VALBORG

Ojojoj säger jag bara för igår... Börja med förfesten på Jidde med lite härliga gubbs o redan där spåra de ur men grymt kul vare allt o man dansa till gamla svenska godingar o tokarunt. Sedan blev vi  bjudna på taxi ner o drog in på slisk. Kvällen var helt okej trots att de var lite folk men var ju med dom bästa så o en gratis fylla o krogenrunda fick man igen, toppen!! Kanske därför man mår som man mår idag? Hade i alla fall en trevligkväll o natt så är nöjd och att vakna upp idag kändes faktiskt underbart om man bortser från illamåendet. Blåa ögon och ett sött leende<3
Duscha, ska moffa i mig winerbröd med grädde o sedan gosa vidare i min onepiece tills de är dax o korka upp igen, VALBORG FFS!

go go go

Humöret är som en bergodalbana men just nu åker den full fart ner... Ääääntligen fredag i alla fall o man sluta skolan vid elva, hem o lämna skolgrejer sedan kom Jessika o hämta upp mig så blev de en riktigt kul runda i stan. Nya jeansshorts o Jacka som man letat efter en evighet, idag fick man istället beslutsångest... Jobbigt men men, hem o steka lite o nu har man börjat korka upp, väntar på skjuts till västerås så ska de skålas o kanske köra en krogen runda också beroende på folk o humör







Back in the game again

Sådär, haft fullt upp så helt glömt bort  bloggandet men nu när vädret vart på topp i flera dagar så är de inte så kul o vara social på datorn... Hmm, men men hade en riktig party helg o sedan har man kämpa på 3 dagar i skolan o är redan skoltrött!! Projekt och proven tar kål på en och d ehar gått 3 dagar, känns bra... Men men, måste kämpa för strax äre studenten!! Wiihoo så man längtar men gu vad man kommer sakna tjejjorna. Speciellt min snygga Lulletuss som fick mig på spnt otroligt bra humör idag!
Efter historiaprovet så blev de in till stan o steka med Linda, träffa sedan Emma, jeppe, alex o lite ladies på stan o åt Ben´njerrys så klart! Sedan en snabbis o leta jeansjacka till huvet kändes skumt o jag tog bussen hem. Hem o vila en stund sedan blire iväg o handla. Pussss
(bjuds på lite bilds från helgen)


Påsk!

Fredagen blev väl inte helt som planerad med lite snabb grillning på björnön sedan en massa bilåkande, hamna på silk en stund sedan blev de bara en massa tokigheter runt i västerås
Cause i´m backinup backinup.. haha sjukt men kul vare.
Så idag blev man väckt av först dammsugaren sedan när man väl somna om skrämde syrran livet av en. Kul morgon!!
Var bara upp o baka påsktårta, fixa sig så kom släkten o nu har man ätit från halv 3 till halv 6.. Fortsättning följer i påskägget som inte går o låta bli! hahaaa, men men lika bra de o ska väl snart börja korcka upp inför en partykväll ikväll. caiooo

Aldrig mer ängsö!

Har nog aldrig vart så rädd i hela mitt liv som igår då man tydligen skulle iväg till ängsö efter en liten donken runda.. Börja först att jag o robin åkte till Björnön o skulle möta marrie, Elina, ville o deras kompisar. Men så kom vi dit o då skulle vi tydligen iväg till ängsö så åkte dit runt elva och gick ett varv runt kyrkan. Redan då lagom rädd så när vi skulle gå vidare ut i skogen sprack de så jag, marrie, elina o Ville sprang till bilen och satt där. Sedan fick robin komma o möta oss men bara jag som följde med o de var nog de värsta jag gjort! Gick runt där o skulle leta på de andra vi inte hitta, knacka på ett litet hus som sedan knacka tillbaka o knacka även när vi inte rört de. Usch aldrig mer! Men behövde inte sova ensam i alla fall utan de blev o stanna hos robin T istället..
Vakna upp vid halv ett o skulle glida nästan på dirren för annars hade de kanske blivit parkeringböter o de är inte så vidare så åkte hem o hängde med mammsen o pappsen o handla, föröskte fixa skolarbet o stekte i solen!
Undetbart väder o de blir ut igen, hem till Robin sen blire nog grillning lr nå liknande. Puss



Steekigt

Blev en liten tokig krogenrunda efter kvällen hos robin, men de var kul så länge den vara sedan blev de hem på natten o självkalrt kunde man inte somna... Låg uppe till 5 lr nå men så sov man ju till halv ett idag. Lagom skönt men blev lite väl stressigt eftersokm man skulle stor handla sedan hem till jessica o umgås med henne! Stressa upp o duscha, käka sen får iväg o var hemma hos jessica til kvart över 3 i alla fall. Ut o äta glass o chilla i lekparken. Var så grymt bra väder idag med så vi fastna där i ca 3 timmar.
Nu är man hemma o ska bara fixa lite sedan blire iväg o steka lite med Robin . Pussss



Toookigt

Riktig tokigkväll/natt igår med grabbarna grus o bästa Empson så klart! for runt här o där, träffa lilla sjuklingen Robin en stund på akuten sedan  blev de hem till Erik o somna väl inte fören 5 så trångt, varmt o äckligt som de blev i rummet o självklart blev ja inmosad... Hm men men, var riktigt kul i alla fall o idag tänkte man chilla när man kom hem vid 4a men blev o baka en hel del o nu har man fixa sig för de är dags o glida iväg o ta en pizza med Robin sedan får man se om man hamnar på silk ikväll eller hur de blir. Pusss i alla fall


Steeeker

Fartfylld tisdag som började med att ta bussen med Emma upp till oxen o sola, sedan blev de självklart ben´njerrys o steka i solen o så kom Linda också! Stekte däruppe ett bra tag sedan kom erik, erik o oliver så de blev o chillidilla med dom till halv 5 typ då emmas mamma kom o hämta upp oss.
Nu ska jag iväg o handla, sedan blire ängsö ikväll o grilla, umgås osv med lite folk. Hemma imorn nångån, puss!:)

20+, uuuunderbart!

Så vare måndag o första riktiga dagen på lovet vilket har vart helt underbart o humört är på topp!
Börja med att man gick upp för tigit ur sängen, (de ända dåliga då) Men fixa till sig o sånt i alla fall sedan blev de iväg till stan o käka o umgås med Linda o självklart ute o steka i de underbara vädret! 20 grader då mår man inte dåligt inte! Så fick man även med sig ett svart spetslinne o ett vanligt vilket behövdes. kort sagt en riktigt toppen dag o nu väl hemma blire väl o steka vidare, försöka ta tag i projektarbetet men de känns ganska olockande nu en sån här skön dag!
Pusss





(Lite bilds på muppbrudzen i helgen kommer)



fulltös

Inte hunnit med bloggandet alls men haft fullt upp hela helgen!
Krogen både freda,lördah o så Emma som sovit här o tokat runt lite här o där o inatt somna man inte fören haöv sex. Sliten men humöret på topp! tack världens bästa emma för helgen! o alla andra härliga personer då!
Haha, nu stressfixar man sig för snart kommer erik o erik o hämtar upp oss, ska umgås sedan blire vidare o umgås med Robin en stund.







Lov!

Så var det äntligen lov!
Från klockan elva till kvart i nio nästa tisdag, de känns inte fel alls o ledigheten behövs verkligen. Dock projektarbet som måste göras men nu ahr man i alla fall tid och kan jobba när man känner fört..
Men men, nog om de... Idag ska de i alla fall storfiras med fest o så en krogenrunda på slisk med massa skoj folk så bara börja tagga!



Smile smile smile!

Igår var en ovärd dag eftersom jag var riktigt hängig o febrig men blev pigg idag och skolan var helt okej. Fixade hela montern till projektet o hade en knaskul naturlektion med Ronja! Hihi sedan blev de  att åka o möta mamma o handla inför helgen då de ska skålas så längtar tills imorn haha..
Kom hem o fixa lite projekt sedan blev de iväg till Emma o umgås sedan ratta vi iväg till citygross o flumma runt o handla godis o winerbröd såklart! Käka max o satt där o bara snacka ut, älskar dig bästavän!
Hem o kika tv o nu chilla här, trött i huve som en tok men kroppen är piggare faktiskt!
Dullemull <3 Lulletuss

DONE!!

Sömnlös natt med massa magont o huvudvärk så de blev att sova ut o så missa skolan.. Men inte pigg alls så de var nog lika bra, åkte dock iväg till stan o sola o umgicks med bästavänEmsan sedan iväg till doktorn o det är sista gången jag var där! Wiihoo vad glad jag är! Fast inte lika glad åt att ja mår som ett helvete i huve o är helt slut, blir o gosa i min Onepiece hela dagen nu, steka pannkizar snart sedan myspyskväll o hoppas på att bli piggare! Puss

Sommar?

Så otroligt trött o dåligt man mådde efter ca 5timmars sömn inatt,.. Inte bra alls de men kom iväg till skolan i alla fall och dagen gick fort eftersom vi slutade tolv. Hem o skulle vila sig men så var systeryster hemma, så vi åkte till kolbäck o köpte hem winerbröd sedan tog vi en skön promenix till stallet och ta med Happy sedan iväg till ridhuse och busa runt där. Några härliga films blev de och mycket skratt så humöret är bra igen trots att magen känns lagom jobbig.. Får hoppas de går över för nu ska ja fixa winerbröd med grädde o fika sedan chillidilla, åka iväg o handla lite kattgrejs o njuta av de fina vädret!




ös ös ös

blev helt ändrade planer men blev verklgen en bästkväll! Börja med att pappsen bjöd på pizza, käka, fxa sig sen åka till branthovda till Ida och förfesta med Marrie o en massa annat trevligt folk jag aldrig mött förut. Hade grymt skoj sedan blev de en krogenrunda på Slisk och shaka regält, hitta nå spanjorer som fått mig o marrie att dra till Madrid i sommar? haha sjukt galet !
Jag som skulle ta de lungt med alkoholen men blev bakis, äckligt bakis.... Usch! vakna vd tolv o har bara legat  sängen o gosat runt i min onepiece hela dagen förutom nu få eftermiddan då man hängde på tll köping en stund. Men hemma nu o ska gosa vidare sen blire tacos!

så har man även blivit kär... i låten Far away med Julia Sheer o kevin Littlefield





Onepiece [x]

De blev en helt okej fredag med o toka runt i köping med emma, legat med beslutsångest om vad som sedan skulle göras o träffa lite vänner och de var rätt skönt i va nykter o ikväll blire troligen o fira lilla Linken som blir storpojk!

Haha juste, fick hem onepiece igår! Storlek M känns som XXL men mysigare finns inte, love it!




Fredag!

Så vare äntligen den efterlängtade o de blev alldeles förlite sömn inatt så man kom till skolan som en liten zombie men sluta elva så de var lyx de! Hem o chilla, duscha o nu börja fixa sig. Moffa i sig winerbröd med grädde o kolasås, (faktiskt yper gott!) SEdan chillidilla vidare ettag.
Blir inflyttningsfest i sala hos Simon o Patrik ikväll med Jessica o grabbarna grus eller nå tokigheter med Emsan, lr varför inte krogen.. Hmmm
taggad för en kul kväll i alla fall! :)
http://www.youtube.com/watch?v=SbqFFL20jc0&NR=1




Älskade älskade älskade!

Nån levande kvar här eller har alla blåst iväg precis som jag häll på att göra? Sån tur de är så är man biff nu och kan i alla fall stå kvar haha. Men men, sega i skolan från kvart i nio till 2, gjord enatur prov som gick fail sedan vare hem o käka o efter de ta en vända på hälla med Lina. Storhandla på ica o så blev de lite smink på Kicks sedan hem o fixa med min tele som äntligen är tillbaka! Min älskade tele!! Så saknad som den vart så nu känns de underbart! Dock segt att alla nummer försvann... så smsa!

Mitten

Så har man kämpat igenom halva skolveckan o denna dag var heltokej med bara att det är lagom segt att behöva gå till bussen senast kvart över elva när man börjar halvett... En liten sovmorgon i alla fall men skönare då mammsen var sjuk o man kunde ta bilen! Men men, psykologi osedan snacka kul radio med Ronja!
Spela innebandy, hem o duscha käka o nu ska man kika tv sedan äre dags o plugga! Bara två skoldagar kvar sen äre äntligen den efterlängtade helgen

Happyface is back?:)

Otroligt men idag är humöret på topp efter att ha fått spela lite basket i skolan, chill svenska lektion o så en toppen dag på stan med en massa kul folk! Men mest med bästavän emma som jag mötte upp på oxbacken. Kramkalas sedan vidare till oxen o sola, shoppa ny stickad långkoffta, åt på Ben´n jerrys såklart o kika runt nere på stan så kom även Linda ner o umgicks en stund. Juste, köpte hårpiller o nytt mouess som man får hoppas de är bra! Sedan kom vigge o alola ner så vi skoja runt med dom en stund sedan blev de bussen hem o nu sitter man o mumsar marabou digistive o ska sbnart busa lite med syrran som kom hem sedan blire pannkizar o ett sköööntjävla bad!
Otroligt men idag är humöret på topp, insett så mkt saker så ja, jag är fan glad! :D



Om och om igen

Så vare måndag igen och man kämpa igenom hela fotolektionen med att jobba med projektarbetet sedan var de psykologi och den var helt okej. Hemma vid halv ett, snacka med emsanpemsan arbeta lite med projekte, fastna framför tv sen laga toastizar med varmoboy o grädde till! Kika mer tv, moppa ben&jerrys sedan åka iväg till stan o hämta linda o fara ner till erikslund o toka runt, käka på max o handla. Riktigt kul kväll faktiskt o så nu fastna man här. Ska göra ännu mere varmoboy med grädde o moffa marabou o plugga natur....
En okej start på veckan i alla fall!

Kan leva i mina drömmar till verkligheten känns okej att stiga ut till


sleep tight

Vart en trevlighelg och så  nu äre söndag igen... Inte alls pepp för nånting idag så blir o dega o sega, åka och handla hem lite gott tills ikväll sen hoppas på att man sover tills studentdagen!

Julia Sheer ft. Kevin Littlefield - Far Away


Bj <3

Guess I let you get the best of my

Toppen kul kväll igår o en segdeg tjej idag som egentligen skulle farit in till stan på en shoppingtud med Jessica men som hade migrän så blev inget av. Lagom tråkigt men lite trött för o shoppa idag känns de som så de blev o handla hem ben&jerrys o göra en egen Hotfudgsundy (stavning!!!) o sedan chilla ner, köra mamma till kalas o sedan hem o nu ska man strax fara iväg o ut o äta o umgås med lite vänner. Trevlans!
(bilden ser dock inte god ut men själv fick man sin dagliga orgasm Fairly nuts o cookie do, hemmagjord kolasås o grädde)

Äääntligen

Så var det äntligen den efterlängtade fredagen och man slutade elva som alltid så drog ner till stan o fika med Emma på Ben&jerrys så klart o så träffa vi även på Charlie och Vigge, o så ronny o "glenn" en stund. Blev hem efter de o chilla, bråka o försöka sova. Ska upp o fixa käk snart sedan blire iväg till emma o umgås sen får man se vad kvällen bjuds på för skoj o tokigheter!




RSS 2.0