Funderingar..

Måndagen bestod av pizzabak, promenad o shopping med Linda. Sedan blev de en kväll framför tvn och planering inför hur jag ska fira med födelsedag. Det börjar ju närma sig sakta men säkert och jag vet ännu inte hur de kommer bli. Jobbar till 22:00 den 16de så känns rätt surt ifall jag inte får byta den dagen emot en annan..
Aja man får väl se, nu ska ja strax till erikslund och köpa lite underkläder sedan blire jobb! Pusss



Första advent

En till kväll på pluto med Ems, Rille o Markus och så en seg tjej idag... Söndag och de blir söndagsmys med lussebullar o pepparkakor eftersom det är första advent. Ljusstaken lyser och jag har vart o handlat hem lite julpynt, nya hörlurar till min nya telegon som är perfa!
Dags för gofika sedan blire mys framför tvn eller nått sånt, Världens tråkigaste väder så man vill inte gå utanför dörrn!
(bilds från fredags)





Toppentokigt glad tjej!

Sicken toppen fredag och lördag som nu ännu inte är slut!
Jobbet rulla på igår sedan blev de hem och fika, sova, duscha, äta sen for jag iväg hem till emlie med ems där vi förfesta med hon, linda o Jackie! Helt tokig kväll med världens godaste vin (varm o kall som smakar äppelpaj!!),
En krogen runda på pluto som var kanon, massa kul folk, massa dans och massa skoj!
Sedan fick vi skjuts hem av fredrik, min tele paja och jag fick en ny Htc Wildfire S!! åå topppen!
Sov till 12 ungefär så vakna man upp hos ems, tog de lugnt och bara dega sedan blev de riktig gofika med rille!
Fredrik kom o skjutsa hem mig o nuu ska jag fixa med min nya tele, sova sen blire att hitta nå nå skoj med Ems! pUsss







(dagens shopping o gofika!)


Känns bra de här

Haft en kanon dag idag trots att jobbet var riktigt segt... Slapp APT'n i alla fall så slutade två iställe för 3. Tog bilen ner till stan, gick till Oxen o mötte upp Ems! Sola och sedan ner på stan o träffa Jeppe, Rille, Wigge, Danne o Hinken så blev de storfika på expressohouse sedan en snabbvända på stan o köpa lite till ronjas fest!
Iväg och handla  sedan hem o äta, duscha o nu tv och njuta av att de är helg efter 2 imorn. LÖn, helg o utgång med bästa! Känns bra de häääär!

Rullar vidare

Du Skapar KAOS i Mitt Huvud!

Även denna dag på jobbet rulla på och var extra kul eftersom vi tog in några timmare man inte sett på länge! Sluta halv 3 då blev de hem o promenixa med mammsen o syrran, sova sedan steka pannkizar o äta. Dusch och tv bjuder resten av kvällen på! Pusss


The hardest part about walking away from someone you love,
is the part when you realized that he didn't run after you...



Rullar på

På ca 3 timmars sömn mådde man som en gud när man klev upp vid kvart över 5 idag. Hemskt men dagen gick jätte fort och allting rulla på! Gick till mammas jobb och vi får iväg till Hälla där jag fick va smakråd åt henne om kläder och de blev en kasse med lite saker i alla fall, sedan for vi till donken och sedan till ica och handla.
Hem och kika tv o tydligen somna jag i ca 1 timme. Skönt de! Upp och fixa mat o matlåda, grillad kyckling, sallad o ris! inte fel alls..
Ducha och sega vidare framför tvn. Tror de blir en tidig kväll tokigt trött!

Hurtbullar!

Sicken toppenmåndag! började med gofrulle. Hoppmackor med honung och så en stor kopp varmchoklad med grädde. Sedan for jag in till stan och sola, mötte upp Linda som jag sedan promenixa med i ca 2 timmar! Riktiga hurbullar men med ett bra sällskap kan man gå i en evighet och eftersom det fanns så mycket att prata om så benen gick utav sig själv.
Sedan blev de att ratta iväg till erikslund där Fredrik bjöd på gofika på expressohouse. Hallon paj o varmchoklad! Mums mums. Satt bara och prata tills de var dags att glida hem. Äta och sedan lägga sig och tillbringa kvällen framför 2½ män! Upp 5 imorn för jobb... Kan bli kämpigt de här




städare sökes1

Sicken söndag... Väckt vid nångån efter tolv av syrran. Tänkte bli arg men sen när jag fick veta hur länge jag faktiskt sovit så var det lugnt... Upp och frulla sedan ut o promenixa med henne, åka till stan och släppa av henne sedan blev de en fika och storshopping. Ny dammsugare och hårfön på mediamarket, Lampa på Bauhaus och sedan handla hem en massa gott på willys. Blir mumsiga hamburgare snart men först lite segande framför tvn! Pusss
Borde ju egentligen inviga dammsugarn men fela var ju att man inte kunde köpa en städare med så de får väntas till imorn, nästa vecka, helt enkelt tills det finns en städare haha..

Electropop!

if someone wants you in their life they will make time for you, simple as that.

Ojojoj, så skönt att man äntligen fick helg igår trots att det blev lördagsjobb. Skippa de och drog hem till Linda direkt när jag sluta klockan 22:00 igår. Drack o fixa hos sedan gick vi skrattandes till Pocoloco där vi mötte upp tjejjorna! Fint nog hade Janina vip så hela kvällen blev gratis! Haha Electropop gubben va där o körde några sköna låtar så humöret var i taket!

Fulla och glada dansa vi runt på dansgolve och skratta o hade kul, Riktigt lyckad kväll!!! Dock en alldeles för full Linda men sån tur de är har man en underbar mamma som kommer på direkten när man ringer och räddar situationen så vakna upp hemma iställe för hos Linda som var planerat. Men men, Lördagen blir lugn, troligen iväg till stan och fika o umgås lite senare när jag kan ratta bil igen. Pussss

if....

If he was stupid enough to walk away,
be smart enough to let him go

Pannkakstorsdag!

Tiden igår på jobbet gick faktiskt ovanligt fort skönt nog så det känns okej att jobba till 00:00 ikväll med. Dock inte alls sugen på lördan men men bara kriga på. Mycket extra pengar blire så man blir i alla fall glad när lönen kommer  om sådär 8 dagar!
Nu sitter man och lunchar på pannkizar med glass o sylöt eftersom de är torsdag oc de får då allt bli en likadan matlåda bara för att! Pussss

Sicket liv

it's weird how you go from being strangers,
to being friends to being more than friends,
to being practically strangers again.


Jobbade till 00:00 igår och så blire idag med... Och troligen resten av veckan plus lördags jobb! Sicket liv men men mycket cash till vintern i alla fall vilket är väldigt passande!
promenix med mammsen på förmiddan o nu blire att luncha sedan åka o kriga på! Pusss

(haha motionerar bilden ifrån måndags med Linda!)

Skönaste!






Berg o dalbana

Ny vecka och nya tag och försöker vara glad! Humöret går som en berg o dalbana men nu börjar de gå uppåt igen. Man ska vara glad för de man har och ta dag för dag så jag gör så nu och har haft en riktigt kanonmåndag!
Först sola, sedan umgåtts med Linda och vi har promenixa som tokar. Sedan blev de o handla på Ica o äta på donken med Fredrik. Kul dag!!
Kom hem i perfa tid till 2½män så de blev o kika de o moffa godis som ja o linda gick och köpte idag. Har gått alldeles för mycket så måste ju få tillbaka alla kalorier ja tappa. Hahaa puss !


Like a baaws!

Segsöndag men är ju Farsdag idag så man blev rätt glad när man väcktes av syrran som fråga om jag ville ha tårta. Lagom god frulle och en bra start på dagen! Sedan fick de bli en riktig frulle nån timme senare framför tvn.
När jag blivit lite piggare fick de bli en vända till västerås. Köpte hem massa god mat och så fick pappa en snygg Fickplunt som farsdag present plus att jag ska laga en riktigt god midda! Potatisgratäng, fläskfile o beasås!

Hela Beaburken

Hade en galet kul kväll igår med en tokig "förfest" hos nadja där jag tydligen åt upp en hel burk beasås för jag tyckte om att doppa popcorn i det. Mums?
Hmm var gott i alla fall men en hel burk, tokfia! Haha, sedan gick vi till Pluto med Matte o Niklas och träffa på en massa nytt skoj folk så kvällen blev riktigt lyckad! Vandra sedan iväg till donken efter att pluto stängde och käkade glass i storalass med Linus o Dennis. Sedan gick jag och Linda skrattandes hem till henne. Somnade nångång och sedan vakna upp vid tio. Då hade hon redan varit vaken skumt nog. Upp o promenixa och handla lite på hemköp sedan vid två tog jag bussen hem. Promenixa med syrran sedan blev de fika med familjen.

Stendöd nu så får se hur kvällen blir, något lugnt i alla fall. Pusss






You break me with your smile

En till dag på jobbet, segare än vanligt fram till lunchen. Då rulla de satan, skönt de. Hem o sova, fixa sig och äta så nu blir de iväg till Linda, lämna saker sedan vidare på förfest hos Nadja. Utgång på pluto med tjejjorna sedan stannar jag hos LInda tills imorn! pussss


PEPPARKAKSDEG!

ojoj, zombietjejen tog sigupp klockan 5 imorse, stoppa i sig lite frulle sedan blev de ett riktigt dunkadunka i bilen till jobbet. Börja som vanligt med att packa in all reklam i den där långa maskinen som alltid. Fram till frukost, efter de fick jag köra hela Maskinen istället vilket var extremt mycket roligare så gaden bara rann iväg och sista timmen var jag med på Fak mötet eftersom mamma gjort mig medlem i de och A-kassan. Samlar vuxenpoäng för fulla muggar!
Sedan blev de o ratta till willys o handla och kom upp med världens största leende och några pepparkaksdeg packet så var det bara att mumsa på! Dock tycker magen de har varit lite jobbigt så fram tills nu har jag bara legat i sängen och kika tv. Simpson, familyguy och Scrubs rädda min eftermidda!
Men nu äre dags att gå upp och ta en dusch, äta mat sedan blire väl o gosa vidare i sängen för det känns redan som att klockan är mycket! Eller så är det bara en otroligt lång dag?


det är jobbigt hur du kan skapa kaos i mitt huvud!

Haft en toppen dag idag med. Börja dock med att mamma skrämde livet ur mig. Hon hade tagit comp och kom hem när jag låg halv vaken i sängen. Blev livrädd och sprang upp och efter de kunde jag inte somna om, kanske lika bra eftersom klockan var tolv... Upp och frulla och fixa sig sedan blev de o ratta in till stan o umgås med Linda och Nadja! Kika kläder och sånt sedan skulle Nadja iväg och Linda hem och jag fika med Rille. Vi gick till Cornettobar och käka paj och satt o snacka i sådär 3 timmar om en massa saker. Trevligt trevligt! Ratta sedan iväg till ica o handla lite smått sen hem och käka o nu ligger jag i gosemode och hoppas på att somna tidigt! Jobb imorn som jag inte alls ser fram emot...

Redo för vintern!

Jobbig måndag med en toppen tisdag! Börja dagen med en storfrulle, stressa till bussen o sedan mötte upp Emma o Erik. Gick och sola, fick färg och blev en räka i ansiktet! Illa men men får hoppas de lägger sig snart, sedan blev de fika och shopping. Ny vinterkappa från Everest. (bild kommer imorn), så nu är man redo för vintern, kom bara du!
4 par nagelack så nu ska naglarna pimpas. Sedan träffa vi Hinken o fika ännu mer! Denna gågn Ben&jerrys så klart!
Hem med 7 bussen o gosa ner sig på dirren med Misse, en helkväll framför 6an. Pusss

Så har man invigt Bmb

Ojoj vilken kul kväll de blev igår!
Först lite förfest hos rasmus med musiktävling som jag och Elina var sämst på... Sedan fick vi skjuts ner till stan av de 3 som va nyktra och bowla på Strike, som jag också var sämst på! Men men, kul var de i alla fall och tog bort min sämst stämpel på biljarden. Haha, sedan blev de att sitta o snacka o ha de trevligt tills tolv då vi gick till Bmb, mötte upp Linda och tack vare söta Matilda fixa hon in oss där. Första gången jag var där och måste säga att de är den bästa krogen i västerås! Riktiga toppen människor, king musik och stora dansgolv så dit ska gå´s flera flera gånger!
Sedan blev de hem o decka i sängen och idag sov man till ca 1 tiden. Halsen är fuckad och kroppen är seg men huve är helt okej. kanske var för jag hade en sån underbar dröm och sov riktigt skönt?
Men men, blir att umgås med pappsen allday. Ska duscha nu sedan ska vi ut o glida! Pussss




(så bilds från igår, haha kön till bmb )




Humör, taggad!

hade världens roligaste kväll med ems efter jobbet igår så var inte hemma fören 3 inatt.  Så blev de att sova till tolv idag sedan upp o frulla, fixa sig och åka till Erikslund o möta upp Ems för en shoppingtur! Kom hem med klänning, t-shirt, lösögonfransar o strumpbyxor så outfiten till ikväll checka man av. Perfa de!
Åkte sedan iväg o handla sedan blev de hem och käka, fixa sig o nu ska man snart åka emd syrran o hämta upp Matilda och Elina sedan blir de hem till Rasmus där hela arbetslaget kommer vara!
Bowling o utgång där näst, taggad!



Efterlängtade..................

Sliten dag idag och en massa att göra på jobbet så idag blev de hem direkt istället för att åka ut och hitta på något. Rätt skönt med en lugn kväll eller lugn och lugn. Blev att ställa sig och baka chokladbollar så nu ligger man och mumsar och kikar runt lite på facebook. Strex blire film och tagga för sista dagen imorn innan den efterlängtade helgen!

Ttttttooookigt!

Toookigt! Jobb sen dirr hem till Nadja o förfesta med hon, Linda o Janina. Fick låna kläder o smink av nadja sen blev de pluto tills nu! Steeeendöd så hur ska jag orka morgondags jobb? Hmm... Hade i alla fall grymt skoj o träffa en massa nya trevliga människor!!!
Dejt med Janblund nu puss!

Whats left of me

Hade en toppen skoj dag på jobbet faktiskt. Fick köra maskinen och även testa köra truck! Hahaaa så tokigt kul de kan vara, dock höll ja på att flyga av i början men Jerry va en duktig lärare så i slutet gled man snyggt runt hit och dit i lokalen, lärde mig backa och flytta pallar så får tagga tryckkort snart!
Sluta tio som vanligt och då blev de att åka och möta Linda sedan blev de en riktig långpromenix över en timme runt i västerås. Riktigt skönt att dels få umgås med henne och snacka massa om allt o ingenting och för de andra att få va ute! Hinner knappt de nu när jag jobbar eftermidda för man är för seg på fäörmiddan och på kvällen är man så trött eller vill inte gå ute själv eftersom de är mörkt. Toppen tisdag de här och nu är man trött som en tok så ska somna till denna underbara människa som sjunger som en gud och är gaaalet snygg också mums!

Once in a While

Jobba eftermidda igår och var så tokigt trött när jag kom hem så de blev att somna till film och sov till halv tolv idag då en försäljare ringde och väckte mig... Lagom sur man blir på dom!
Blev upp och laga mat o matlåda, schnitzel med klyftpotatis, brunsås, lingonsylt! Mums mums!
Krigar på från 14:00-22:00 sedan får jag se om de blir att träffa Linda eller så. Ska äta med syrran nu i alla fall! Pussss

RSS 2.0