You make me smile

Blev inte helt som man tänkt dig igår, blev bråk här hemma så jag ringde Nicke och fick skjuts till hallsta. Tog tåget till Sura och sov där inatt istället. Sedan fick vi skjuts in till västerås och jag mötte upp Linda och Jessica och vi tog en runda på stan, jag köpte skorna jagagudat och sedan blev de ettpar blingbling hörhängen också och självklart storfika på ben &jerrys,!! Sedan när vi var klara där blev de iväg och köpa lite djurgrejs o nu har man nyss kommit hem. Ska bara lämna grejerna och steka pannkizar sedan blire att åka hem till jessica o ha myskväll! Pusss

Nyadojjsen under de tvåveckors shoppingen
Pälsskorna var dom som jag köpte ida, ÄÄÄÄLSKAR!



Så börjar lovet påriktigt!

Så var det söndag och man har jobbat, seg och trött och börjar bli sjuk. Kul att starta lovet så?, nej!!! Men men, ska försöka hålla mig frisk så gott jag kan för har redan planerat in en massa skoj som ska göras.
Idag har de i alla fall vart fullt upp, jobbat till halv 3, sedan hem och laga mat, åka och lämna post i västerås åt mamma och pappa, lagar lasagne till mysmidda ikväll (och tacos till mig) och sedan fixat lite hemma Helt stendöd nu så de sitter inte fel med mat snart sedan blire ett skönt bad och solsidan och lär nog somna tidigt ikväll men de ör bra för imorn ska man till stan med Jessica! Pusss
Bilds från konrad i fredags kan slängas upp


All in, all night!

Hade fullt upp igår så inge bloggande men jobbade i alla fall och sedan blev de en mysfika med mammsen, hem och duscha och sedan iväg till västerås o käka kina med Emma, fixa sig. En biltur med Erik o Wictor o vi gick ju på"schläääd" nästan hela tiden haha. O sjöng som bara den, så åkte vi iväg till Bäckby o förfesta hos jens och sedan taxi till konrad med världens skönaste chaffiz, hade jag vart han hade jag slängt ut oss xD Och se var nog nära att de hade sluta så, han prata argt och satt och trumma på ratten och var allmänt sur o blev ännu värre när emma glömt plånboken och vi fick köra förbi råby haha. Men men, kom fram till slut o flirta till sig både shot o en rosapnatern för bara 25kr.Carro och emma är ju bäst på sånt! haha, sedan blev de vidare till silk och parta på där och de blev verkligen en kul kväll! Roligt sällskap och på toppen humör! Förutom mina fötter som nu värker som bara den efter klackskorna... men men, sov till halv tolv idag och ändå segare än segast, bakis? Lite men mest sliten för de var en jävla massa dans! Aja, hängde på mammsen o pappsen o handla så man fick donken o nu ska man dega i sängen och somnar troligen nån timme.
Btw fyller Farfar år idag så nog borde man ta och rycka upp sig på eftermiddan och fira han! Pussss





dag 2[x]

Vakna faktiskt glad idag när man fick se en söt lapp av mammsen och 100 kr till, perfekt start ocg nu Så var arbetsdag 2 avklarad.Den var dock nästan ännu segare den eftersom jag jobba till 3 idag och var dubbel så trött än som igår. Men men, fler timmar o mer betalt så bara kämpa på! Skönt att det bara är imorn med och kanske söndag sedan börjar mitt lov och de ska bli toppen de!
Nu blire i alla fall o fixa mat sedan åka iväg till sura o umgås lite. PUSS

Dag 1 [x]

Så har man jobbat första dagen, upp klockan 8a och klä på sig sedan kämpa ut i kylan till bussen och shaize så kallt det var! Var sån tur det var riktigt varm i kroppen pga av alla kläder som jag hade på mig som ja använder nere på lagre men de bet i ansiktet och läpparna gjorde ont. Illa illa, men bussen kom snabbt både hos mig och i stan så blev de o jobba från ca 10 för de var krångel som alltid sedan jobba ja i alla fall till två o imorn blire tre.
Väl när man sluta blev de bussen till stan o käka o umgås med Linda en stund. Hem och nu ska man lägga sig o dega i sängen, skaaaapligt trött tjej!

Tokigtoppentisdag

Sicken toppen tisdag det blev, börja med att telefonen pajja för dne inte går o ladda så fick kämpa hela dagen med 5%batteri och nu är den stendöd! Wihoo... Aja, blev en riktigt stressig morgon men väl i stan blev de jätte skönt. Börja med att möta upp Emma vid oxen och sola, sedan gick vi till ben &jerrys o åt världens godaste glassgrej med två kulor, massa varm kolasås o massa grädde! En riktig livsnjutning och jag ska bli ny stammis där!
Efter en timmes snackande o ätande blev de o vandra vidare till It o träffa Jonas och hålla han sällskap tills bussen gick. Vi gled vidare till stan igen o kika navelsmycken o på lite annat skoj och till sist blev de skoshopping. Så ett par vinterdojs o ettpar högklackade krogenskor kom man hem med och jag som inte skulle shoppa. BraCarro! Aja, ska jobba nu 3 dar i alla fall så får lite extra cash i alla fall och de sitter inte fel!
Men men, hämta upp mamma vid halv 3 o vi for iväg och handla och hämta hennes data sedan slöppte jag av henne och åkte vidare till hallsta och var där en stund. Sedan hem, steka pannkizar o duscha och sedan dejta sängen o kika tv o mumsa marabou!!

Ny vecka, nya tag o den ska bli bra

Så var de en ny vecka och man kom till skolan vid kvart i nio och fota en massa i studion med Natalie. Många flumbilds blev de allt o en hel del snack med larsson innan vi kunde börja fota för de var tjat om de och de och si och så ska de vara. Bra och veta men tråkigt i längden... Men men, fota och redigera bilder sen blev de hem och luncha och umgås till syrran o leta bilar. Måste ha en nu!!! Så hela förmiddan har gått åt till de sedan blev de att åka in och handla o lämna in mammsen data. Sedan blev de bara hem o kika trassel o skratta lite sedan dags för mat, dusch o tv. Chillidill dag

Good things fall apart, so better things can fall together



Never ever

Fy piip vilken helg det blev, fredagen blev toppen med Emma, fest hos jens och sedan vidare till krogen med kul folk, en massa dans och drickande och två döda brudar som satt en evighet på donken och vänta på skjuts hem mitt i natten och då upplevde jag nästan min första riktiga spyfylla men klara mig precis tror ja! Det gick inte att sova på magen för det kändes som de skulle komma upp nå så sov som en liten boll hela natten och dega hela förmiddan tills de var dags att åka iväg och handla med mammsen o käka donken. Sedan blev de sängen till ca halv5 då man skulle upp igen för att sedan fara till jessica och fixa sig, äta pizza sedan festa. Och kvällen blev riktigt kul i början med förkrök hos Hanna med lite nytt folk. Men sedan drog vi i alla fall vidare o de var smockat med folk men kul ändå coh en hel del nya ansikten.
Var där tills nångång in på natten och sedan kom polisen, blev bråk och tjafs och på natten börja jag själv bråka med var över telefon... Somna sedan djupt och ska sova lite till hade ja tänkt efter jag ätit frukost med pappa. Och nu som alla säger, aldrig mer tvådagars alkohol!!
(Bjuder på bilds från fredags)






All night long

Så vare äntligen fredag då och efter att ha legat hela förmiddan i sängen så var det dags att rycka upp sig så jag tog bussen till stan och köpte hem fika, träffa mammsen o åkte till systeme så nu har man laddat upp ordentliget här hemma eftersom de troligen blir en tvådagars i helgen. Haha, får väl se hur mycket man pallar men idag blire i alla fall krogen med en massa skoj folk så dags och fixa till sig så man hinner med halv 6 bussen till stan. Käka kina sen iväg på förfest på råby o när klockan slår till blire utgång på Silk to night! TAGGA TAGGA TAGGA!
(påminnelse till mig själv, jobb onsda torsda freda men start halv tio)



Mysfika o härliga människor

En riktig glad tjej idag med som farde in till stan redan halv 11 imorse o tog en mysig morgonfika med Marielle och sedan gick vi en runda på stan och kika runt lite tills hon skulle glida till skolan. Så jag gick ner till station, träffa på lukas och höll han sällskap tills Jonas kom ner och tog en sväng med han med. Hahaa en riktigt härlig kille de så de blev att stanna i stan tills mammsen sluta istället och köra hem henne. Sedan hem o käka en snabbis sen iväg till hallsta o handla mums till ikväll.
Blir o chilla ner vid datan o spela sims haha, sedan laga chickenhamburgare o ta ett skönt bad.
(Bjuder på  bild från sommaren 2007)

Just smile!

Hahaaa kvällen igår fick min verkligen på toppen humör igen, börja med att hallsta vann i hockeyn sedan raca ja, eve och dawe runt i hallsta tills vi släppte av han och så raca vi vidare och körde lite vilse och hit i dit haha. Hemma runt halv elva o baka chokladbollar och kika toystory tills jag somna. Toppen tisdag och sicken dag det blev idag då..., sovit och bakat kanelbullar hela förmiddan och sedan efter lunchen åkte jag iväg och umgicks på stan med linda och köpte ny mysdräkt o mascara och humöret blev på topp efter två timmar med linda! Så tog man bussen hem med ett leende, kom hem och laga till fiskpinnar och ris och nu blir de tv all kväll long, simpson, familiy gay och american pie. Kärlek på 6:an!!

What a hell?

Åå vilken arg tjej det var imorse, hon kämpade sig upp extra tidigt för att åka med kvart i nio bussen till hallsta och fixa inloggning på skoldatorerna, lämna tillbaka stafli och redigera bilder men nej vad händer... Västerås bussen är försenad så hon stod och frös ute i kylan i ca 20 min och när bussen väl kom och åkte till kolbäck var henns buss borta. Wiihoo!! Men sån tur de var så fanns en snäll dam med som bjöd på te och sedan tog vi bussen till hallsta, Mötte upp en sur Larsson som sedan blev retsamt glad när hon berätta om bussen. Sedan kom hennes vän Jessika och dom satte sig och redigera och hennes humör åkte upp igen och deras film blev färdig.
Efter de så gick hon till Evelina och Fia och umgicks med dom, tog bussen hem och luncha sedan iväg till stan och fick lyxfika av hennes mor sedan lämna hon av henne och for iväg till eriksslund och stor handla och köpte Toystory3 för bara 49 kr och eftersom den varit cepe att ladda ner så slog hon tilll på dirren och har nå att kika på ikväll! men först ska hon steka pannkizar sedan iväg på hockey med Evelina o lite andra mupps!
Puss



Never alone

så var det måndag då och bara tagga för en ny vecka, med nya möjlgiheter och nya händelser och får hoppas den blir bra annars får jag försöka fixa det så gått de går!
Idag äre i alla fall alla hjärtans dag och jag är utan pojkvän med fått presnter så gnäller inte ändå haha. Men den bästa var den mamma hade köpt till mig, en jätte storgose elefant! Så nu har man någon att gosa med ikväll också, perfekt! men men nog om alla hjärtans dag, idag har man kämpat upp till skolan o redigera filmen med Jessika och Madde och sedan blev de o umgås en stund i skolan. Tog bussen hem och luncha sedan iväg till stan och köpa en myspyströja fast jag egentligen skulle köpa nya skor. Men fick beslutsångest så får höra med linda vad hon tycker imorn. Efter de så kom mammsen, körde iväg till coop och handla vaniljmunkar och annat mums sedan hem och fika och nu ska man snart åka och hämta ut körkortet, wiiiho!! :D

världensbästa

Hade en riktigt toppenlördag som jag trodde de skulle bli med Jessica!
Börja med att jag åkte och hämta upp henne i hallsta sedan vidare till stan o leta alla hjärtansdag present till hennes pöjk och de var därför jag kom hem med ett halsband, armband, två par örhängen och solbrillor. Onödigt men snyggt och rea så spela roll haha. Sedan blev de självklart donken, spice och sedan möta upp Kaski och skjutsa hem han och sedan åka hem till jessica o kika film, leta kaninizgrejs och bara chilla och fick frästen ypersöt körkortspresent. En jätte söt nalle, kort o fin choklad. Så sött!! Snacka om att jag är en underbar vän som vet precis vad jag gillar också haha.
Sedan blev de i alla fall hem vid halv tolv och kika datan sen sova och idag har man haft fullfart med att gå ut och gå med mammsen, tagit bilen o handlat helt själv och kikat runt lite på affärerna i eriksslund, hem och laga mat sedan iväg till farmor och farfar o lämna tidingar och pratat lite med dom sedan hem igen, datan, laga mat och nu väntar man på att solsidan ska börja!


Trassel

Blev en riktigt toppen kväll med Krisse och en glad tjej körde hem mitt i natten och dunka Britney Spears hela vägen haha. Hade ingen bra skiva i bilen så de var bara sjunga på o se glad ut. Aja, kvällen börja med att jag åkte till hälla o köpte godis sedan vidare till stan o parkera i parkeringshus för första gången och hade chansa på att jag skulle komma på första våningen med blev 5an-.-, Illa de men allt gick bra sedan kom Krisse och vi gick och åt på Hongkong och satt där i ca 2 timmar och snacka om lite allt möjligt, skratta o hade trevligt. Sedan traska vi iväg till Sf och bestämde oss för att kika bio, blev tecknade filmen Trassel och shaize som vi skratta haha. Yper kul film de så den rekomenderas att se!
Haha, sedan satt vi utanför bion och prata och sedan vid halv ett vare dags att åka hem.

Och så lördag idag och Jessica ringer och väcker en 20 över tio, snark! Men bra det då kommer jag upp för idag skulle jag kunna sovit till 2 eller nå,  Blev upp och fixa sig och frulla och nu så äre bara vänta tills lilla slöisen är klar själv haha. Åker snart i alla fall så blire stan o shoppa med Jessica o sedan får man se vad som vi hittar på. Siktar på en lika bra lörda som fredan blev!


You can´t breake me

Äntligen är det freda, eller äntligen och äntligen.. Känns ju redan som lov eftersom det är projekt arbete som gäller och att jag inte vart i skolan på hela veckan förutom måndan o lite på tisdagen. Love it! Men idag blev de faktiskt en sväng dit o umgås med johanna och ta hem stativ till projektarbet o leka lite själv med o gå ut o fotografera osv. Sedan blev de att kämpa sig hem i snöstormen, käka min egna winersemla och nu blir det strax iväg till köping och handla käk och kvällen blir de iväg till västerås o umgås med bästavän krissebooii, mat o hitta på nå skoj. Hejs!:)

You can make me smile and you can make me cry but right now you just make me wanna said godbye!

Bajs snö!

Så underbart med projekt arbete, att man kan få sova ut på mornarna så man är någorlunda pigg på dagarna! Haha, lite seg idag men men bättre än vad de brukar vara.
Blev en runda till stan för o träffa Linda, kämpa i snöstormen från bussen sedan blev de o chillidilla o snacka ut om massa. Saknat de! Och nu känns allt lite lugnare i mig så såna dagar behövs! Åkte hem vid halv 3 o köpte lite pizzasallad till hemmagjorda pizzan ikväll sen vare bara att laga lunch o nu blire lungt ettag. Inge vidare att fara ut och åka bil i de här vädret! BAJS SNÖ!!


Chilla ner

När äntligen all stress o press är slut (förutom religonsprov) så kommer huvudvärken och om jagkänner efter är jag nog lite sjuk. Kroppen känns tung och varm. Lite feber och vips så är man trött som ett troll! Så blir en lugn dag idag bara och missar religonsprovet men ingen energi och allt pluggande har gått åt till körkort så inte hunnit med så mcyket som jag skulle ha velat. Får göra de nästa vecka när man hunnit samla sig igen.
Aja, idag har man hunnit baka kärleksmums o nu sitter jag och regerar bilder till matbloggen och gör en ny "alla hjärtansdag banner", just därför de blev kärleksmums idag! Haha, sedan blire väl och dejta sängen igen o hoppas man blir piggare sen!

Körkort!!

All stress och jobbigt som vart, lämnat mitt hjärta o får leva som man lär men fick nya krafter idag då man klara uppkörningen! AWWIHOOO går i taket snart så glad jag är, helt underbart! Körde o fira med storfika i köping o nu ska man köra mammsen till västerås o kika nytt badkar o träffa Mari louise:). GLAD TJEJ!
Ska bli bättre med bloggandet nu för nu är de värsta av allt över o man kan börja leva påriktigt igen utan att va nervös o stressad :)


GLADTJEJ!!!

Efter nästan en hel vecka med stress, sömnsvårigheter och huvudvärk från morgon till kvällen tills idag vid ca kvart i tolv lättade allting och alltid kändes så otroligt underbart! Klarade teoriprovet för körkort! UUUUNDERBART! och så orolig och dåligt som jag mått över att jag trott att jag inte skulle klara de och så helt plötsligt stod det godkänt med gröntext på skärmen!
Stora fira med storfika med mammsen o sedan blev de o köra bil mellan köping till västerås o handla gott inför kvällen sen inatt blire o leva livet !



LEVA VIDARE

Fullt upp med livet, drömmar crashar hit o dit och framtiden känns obehaglig men jag lever idag och kämpar vidare för nästa dag med nya tag o gör nya drag!


Fullt upp med de mesta just nu och en massa tankar om allt flyger runt i huvet, inte en lugn stund utan man far hit o dit o pluggar som en tok o sedan får huvudvärk när man ska välja och känna efter vad som är rätt när allting känns olika för varje dag. Ena dagen är man lycklig och glad, allting känns underbart men så försvinner känslan när man inser att allting inte är så bra som man tror. Folk som man tror man betyder så mycket för som orden sägs är troligen falska och betyder inte alls så mycket som du tror. Men men, ska inte gnälla utan leva vidare o det är precis det jag ska göra. LEVA VIDARE!



RSS 2.0