sista, vänta till nästa cityfestival då!! Hahaa aja får väl lära mig gö egna.. Hmm, men men. Fick skjuts av Mia till Tommy och där blev de en skön dusch sedan vare bara korka upp och börja parta och de sluta med att vi alla hoppa runt och dansa till barbie låtar hahaa..
Sedan iställe för krogen drog jag o Ems till Markus iställe o parta på där med boysen, slagga där och knappt någon sömn så man är lagom seg nu. Vi tog bussen ner på stan i alla fall sedan hem och nu sitter man o moffar strips och chickenbits för fulla muggar! Var hungrig som ett djur så och emo över tele som nu inte går och ladda när man har sådär 13% kvar! Wiihoo... Testar stänga av den och hoppas den funkar snart igen. Tills dess blire chill sedan ut på nya äventyr med Ems o Nea! Pusssss
(Bästavän!)



(För somliga går det bra att ta sig till bussen!)




Hahahahaaaaa o söta Ems fastnade i bussen när vi stod och snacka med chaffizen, hur kommer det sig att de bara är vi som kan lyckas med något sådant?:)



Forget the risk, take the fall. It´s what you want, it´s worth it all!

We can all be friends!

Nyduschad redan och nu sitter man redan ute i solen och äter "sommarbärsyoghurt" med havregryn och russin, mums! Så tokigt varmt idag med och är bara 1 timme och en kvart kvar tills man ska till jobbet o kriga till 22 idag med... Tar emot men kommer va skoj när lönen kommer så bara kämpa på! Efter slitet blire i alla fall fest sedan troligen en runda på sjöis eller fest i sommarstugan utanför Sura eller om de får bli imorn. Kommer ju inte hinna parta fören inatt annars... Pusss i alla fall


Samma gamla visa

Dagen har vart precis som igår.. En massa stek på formiddan och så jobba från 14:00-22:00.. Lagom slut är man men det är bara tagga på imorn med men efter jobbet blire party och utgång så får hoppas dagen går snabbt! Nu ska ja krya till sängs och kika Lilla Kycklingen haha! Puss o gonatt!


Härlig start

Stekigt hela förmiddan och självklart blev de en mumsig brunch ute i solen innan man for iväg till jobbet vid halv två tiden. Det tog emot eftersom hemma familjen var hemma och har semester utom jag... Hmm, men men var skoj att komma tillbaka till jobbet o nu veta att lite kulor rullar in även nästa månad + att jag lärde känna nya människor jag inte jobbat med tidigare. Perfa!!!
Kriga i alla fall på till 22:00 sedan tog jag turbobettan hem som jag nu tycker om mer och mer, går som ett spjut på vägen och slår i alla fall syrrans nya saab när de gäller hatighet så någotr har jag än att skrya med mohaha. Aja nej nu är jag seg, ska gosa ner mig med lite varmoboy och choklad eftersom jag var ju tvungen att stanna på hammarbyrampen för att köpa lite mums för det är jag verkligen värd efter idag!
NattiNatti

Förresten... Inatt så ände en hemsksak som drog ner hela familjens humör, speciellt mammas... Ariel vår söta lilla svanslösakatt dog. Troligen hjärt fel för mamma o pappa hade hittat henne död på golvet:'( Det känns i oss alla men vi vet att hon har det bättre där uppe, men saknaden kommer växa mer och mer, vår söta lilla Ariel som blev nästan 13 år. R.I.P!

Avistjej tjohej!

En sömnlös natt från halv 4a av någon skum anledning.. Hmm, var uppe vid halv 6 och duscha och la i en hårinpackning som jag sov med sedan fick jag massage av mammsen vid 8a och lyckades somna i ca två timmar. Sedan blev det bara att dega i sängen, lägga sig o halv sova ute i den "disiga" solen en stund tills man blev rastlös. Bruncha sedan blev det att rensa ur en massa kläder, åka till kolbäck och "sälja". Eller ah fick 200 kr för allt. Värt mycket mycket mer för 4a kassar men men blev av med de i alla fall så slipper de bara ligga och ta plats.
Efter de blev de hem och sega vidare, käka massa massa glass sen åka till E-tuna för att träffa Emsan! + Pontus som var en riktigt trevlig prick de med. Kika runt på Tunapark och vi fick vara hans smakråd sedan blev de en vända på Max, mums! Och efter de en sväng in på coop för att köpa godis och Cola så jag klarar mig inatt. Och tur var de eftersom jag åkte av på fel avfart så vägen blev lite längre... Hmm.. Aja, väl hemma har syrran köpt en bil som mig, fast sådär 6år nyare i svart! Inte avis nejnej!... Ååå, får hoppas man får jobba järnet så jag kan byta upp mig jag med, jobb onsda-freda i alla fall.
Men men, blev en promenix med mammsen för att bli av med energi och nu blire att moffa o mysa. Pussss


Strålande

Ut o sola och käka frulle direkt när jag vaknade eftersom de var strålande väder och satt ute enda tills jag skulle åka till Jessica. Gosade lite med hennes söta ninizar sedan cykla vi till lustikulla och köpte glass sedan vidare o bada. Var riktigt kallt i början men sen när man var i en stund var de underbart och så lägga sig uppe på en stor handduk och soltorka. Helt perfa! Så låg vi där i säkert 3 timmar sedan cykla vi hem till Jessica igen o gosa ännu mer med ninizarna och sånt sen blev de att åka hem och äta och så nu har man gosat upp med en massa gott och ska bara chilla. Man blir verkligen helt slut efter en heldag ute i solen!
(äntligen fick man inviga nya bekinin på riktigt!)

(och så leka lite i photoshop)

RSS 2.0