Le vidare

Kvällen på stan med Lindsan var riktigt kul, börja med att vi möttes vid hemköp och gick o donka. Åt cheesdip vilket visa sig vaar ypermums till chickenbits så nu vet man vilken dip man ska ha i fortsättningen haha. Sedan tog vi en shoppingrunda, många sittpauser då vi bara snacka sedan shoppa vidare o jag kom hem med en svart tjocktröja. Precis de ja behövde och så avr de 21% rabatt också. Haha lite fult med 21% men bättre en 20. Sedan kom glada pappsen o hämta mig o jag har hållt mig glad hela den här dagen faktiskt. Känns riktigt härligt o kan inte sluta le, bara träffat trevliga, glada människor och nu äre msn snack med trevligt folk sådär innan man ska lägga sig.
Blir att somna med ett leende på läpparna o tagga inför imorn, då blire stan igen fast med Jessica o sen får man se vad fredagskvällen bjuder på. Vet en sak i alla fall o de är att jag ska le vidare!

Hääääärlig torsdag!

Ojojoj vilken härlig torsdag jag haft o de ska den fortsätta vara!
Sov riktigt skönt inatt, självklart när man ska upp tidigt o drömmer underbart.. men men upp o frulla o fixa sig sedan blev de en kort mediekunskaplektion och snack om projektet med Micke. Fick massa nya tips och ideer så de kommer nog bli bra! Sedan luncha på tacos i skolan o sedan seg natur o efter de svenska prov o fick VG! Riktigt stolt över de eftersom ja trodde ja skulle faila rätt hårt. Sedan blev de att åka hem till Johanna K o sedan iväg till berg o rida fjordingar tillsammans. Riktigt skönt med en härlig ridtur och vädret har vart perfekt ida.
Efter de blev de hem o nu stressfixar jag min för de blir att ta halv 7 bussen till stan o äta o gå på stan med Linda:), det är ju rea och öppe till nio o ledigt imorn, kan inte bli bättre!
Ne nu måste ja verkligen fixa färidgt allt, caioo!




Typ Turdag

Lagom slut brud man är när man kommer hem sådär 20 i 6 från skolan. Dock börja jag ju 20 över tolv men behöver gå till bussen senast kvart över elva så har vart iväg hela dagen. Men dag var i alla fall riktigt kul, börja med arbetsmiljö i ca 10 min, sedan blev de att sitta o snacka en evighet med johanna om allt o ingenting sedan kom även Ronja och joina och en massa skratt o tatto snack blev de så nu har jag fått den "pain`a" ideen av Johanna att min drake ska börja redan på foten vilket kommer göra eeextremt ont o stor kommer den bli också. Haha undrar hur mamma o pappa kommer ta de när jag berättar. Men men den ska bli gjord när ja fyller så de spelar ingen roll! Sedan hade vi religon o efter de blev de att nästan göra färdigt katten på bild och formen och Ronja joina mig även där så de var en yper trevlig skoldag. Sedan lyssna på skön musik hela vägen hem på bussen o nu väl hemma så har pappa hitta mina hörlurar, awesome! Jag som vände upp o ner på hela mitt rum igår o sura halva kvällen, nu är humöre på topp igen men de skulle ju vara min turdag enligt frida tidningen så kanske är därför. Awesome!
Hahahaaa aa nu ska jag le vidare till tv:n sedan blire mumsig hemmagjord pizza, ett bad o gos framför tv:n sen måste jag även plugga svenska men de får bli ikväll. Caiooo

Taylor Swift

Hittat min nya idol för tillfället, lyssna runt på youtube o har insett att Taylor Swift musik verkligen är något att lyssna på!
Topp 3 från Taylor






Hold your head up high


Fattar inte varför men jag sover som skönast timmen innan mobilalarmet går igång och man måste gå upp. IIIIILLA! Men men, fixa mig o frulla med näringsdryck till så lite extra energi fick man i alla fall. Börja skoldagen med bild o form och jag börjar bli färdig med min lilla muppigakatt med skumma,coola akvarellfärger. Sedan blev de uppsattsskrivning på svenskan sen bussen till stan o möta upp Ems vid Glada oxen och Sola. Haha i samma rum och en massa skratt blev de, sedan donka jag o efter de gick vi runt o kika på stan tills mammsen kom. Då blev de en runda i västerås med hon och syrran sen handla mat o lite sånt mums o även blev Solsidan inhandlad så det blir troligen den ikväll efter pannkizarna, badet o simpson/familyguy för de får inte missas. Hehe, fick även hem skolfotona och jag såg mobbad ut som alltid men inte så illa som de brukar. Får duga sista skolfotot för livet, känns skumt när man tänker så men nej jag längtar nå extremt till studenten!
Aja, min Tisdag har vart helt okej och ska fortsätta vara de o plus att jag äntligen hitta chokladboll-lådan jag skulle ha så nu kan man moffa till tv:n hela kvällen!
och ett sista, Jessica Nyberg är den bästaste bruden man kan tänka sig! Längtar nå extremt till fredag så vi ses men ska i alla fall ringa henne ikväll så har man nå kul att göra undertiden stekarn steker pannkakor.


Så jag skrattar idag

Hade en underbart bra dröm inatt, eller det kändes som om den bara varade i någon timme sedan skulle självklart larmet på telen ringa och jag skulle upp. Tog verkligen emot men men, gick upp och fixa mig o käka frulle sen blev de att fara vidare till skolan o redigera säkert 20 bilder o göra en ny bloggdesign på
http://carrosskafferi.blogg.se/
och blev hyfsat nöjd med resultatet. Gjorde en enkel o "stilren" typ bara så det inte blir för mycket. Sedan blev de att ha historia o hade läxförhör. Kunde inte ett skit så siktar på IG då. Duuuuktigt Carro men nej nästa gång ska jag plugga men har inte haft någon tid i helgen.
Aja, lunchen bestod av en massa sallad o stenhårda oskalade potatisar o säkert tio liter olika såser och en massa massa skratt med Ronja o Johanna. Hahaaa behövde verkligen bli upp-piggad o de fixa dom allt så efter lunchen har jag bara haft ett stor leende på läpparna och nog ska de fortsätta hela dagen! skratta vidare in på toan o tog massa muppfoton trots att jag egentligen baar skulle kissa men nejdå de fick man inte, haha ursäkten till Micke blev självklart ifrån johanna:
Vi var inne och fota på toan!
haha mickes min var o.O? haha bäst!
Jobba snabbt ihop på Arbetsmiljön sedan blev de att ta bussen till stan o möta mamma o kika på systemKameror och jag hitta en som verka väldigt bra inne på Expert så kanske blir de, en Canon 500d som filmar i full hd. Perfa! Efter de blev de att shoppa godis i godisbutiken på eriksslund sen hem o sega här o käka marsglass. Måste skriva loggbok strax också till mitt projektarbet o avinstallera o installera om Körkortsgrejen eftersom de inte funkar. Seeegt! Sen blire i alla fall att avnjuta en hemmagjordpizza o ta en härlig simpson o familyguy kväll!




Just walk just walk

Segare en segaste söndagen har de varit och jag känner mig fortfarande sjuk. Fast nu mer förkyld än ont i halsen så, kan i alla fall prata nästan helt normalt! Skönt så slipper man låta som en liten muppig 7 åring mer.
Har bara tagit de lungt, bakat lite inför matbloggen på förmiddagen sedan efter man lunchat så blev de en vända till västerås o shoppa skor o handla käk tills ikväll då de blir tacos för min del igen. Mummma. Sen efter maten blire att krypa ner i bade, kanske läsa igenom religon läxan o sova och hoppas på ett bättre och piggare humör imorn!


Vik Huliganerna!

Yper braig fredag och en sjujävla grym match blev de allt, o självklart vann vik med 4-2 mot Malmö :M Och små söta ca 7åringar spela i pausen av andra halvlek, så söta så jag vet inte vad. En massa aww o naww ljud kom från klacken, mest från mig o stumpan men även fler och när småttingarna skulle tackla varandra eller när de riktigta spelarna kom ut på blå igen. SÅ SÖTA!
Bästbästbäst hela dag o nog har man allt blivit en riktig vikhuligan när vi till o med fick vikmålning på donken ^^


Hockeytime!

Halsen vill ju aldrig bli bra känns det som, det skär, jag hostar och känner mig hängig och seg. Illa! Men men får hoppas de går över någongång snart i alla fall men inte idag antar jag för idag blire Hockey med Linda! Har fixat mig o ätit frulle o nu blire först en liten runda med mammsen i västerås sedan blire o donka med Linda innan hockeyn sen äre bara skrika o heja på! Ska bli grymt kul så får man se sen vilken bra hals jag kommer ha! Haha, lördags kvällen är inte till hundre bestämt, borde egentligen lyssna till mig själv och inse att jag faktiskt borde ta de lungt för en gångsskul men rastlösheten vill ju aldrig försvinna så får se vad för äventyr de blir denna kväll :) caioo

So you think your cooler then me?



BÄÄÄSTASTE, som får dunkas på under fixet till jessica :)!

Kämpa på

Segdeg men sovmorgonen var verkligen underbar och jag skulle locka håre med locktången jag köpte av syrran igår. KRULLHUVE NUMMER ETT! Aja fick vara så.
Kämpa igenom hela skoldagen (två lektioner dock) och det var faktiskt riktigt kul o sminkade/fotade ronjas syster o hennes kompis efter jag avrt iväg o lunchat på coopen. Sedan blev de bussen hem med Madde o nu ska jag ta en Marsglass, umgås lite här hemma sedan åka hem till Jessica o tillbringa kvällen där sedan blire kanske vidare till Västerås men de är inte helt bestämt. Får se vad fredagen bjuder på men en sak är säker, jag ska njuta av varje sekund!

Watch your back beeeatch!

Åå fail mår man totalt och självklart skulle jag tvinga mig iväg till skolan där allt kändes tio gånger värre... Usch usch, men stanna i alla fall hela första mediekommunikations lektionen fast höll på att avlida i slutet så gick och prta med narutläraren o svenskläraren och båda tyckte att jag skulle hem. Även skolsyster sa de när jag o madde gick och fråga efter alvedon. Hem och sova sedan kände jag för donken o en pratstund så jag åkte iväg chilla o donka med Linda. Riktigt skönt att riktigt få prata ut och de fick mitt humör lite bättre o glassen gjorde halsen lite lenare. Sedan kom mamma o hämta mig o vi åkte o handla o nu sitter jag och moffar i mig glass igen men ska strax slå av datan o ta en powernap sedan blire att steka pannkizar o "fira" att pappsen kommer hem. Får hoppas jag blir piggare så jag kan ta mig iväg till skolan imorn för jag har missat 3 naturlektioner och de är F'n inte bra! Men men, har köpt choklad, blir ju pannkizar sedan ett bad och chillidillkväll o troligen lite sovmorgon för jag tänkte jobba hemma på fotot så bara sova ut lite sen tagga till, är ju freda imorn också så måste ju va fräsh va f'n!


WATCH YOUR BACK BITCH!

(Lackar ur om det inte slutar snart!)

Otursonsdag?

Jippijaaykaay vad ont i huvet man ska ha, ännu mera Jippijaaykaay är halsen och mest Jippijaaykaay av allt är att jag tänker gå till skolan ändå trots att jag vet att jag egentligen orkar.. Blir bara rastlös av att vara hemma eftersom min feber är borta och det är självklart fint väder ute idag.
Fixar frulle nu o fixar mig sen ska ja tagga iväg till skolan, går till 10 i 5 så dagen blir lagom borta men ska försöka hinna ner till bilskolan och köpa hem Körkortsteoriplugg på internet så jag kan plugga vid datan sedan måste jag verkligen kämpa igenom svenskan eftersom det är prov imorn och mina kunskaper om 80-90tal o strindberg osv inte är speciellt stora... Blir i alla en skön avslutning på min onsdag troligen med hemmagjordpizza o ett skönt bad!

ToppenTisdag!

Kämpade mig iväg till skolan idag med men halsen är inge vidare o rösten är fortfarande som en töntig 7 åring men de får gå. hade bara bild o form o gjorde klart mitt "aniskte" sedan Svenska o skrev uppsatts o hade en riktigt kul lektion med Ronja. Sedan blev de att umgås med henne en stund innan bussen kom o efter de blev de ner på stan o sola o donka med Linda o umgås. Snacka som vanligt en massa massa o de kändes riktigt skönt o kul vare. Efter de kom mamma o hämta mig o vi åkte o kika på locktång o hitta en med 5 grejs i 1 men ska kanske köpa syrrans iställe så de fick vänta. Sedan glassa vi på willys på goda dumleglassar o efter de blev de en runda o storshoppa shampoo o balsam på ÖoB och även nytt leopardparraflax haha. Nu väl hemma blire att baar ta de lungt sedan ikväll ska stekarn steka pannkizar, ta ett bad o ha chokladkväll ^^. Caioo

TOPPEN TISDAG BTW!

Skolfoto? ;o

Halsen är hemsk men jag kämpade mig upp till skolan idag ändå. Hade ju bara lugna lektioner såsom foto på morgonen då jag kämpa vidare med min matblogg, gjorde ny header samt la in recept på tacopaj o snacka lite med larsson. Sedan blev de en rolig historialektionen o efter de tog jag hem uppgifterna till arbetsmiljön eftersom vi skulle ha skolfoto ida iställe för imorn som jag trodde. Såg hemsk ut imorse så blev hem o luncha o fixa till sig o nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så skjutsar hon mig till skolan så får man hoppas man kan se någorlunda bra ut idag. Chansar på ett nej men kan ju hoppas! Sen efter de blire nog hem o dejta kuddarna en stund, märks att man är sjuk o de suuuger!

Hållakäften [x]

Japp efter gårdagen så har man inprencip tappat rösten totalt. Det äckliga är bara att det inte gör sådär jätte ont utan känns bara otroligt tjockt i halsen men någon röst kommer knappast fram ifrån mig så det får bli att skriva på lappar om det är nå eller hålla tyst hela dagen. Jippii...
På förmiddan har de bara blivit sovit o tagit de lungt precis som en segdeg söndag ska vara men nu närmar sig klockan två så jag ska väl orka mig upp från sängen o fixa lunch sedan blire en sväng till Västerås med pappsen o handla o sånt. Han åker imorn så då blire o vänta tills Torsda så han kommer hem, Extremt tråkigt eftersom vi hållt oss sams hela tiden sen i torsdags typ. Men men snart är de jobbet över så kanske han slipper bo borta hela veckorna!... Efter de blire väl o ner i sängen igen o dejta kuddarna tills ikväll då man ska överraska familjen med tacopaj!

Rallyrace!

Ojoj, det blev en yperkul dag nere på Rallycross banan med Jessica o självklart Nina, krisse, bröderna frisk o deras familj. Riktigt kul att få se det på så nära håll och shaize vad jag och Jessica snacka och peppa när vi stod där på sidan o bröderna körde. Haha mycket skratt o mycket snack och sedan blev de spöregn så vi satt o hade det extremt trevligt o mysigt i bussen sedan blev de självklart en sväng till donken o dom bjöd på gratis glass. UUUUNDERBART (a). Åkte hem vid 16:15 för tävlingarna blev inställda pågrund av allt jävla vatten. Så typiskt men är skapligt död nu så har bara lagat pizzadeg tills ikväll o nu blire väl att ta de lungt fram tills man ska laga mat sen får jag se vad som hittas på ikväll. Tydligen ska alla tjata om fest men just nu vill jag baar sova en stund. Men men man får se, natten är ung, carro är ung så passa på så får man ta smällen efter med min hals som knappt orkar prata nu. Bra carro!







Manligt värre


Dagen igår på stan var riktigt kul och de blev hem med 3 klänningar istället för 1. Bra Carro... Men men var riktigt kul i alla fall och de bjöds på en massa skratt och en massa donken.
Stanna i alla fall där till kvart över 8a då vi tog tåget hem och var ute med lite folk som drack sedan skulle jessica hem så jag drack upp o "parta på" med Mathilda oss linken. Stanna till ca 2 sen hade alla decka o nu är man ju jätte pigg sådär 09:09... Ska iväg på bilrace med jessica som kommer halv tio. Bakis o halsen är hemsk så vill inte veta hur ja kommer må sen...







Rastlös?!

Ååå jag hatar att vara sjuk, ännu mer hatar jag att jag blir så otroligt rastlös trots att man knappt har ork till något alls. Jag har faktiskt uppdaterat min matblogg med nya recept och bilder eftersom jag ska få vara med i våran skoltidning KGB tydligen så nu måste jag ju skynda mig, sedan har jag bara sovit hela förmiddagen o tagit lite alvedon så nu känner jag mig i alla fall lite piggare!  Så typsikt o tråkigt att vara/bli sjuk när det ska vara helg men det hindrar inte mig ifrån att åka ner till stan på en liten shoppingrunda med Jessica. Inte träffats sen söndags så tänker inte missa dette och kanske blir jag lite piggare av att få komma ut också. Vi ska inte åka fören med halv 3 bussen så då har jag god tid på mig att ligga o ta de lungt. Får se hur länge vi blir där o vad som händer ikväll, beror helt på hur jag mår men får hoppas de är bar så man kan ut o liva upp allting lite! ^^




Följer trenden

Japp, jag gör som alla andra o följer trenden och går och blir sjuk då. Hockeymatchen är väl en av de största anledningar till att jag blev lite väl sjuk men kul som f************n vare igår o västerås vann självklart, 5-0! Och efter de hade jag knappt någon röstkvar och imorse hosta jag upp slemklumpar och hade knappt någon röst då heller. Tog i alla fall bussen till skolan o hade lite mediakommunikation men kände att jag inte skulle klara av hela dagen så fick gå och göra svenskaprovet som skulle vara i eftermidda sen åkte jag hem. Gick fail på prove eftersom jag knappt läst boken(Y) Duttitjej.. men men, nu har jag precis fått i mig en härlig lunch o ska ner i sängen o sova men måste ladda upp innan med en stor hög med pappersnäsdukar. Usch jag hatar att vara förkyld!
Blir jag piggare så ska jag o mamma åka iväg till köping men får se, så kommer äntligen pappa hem ikväll i alla fall! aja nej nu ska jag gå o sova. Caioo

Heja vik!

Blev att åka till skolan i de blåsiga vädre o ha arbetsmiljö (besvara 20 frågor), Sedan var religonen inställd som alltid så jag fick ta hem mitt arbete på bild o form och jobba hemma istället. Extremt skönt! Blev hem o luncha på pizzamackor o oboy sedan skulle jag lagt mig o glott på tv men mamma ringde o fråga om jag skulle med till Mediamarket sen handla mat så jag tog bussen till stan o mötte upp henne iställe så blev de att handla mat o kika på Mediamarket. Självklart var filmen slut, igår vare stängt o ida var den slut. Flyt haha. Aja, blev o tagga hemåt och jobba med bild uppgiften sedan blev de att fixa till sig o nu är jag så gott som färdig. Ska bara äta hemmagjord pizza sen åker ja och möter upp Linda sedan blire Hockey! HEJA VIK!


Ceepighals

Skapligt skönt med sovmorgon tänkte jag men nej nej.. Jag vakna vid 8a imorse o sedan halv sov till 9 sedan gav jag upp. Varför ska det aldrig gå att sova när man väl får? Gick upp och åt frulle sedan blev det att fixa till sig o använda nya klänningen också. Kommer troligen bli en ny favvis!
Aja, ska sitta här o dega nu sedan blire o tagga iväg till skolan, känns ingen höjdare eftersom halsen börjat cepa ihop totalt. Hostar hela tiden och känns som slemklumpar i halsen. Mys.. Men men bara försöka, får hoppas att religonen är inställd idag med, chansar på ett nej men man kan ju hoppas. Är den de blire hem o sova o tagga inför ikväll, då blire först hemmagjord pizza sen Hockey med Linda! Annars blire skolan o hemma sisådär 20 i 6, då blire att stressa i sig pizza, fixa sig o sedan hockey! Blir mycket stress men nej jag tänker inte missa Hockeyn! Är ju västerås som spelar så då äre bara att tagga till! :D



Sol o shoppich

Inte lika död idag som igår så idag fixa jag till mig lite extra eftersom jag skulle ner på stan efter skolan o sola och shoppa. Hade först Bild o Form sedan svenska och båda lektionerna var faktiskt roliga. Sedan blev de ner till bilskolan o plugga teori och så ska jag troligen göra riskettan nästa onsdag. Känner att imorn så måste jag få ta min sovmorgon och sova ut. Sedan blev de alla fall in till stan o sola, linda skulle hängt med men sov^^. Haha men ja sola ändå o lite färg fick jag nog, sedan blev de att donka loss o sedan shoppaloss. 3 klänningar (en kommer senast fredag eftersom rosetten på den var trasig men dom skulle laga den) , ½ kg godis (bara choklad!) o en svart pälsjacka jag så länge velat ha. Perfekt. Sedan kom mamma o hämta mig och vi åkte iväg o köpte glass o hade lite fikastund i bilen eftersom de börja regna extremt mycket en stund.  Hemma nu vid halv 5 o nu ska jag nog bara ta de lungt tills ungefär kvart över 6 eller så, då ska stekarn steka pannkixar o raggizar sedan ta ett skönt bad o ha myskväll framför tvn som de ser ut nu. För trött för att göra så mycket mer men får väl se. Caioo!







perfekt måndagstart!

Stendöd när jag vakna imorse trots att jag ställde klockan på 07:35 så de bara var att klä på sig, frulla o dra till skolan. Såg dock ut som en stendöd mongozombis men de är måndag so what..
Väl i skolan hade vi foto som första lektionen o det blev bara att skriva in recept o redigera bilder till matbloggen samt börja med en ny design. Riktigt skön lektion i alla fall o så låna jag även hem en kamera också. Sedan blev de att hämta uppgifter till arbetsmiljölektionen sedan en snabbfilm på religonen o svara på frågor eftersom läraren självklart inte var där idag heller. Tog elva bussen hem o nu ska man göra uppgifterna sedan luncha o dejta sängen! Lagom bra när man mår som man gör idag...
Om jag lyckas vakna till liv sen så ska jag försöka orka fixa till mig lite sen blire att åka till doktorn o sedan blire väl en segdeg dag o fota lite till matbloggen. Funderar starkt på att laga till en chickenburgare!
(Lånade hem en 350D o testfota lite snabbt o fota lite på mina pluttar!)



home sweet home!

Så, klockan är 15:15 och jag har precis kommit hem från Uppsala. Kvällen var extremt skruvad, alldeles yper bra och något som ska göras om! Haha, blev dock inte mycket sömn (ca 2½-3 timmar) eftersom vi skulle iväg på Jessicas tävling. Jag kika lite granna o det var riktigt skoj men mådde verkligen inge vidare så åkte med hennes föräldrar in till Uppsala och hjälpte hennes mamma att shoppa kläder till Jessica o så köpte jag själv en mascara. Sedan blev de tillbaka o hämta henne, käka donken o stanna o på Humelsta såklart. O nu, väl hemma. (Riktigt skönt) så ska jag ta min godispåse o mysa ner mig! Sen om jag inte somnar blire en sväng med pappsen till västerås sedan ska stekarn steka pannkaka o ha myskväll o ta ett skönt bad! Lyckad helg!

Taggar till Uppsala

Idag blire Uppsala (kulturnatta) med bästaste Jessica, Nina o trevligt salafolk o sedan sover vi hos Nina så blir hemma nångång imorn o får hoppas på en toppen kväll/natt för jag är taggad till tusen nu!

<3

You stick to something you should let
You are fighting for a war that you already lost
You lie and fail to show your pride
Your pride will be your grave now because you really want to have left you and put new breath

Leva livet

Äntligen så äre fredag! Efterlängtad som bara den och helgen behövs verkligen efter en slitig o stressig skolvecka. Eller egentligen har det var väldigt många lugna och kul lektioner men de är så mycket annat som har stressat och då fått mig allmänt trött o seg men idag då ska jag vara pigg och glad har jag bestämt och det har hållts hela förmiddagen o ska vara kvar ända tills imorn!
Skolan börja med seeeeg fotolektion men fick gå ut en stund med natalie o fota i alla fall. Sedan hade vi Naturkunskap o sluta efter de eftersom religon läraren är borta som alltid. Jag gick då ner till körskolan o plugga sedan blev de 12 bussen med Jessika till stan o följa med när hon tog hål i tutten sedan blev de donken o kika runt lite o en helsvart klänning som jag letat efter blev inhandlad. Träffa även Marielle så nu kanske de blir att klippa pars i veckan då:O Har ju funderat på de länge o nu så kanske de är dags o testa nå nytt?
Sedan kom mamma o hämta mig o nu blire att ta de lungt, moffa marsglass sen lite senare blire hem till bästaste Jessica o umgås sen får vi se vad som händer.
Kommer bli en lyckad fredag känns de som i alla fall! :D

(äntligen är kameran hemma)

Kamera fixad!

Något lost man vart hela Torsdagen. Morgonen börja som alla andra skolmornar att man hellre ville stanna kvar i sängen men kämpa mig upp ändå och åt frulle och lite små fix sedan blev de att fara iväg. dagen bestod av Media kommunikation från kvart i nio till halv tolv, äckligt potatismos till lunch, Naturkunskap med muppläraren o slutligen svenska som faktiskt vart en riktigt kul lektion. Fick en dikt som vi skulle läsa upp i grupp på något sätt. I våran så slutade med kaosritande på tavlan medans marcus o hägga fick läsa upp dikten,. Många skratt blev de o riktigt kul!.. Sedan blev de bussen hem, lämna väska o sedan åka med mammsen till västerås o hämta mig efterlängtade kamera o handla käk.
Nu väl hemma vid 18:00 tiden så ska man kika på ninizar sedan laga en chickenhamburgare, ta en dusch sedan blire väl tv o längta tills imorn. Efterlängtade fredag!

(Kom frästen på att jag troligen ska färga tillbaka mitt hår, en mörkslinga o mörkt under luggen. Kikade igenom massa gamla bilder från förra året under media lektionen idag och jag trivdes med håret så. Det blev lite mera liv och inte vanligt blont som alla guzzar har så de blir troligen att stayla om sg men efter helgen innan hinner jag inte)

Wish I Could Put A Spell On You


Wish i could put a spell on you,
Wish i could make you feel like i do,
Would'nt that be sweet so magical,
Wish i could blink and wave a wand,
Get everything that i ever wanted,
And put a spell on you,
And make it all come true,




!!!

allting skiter sig, men om livet ska fucka ur så tänker jag jävlas tillbaka


7 år igen?

Blev knappt nå sovande inatt eftersom Tommy ringde ca sjuttigånger och fråga ifalll jag inte skulle med på fest ändå när klockan var 2.. Trots att jag hade sovmorgonen en stund så hade jag inge planer för att dricka en tisdag när skolan väntar dagen efter så de blev en lång disskusion men till slut la vi på och jag somna. Sedan väcktes jag av telefonen och de var troligen min doktor som ringde eftersom de var från skyddat men jag orka inte svara så jag klicka för jag trodde de var någon som busringde eller så men troligen var det han. Tyyypsikt... Aja, gick upp och fixa mig och åt frulle sedan blev det iväg till skolan men idag kan jag verkligen inte kalla dehär för någon skoldag. På arbetsmiljön så körde vi hänga gubbe hela lektionen, på Religonen kikade vi på Björnbröder och sista lektionen var Bild och form där jag sitter och klipper delar och klistrar till ett ansikte. Känner mig som en 7 åring efter den här skoldagen men ska väl inte klaga för det är inte precis så ansträngande och dagen gick extremt snabbt trots att jag kom hem klockan 5. Mamma hämta mig annars hade jag inte vart hemma fören 20 i 6 och det lät inte så lockande... Men men nu blire att ta det lungt bara sedan blire hemmagjordpizza! Ensam hemma ikväll så de blir en riktigt chillkväll och de behövs så troligen tjocka framför tvn tills jag somnar :)
Pusss

Toppen Tisdag!

Tisdagen blev i alla fall en väldigt bra tisdag som jag hoppades på. Det börja med att det faktiskt var riktigt varmt ute när man väl var i solen så skinjackan åkte av redan på morgonen och har legat i väskan hela dagen, ett tecken på att sommaren är kvar!
Blev att ha bild och form första lektionen o de var riktigt kul faktiskt, läraren Micke är även yper rolig så det var tråkigt att den bara var en timme idag men har det imorn igen så. Sedan hade vi svenska o den var helt okej eftersom jag och Jessika jobba ihop o satt och skratta o hade de skoj. Saknat de nå extremt!
Sluta halv tolv så tog bussen ner till stan o mötte upp Linda på glada Oxen och sola solarium i 30 min. Underbart skönt men blev nästan lite väl varmt i slutet. Sedan blev det att ta en promenix runt på stan o prata ut om massa o sedan luncha på donken i de sköna "sommarvädre".
Mamma kom o hämta mig där nere sen o vi åkte iväg till Media market o jag köpte första säsongen av Hannah Montana, låter kanske muppigt men jag tycker de är grymt bra faktiskt!.. Så kika vi även på systemkameror och det börja verkligen klia i fingrarna men ska snacka med Larsson om vilken han rekommenderar. Efter de blev de hem och gosa ner sig i sängen o kika på hannahmontana o mumsa glass tills klockan blev halv 7, då stod stekarn o stekte pannkakor för fulla muggar och fotade även till matbloggen. Fick några okej bilder så dom läggs in där snart. Efter den mumsiga maten så blev det att krypa ner i bade sedan gosa ner sig i sängen igen o zappa mellan Idol och Family guy. Snacka om att man har sakna alla tondöva jävlar o alla skratt som uppstår^^.
Och nu efter allt så blire att mumsa upp en marabou daim och skriva loggbok till mitt projekt eftersom jag glömt att göra de^^. Caio

Siktar på Toppen Tisdag

Lite piggare idag än igår i alla fall trots att det blev att smsa halva natten fast jag bestämde mig vid elva tiden att det skulle räcka... Men men, har fått i mig en härlig frulle o fixat till mig nu så nu sitter man bara och väntar tills man ska gå ut i de 6gradiga morgonvädre, skönt allt solen lyser! Sedan blire bussen till skolan o ha bild och form och svenska sedan bussen till stan och äta och sola solarium med Linda :) Sen vet jag inte helt vad som händer beroende på hur länge jag stannar där. Caioo


Systemkamera ska de bli

Riktigt kul att få vara ute o fota lite i de fina vädre fast lilla Happy vägra stå som han skulle men några fina bilds blev de allt o även på lite annat skoj därborta. Åå älskar att fota så de kommer bli att inhandla en egen systemkamera nu. Tusen gånger roligare än att använda min vanliga digitalkamera o bilderna blir ju grymt mycket bättre så ja en systemkamera ska de bli snart!.. Efter allt fotande blev de en runda på icamaxi o handla lite smått o köpa sminkborstar sedan hem o glo på film o sedan laga mat. Blev tacos o mamma som är en potatisälskare åt tacofärs o potatis. Låter inte sådär yper mums men funkar väl. Blev i alla fall riktigt gott o recept kommer på Matbloggen (http://carrosskafferi.blogg.se/) o fota ju självklart med systemkameran;) Efter de blev de dusch o kika på simpson o family guy en stund o så hamna man här men ska snart krypa till sängs. Extremt trött så behöver försöka sova tidigt ikväll. Puss


Måndag

Var riktigt stendöd imorse när jag vakna trots att jag sov 15 min extra och sovit riktigt djupt den stunden jag faktiskt sov inatt. Ändå var jag helt förstörd men mös in mig i gosetröjan pappa köpte sedan blev de bara ett par mjukis. Skulle egentligen ut o fota på fotolektionen så ville vara varmklädd men blev ändå inte så som alltid eftersom han skulle snacka hela lektionen istället (1½timme om inte mer).. Sedan skulle vi haft Religon o kikat på Björnbröder men Lisa hitta inte filmen o läraren var sjuk så vi gick till Micke o han sa att vi fick jobba hemma på Arbetsmiljön (bara svara på lite frågor). Så jag sluta vid 20 över tio egentligen idag tydligen. Riktigt skönt de så lånade hem en kamera o tog bussen hem och nu har jag fota Kattungarna lite medans dom har storlekt i köket och visa roliga bilder fick man allt.  Nu blire att göra klart arbetsmiljöfrågorna och luncha sedan tar jag nog och sova middag en stund för de behövs. I eftermidda blire även att åka in till Västerås o fota syrrans lilla polle o ikväll lagatacos med mamma :)!
(Rörelseskärpta bilder för dom blev så söta :D)





Världens bästa föräldrar!

Livet har känts som ett helvete i ca 2-3 veckor nu och humöret har varit nere på botten. Så mycket som händer o sedan krashar, så mycket man hoppas på som sedan inte blir av....
Jag känner nu för att skriva av mig lite så detta behövs inte läsas men den här helgen har varit helt underbar för mig tills nu ikväll då det är bråk med en utav mina mer omtyckta vänner..
Jag har vart ute o fart i helgen, träffat otroligt härliga underbara människor och sett nya platser, druckit alldeles för mycket men jag minns allting jag vart med om och jag har även tillbringat förmiddargarna med mina underbara föräldrar som detta inlägg går till. Vi var ute o storhandla lite här o där i lördags. Fick min sköna myströja av pappa som faktiskt var väldigt dyr, en massa mums, smink o hudprodukter och lite allt möjligt köpte vi. Hade en tjockisrunda på willys o "race" med kundvagnarna och sedan  så hade vi en riktigt trevlig bilfärd utan bråk, utan någonting vi var bara glada och skoja med varandra. Så idah, även om det bara var jag och mamma som åkte till skultuna messing så har det vart riktigt härligt att få prata ut med henne och vi satt och sjung i bilen. Lika så var det när jag och pappa åkte på våran "runda" i västerås där jag alltid får gå och lämna breven, gå in och köpta tidningar till oss o farmor o farfar medans han sitter där och ler eller sjunger till alla härliga gamla låtar vi spelar ifrån hans skivor. Det har vart riktigt underbara stunder som jag vill uppleva ofta med dem. Då vi bara är glada och har det bra. Då vi beter oss som vi gjort i alla år, alla minnen har väckts upp och jag känner mig som ett litet barn igen. Lilla fotbollstokiga caroline som åkte med pappa varje söndags kväll på deras runda och nästan alltid fick en stor daimstrut när vi stannade på Statoil och köpte tidningar. Visst på den tiden följde han med in och vi skoja alltid med personalen. Alla minnen och allting kommer tillbaka så jag gråter för att jag vet att jag verkligen har underbara föräldrar. Så otroligt mycket jag verkligen uppskattar dem och allting dem gjort för mig. Under den värsta perioden som var för ca 1½-2 år sen då fanns dom där och rädda mig, dem rädda mitt liv! Bodil och Börje ni är dom bästaste föräldrarna man någonsin kan ha!

jaroouu

Blev inge Sala för mig o Jessica men en runda i västerås blev de allt o en massa tjockande o tjejsnack på donken o Ica. Träffa även Andre nere vid stationen för fösta gången, riktigt kul de o en riktigt härlig grabb äre allt,:) med sportbil! :D  Stod o prata om lite allt möjligt sedan blev de o "parta" vidare i hallsta men var väldigt dött där så de blev vidare o natten blev i alla fall fartfylld o rolig så en kul lörda fick jag! Idag blire att baka lite bullar eftersom de kommer lite folk o kikar på katterna sedan en vända till messingsbruke o inhandla present till syrran eftersom de blev strul med den förut o sen blire väl o dejta kuddarna hela dagen o bara ligga o moffa marsglassar o knarka choklad. Så en bakisbögig söndag ska vara!

Sala här kommer vi

Nu har man fått liv i sig helt så det blir vidare till sala med Jessica ikväll och umgås med trevligt folk o sen får man se vad som händer där. Möter upp Nina, krisse, danne o några på station i alla fall så får vi se vart vi hamnar sen.  Dricka finns i väskan för "nödfall" i alla fall. Haha är egentligen för seg men det är bara helg en gång i veckan o de kan behövas att parta på ibland

Dynamite!


Ojoj vilken härlig kväll/natt de blev i lilla Kungsör!:D
Börja hemma med att man knäppte en kall till hemmagjord pizzan som jag brände mig på så fick blåsa i munnen.. Ingen höjdare men men, sen blev de stress till Köping o möta upp Linda sedan vidare till Kungsör o förkröka hos Andre o en massa shakande till Dynamite! Bästaste party låten nu o så blev de även en massa Whataya want from me som sjönks över hela samhälle vid 11 tiden utav andre! Sedan blev de vidare till nån amanda o där vare rätt dött så vi drog till sportbaren o ja kom in. *stooolt*. Så vi blev där hela kvällen o träffa på en massa skönt folk o hade de trevligt där tills de spåra.. Men kul ändå o mitt i den kalla natten så kom mina älskade föräldrar o hämta mig så somna man sött sen i sin sköna säng. Men inte lika sött vare o vakna, illamående o vilken frilla. hade rockabillylugg igår o den var inte alls som den skulle vara imorse. Haha rätt upp så jag såg ut sen en sönderkörd punkare eller nå i huve. Haha.. Tog en dusch o åt frulle sedan åka familjen iväg till stan, shoppa loss på Swedol o ja fick världens mysigaste tjocktröja som dessutom avr extremt snygg!. Sedan sminkgrejer, massa mums o skolgrejer så riktigt nöjd är man efter de plus en tio som satt i kundvagnen ^^.
Kom hem nu för en stund sen o har luncha o nu blire lungt sen blire att hitta på nå med Jessica, antagligen i Sala eller så stannar vi i lilla hallsta. Får se vad som händer helt enkelt för de är ju lördag så! :D

 


Kungsör här kommer jag!

Häärligt nu äre äntligen fredag o helg! Wonderful och jag kämpa på hela skoldagen idag med. Riktigt stolt men får tacka Ronja för de att jag var kvar. Umgåtts med henne hela dagen o eftersom vi tydligen fått ändrat Schema (igen) så hade vi lunch frpn 11:05 till 13:00 så vi tog en långpromenix runt i lill hallsta o snacka om allt o ingenting sedan hade vi en chill religon lektion o fick sluta en halvtimme tidigare så vi tog en ny promenix till samhälle o vänta på bussen sedan blev de hem o nu ska jag väl börja fixa mig för ikväll blire Kungsör med Linda o parta på där:) Men innan blire självklart att käka hemmagjordpizza o knäppa en kallcider till de sen kör vi all night long!
Behöver verkligen uppmuntring nu så får hoppas på en toppenkväll!






Avklarad skoldag

har man genomlidigt en hel skoldag idag, från kvart i nio till 20 i 3. Känner mig hyfsat stolt men nu är jag stendöd...
Orkade inte fixa mig imorse så tog det bara lungt o käka frulle sedan blev de halv nio bussen som alltid till skolan och idag kom jag precis i tid till Politikgrejen vi hade nu på förmiddan. Sedan blev de att luncha på Coop. Blev en härlig baguett o sedan en Magnum Gold som jag inte tänker äta igen. Chokladöverdraget var yper gott, vanlijglassen med men kolasås, nejtack! De smaka vidraigt men åt upp hela ändå, den kosta ju trots allt 18 kr haah. Sedan blev de att kika kontot o nu är jag rik för ett tag i alla fall. Gick med ett leende tillbaka o mötte upp brudsen så hade vi naturkunskap med nån skum seg lärare o sedan svenska o sedan var dagen slut. Skööönt!
Gick ner till samhälle o mötte Eve o Jocke o snacka lite med dom sedan kom Linda så tog bussen med henne hem o nu väl hemma så ska jag äta Marsglass nu o dega här en stund sedan blire iväg till Västerås o kika på syrrans nya häst o efter de blire att laga/äta hemmagjord pizza o ta ett skönt varmt bad sedan myskväll framför tvn med min ntinköpta godispåse från coop. Fortfarande står inte allting rätt till så bäst att unna sig så mycket som möjligt så man blir glad!

Lyxliv? Nej men chillskola ibland!

Vakna vid tio tiden utav telen, börjar ju inte fören 12:20 idag men måste ändå ta halv tolv bussen o gå hemifrån vid 10-kvart över elva.. Inge vidare men man ska inte gnälla fick ju sova ut en stund i alla fall. Blev inge fix eller så idag, håret uppsatt, adidaströja o pumamjukis. Skönaste!
Mötte Jessika utanför skolan så gick vi till syon, cafeterian sedan blev de att ha arbetsmiljö i ca 20 min. (Fick svara på tio frågor sen sluta) Grymt skönt så tog 1 bussen med Eve hem o nu ska jag göra varma "pizzamackor" till lunch sedan blire nog att dejta sängen tills mamma kommer så man kan åka iväg till Lidl o köpa glassar haha. O även göra min bild uppgift om jag orkar. Kanske nångång i eftermidda... Caio

RSS 2.0