Tokigtoppentisdag

Sicken toppen tisdag det blev, börja med att telefonen pajja för dne inte går o ladda så fick kämpa hela dagen med 5%batteri och nu är den stendöd! Wihoo... Aja, blev en riktigt stressig morgon men väl i stan blev de jätte skönt. Börja med att möta upp Emma vid oxen och sola, sedan gick vi till ben &jerrys o åt världens godaste glassgrej med två kulor, massa varm kolasås o massa grädde! En riktig livsnjutning och jag ska bli ny stammis där!
Efter en timmes snackande o ätande blev de o vandra vidare till It o träffa Jonas och hålla han sällskap tills bussen gick. Vi gled vidare till stan igen o kika navelsmycken o på lite annat skoj och till sist blev de skoshopping. Så ett par vinterdojs o ettpar högklackade krogenskor kom man hem med och jag som inte skulle shoppa. BraCarro! Aja, ska jobba nu 3 dar i alla fall så får lite extra cash i alla fall och de sitter inte fel!
Men men, hämta upp mamma vid halv 3 o vi for iväg och handla och hämta hennes data sedan slöppte jag av henne och åkte vidare till hallsta och var där en stund. Sedan hem, steka pannkizar o duscha och sedan dejta sängen o kika tv o mumsa marabou!!

Kommentarer
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0