Snygghand!

usch hade en hem arbetsdag igår och fick maz 2 timmars sömn så var helt lost. Hem och dö en stund sedan blev de dusch, käk o fix så åkte jag in med syrran till västerås o träffa Linda, Garpen o Mathias. Chilla hos garpen till halv tiolv sedan skjutsa dom hem mig eftersom de blev work idag med som gick riktigt bra till ca kvart över tolv. Då klämde jag handen emellan maskinen när luckan skulle ner eftersom den fastnat sedan lyckades den plötsligt funka precis när jag tog i och tryckte nedåt... Jippi, en tejpad hand, 40 min under iskallt vatten och sedan bara en massa snack tills vi sluta. Bra arbetsdag och med tanke på allt illamående, huvudvärk o svimmande så blev de hem o sova en stund. Känner mig skum men går säkert över snart. Ska iväg till Linda o fixa mig sedan blire vidare o förfesta hos Garpen sedan utgång på Pluto med lite ladies om jag mår bra, blir hem till Linda först i vilket fall! hejs

KROSSA KNÄCKEBRÖDEN!

Så var det onsdag och man blev väckt två gånger... Jeeeey! Först av mamma som skulle ha registreingsnummret till bilen eftersom den ska lämnas in och fixa bromsarna plus installer och settas in en motorvärmare så fick gå ut sådär klockan 8a på morgonen i kylan från min sköna säng... Sov sedan till tio i elva för då ringde Emma.
Trött tjej men gick upp efter de, fixa frulle och nu har jag blivit tokig i te med honung i igen! De plus ostmackor och mysfilt blir en perfa start på denna dag som kommer besto med seg o mys vid datan tills halv 3 då jag ska in till stan o möta upp Linda. Sola, äta sedan hockey kör vi på ikväll! KROSSA KNÄCKEBRÖDEN!
(Hahaa hitta en tuff bild på Vik:s huliganer från donken som verkligen kan sina målningar, donkenfolk är bra dom!!)

Blondiner är inte till för att montera!

Jobbig sömnlösnatt som gjorde så att man sov till tolv sedan slog paniken igång och jag gick upp på direkten, nästan.... Koka hemmagjord oboy och vispade grädde och så gjorde ja mackor med ost på. Riktig vinterkänsla men ute var de sol så tog en liten promenix sen kom syrran hit en stund o va lite social tills jag kunde glida iväg till erikslund och kom sedan hem där ifrån med en motionscykel som jag och syrran kriga med och en massa gott att moffa på nu under kvällen som nästan slår den goda "kvällsmaten", mannagrynsgröt med massa kanel, russin jordgubb/körsbärssylt o mjölk!
Tv och kriga med cyklen blir kvällens aktiviteter!

Mys fika med tjejjorna!

Är absolut inte bra att jobba eftermidda och va ledig såhär.. Sov till ett idag och på torsda ska jag upp 5 så borde redan börja ställa om mig!
Men men, gick upp och åt frukost sedan blev de en förmidda framför datan tills jag fick söt sug och gick och bakade så kom även morfar hit en stund. Riktigt ttrevligt de sen så blev de att ta bussen till stan och fika med Linda, Nadja och Emelie o efter de blev de en runda på stan med Linda. Köpte hårtabletter och långlinne som jag blivit så tokig i. Köpt flera stycken den senaste månaden... 
Hem med 7 bussen, tog ett skönt bad sedan blir de tv hela kvällen. Laddat upp med Maraboudaim och cola så jag trivs! Puss!




Toppen folk och toppen shopping!

Hade en kanon kul kväll igår med för fest hos Nadja med Linda, Nadja, Emelie och Jaculin sedan drog vi pch mötte upp Janina och körde en utgång på Pluto! Träffa en mycket välbekanta människor och kvällen bestod till 95% av dans så fötterna var lite trötta när jag kom hem. Blev att ligga och chatta runt på fb till 5 o sedan sova till ett. Då blev de frulle sedan sova vidare till kvart över två. Då skulle jag hänga med mamma och h'mta syrran. Handla lite smått o gott och jag fick med mig nya Mystofflor och en bävermössa! Riktigt nöjd tjej över denna helg, umgåtts med toppen folk och lyckad shopping!
Kvällen avslutas med pizza o filmmys med familjen och datorn tills jag somnar! Kram

(bilds från igår, hos nadja!)






(Påväg till pluto eller nått sånt^^)

(På pluto!)



(dåligbild men i alla fall, skinjacka, "bävermössa", Långkoffta, Stickad tunnika o mystofflor)


Invigit erikslundshoppoing

Hade en toppen dag på erikslund med ems, ny skinjacka, lång mysigkoffta och en stickad tunika (bilder kommer imorn). Dock ingenting som ja skulle köpt men fanns då inge krogensnyggt så får ta de en annan dag. Sedan åkte vi o handla o efter de stressa jag hem, fix och trix o nu blire iväg till linda med emelie o nadja. Alkohol o utgång ikväll! Puss


Välförtjänt!

Så var det äntligen fredag och taggar för den sista kvällen på jobbet för denna vecka! Känns riktigt skönt och när jag nyligen gick upp fick jag även en glad överraskning som låg på bordet. Först lönespess som kommer settas in den 26, massa massa massa pengar då så de blir en regälshopping! fast ska i och för sig till erikslund shoppingen redan imorn men då gör det inte så mycket om jag handlar lite extra bara de finns lite pengar kvar på kontot. Men men, den andra överraskningen var att mammsen hade köpt smycken till mig och så ett litet sött kort som hon skrivit världens bästa dotter på! Riktigt glad tjej nu och hoppas de blir en bra fredag, ska bara ta de lugnt sen när jag sluta, antagligen gos med familjen eller hos någon vän. Nu känner jag mig verkligen värd helgen med en hel veckas jobb plus 3 kvällar då man kriga till 00:00!
Pussss

Äta jobba sova döö...

Inte orka bloggat med tanke på att jag nu jobbar 14:00-00:00 så livet denna så det är bara 3 saker som blir av i mitt liv. Äta jobba sova, ungefär så är mitt liv nu så därför inte så vidare o blogga kanske eftersom det inte är så vidare att läsa samma sak hela tiden?
Aja, kriga på till 00:00 eller senare idag med men nu ska jag ta och laga chickenhamburgare! Pussss

Kärlek på låten!


Try to get you out of my mind!





Vip och gratis alkohol!

Glömt bort o blogga men haft fullt denna helg. Fredags blev de förkrök hos danne på råby med han, ems, hink o rille sedan skulle vi till pocoloco o fira jeppe då men va så grymt lång kö så alla skulle dra till pluto iställe så jag o ems drog dit och kvällen blev toppen sedan kom syrran o hämta mig och ja fick sova där. Vakna sedan upp ensam och hade lägenheten för mig själv. UNDERBART!!!
Gick upp och åt, seda framför tvn, fixa mig och drog ner till stan o träffa Linda. Sedan gick jag tillbaka till lägenheten igen och halv sov en stund eftersom ja var sliten efter fredagen. Men men, lLinda ville ut på krogen så ja fixa om mig, andreas kom o umgicks lite sedan skjutsa mig till henne. Blev dricka o massa skoj sedan ner o möta ems, linnea, degen, danne o hink på kulturnatten o va där enstund sedan kom Emelie och nadja så drog vi ladies till Pluto och shaize vilken toppenkväll! Träffa en finne som sett mig gå från stan, snacka lite med mig när man betala sedan kom han o hämta upp mig på dansgolve o bjöd med mig o Linda upp till över terrasen. Var awesome! Stora skålar med is och dricka så jkag hinka i mig minst 6 cider o lite groggar sedan var man lost och de var party!
Usch va inte alls kul att vakna idag och hade så ont i skallen så ja inte ens kunde somna om igen.. De är då inte bra med gratis alkohol sådär så man bara får ta!
Aja, idag har det vart gosemode i sängen hela dagen sedan nu på eftermiddan åkte jag o handla lite och köpt blommor till min underbara mamma för hon är så söt! hihi, men ne nu ska jag snart käka pizza sedan blire vidare i gosemode och tagga för en veckas kvällsjobb med troligen en massa övertid. wiiho!




Inviga pocoloco

Jobba hela förmiddan sedan blev de hem och duscha, fixa sig, käka "bakiskäk" (pizza) och nu äre dags att glida vidare till ems o danne för förfest sedan ska pocolocoinvigas och fira jeppe!

Guldet i handen!

Jobb idag som var det segaste på länge, var för det första stendöd när jag skulle gå upp sådär 5 på morgonen. För det andra hade jag ingen pratglädje på nästan hela dagen och för det tredje kändes det som att jag jobbat i en evighet tills vi sluta. Då insåg jag att dagen gick rätt så fort ändå haha... Sedan blev de in till coop och handla de viktigaste i livet, OBOY!!!! i bigpack hihi, sprutgrädde att ha över för att lyxa till de sedan en 200g ren marabou! Guldet i handen. När mammsen väl sluta åkte vi och köpte en skottkärra hahahaha.....
Sedan hem och mosa ner sig i soffan framför datan/tv:n och moffa, en liten promenix med mammsens edan steka pannkizar, käka, duscha och nu äre ju snart dags o sova igen. Klockan ställd på 05:00 imorn igen!


Myspys

Så var det onsdag och man kriga upp halv nio, fixa sig och frulla sedan blev de anställningsinterdjuv på subway i centrum. Dock inte så taggad längre efter jag fick se schemat och var en hel del som hade sökt så får väl se hur de går med det. Ville ju ha jobbet så jag får "kassavana" och då har lättare att söka jobb i butik eller så. Men men, sedan blev det iväg o handla och fick med mig lite smått o gott. Långlinne från Only, Mysig Zebrapläd, naturgodis och mascara.
Hem och kika tv, ta en promenix med mammsen sen ikväll blire pizza och kika Järgarna 2 på bio. Pusss!

R.i.p Snubben!

Efter en toppen kväll med ems o smurfarna så fick man ändå somna med en blöt kudde och tårar som spruta... Snubben "Bosse" Strandberg är nu död... Han hade tydligen blivit påkörd och grannen hade hittat honom helt tillplattad vid vägkanten. Känns så kjonstigt i mig men jag hoppas du har det bra där uppe trots att vi alla kommer sakna dig och de kommer bli tomt utan dig. R.i.p Snubben!

Idag sov jag till halv tolv sedan blev det upp och frulla, baka chokladbollar sedan fick jag sällskap så humöret gick upp lite. Vi tog en runda på donken sedan blev de att kika lite tv osv. Kanal 6 är nog den bästaste kanal man kan ha plus att den alltid finns! Älskart, simpson, familyguy, 2½män, how i meet youre mother och så film varje kväll! Bänkad framför tv:n med chips och dipp. Sedan måste jag försöka somna tidigt för imorgon klockan 10 ska jag vara i stan på anställningsinterdjuv!

(stekarbild från bion bjuds de på!)

Kvällens låt!



Toppen fin!

Länsa citygross och hälsa på

Blev väckt av Grek som ringde och hade tänkt fråga om jag kunde skjutsa han till skolan. Haha, trodde de vart en dröm men när han sedan skrev förlåt så fick jag veta att de var verklighet i alla fall för jag var lagom lost när jag vakna vid 12 tiden. Blev upp o frulla och kika datan sedan har jag faktiskt vart så duktigt och städat en massa i mitt rum o även racat runt med dammsugarn i halva huset! Duktig tjejde där så baka jag även en äppelkaka till mamma o pappa och själv ska jag moffa i mig ben&jerrys med grädde o kolasås nu innan maten. Efterrätt ska vara efter men i min värd är efter före!
Efter de blire och ratta in till citygross o länsa dom på lösgodis sedan möta ems på stan och så ska vi äntligen hälsa på Smurfarna haha! :D pussss



Gosemode och familjemys!

Hade en riktigt myspystjejkväll med bästavän igår till 1 sedan blev de hem o kika datan och somna inte fören3-4 så slog inte upp ögonen fören 1 idag. Sega hela förmiddan tills klockan 3 då de var dax att ställa upp och göra lite nytta. Åkte och lämna brev till pappsen, handla och köpte hem en m assa nya bäddset till mamma och hitta även ett till mig själv! Sedan var jag stendöd så det blev tv tills de var dax att laga pizza, så blev de en myskväll med familjen med pizza o cola.
Nu ligger jag och tittar på idol, äter lite choklad och bara njuter. Fortfarande sjuk så de blir gosemode hela söndagen!


Repriser

Blev inte helt som planerat men fest i alla fall, dock åkte jag hem vid 2 för jag kände att jag mådde så dåligt. Sjukling igen så bara legat i sängen hela dagen och kika tv. En repris på förra lördagen men nu har ja fått i mig ordentligt med mat i alla fall o ska vidare till ems o umgås sedan blire troligen en runda iväg o umgvås med grabbarnagrus! Pussss


Äntligen helg skål och svälj!

Så var denna jobbbarvecka slut! Äääntligen helg trots att dagen har vart chill idag och att sluta halv 8a istället för tio var inte fel nånstans. Taggar till och sminkar klart mig nu och fönar håret sedan blire party med bästa brudarna Ems, Nea och Ronja sedan sover jag hos Nea inatt. Trevlighelg gott folk!

(saknar redan mitt blonda jag så kanske fixat i veckan när jag troligen är ledig till torsda?)

Misslyckat..

Efter en så misslyckad dag igår med bilkrångel och sliten efterjobbet som dock var kul så blev de en ännu segare dag idag. Men ska väl inte gnälla så mycket, fick sova ut, åt goda hemmalagade chickenbits med currysås o ris till lunch och fick även bli matlåda men jobbet gick segt och humöret är nere på botten... Vill ha helg och vill vara firsk, vill vara någon annanstans än här!

Lev för det du har, ge inte upp för det du saknar! Ändå så ändras humöret så.. Varför försvinner inte saknaden när man vill leva glad som förut.


Växer aldrig upp

Ååå vilken damp jag har på min hosta.. Ännu värre är näsan och värst av allt är att de är flugor i rummet som gör det ännu svårare att sova! En riktigt trött tjej idag som gav upp vid elva med att ens försöka sova och gick upp istället. Tvätta ur hårinpckningen, äta frukost och sedan fixa matlåda tills ikväll och imorn. Hemmagjorda köttbullar, brunsås, potatis och lingonsylt och kunde då inte låta bli att stoppa i mig några köttbullar med lite sås på. Mumsmat och riktig barnmat, något jag aldrig kommer växa ifrån haha.
Ne nu äre dags att klä på sig sedan fara till jobbet! Skippa anställnings interdjuvn i nykvarn eftersom jag inte mår speciellt bra så kanske ett stort misstag eller så fortsätter livet och jobbet på posten! Pusss


Inga smurfar här inte

Jaha, vakna vid halv tolv och var sjukare än igår så det går visst upp och ner... Tänkte ta de lugnt hela dagen sedan åka och kika Smurfarna med Ems på bio! Bestämdes och sedan dirket när vi la på så ringde Tony från jobbet och de behövdes folk så de blir ingen bio för mig ikväll inte utan en dags eftermiddags jobb att kriga iväg på. Dra en driv in i donken och sedan åka dit och kriga till 22:00 som de blir hela veckan! Hejs

Kvällslåten att somna till


Helgen!


Glömde bort o blogga igår men var rätt så ovärt med tanke på att jag låg med 35 graders feber om de nu är feber när tempeln är så låg? Hmm... aja, låg bara i sängen sedan rörde jag mig till soffan istället och mamma fick servera allting. Laptop, tv, och någon som tar hand om en. Kunde inte mått bättre! Hahaa.. Låg till halv nio sedan blev jag piff och febern hade blivit bättre så åkte hem till Ems o hade tjejmyskväll med henne o Lisa, filmkikande, en vända till IcaMaxi och dunka dunka i bilen.
Idag blev de en långpromenix med min lilla vän simenutten och fick se den första huggormen för denna sommaren!!!
en långvända o handla en massa sedan en massa tvtittande. Skön söndag!

(Bättre sent än aldrig, bild på mina favvobruds från festen hos Krull som var riktigt skoj!)




Smått o gott

Så vare äntligen fredag och man kriga på från 06:00-14:00 idag med. Dock hosta och nös jag fram till minst tio sedan kändes det rätt så okej. Fick riktigt gofika också, blåbärspaj med vaniljglass som fick upp ens humör lite! Sedan blev att fara till systeme med Mammsen o inhandla lite smått o gott till helgen. Fixat mig och nu ska jag snart ta bussen med Ems till västerås, vidare till irsta o fira krull med en massa gamla godingar! Pussss


Time for work!

Riktigt sjuk igå¨r med feber, snorigaste näsan o en halvtappad röst så det blev då inge umgås med linda o inte en fika på stan med ems o nea. Lagom tråkigt de... Men men, fick i alla fall ta de lugnt hela förmiddan sedan åkte jag o mamma iväg och handla lite. Färga om 3 tunnikor och bara en blev svart så dom andra ska slängas.. Wiiho, men värt ett försök i alla fall! Tog de lugnt hela kvällen och gotta till kvällsmaten med hemmagjord pizza, pizzasallad o beasås så klart! Sen titta även Simon förbi en stund.
Sov sov sov sedan kom mamma och väckte mig sådär tio över 5, time för work!
Var seg ända fram till lunch sedan blev de mycket snack och sista timmarna rullade på och så när jag väl sluta fick de bli en sväng in på coop och köpa godis och moffa i sig så nu är jag pigg som en tok! i alla fall någon timme haha..
Aja får se vad som händer idag, chansar på att de mest blir o ta de lugnt, steka pannkizar och kanske kika Bad techer! Work imorn med sedan blire långhelg tills tisda och då blire kvällsvecka till freda! Just ja, är även väldigt glad, fick schema för semptember som blir som ett 70% jobb + att jag hade goda chanser att få anställning fick jag höra! HÅLLER TUMMARNA OCH TÅRNA!
pussss

RSS 2.0