<3

There comes a point in life when you realize who matters,
who never did, who wont anymore, and who always will.
so dont worry about the people from your past.

Theres a reason they didnt make it to your future.


Chickentacos

Blev att fixa ihop en chickentacos idag, MUMS!
Godare mat finns inte, eller jo chickenbots o klyftpotatis då men de här ligger inte långt efter.
Eftersom jag fick tillbringa eftermiddan o fram till 7 själv så har jag haft det riktigt skönt, dunkat musik, lagat tomtegröt till familjen och sedan fixa jag ihop en chickentacos till mig.

Chickenbits (chickentacos):
1 kycklingfile
Ca 1 dl ströbröd
Ca ½ dl vetemjöl
Kyckling krydda efter hur mycket smak du vill ha
1 ägg
(smör till stekning oavsett om det är en tiflon eller vanlig stekpanna)

Tillbehör:
Pitabröd
Grönsaker
Currysås

1. Börja med att att skära kycklingfilen i småbitar
2. Knäck ägget i en skål och vispa om lite och häll sedan i kycklingbitarna där i och gör så dom blir insmetade.
3. Ta en annan skål och blanda ströbröd, vetemjöl och kycklingkrydda och lägg sedan i kycklingbitarna i blandningen och se till så att dom blir helt täckta.
4. Sätt på plattan på 6-8an och lägg i smör, stek sedan bitarna på båda sidorna så dom får en fin brun färg.
Det är viktigt att steka kyckling länge men efter ca 10 minuter kan du vrida ner värmen lite så dom inte blir brända. Jag brukar steka dom sammanlagt i 20 minuter.
5. Häll upp dom i ett pitabröd och fyllsedan på med grönsaker, currysås och de du behagar och vips så har du en chickentacos ;)


(;

Jag tycker att charm är viktigare än att vara snygg 
Vad tycker ni?


<3

du säger att du minns
och att det känns som igår
men det var förlänge länge sen för ens komma ihåg.



Söndag

Vaknade utav att lilla jessika pessika persika skrev sms vid ca 20 över nio så låg och smsa en stund sedan gick jag upp och åt frukost med mamma sedan blev det att nörda vid datan och cama lite med fredrik o daniel hihi. Sen börja jag fixa mig lite och vid halv tolv typ åkte jag och mamma iväg till köping för att handla lite och kika runt lite inne på H&m och sånt. Hitta inge idag men det var väl tur det eftersom min garderob är överflöd haha. Tänkte köpa en t-shirt med brallor till men de fanns inge snöre i brallorna så dom kanske skulel avar förstora i midjan. Våga inte chansa och de gick inte att testa dom heller eftersom dom satt ihop med tröjan så skippa de. Haha sen hände en riktigt kul sak på ica
Det var "rea" på lösgodis om man scana det och de hade inte mamma och jag sätt så ploka ja i en massa sedan när jag kom till kassan så stod det 6:90. Jag sa vänta de kostar ju 3:99?
kassörskan: (väldigt tyst) nej det är om man scanar godisen.
jag: Kan jag inte gå och göra de då
Kassörskan: (tittade på nånting annat och var tyst)
jag: Hallå?
Kassörskan: gå till kundtjänst så akn du få pengarna tillbaka.
Jag tyckte hon verka helt skum och ja kunde ju bara lämna tillbaka det men de svara hon inte på. Men men, gick till kundtjänst och ahr nog aldrig avrt med om nån mer otrevligare människa. Jag berätta för henne att hon i kassan sa att jag skulle gå dit för att få pengarna tillbaka. Då blåste kassörskan där upp totalt och nästan skällde ut mig sedan ringde hon jätte surt till en annan och den sa tydligen att det var okej. Då blev hon ännu surare och ba:
ja men bara så du vet så måsta jag slänga de här nu! Nästa gång läs, och en massa sånt pladdra hon på om.
Haha jag börja nästan skratta för de var ju ingen stor sak precis? + att hon i kassan sa ju att jag skulle få tillbaka pengarna om jag gick dit så vad ska man göra?
 Aja vi åkte där ifrån efter vi handlat lite på willys och nu vid 20 i två kom jag hem och ska fixa mat nu.

Bästa lördagen med bästavän

Haft världens skojsigaste kväll med bästavän glenn :D
Han kom vid 7 tiden och ja hade lagat ihop lite tacos så vi åt sedan kika på tv o melodifestivalen, Haha eller skrattade mest. Sen när de var slut kika vi på 10 orsaker att hata dig och åt glass med marenger och jordgubbssylt så blev de även chips till de.  Blev en massa skratt och en massa prat och en massa muppande, hihihi men så åkte han nu vid halv 00:35, lite tråkigt de men nu är man riktigt trött så de blir nog strax sängen. Puss och godnatt alla :D


Haha bästavän i mina nördarbrillor då, Ja tycker faktiskt han passsa it(;


Lördaag

Har precis kommit hem från farmor och farfar. Var där och fika och fick självklart farmos mumsiga grönkakor (som var gula idag) men grädde till. Ja älskart och man får svårt att sluta när man väl tagit en. SEn så hjälpa jag henne lite som alltid med hennes "dataproblem" sen så satt vi och prata och lite sånt sen åkte vi hem. Alltid lika trevligt att träffa dom och nu ska jag sitta här en stund sen ikväll kommer bästavän glenn och vi ska äta tacos, kika på melodifestivalen och lite sånt. Haha får bli en repris på förra lördagen :D



Min lilla sötaste farfargubbe som alltid tycker d eär lika roligt med att avra med på bild ^^


Lyckad shopping dag(:

Blev en riktigt härlig dag i västerås med mammie o pappie idag, hihi. Faktiskt så var det jätte roligt och jag köpte först en jacka, klänning, deo och tandborste sedan så var pappa så gullig och bjöd på en servic jag så länge velat ha
4 Stora tallrikar
4 små fat
4 djupa skålar
4 kaffe koppar+fat
och 4 muggar.

Jag älskart :D
Sedan så fick jag även 4 cider och en liten chokladask, muma.



<3

 

It was a night like this,

under the stars, one kiss.

And i totally know you are the one

that day is still on my mind

i play it over in rewind


but i’ll never get why you never felt the same way that i did?


don’t understand what makes you keep holding back?


if you’d just let our world’s collide you’d feel so much better


Potatisgratäng med kassler+KlyftPotatis

Lagade till Potatisgratäng med kallser idag + klyftpotatis. Riktigt mumma och till de serverades sj'lvklart chckenbits och currysås och en fin grön sallad till eftersom jag baar äter isbergssallad och gurka^^. Mums:D

För 4a personer
Carros Potatisgratäng med kassler:
9-10 potatisar
1 Gul lök
2 dl riven ost eller skär skivor med osttyvel (lättare)
2 krm salt
2 dl matlagningsgärdde +
(1 dl mjök om du gillar mycket sås)
1 grönsaksbuljong + ca ½-1 dl vatten att koka upp den med
300 g kassler

Till formen så smörjer du med smör.


1. Sätt på ugnen på 225 grader
2. Smörj formen
3. Skala potatis och skär i ca 1-1½ cm tjocka. Dessto tummare skivor dessto snabbare går det.
4. Skala och hacka löken i tunna bitar
5. Koka upp buljongen i en kastrull tillsammans med vattnet och rör om, häll sedan i matlagningsgrädden och mjölken.
6. Lägg potatisskivor i botten sedan kassler, lite lök, osten och sedan varvar du flera lager med detta och till sist häller du på såsen.
8. Grädda i mitt i ugnen i ca 45 minuter.


1 person
Klyft potatis:

1 stor potatis eller två små
1½ msk smör
Salt och pommes kryffa edter behag


1. sätt på ugnen på 225 grader
2. Skala potatisen och skär i lagom tunna skvivor beroende på hur knapriga du vill ha dom
3. smält ca 1½ msk smör i en kastrull och häll ut över en plåt
4. Smeta in potatisskivorna i smöret och krydda på med salt och pommeskrydda.
5 ställ in plåten i nedredelen av i ugnen i ca 20 minuter om du skär väldigt tunna skivor annars är det risk för att dom blir brända, skät du tjocka skivor ska dom stå mitt i. 
Ta sedan ut dom och vänd på dom sedan yttligare 20 minuter.
Dom är färdiga när dom fått en fin gyllengulfärg



 


Dumleglass

Blev en lugn fredags förmidda efter allt städande och nu sitter jag och gör kort till farfar och mumsar på en minidumleglass hihi. Ska troligen åka dit ikväll och fira han så får se hur länge de blir beroende på hur länge pappa ska jobba idag och sånt. Jag vill bara ta de lite lungt just nu för de blev lite bråk idag fast de var helt mitt fel så jag ångrar de.. men men lite dumleglass får en nog på humör igen. Mums :)


Rensning på g igen

Ja iställe för att rensa ur garderoben idag så blev det att rensa ur hörnskåpe där vi har en massa bunkar, matlådor osv och de var inte så speciellt kul och hitta säkert 30 räkburklock som mamma sparat men burkarna fanns det säkert bara 10 utav så hon har slängt dom ibland men locken var kvar. Riktigt värt va? Aja jag kasta ner allt och de blev en stor willyskasse med lock, lådor och liknande som verkligen inte behövs.
Efter det så dammsög jag köket, lite i mitt rum och lite slarv ute i hallen och nu ska jag bara ta de lungt för jag känner mig helt slut nu och sitter nu och mumsar på lite glass och funderar på att slå på tv:n.


GRATTIS URBAN!

Idag är de ingen vanlig dag för idag är det världensbästaste farfars födelsedag
 Tusen grattis på 71-årsdagen gamla gubbe :)


Fredag

Vakna som alltid utav lilla mobilen som låg och vibrera men jag kände mig ändå rätt utvilad så det gjorde inte så mycket faktiskt. Låg i sängen en lång stund sedan la jag mig framför tv:n en stund och kikade på super nanny. Inte sätt det på evigheter och de är väl sådär, lite kul att se hur barnen är innan sen efter. Vissa är ju helt odrägliga om man nu får säga så. Aja, sen så fixade jag lite frukost och nu har jag baar suttit här och fixat recept till bloggen. Eftersom jag tycker det är roligt att laga mat och baka så tänkte jag att jag även kan lägga ut recepten ifall någon blir sugen på att äta eller bjuda på nå gott och så har jag nånting att göra nu på min ledia dag på lovet. Så otroligt skönt att det är lov nu. Jag älskart!
Idag har jag lovat mamma att rensa ur våra skåp med porslin, bunkar, matlådor och liknande eftersom hon hittade en ny fin servis igår som hon ville ha istället och vi har verkligen för mycket i skåpen nu så de får bli en rensning nu och det är alltid skönast att göra det när man är ensamhemma för då är det ingen som stör eller är iväg hihi. Nu ska jag rensa skåpen


Sköntorsda



Blev att dra ut en hemmagjord pizza från frysen, slänga på lite extra ost sen värma på men de värsta är ju att dom alltid ska vaar kalla imitten om man inte värmer jätte länge och körde på 800 grader för jag var hungrig så då blev de knaprigt vilken är gott då men ändå på kanterna sedan vanlig mumsigt imitten. Men de var gott så ska inte klaga. Efter de blev det ett bad sedan nu har jag bara kikat lite på tv och suttit här och de känns som att jag snart borde dejta kudden faktiskt. Skapligt ont i huve fortfarande så kanske är bäst så.




Torsdaa

Blev att fika vid halv 4a för då kom mamma och johanna hem ifårn jobbe sen åkte jag och mamma till köping och handla. Blev mat, ny tröja till mamma och en massa massa shampoo och balsam^^ 5 av varje eftersom dom abar kosta 10 kr på Willys så vi storshoppa sedan kom jag hem nu vid sex och ska sitta här sedan blire att värma på min hemmagjorda pizza och sen tare lungt och ta ett skönt bad. Inte lite lyx att love börjar nu. Mihi


<3

Do you ever wonder if we make the moments in our lives or if the moments in our lives make us


Mandelmassa recept

Sovit i ca 1 timme nu och det kändes verkligen riktigt skönt så nu är jag något piggare men har rätt tråkigt.
Fick den tokiga ideen att överraska pappa och familjen i eftermidda med semla så jag tänkte att jag gör några såna innan jag ska ta lite lunch så kan jag dricka varmoboy med grädde :M. Så jag har gjort 4 semlor nu och de luktar mums ifrån dom.

Hemmagjord mandelmassa:
50g sötmandel
50g socker
1½-2 msk mjölk
Urkröpt semelbullsdeg
(½ tsk vaniljsocker)


Börja med att lägg 50 g sötmandel i en kastrull med vatten. Värm sedan upp vattne och låt mandeln koka i någon minut.
Sedan tar du upp dom med en sked och tar av skalt.
Att man kokar dom är så att skalet ska låsna mycket lättare.
Mixtra dom sedan och blanda sedan i 50 g socker i en skål.
Rör om och kröp ur lite deg från semelbullarna och häll i.
Rör i ca 1½-2 msk mjölk och rör så det blir en hår smet.
Du kan även tillsätta lite vaniljsocker om det behagas.



Garderobrensning!

Ojojoj, nu är jag ännu sämre en imorse. Har rensat ut och fixat hela min garderob som tog ca 1½ timme tror jag och nu vill jag bara lägga mig och sova. Kroppen är trött och sliten och huvet gör ont så de blir nog att sova nån timme sen se om jag känner mig piggare sen. Men jag är i alla fall glad över resultatet i min garerob. Sen ska jag bara hänga kläderna efter färg men de får bli i eftermidda eller någon annan dag för nu orkar jag inte kläder nå mer. Blev även två stora kassar som ska slängas också, skönt de men tyvärr märkte jag att inge nytt får plats heller. Aja ska nog rensa lite mer sen om jag orkar.
Före
dock hade jag inte rivit ut lådan som ligger under kläderna som hänger på höger sida. Efter jag gjort de blev allting ännu värre...



Men resultatet blev mycket bättre


Näs-Nånting-Infalmation

Usch ushc vilken tråkig torsda de blev. Eller den har nyss börjat eftersom klockan bara är tio o tio men jag har troligen någon näs-nånting-infalmations grej och en riktig huvudvärk. Det känns inge vidare just nu och jag stannar hemma från skolan också. Helt trött och seg och ska nog lägga mig framför tvn antar jag för jag har inte någon ork att göra så mycket mer. Får baar hoppas jag blir piggare sen men de återstår att se.

SKojsOnsdaa

Kom hem från lilla ramnäs vid kanske 20 i tio och haft en riktigt rolig dag.
Kikade på Iceage 3 och skratta sönder haha. Bästaste filmen! Sedan blev det att lyssna på musik, kika tv och lite sånt sedan åkte vi till sura och käka kebabtallrik och de var mums det men nu efter så har jag faktiskt fått riktigt ont i magen. Inte kul de och blir troligen hemma imorn eftersom min näsa är helt cp och nu magen... Men men får se hur de blir. NU ska jag i alla fall dricka oboy och mumsa på lite godis. Pusss
Btw så har jag haft en riktigt bra onsdag :D


<3

Livet blir vad man gör det till
gillar du det inte - då har du gjort nått fel


Dokumentärfilm

Riktigt bra skoldag blev det i alla fall. Kom hit vid tolv och vi fick först se en seg dokumentär film som dom i spm 07 gjort sedan så gick jag och jessika till cafeterian och fika lite och planera våran dokumentär film som nog kommer bli riktigt rolig och bra hihi. Handlar om Jessika som är grovt godisberoende så man ska få följa henne i hennes liv och jag ska vara reporter och läkare. Kommer nog bli riktigt bra får jag hoppas på.
Nu ska man sega vid datan till 3 för då slutar lilla linuspinus så ska vi åka vidare till lilla Ramnäs.
Puss (:


Dagens Outfit

Dagens Outfit

Tubtop från Ginatricot
Långstickad koffta från Cubus
Leggins från H&m
Snörstövlar från Skopunkten


Onsda

Onsdag morgon och jag har sovmorgon till tolv. Härligt! Men inte lika härligt att
bli väckt av massa sms på sin telefon.. Ska nog börja med att stänga av den på kvällen varje tisda till onsda för då gör de inget om jag skulle vakna sent eftersom jag ändå börjar sent och det är hyfsat drygt att inte kunna få sova ut när man väl får de. Aja jag gick upp vid kvart över nio (jippi) fixa mig lite och åt lite rostademackor och juice till frukost sedan så har jag letat efter kläder och nu har jag äntligen bestämt mig. Grå långtubtop, leggins, ny långstickade kofftan, benvärmare och nya stövlarna. Sen blire nån snygg sjal till de. Hihi, segt att inte hitta kläder man vill. hade lagt fram en annan tunika men ångra mig sedan så det var därför det tog tid att hitta nå kläder idag men nu känner jag mig helt bekväm.
Ska väl sitta här tills bussen går sedan blire ca 2½ timmes rörligbild i skolan sen åker jag och LInus iväg till ramnäs. Ska för första gången även äta pizza i Sura, najs;D


<3

Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare, det gör bara livet tristare idag!


Toppen shopping Tisda

Haft en toppen tisda verkligen! :D
Precis när jag kom hem skulle jag och syrran iväg till Jula och köpa nå lådor till pappas bil cohd et gjorde vi. Och de var inte en så liten plåtlåda ska ni veta. Haha fick precis plats i bilen^^. SEn så gick vi till Tati och jag köpte en yper snygg paljettklänning som jag jätte länge velat ha! Yper nöjd över de och sedan gick vi även till skoaffären brevid och jag hitta äntligen ett par snyga stövlar. Wiih:D Men tog säkert ½ timme fö att hitta dom och de var johanna som såg dom precis när vi skulle gå och jag gett upp hoppet om nya skor eftersom jag säkert redan testat tio stycken. Hihi. Blev bästa shoppingen idag och humöret är på topp. SEn kom man hem och då blev det självklart mumsig pannkaka. 1 gång i veckan för er som säger att jag alltid äter pannkaka. Men de är en diet jag är uppväxt med och den ska aldrig ändras! Hihi, mycket hihi har jag kommit på att jag skriver och säger men är så glad nu så de blir väl mycket sånt då? Aja, sedan la jag mig i badet och nu ska jag fixa massa med datan osv och fira med att mumsa godis och ha de skönt eftersom vi börjar 12 imorn. Puss på yper bra tisda och puss på bästa shoppingdagen och en underbart bra syster!:D


Bara brillor!

Helt tokig i mina nya brillor, ser ut som en riktig nörd och ja gillart^^. Haha enligt min så snälla syster är jag tydligen världens största nörd tack för de, det värmer vet du;D Haha älskar dig också så. Kommer bilder med brillisarna från ida o även på mig o älskade mongopongosyster.




ToppenTisdag :)

Riktigt toppen tisdag idag
Först så lyckades man på webbdesignen med att göra ett fint formulär så stefan blev lite impad sedan så var det samhäll och vi hade bara teori. Lite segt men Hans har ju sina sjuka uttryck så de gick. Haha blev en massa skratt i alla fall och enligt Hans så kurrar en katt som en girs haha nuff nuff.
Gick till tåget sen men de skulle komma 17 min sent så jag gick och tog bussen iställe. Kom till stan vid halv 1 och gick till donken och beställde en Happymile hihi sen så blev jag så himla sugen trots att det är så kallt så köpte jag en stor Mcflury med daim och kolasås. MUMS! Länge sen man gick på donken och trots att det var så kallt så slank glassen fint ner. Sen gick jag och kolla runt lite och shoppalåss på Cubus, haha. Köpte en mysig svart långkoffta, brillor(dock inte såna jag helt vill ha men dom var rätt snygga) sen så köpte jag även en halsduk och efter det gick jag till en tygaffär och köpte 4m tyg så nu ska mamma sy mina gardiner:) Sen kom hon och hämta mig och vi åkte till doktorn och nu är jag yper glad. 7hg mer :D (GLÄDJE SKRIIIIIK!) Ja just nu Vill bara skrika ut min glädje och känner mig så stark och glad. Åkte hem därifrån med ett stort leende på och de får jag hoppas sitter i hela dagne och de borde det göra för vi har ju sovmorgon imorn så får sova ut inatt.








shopping lista

Shopping sugen och detta står med på listan, speciellt brillorna. Måste beställa dom, måste ha dom!
Bara grått och vitt just nu men jag gillart , Alla kläder utom brillorna är från Gina Tricot och jag är galet kär i legginsarna.


Internet is back

Hlet sjuk, internet sluta funka igår vid tio o nio och har inte funkat på hela morgonen men så när ja skulle fixa frulle tänkte jag testa ifall spotify skulle funka och det gjorde de:O Skapligt chockad man blev och riktigt glad för nu har jag äntligen mitt kära internet igen och kan nu hålla bloggen vid liv och även kunna vara "socoal" med min data haha. Jag har i alla fall hunnit fixa mig och ätit frukost och nu sitter jag med tandborsten i mun och skyndar mig lite så jag hinner med bussen. Kallt ute och nu ska man vänta på kalla bussen också i säkert 15 min eftersom den aldrig kan hålla tiderna. Aja jag är glad nu för internet i allafall och drar efter samhällslektionen idag för jag ska till läkarn i gurkstan :D

Måndaag

"däcka" vid kvart över 4a och halvsov/sov till halv 6 med lite lugn musik på och det behövdes verkligen. Varit helt död idag och nu äre lite bättre. Blev lite bättre efter mumsiga fiskpinnar, ris och älskade kaviarsås haha. Mums mums och efter de tog jag ett långt och skönt bad och lyssna på musik. Bästa sättet att riktigt kunna koppla av på. Låg där en lång stund och njöt och nu ska jag sitta här tills jag tröttnar på de sen blire sängen och SOVA! Ska sova bort min onda rygg och huve så det känns bra imorn. Får hoppas de gör de. Puss


Haha ser dock lite brända ut men smaka inge bränt och mums som fan vare:D
Rise och kaviarsåsen kom på tallriken sen men brukar inte fota maten precis men de fick bli en liten bild idag för jag älskar fiskpinnar :M ^^


Måndag

Segat mig igenom skolan och somna nästan på textkommunikationen men mickes prat var så jävla skoj. Haha som alltid om kukar och liknande haha. Den här gången var de om reklam som blivit dömd för sexuellakränkningar och könsgrejer. Satt och skratta hela lektionen sen så gjorde vi en eighetslång enkät som var som vanligt om hur man mår, skolan, fritid osv. Sedan så ahde vi engelska och ja och jessika gjorde en dikt om krig sedan översatte en annan från engelska till svenska och efter de sluta vi. Slutade ca halv 3 så det var riktigt skönt iställe för kvart i 4a. Sa hejdå till jessika som jag egentligen hade tänkt fråga om vi kunde hitta på nått men nu är jag verkligen helt sten död så jag orkar inte göra nått ida. Riktigt tråkigt men behöver verkligen vila så blir väl att lägga mig i sängen och slå på en film lr så. aja fick även skjuts av lilla Linus från skolan och tusen tack för de:) Slapp vänta på bussen i kylan och slippa gå dom 200 m jag har från bussen hihi. Tur att man har såna underbart snälla vänner.


Photshop

Börja morgonen med foto och fick en chock när jag såg att alla mina arbeten var borta:O Vet inte hur allt bara kunnat försvinna men hade ju lite kvar på bloggen så tacka gud förde. Nu ska jag använda den här som att spara bildern när jag är i skolan eftersom jag tappat bort mitt Usbminne. Jippi på de men nu får ni väl se hur "flitig" man är i Photoshop Haha. Fick även funderingar idag på att färga håret mörkbrunt fast vill ju vara blond till sommaren så kanske efter de? Släng en kommentar om vad ni tycker om?


IllamåendeMånda

Månda och jag mår sjukt illa! Igår kände jag det med men tänkte att det skulle gå över. Sen nu inatt har jag knappt kunat sova för de har varit spring fram och tillbaka och mamma hade tydligen badat  ca 4a på morgnen så de lät som f*n inne i badrumme. Usch hemsk natt och ännu värre är det när man vaknar och mår fortfarande skit illa men jag har ändå tvingat i mig frukost nu och nu känns det som jag ska spy. Jippi! Ska pina mig iväg till skolan ändå men vet inte hur länge de håller. Först illlamående sen en sprängande huvudvärk. bajs påt!
Blir inge fixande eller nånting idag, osminkad och håret uppsatt i knut(Y) Orkar inte bry mig att jag ser ut som en liten tio åring nu för de är ju faktiskt måndag.


Btw så hade jag 77 bloggläsare igår, 20 mer en i förgår så de börjar gå upp igen, skoj att ni läser och fortsätt gärna med det. Ska föröska utveckla skrivandet och det ska komma mer roligt upp på sidan(:


Skönsönda

Blev en riktigt skön söndag och avr faktiskt rätt kul att skotta snö också hur man nu kan tycka de haha. Men rätt så avkopplande så hade man ju pappa med så då blev allt literoligare. Sedan ikea och sånt med mamma och blev nöjd med glasen.
Aja, nu har jafg i alla fall proppat mig full med en stor chickentacos med currysås så klart så nu är jag riktigt mätt och belåten, tog ett bad sen och efter de har jag bara segat här och ska strax fixa min oboyspecial och lägga mig och kika på wallander tror ja. Puss (:


Härligsöndag

Haft en riktigt skön söndag och än äre bara eftermidda. Eller klockan är 16:38 så det finns tid kvar på dagne men jag ska bara ta de lungt nu eftersom jag precis kommit hem från västerås. Jag och mamma åkte dit efter vi ätit lunch och handla lite på willys/ica och sedan gick vi in på ikea och jag köpte nya glas och nå julgrejs eftersom de bara kosta 3 kr så ja passa på haha^^ Kan ju vara bra att ha till nästa jul. Sedan så åkte vi hem och jag tog lite mellis och nu ska jag väl sitta här och baar ta de lungt sen ikväll blire lungt igen. Fixa lite god kvällsmat (troligen chickentacos) (A) sen blire nog ett bad. Pusss


taio cruz break your heart

Dunkar på skönaste låten!


Skottarn skottar snö(;

Får vänta med att åka in till stan om de nu blir nå för de fick bli snöskottning iställe med pappa och mamma skulle egentligen hjälpa till men inte då. Hon tog en dusch sedan fixa med lite tavlor hemma. Bra samarbete, precis som tidigare då vi skulle hänga tvätt tillsammans. Jag hängde upp tvätten och hon gick iväg och satte sig vid tv:n. Haha lataste mamman man har. Men men nu jävlar har man skottat snö för fullamuggar med pappa och de var faktiskt rätt skoj och inte alls speciellt kallt som jag trodde att det skulle vara. + att jag har vart riktigt snäll idag och även skottat av hela mammasbil som var helt insnöad och var väl ca ½-1 m snö runt den också så man blev något blöt och kall om benen^^




God morgon alla :D

God morgon världen sådär en sönda 10.43. Kanske inte ¨så många som är vakna men jag vakna ändå fast jag gärna kunnat sova några ti´mmar till men men. Låg i sängen och drog mig men var alldeles för varmt så gick upp och mumsa i mig lite frukost med mamma sen blev de lilla dumburken och så har jag även börjat fixa mig lite för de blir förhoppningsvis en liten färd till Ikea och köpa lite flera glas för jag vill ha 10 iställe för 4a. 4a är ju inte precis så mycket att bjuda på när de kommer folk så var dom även grymt snygga tycker jag och passar perfekt i mitt rum så.
Frästen så är det hyfsat segt med söndag eftersom det är månda och skola imorn och det känner jag att jag inte har någon ork för eftersom vi har en lång seg dag med största tiden som man ska tillbringa framför datan. Men men de funkar och nu ska jag inte tänka mer på de. PUss





Lyckad lördag (:

Haft en yper bra lörda. Efter kvällsmaten kom Glenn och vi började väl med att snacka lite sedan slog vi på smekmånad tills klockan 8a då vi sedan bytte och kikade på Melodifestivalen. Haha satt och kommentera alla hur dom såg ut och skratta, en var en bög, en annan oskuld och kontorsnisse och en massa annat och just de Darin jobba på donken haah xD Hade verkligen en skoj kväll med bästavän. Sedan så kika vi vidare på smekmånad sen blev de att glo runt på tv. Riktigt skoj sen nu lite innan tolv åkte han hem och jag ska väl strax krya ner i sängen och kika på nån annan film lr så. Puss på jätte bra Lörda :D

Just de, fick även ett yper sött halsband av glenn som allahjärtansdag present! Ett jätte fint litet silver hjärta, hur sött som helst och tusen tack!<3


Lördaa

Efter shoppingrundan så har jag kikat på filmen jag köpte med Paris Hilton och den dög väl, 19.90 var den värd men hade inte köpt den annars haha. Låg och frös och mös med godise jag köpte idga och som tog slut(Y) kul. Sen efter de fixa jag lite lunch och satt vid datan och så har jag lagat köttgrya lite sådär till o från eftersom de ska stå så länge och nu ska jag strax fixa chickenbits sen blire mat och efter de kommer bästavänglenn hit och de blir väl att kika på film lr melodifestivalen, snacka och skratta. Hihi vi hörs alla ha en yper bra lörda :D


Haha hemsk bild från festen men de är ju bästavän med på bilden så den är värd att visas :D


<3

 

Jag känner mig helt kluven, jag är i två delar nu. Den ena delen är jag och den andra är du. När du kom in i mitt liv kände jag mig hel men nu när du försvann så saknas det en stor del. Halva mig är borta och den finns inte hos dig men din halva kommer alltid finnas kvar hos mig. I hjärtat sitter du och ler och det för mig bara att vilja gråta mer och mer.

Jag tänker på dig fast jag inte vill och får svårt att sitta still. Vad ska jag ta mig till? Det sårar så att inte få ha dig här och vara så långt isär men ändå. Du vill inte ha mig där… Varför önskar jag då varje dag att det skulle bli du och jag? Jag vet vad du vill och jag räcker inte till, håller inte måtten utan jag drog nitlotten och nu står jag här… Ensam och kär med min kropp helt isär och önskar att du någon gång skulle vilja vara här.


Lörda

Sov skönt inatt men var grymt seg när jag vakna eftersom de blev mycket telefon och smsande igår kväll/natt. Men tog mig upp och fixa mig sedan åkte ja till stan med mamma och jag köpte nya glas på ikea sedan blev de bara lite godis på coop, nå mer hitta ja inte men men. Blev ju ett jävla snöoväder nu också så de är ingen höjdare att vara ute. Kom hem typ nyss så nu tänkte ja sitta här och dricka varmoboy, mumsa lite godis och ta de lungt ett tag. Måste ju hinna tina upp :D


Fredagsmys med snuttan

aww :D
Pizzan var suverän ikväll o efter den tog ja mitt pick o pack "kamera, pengar och vantar" och drog till jessika. Vi åkte först o hömta pengar sen gick vi till Ica, sen lidl, coop och så tillbaka igen och där köpte vi godis, chips och jucie och tidning sen blev de fredags mys men film, snack och skratt :D Härlig kväll och de ska bli fler nu för ja mår fan alltid så sjukt bra med dig ! Bästavän <3


Fredaaa :D

Matten var helt okej, vi fick abar några papper med tal på så jag och Jessika satte oss i cafeterian och "jobba" hehe vi försökte i alla fall och ja gjorde väl 1½ sida sen tog de stopp. Efter de så blev de att åka bil med Linus hem. I hans "lilla" bil som han säger. Jo skit liten du, precis som en vanligbil haha men man har väl olika åsikter men om den var liten så lär ju min bubbla ja ska ha vara miniiimi. Hihi, tacka så mkt för skjuts hem i alla fall eftersom jag slapp åka buss sen kom ja hem och gjorde lite pizza deg tills ikväll och nu ska ja bara ta de lungt sen ikväll blire hemmagjord pizza sen bär de av till min lilla snutta :)
Puss på bra dag :D


Fredaaa

planerna idag sprcka, inte allt men att få sluta vid lunch. Mötte Christer på morgonen och konförancen var inställd så de blir matte idag i alla fall. Snark!Men men de går väl, förmiddan har varit helt okej och nu sitter jag och segar hr vid datan och väntar på att matten ska börja sen blire hem och tare lite lungt, Fixa hemmagjord pizza sen ikväll åker ja hem till min bby jessika. Puss


<3

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min

och gråten är min när du gråter.

Fredaaa

ÄNTLIGEN FREDAG!

Hinner knappt skriva något nu för jag ska strax iväg till bussen i "snöstormen". Aja det snöar och blåser i alla fall och ja får gå i mot vind-.- Men men man överlever väl.
Har i alla fall hunnit fixat mig och ätit frulle och känner mig rätt glad trots att natten var jobbig eftersom jag vakna och inte kunde somna igen, men känner mig rätt utvilad ändå och idag kanske vi abar går till Lunch. Jag hoppas på de så kan man hem och ta de lungt så man orkar hitta på nå skoj ikväll. Blir hemmagjord pizza i alla fall som jag vet nu sen ska jag troligen till hallsta lr så blir de en trevlig "filmkväll" här, får se vad som känns bäst. Nu måste jag ila, Puss o puss


Caroline

Precis tagit ett bad efter den mumsiga kvällsmaten och nu blire datan o mina hjärtkakor, Måste smaka om dom var så som ja trodde och får väl se nu om ja får i mig en gnutta kärlem också^^


Toppen torsdaa

Vilken toppen torsdag! :D
Började med sovmorgonen till kvart över 8a iställe för kvart över 7 och det behövdes verkligen och var riktigt skönt. Haha och blev morgon pepp när pappa och jag dunka lars vinterdäck i bilden och sjung för fulla muggar^^.
Sedan så hade vi engelska första lektionen och fick tillbaka prove. Klara G den här gången med så är hyfsat nöjd hihi. Sedan så blev de lunch, fiskburgare utan "burgare" haha ble potatis iställe för bröd men de var mums ändå gfast skolan potatis är lite skumma.. Sen så blev det att spela kort med linus, norsken, paruse och tobbe och ja förlora bara en ända gång på knackpoker:M haha fast dfom körde nå skumt dom så linus fick hjälpa mig nästan hela tiden eftersom ifall man förlora skulle man spela mot den som hade sämst kort och så skulle man lägga nå i färg och över. Aja de var bara krångligt. Sen så vid tolv så hade vi samhäll och jag gjorde klart samhällsuppsattsen som blev hyfsat dlig men men blir nog baar ett g men får vaar glad över de.

Sista lektionen var idrott och de var riktigt skoj faktiskt, lekte lekar och sånt och de blev mycket skratt haha sen så gick jag och jessika till coop och jag köpte ett kakpacket med nå hjärtan, jag hoppas dom är goda för dom såg de ut men jag vet inte för det var inte såna jag egentligen ville ha men för tio kr så vare värt.  Haha sen tog jag och jessika bussen hem, lr ja jag åkte till kolbäck sen hämta mamma mig där så åkte vi till köping och handla lite mat, glas osv sen köpte jag en film med Paris hilton, den lär ju vara lika muppig som hennes andra filmer men dom brukar nästan vara lite bra för hon är så störd haha. Får kika på den sen för nu ska jag strax fixa köttbullar, potatis o brunsås. Mums :D och typiskt svenskt som passar på min samhällsuppgift som handla om svenskidentitet;D

Film o kakor + stekar bosse;)


Glad torsdaa

Igår vart det faktiskt en riktigt bra kväll. Syrran kom hem vid kanske 20 över tio då jag satt vid datan och jag var väl antagligen väldigt övertrött för jag börja fnittra åt allting och jag kände mig faktiskt riktigt glad och jag, johanna och pappa satt och skratta i köket. Mys. Sedan så kom Johanna till mitt rum och vi prata om allt o ingenting i över en timme och hon fick mig att förstå och inse så mycket. Jag skulle nog vart deppig idag med om jag inte hade haft de där "samtale" med henne för nu känner jag mig glad. Riktigt glad och jag har insett att jag nog har inbillat mig om mycket saker så som känslor och liknande och när jag tänker efter stämmer dom inte alls. Det är nånting jag trott för jag blivit glad men samtidigt har det vart helt fel och det har jag ju redan kännt men vågade inte erkänna det för mig själv. Men nu har jag gjort det och de känns faktiskt skönt.

Cunkiie har kommit på att hon inbillar sig för mycket
Cunkiie har kommit på att hon tänker mer en går efter riktig känsla
Cunkiie har kommit på att hon kan skratta trots att tårarna för en timme sen spruta
Cunkiie har kommit på att man inte ska ta åt sig så mycket som hon egentligen brukar göra
Cunkiie har kommit på att hon har världens goaste pappa
Cunkiie har kommit på att hon har världens bästa syster
Cunkiie har kommit på att hon har underbara bästavänner
Cunkiie har kommit på att hon ska strunta i allt nu och leva livet fullt ut!
:D

Just nu har jag hunnit äta frulle och fixat klart mig. Eller klar blir man väl aldrig för ofta är de ju nått som ska bli fel men idag så orkar ja inte hacka upp mig på små saker som att luggen inte vill lägga sig som den ska och liknande för idag ska bli en bra dag.
Pussss


onsdaaa

stekarn stekte  vidare iställe för att sitta och sega vid datan. blev skapligt mums men vaniljglass o jordgubbssylt som är ett måste till pannkaka. Sedan blev de  att gå och lägga sig i bade och låg där en lång stund och jag försöker verkligen sluta tänka på allting med det är svårt... Svårare en vad de har vart på länge men får försöka..
Just nu kikar jag på lyxfällan och dde är roliga ica reklamen på tvn som visar att vi brudar allt kan köra truck haha xD

sista dans

jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
som egentligen aldrig fanns?


OndOnsdag

Skönt att få börja tolv och baar redigera filmen men Jessika som faktiskt blev riktigt bra och de känns verkligen skönt att ha de gjort. Kanon film och mycket skratt. Hihi sen så blev de hem med alla depptankar igen som ja snart inte orkar mer men ska föröska delita en massa saker fast de känns så himla hårt och svårt men ja kommer må bättre utan de, ja vet de. Det är kanske jobbigt just nu men ja vill inte bryta ner mig själv totalt. Det finns saker som är värre, mycket värre och de vet jag men när man väl vill nånting och känner någonting så spricker allting lika snabbt som de kom så tar det hårt på en. På mig dödar de nästan känns de som. Jag har ju sagt så många gånger att jag ska lämna huvudet hemma men de går aldrig fast ja vill och nu är de värre en värst.
Jag önskar jag våga men jag kan inte.... Förlåt

Onsdaa

Tacka gud att man har sina vänner!
Dagen igår var helt hemsk och på kvällen bröt jag ihop så ringde J en stund och prata ut lite med henne sedan G och vi snacka väl över en timme och det kändes verkligen skönt efteråt och tack så mycket för att du verkligen lyssna på mig. Tårarna kom en stund efter sedan somna jag och natten har inte varit nå vidare så tur att jag hade sovmorgon idag. Gick upp vid nio och fixa mig och åt frukost och nu ska ja ta de lungt tills ja måste till bussen. Får hoppas denna dag blir bättre en igår i alla fall... Puss o pys för snart sticker ja.


Bloggdesignproblem

Somnade efter ja lagt mig i sängen för att lyssna på musik och sov väl ca ½-1 timme sedan gick jag upp och då kom tårarna. Kul låter som ett emo men denna dag har varit helt cp förutom lunchrasten med jessika. Då var det bara en massa skratt men sen bröt allting ut.. Lagade till lite fiskpinnar o ris till kvällsmat sedan tog jag ett varmt skönt bad så blev lite avslappnad och sen färga jag mammas hår och hällde i de som blev över i mitt hår.
Just nu sitter jag och gör lite bloggdesigner och ska föröska fixa till nån riktigt snygg men har fått brist på fantasi men ska försöka komma på nå. Sovmorgon till tolv imorn så de blir att vara uppe länge och mumsa upp de sista godise som finns kvar. Puss


Vilsen

Hur kan man sakna någon man aldrig haft?
Hur kan du börja snurra runt i mitt huvud så snabbt?
Hur kan du få mig att känna mig så glad men samtidigt såra mig så?
Varför kan jag inte förstå?

Jag önskar att jag var en sån som inte alls.
Bara tog dagen som den kom och lämna alla dom tankarna om dig hemma.
Men det går inte att lämna
Det går inte släppa
Du är inte här men ändå finns du alltid där
Jag vill inte ha de såhär
Kanske är jag kär eller bara helt vilsen i denna värld?:/


Gulligapappi(:

Skratta vidare i datasalen så kom Maria och Kazzandra så vi satt där och prata och skratta sedan blev de matte som gick sämst som alltid.. Fattar ingenting typ men men, tog bussen hem och träffa jennifer och när jag kom hem så fick jag en glad överraskning. Pappa hade suttit upp hyllorna så nu är väl rummet typ helt klart förutom att jag ska egentligen ha andra gardiner men dom har troligen mamma kastat. Men går ju köpa nya om man nu kan hitta likadana.
Tusen tack gulliga pappa frästen(:

 


HuiHu

Haha min mage spricker snart fyfan vilket drag de blir på våran håltimme xD Suttit och skratta hela tiden nu så magen gör int och tårarna sprutar snart. Haha "huihu" och fan de lär komma en videoblogg sen du eller hur jessika? xD Haha

Hahah "kram"

FanFanFan, FailFailFail!

Skulle lämna huvet hemma så jag slapp tänka och bara leva med de sprack lika snabbt som jag bestämt mig.

Försöka? Äre verkligen värt?

Ligga vaken halva nätterna och hoppas och längta men vakna med samma besvilkels?
 :(

Haha känner mig smått emo nu men jessika fick mig glad. Haha kika bdb kommentarer från ida så ska ni se xD Haha alla deppa utom jessika :D Hahahahahahahaha och glöm fan inte "kram".
Haha nu har jag ont i magen som engris tack vare allt garv, tacka gud att man har jessika i skolan!:D<3


Bästaste

<3


Tisda

Tisdaa och det är dags att gå till skolan igen. KÄnner mig inte taggad alls utav vill hellre sova några timmar till men inte då. Upp kvart över sju och nu är jag stendöd. Har fixat håret lite och käkat frulle resten skiter jag i så idag får ja se ut som en liten tolvåring som alltid. Aja idag orkar jag inte bry mig och ja som skulle lämna huve och tankarna hemma nu, de sprack redan igår kväll och gjorde natten jobbig och då får man "baksmällan" på morgonen iställe. Snark!


Frågor

Fem frågor om förhållanden
är du singel? yes
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jaa
kärlek eller sex? kärlek!
har du varit kär i någon? Klart ja har
finns det någon för dig just nu? Ja vene

Tio frågor om dig själv
när fyller du år? 17 december
några utsmyckningar på din kropp, isf var? Nada
vad har du på dig just nu? Underkläder, morgonrock och morgonntofflor(A)
vilken årstid är bäst? Sommar! Sen vintern
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Få sova ut länge sedan vakna upp vid nåns sida (nån man verkligen tycker om)
vad tycker du mest om hos dig själv? mina ögon
vad är du bra på? skratta!
vem älskar du mest på denna jord? familjen och vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon? med någon

10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän? Jessika
vem vet allt om dig? Jessika
vem är den roligaste av dina vänner? Alla på sina sätt
vem är mest partyprisse? Vet faktiskt inte
vem är den du helst har filmkväll med? någon jag tycker om
vem av dina vänner är mest "evil"? Haha jadu de vet ja inte
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? ingen eller jessika

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ja
vem är farligast i din familj? Haha johanna kanske om hon är på argt humör xD
vem ser roligast ut i din familj? Pappa^^
vem är coolast? pappa
har ni något husdjur? Ja, 4 katter o 2 hästar
vem har du mest gemensamt med? Johanna
vem står för underhållningen? Haha bosse^^
vem sover du oftast med? mig själv
roligaste kvällen med familjemedlem ? Finns massor

10 frågor om idag
vad har du gjort? Massor, fixat med rumme och vart i västerås och gått på ikea och shoppat lite där, vart på willys, rusta o nordik (: tack bästaste syyran för en yyyper bra eftermidda
har du varit glad idag? Som fan:D
har du varit ledsen idag? nej
har du gjort något bra idag? jadå fixat med rumme och haft ett glatt humör här hemma
vad ska du göra nu? göra klart den här långa listan^^
har du gjort något dåligt idag? tror faktiskt inte de
vad har du ätit idag? Mackor, stekt ägg, choklad o  chickentacos
har du duschat idag? Bada nyss(A)
är du trött nu? Neej

vad händer imorgon? skolan, snaaark!


SKOLAN

Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag? nej har studiedag

ANNAT
Hur mår du just nu? De är blandade känslor
Har du mer än 2 bh:ar/toppar?  ja
Har du piercat dig? nej "vänta tills du blir 18" nått som många kanske är vana att hörA?

TELEFON/MOBIL
Vem ringde du senast? Jessika
Vem ringde dig senast? Jessika
Vem sms:a till dig senast? Emil
Vem sms:a du till senast? Eve

ÖVRIGT
Är du hungrig just nu? nej proppmätt
Vad är klockan nu? 20.20 önska sig nå :D
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bdb, bloggen och fb

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? för nån min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa ? gör nån min sen

SPORT

Går du på någon sport? nej jag har gjort
I så fall, vilken/vilka? det var fotboll och innebandy var de senast
Trivs du med den sporten? ja
Tycker du att den sporten är rolig? jodå
Gjorde sporten dig glad när du håller på med den? jag håller inte på med den men förut så gjorde de mig alltid glad

ÖVRIGT
Gillar du punk ? Nee
Har du sminkat dig idag? ja
Isåfall, vad för smink? Fondation, puder, mascara, ögonskugga o kajal
Vad har du på dig för trosor just nu? stringisar
Hur ser dem ut? svart med vita prickar
Vad har du för bh/topp på dig just nu? ja
Hur ser den ut? -  matchar trosorna

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu ? ja
I så fall, vilken låt föt tillfället ? fast car
Vad gillar du för musik? Mest hiphop o RnB

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? oja
Har du fler än 3 jeans? ja
Har du fler än 5 tröjor?  ja
Har du någon märkesväska? ja
Har du resteröds-trosor? Nee
Har du en vit bh/topp? ja
Har du en svart bh/topp? ja
Har du märkesjeans? ja
Har du märkeströja?  jodå

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? yes
Använder du Wax? nä
Använder du ögonskugga? Ja
Använder du kajal? Ja
Använder du hårspray? ja

Använder du volymspray? ne
Andänder du mouse? ne
Använder du deodorant? klart
Använder du skiinspray? ne
Använder du parfym? jaa
Använder du ögonfransböjare? ibland
Använder du läppglans/läppstift? Ne de kan väl hända nångång men mkt mkt sällan
Andänder du brunkräm? ibland
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Duschar du varje dag? ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? haha nee

Kärlek
Är du kär just nu? Ja vene tror inte precis ja är kär
Har du kysst någon idag? nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Jaa
Har du ett förhållande? nej
När går gränsen vid otrohet? kyssar
Har du varit otrogen och om ja, varför? ja... och d eångrar jag stort!
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? ja
Är du romantisk? klart(;
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? ja...
Är du svårflörtad? sometimes
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Har du nångång slagit någon du tyckt om? ja på skoj ja
Har du lekt med någons känslor? tydligen

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande om de känns riktigt rätt
Har du varit tillsammans med två samtidigt? aldrig
Är du en bra pojk/flickvän? Ja jag tror de
När fick du din första kyss? 3an
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Inte en aning^^
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Det spelar ingen roll bara dom passar i de

Roligstudiedag

Eftermiddan blev riktigt lyckad för vid 4a öppna vi äntligen chokladasken och ahde då fixat klart lite mer i mitt rum så nu är tvn öppe och allt sedan så åkte jag och johanna till ikea och irra runt där som två blinda hönor. Haha och ja shoppa för 29 kr:M Blev en "stor" låda, två vad man nu ska säga att de är typ lådor sedan en papperkorg också haha. Efter de åkte vi till Willys och köpte vindruvor och vitlökskrydda sen gick vi in på Rusta och köpte matlågor sedan kika vi på Nordika sen hem och nu ska jag strac fixa chickentacos. Muuuma :D Sen blire dusch och lite sånt, Puss på rolig studiedag :D
Och tack Johanna för den yper skojsiga eftermiddan :D<3 Det måste bli oftare tycker ja


händigkvinna

Haft en riktigt skön förmidda eftersom jag bara glott på tv och suttit här men sedan så tröttna jag också på de och att abar ta de lungt så jag och pappa börja fixa i rumme och nu är tv:n uppsatt och jag håller på att mekar ner mitt lilla bord hihi. Känner mig ärligt rätt så händig faktiskt och de ska jag fortsätta vara nu men först så blir de att äta lunch med pappa sen så fortsätter de. Puss


Studiedag

Wiiih idag så äre faktiskt studiedag, äntligen! Tycker det är lite skumt för når jag gick på Kg så hade Kantzowska jämt en massa studiedagar och annat lyx men nu när jag börjat där så är det nästan aldrig. Elakt? Ja de är det! Men men, väcktes av sms vid sådär tio i nio imorse. Skönt då, not! Aja, jag slog på datan en stund men hur kul äre att ligga framför den när alla ändå sover eller är i skolan? Slog av den och försökte somna om så halvsov jag i nån halvtimme-timme sedan gick jag upp och åt frukost och sedan hjälpte pappa att leta efter hans snus och chokladasken han skulle fått igår från mig och mamma men mamma är lite långsint och hade gömt allt. Men vi hitta de till slut hihi. Sedan åkte han iväg och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket mer en att dunka musik så man ska vakna till och nu funderar jag på att slå på en film eller nå. Känner ärligt inte för att göra så mycket idag men ska i alla fall fixa upp hyllorna jag köpte igår när pappa kommer hem sen så får jag se hur eftermiddan blir.


Lyckad allahjärtansdag

Haft en riktigt trevlig allahjärtansdag idag faktiskt, nu ikväll blev de mumsig tacos sedan filmkväll och så en massa prat och mycket lätta från mina axlar kändes de som, Tack. Orkar inte skriva så mycket just nu men har ju uppdaterat bloggen så mycket idag så det får räcka för mig. Hihi nu ska jag sitta här och dricka skummjölk med oboy, ett måste på kvällen :D Aja, glad fortsatt allahjärtansdag på alla för det är faktiskt 54 min kvar på denna dag så puss på er !


Bullbak och positiva tankar(:


Blev en massa bullar idag och har varit en jätte bra dag för mig faktiskt.
Fynda och hitta det jag skulle på ikea
Fick 200 kr + gulligt allahjärtansdagkort
Trevlig Mamma
Trevlig och hjälpsam pappa
Lyckade bullar
Trevliga nyheter
Lyckat (hemlis)

Jag känner mig riktigt glad nu och har bestämt att jag ska lämna huvet hemma jämt. Haha med de menar jag att jag ska sluta tänka på allt hela tiden och bara gö. Tänker man för mycket på saker blir man oftast ledsen och deppig för ibland kan saker man tänker på vara helt tvärt om. Man får lita på sig själv, man är bra som man är och jag ska blicka framåt nu. Allting ska bli bra för jag ska bara leva och ta dag för dag ! :D


Sötasläkten(:

har inte kunnat fixa upp hyllorna för pappa har vart borta hela förmiddan men nu när klockan är nästan halv 5 så har han kommit hem så vi ska väl snart fixa ihop dom och så ska jag baka ut bullarna också hihi.
Innan detta så har jag bara tagit de lungt sen åkte vi och köpte tidningar sen hem till farmor och farfar och träffa dom, faster o reiio och det var riktigt trevligt att se dom igen. Fick även 200 kr och ett jätte sött alla hjärtansdagkort av min söta farmor och farfar. Tusen tack till er.
Ne nu ska jag baka ut bullarna sen fixa fika till pappi o mig. Pusss


Ikea

Hade en trevlig dag med mamma på Ikea, sprang runt lite där inne och kika på alla möjliga saker och jag bestämde mig för att börja med att köpa ny hyllor och sånt så jag kan fixa upp tv:n sen och kasta bort bokhyllan och annat skräp jag inte behöver. Sedan så åkte vi vidare och slängde massa skräp och köpte allahjärtansdag present till pappa sen hem och fixa lite lunch. Riktigt glad över hyllorna i alla fall så ska nog fixa upp dom idag om jag hinner för nu så bakar jag massa bullar haha och efter de kanske de blir ut o äta, får se hur mycket jag hinner helt enkelt. Puss


Alla hjärtans dag(:

Alla hjärtans dag idag och de känns lite konstigt att jag faktiskt inte har pojkvän för första gången då det är alla hjärtansdag men det gör inte speciellt mycket faktiskt eftersom man kan ha det trevligt ändå. Hihi vakna vid tio och åt lite frulle sedan baka jag bulldeg eftersom det är ett himla gnäll om att kanelbullarna är slut här hemma. Haha sen så fixa jag mig och nu väntar ja på att mamma ska bli klar så vi kan åka till ikea och jag ska föröska hitta några snygga hyllor till rumme så jag äntligen kan fixa till de så som det ska vara. Btw så är detta en bra dag för mig, märkte det imorse(A):D


Dina ögon


Dina ögon lyser lika vackert som stjärnora i natten

Dina ögon lyser lika vackert som stjärnora i natten


Dina ögon lyser lika vackert som stjärnora i natten


<´3

Känner för att skriva ner lite. Kanske mycket överdrift men jag gilla det som blev av ändå

Jag har varit helt betagen av dig och din charm i en lång tid nu och när du väl fick veta att det är sant så börjar jag nog inse att jag ändå inte känner likadant. Du har hela tiden fått mig att le och få mig att säga en massa fel men jag har mått bra utav dig och kanske var de därför jag föll för dig så. Du har en charm som inte kan finnas någon annanstans. Dina uttryck, ditt talesätt och leende kändes på något sätt så rätt men din kropp mot min så tätt var någonting som inte var lika lätt och det blev på ett fel sätt…
Men kanske var det just detta som fick mig att förstå att det inte skulle bli vi två?
 


Jag hatar att inte veta vad jag känner eftersom alla tankar bara snurrar och hjärtat bränner. Snälla bara ta mina händer. Säg mig vem du är, vem du håller kär för jag vill inte ha de såhär.
Men vänta, egentligen vet jag redan ditt svar och det är nog bäst men det känns som tiden varit för kort och snart ska vi bort. Bort från varandra och in i cirkeln och vandra. Men inte tillsammans, du går åt ett hål och jag åt ett annat och nu kommer inte tiden stanna för vi har aldrig funnit varandra


Shopping(:


Kom precis hem från en shoppingrunda med lilla mammie, Idag blev det ny snyggsvart tröja med paljetter och ettpar vanliga svarta "pösbrallor" från H&m sen åkte vi självklart till stora godisställe o de blev en massa musigt godis också men det behövs såhär en lörda och godise ja fick av simon igår gick åt igår kväll när ja kom hem:$ Aja nu ska ja sitta här en stund sedan blire o fixa lunch. Pusss




Lördaa

Sov riktigt skönt inatt men dock ringde nån "andreas" några tusen gånger men orkade inte svara så de sluta med att jag stängde av mobil och sov vidare sedan ringde klockan kvart i nio och jag gick upp och baka bröd för de skulle sitta fint med nybakat till lunch. Sedan så fixa jag mig och åt frukost och nu ska jag strax ila iväg till västerås med mamma och sen blire troligen en stund till köping också kanske. Puss o kram!


Caroline



Kuldag/kväll(:

Tog halv 3 tåge med några roliga virsbo/sura bor så mötte simon upp mig med en fyrjuling och vi slira hem till putte och Miriam och spela fifa som gick åt helevete eftersom ja bara förlora-.- Men men får skulle att jag nte spelat på länge så efter jag tröttnat på att förlora så åkte vi till ica och köpte godis, chips och lite sånt sedan blev de film. Hade en trevligkväll i alla fall så tog jag halv tio tåget hem och just nu sitter ja och mumsar godis och degar runt lite. Orkar nog inte åka iväg nånstans mer ikväll för ja ska upp tidigt imorn. Puss


freddaaa

Började med oförberett fotoprov men gick faktisakt rätt så bra för jag jobba med angelica och det mesta är egentligen ganska lätt om man väl tänker efter. SEdan skulle vi ha engelska med efter tio min fick anna ett samtal om att hennes barn vart sjukt så hon åkte hem så vi sluta 20 över tio. Hihi sen följde ja o med johanna en stund sedan blev de bara att lyssna på musik igen sen lunch och han sno sista fisken:M men sen kom de ju mer lite efter så de hade inte gjort nå ifall ja inte fått den med ändå haha. Blev orolig där för tacorullarna såg inge vidareut och var tydligern majs o morötter i de:O För nyttigt för mig de haha. SEn så  har jag o jessika bara segat vi datan och nu ska jag snart ha matte sen tar man tåge till Virsbo och får se hur länge ja stannar där. Pusss


Random frågor

SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu? Ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa ifall dom funkar bra och de är väl de man är ute efter när man har förhållande om man är seriös i alla fall?
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Det är blandade känslor men känns det helt rätt med en person så ja.
4. När hade du sex senast? En månad sedan ungefär
5. Har du kört oskyddat sex? Ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk?  Ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Mjoo... Stört ja vet
10. Haft sex på fyllan? Nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ja....
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja massa söta små saker, de måste man ju
14. Somnat gråtande pga kärleken? Nej
15. Varit på en blind date? Ja det har hänt ett par gånger faktiskt :)
16. Varit otrogen? Ja och de ångrar jag stort!
17. Ångrade du dig? Jaa
18.Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1½ år nästan.
19. Har du någonsin varit kär? Jaha du de har jag
20. Har någon du varit tillsammans med nån som har ljugit för dig? Ljugit har dom säkert men inte om att vi var tillsammans eller nå såna saker



KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? Ja :)
2. Är du ofta med dina vänner? Så ofta jag hinner
3. Vad brukar ni hitta på? Shopping, chillkvällar, fest, osv.
4. Bästa minnet med nån vän? Sommaren 2008 på framnäs o sommaren 2005
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Dom vet vilka dom är
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja annars så skulle dom inte vara mina vänner
7. Har du hatat din bästa vän? Nej.
8. Litar du på din bästa vän? Ja det gör jag och jag vet att jag kan de.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Nej
12. Vart bor din bästa vän? Hallsta
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Njaa de beror väl på vem det är opm med inte speciellt mkt. Försöker att inte snacka nå om folk
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja.
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Yes.
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej
17. Vilken kompis var du senast med? Jessika
18. Har du många kompisar i din klass? Några st :)
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Jessika (:

 


SISTA SOM

 

 

 

1. Du fick en puss av?  Glenn
2. Sov med dig i samma säng? Misse(A)
3. Du delade ett riktigt skratt med? Jessika
4. Du gick på bio med? Glenn
5. Du höll i handen? Glenn
6. Du gick på stan med? Mamma
7. Du delade en pizza med? Mamma
8. Du ringde? Mamma
9. Skickade ett sms till dig? Krisse
10. Du kramade? Jessika
11. Gjorde dig lite besviken? Vene.
12. Gjorde dig mycket besviken? vene
13. Du skrev med på msn? Inte inloggad just nu.
14. Du snackade skit om? Humdie dumdie(A)
15. Du åkte bil med? Pappsen
16. Gav dig en komplimang? Jessika
17. Du kollade på film med? Glenn lr de var på bio då
18. Du åt med på resturang? Vene brukar ofta bli pizzeria iställe(A)
19. Betalade något åt dig? Mamma
20. Grät inför dig? Jessika:(



BOENDE

 

 

 

 

1. Bor dina föräldrar tillsammans? Jaa
2. Om inte vem bor du mest hos? -
3. Har du eget rum? Ja självklart.
4. Egen dator? Ja
5. Egen tv? Ja.
6. DVD? Ja.
7. Boxer? Ja.
8. Internet? Ja.
9. Vilka färger går i ditt rum? Vitt,svart o rött mest men tyvärr är mina tapeter lite ljusblått i vilket ska ändras tycker ja.
10. Har du trosor på din golvyta? Nej :M
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? Ja nu gör det ju de
12. Är köket stort? Tillräkligt.
13. Ismaskin? Nej.
14. Micro? Ja.
15. glass i frysen nu? de är ett måste
16. Fler än ett badrum? Ja
17. Badkar eller dusch? Båda.
18. Tvättstuga? Nej
19. Balkong? Terras.
20. Bra grannar? jadå(: släkten på ena sidan och gammal barndomsvän på andra



DIVERSE
1. Favoritfärg? Silver
2. Mobiltelefon? Sony Ericsson w715
3. Skola och program? Kantzowska gymnasie
4. Oskuld? Nej.
5. Senaste filmen du såg? Luftslotte som sprängdes
6. Senaste låten du lyssnade på? Kesha - Your love is my drog
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen och vem är det ifrån?  Vad gör du då:)<3 från Max Änderfors
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? Oj du det är nog riktigt många^^.
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? Vene men de är nog snart uppe i 100000^^ skickar ju ca 200 om dagen(A)
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? Inte en aning
11. Vad åt du till middag igår? Hemmagjord pizza:)
12. Har du duschat idag? Nej.
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Jag slänger iväg ett sms sen
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? Okej du får ha de så trevligt
15. Har du skolkat någongång? Ja.
16. Är du en svartsjuk person? Ne inte längre faktiskt.
17. Går vänner före en partner? Ja.
18. Kommer du bra överrens med din familj? Ibland.
19. Vad ska du äta till middag ikväll? Inte en aning ska till virsbo och får se hur länge jag stannar där o då vare blir.
20. Har du några syskon? Ja.

Fredaaa

Sovit skönt inatt och somna hyfsat tidigt igår men vakna mitt i natten en stund. Första gången på jätte länge som jag faktiskt gör det. Vet inre varför, oroar mig kanske för nå eller tänker på nå? Jg vet inte men de brukar vara något sånt men men jag somna snabbt ändå´, Aja ´gick upp vid kvart över sju och fixa mig ock käka frulle och nu ska snart pappa skjutsa mig till skolan sen får ja se hur eftermiddan blir ifall jag hamnar i lilla Virsbo lr lilla Hallsta. Är i alla fall ÄÄÄÄNTLIGEN FREDAG!


?

You could be a sweet dream or my worst nightmare


TrevligTorsda

Eftermiddan blev i alla fall mycket bättre för mamma var på trevligt humör och vi hade de riktigt roliigt och nu har jag fixat liten allahjärtansdag present till min bästaste jessika och så handla vi lite mat och sånt. Hitta även ett par grymt snygga stövlar men dom fanns bara i ljusbruna och de är jag inte hundra på att jag vill ha för jag har ingen matshande jacka så de blev inga men jag är glad ändå haha. Sedan åkte vi hem och var väl hemma vid ca kvart i 6 så nu ska jag sitta här o nörda en stund sen blire hemmagjord pizza, bada och baar tare lungt. Skönt att ha en kväll utan plugg men ja borde egentligen göra historian och även samhälle men det har jag fan kvar på datan i skolan så de slipper ja kom ja på. Hihih


I'm dancing
with tears in my eyes
Just fighting
To get through the night

Hur kan nånting kännas så underbart bra men samtidigt så obehagligt o fel?


Failfailfail

Vilken fail dag, först engelskaprove som gick kast. God fisk till lunch och de har väl vart de enda positiva idag antar jag. Sen hade vi samhäll och det stod still i huve så idrottslektionen som blev totalt fail. Kul (Y) Trodde det skulle bli en bra dag men inte då. Aja nu väntar jag på mamma sen åker vi till köping och får hoppas de är roligare där. Puss


Tooorsda

Torsda och idag äre prov, pluggandet igår gicxk inge vidare och de sluta med att jag snacka i telefon till halv 2 iställe:$ men jag känner mig faktiskt utvilad för jag ahr sovit som en gud inatt och humöret är på topp trots att halsen börjar cepa lite igen och jag är förkyld men jag känner mig glad och idag ska jag fixa prove även om det inte känns sådär jätte bra med de nu.. Men ska föröska så gott de går sen har vi lunch, samhäll och efter de ska jag och jessika ha våran idrottslektion. Får hoppas de går bra hhihi sen beger jag mig iväg till köping. Pusss

Stressig onsdag

Blev mumsiga potatis och köttbullar idag igen och sedan åkte jag, mamma,
poffe o johanna till kolbäck så mötte ja upp glenn så skulle vi ju kika på snabba cash med mamma hade kollat fel datum eller fel månad. Den skulle gå nästa så ikväll vara luft slotte som sprängdes som ja redan sett 2 gånger innan på bio. Haha men den är sjukt bra så de gick men skämdes ju lite för ja sa ju till glenn att de skulle va snabba cash men han hade inte sätt den så de var ju bra de och jag hade en riktigt rolig kväll. Sedan nu sitter jag och ska försöka plugga men är för stressad så de går inte. Kommer faila totalt imorn, bajs påt!


Bästavän!

De är steeek ;D


Otroligtroligonsda



Sjukt skojsig dag det blev hos jessika, åkte dit vid halv 11 och vi gick direkt ut och filma i meter djup snö. haha det var över knäna och där kröp vi runt, Lr jag gick med jessika trilla ca 1000 gånger för hon skulle gå upp för backen med pulkan. Haha fett failat men det verkar bli en fett rolig film i alla fall men när vi kom in och tittat på den så försvann de? eller vi vet inte men de verka så och då sjukter ja mig! Men får hoppas på det bästa, Sedan gick vi in och värmde oss och tog en massa massa massa kort som vi ska ha till vårat projekt i 3an och så blev det även en massa skratt också. Riktig kul att få umgås lite hemma också de måste verkligen bli oftare för vi har alltid så himla kul. Men tog 1 bussen hem och nu ska jag äta sen fixa semlor. Puss



Onsdaa

Det är onsda och jag känner att denna dag kommer bli helt fail eftersom jag inte känner mig på nå bra humör. Igår kväll/natt vare super eftersom jag hade en riktigt bra kväll och så låg jag coh snacka i telefon typ hela natten och var glad men så ida när ja vakna så kände jag att nånting var fel och jag vet vad det är men vill inte att de ska vara de eftersom det sårar så... Men men jag gick upp och kika lite på tv men det var rätt tråkigt så jag börja fixa mig sedan åt jag lite frulle med pappa o Johanna sen nu ska ja väl sitta här o ta d elungt sen blire hem till jessika, eller ja till nån backe o filma lite sen blire hem o ta de lungt sedan fixa mig till bion ikväll. Blir att kika på snabba cash så jag får hoppas den är lika bra som alla säger (:


Nära toppentisda

Efter dom mumsiga pannkakorna så la jag mig i bade och bara njöt en stund och det behövdes verkligen så jag riktigt kunde slappna av. Sen så blev det att plugga igenom glosorna och sitta här och mumsa godis och dricka oboy. Godis behövs när man pluggar och jag tänket även choklad som jag äter läker ju bröstna hjärtan så nog fan borde de läka min förkylning med? Haha jag ska frossa choklad tills de blir bra sen när jag är frisk ska jag frossa vidare för man vill ju inte bli förkyld igen. Haha bra diet jag har :D Aja nog om mina smarta planer för nu ska jag bara sitta här och ta de lungt för vi börjar 12 imorn så kan vara uppe länge ikväll och få sova ut imorn. Skönt de.
Pusss och godnatt på alla som ska sova nu när klockan är 21.57 (:


Tisdaa

Blev att åka till västerås med mamma och johanna efter ja kommit hem från skolan och då hitta joahanna en mus under trappan till panrumme men bosse, snubbi eller nån hade tydligen hittat den medans vi var borta och släpat in den för när vi kom hem vare blod utsmetat över hela golvet och en tarm eller nå låg på mattan. Viiidrigt!
Men kika så söt musen faktiskt var fast nu är den död.. Jävla bossE!
 
Vi åkte i alla fall till västerås och handla lite och sånt sen när man kom hem blev de bråk och skrik som alltid och jag som skulel ha en toppen tisda, misslyckas som alltid men nu ska jag i alla fall strax fixa pannkaka så de ska bli mums sen blire bada och plugga och tröstäta! Nu är ja så irriterad på allt så de behövs


Skönaste kissemiss låten(;

Skööönaste :D


Toppentisda?(:

Känns faktiskt som det kommer att bli en rätt så bra tisdag eftersom morgonen i skolan börja bra med webbdesign. Animerade massa grejer och stefan blev faktiskt inponerad för en gång skull haha. Inte precis så vanligt när de gäller mig eftersom han inte precis verkar tycka om mig. Sen fick man träffa lilla jessika pessika persika också så blev lite kramkalas sen gick vi till samhälle och jag började med min uppsatts och det kommer väl bli sådär men ska föröska få till de. Sen var de lunch och blev kycklingpanna och currysås. Kärlek på currysås! Kall vare ida och de är också riktigt mums men jag föredrar varm faktiskt men men man ska inte klaga så. Sen gick vi och lämna min matdagbok till Stefan så nu är det fixat så det känns riktigt skönt sen nu fixar vi idrottslektionen och chillar vid datan. Har rast till två. SNAAARK, men de är skoj när man har jessika med sig :D Haha sen blire seg matte och efter de hem och lämna sakerna sen bär de iväg till västerås. Puss påt :D


Tiisdag

Andra dagen på veckan och den börja ju riktigt trevligt med att simon sms bomba mig med sms där det stod vakna vakna vakna :). Kul att vakna upp då men han lyckades väcka mig vid 7 så och ja skulle egentligen sova en kvart till-.- Lite irriterande kanske men men man börjar bli van med att bli väckt lite då och då av telefonen, antagligen på kvällarna eller mornarna så nu äre inte lika segt men ändå. Aja jag gick i alla fall upp och börja fixa fixa mig och de får bli mjukis och tjocktröja ida för jag känner att ja bara ska ha en mystisda haha fast ska ju till skolan strax så de kommer väl inte lyckas helt men ändå och sen blire västerås. puss (:

Måndagkväll

Köttbullarna blev riktigt perfa idag eftersom jag tog det riktigt lugnt idag när jag lagade mat och stressade inte alls utan de fick ta sin tid som de ville och blev klart som de skulle till 7 och såsen blev också lyckad och att koka potatis kan man väl inte misslyckas med? Haha, aja det vart riktigt mums och mamma o pappa tyckte faktiskt de var jätte gott idag, Mamma bbrukar nämligen alltid gnälla på nånting men idag hade jag tydligen lyckats och det känns skönt de att höra. Efter maten tog jag ett långt skönt bad sen så pluggad ejag på några engelskaglosor men tröttna snabbt. Jag är alldeles för seg och trött idag och de är ju inte bättre att näsan bara rinne roch cepar. Mamma sa att jag hade kanske fått "nånting infektion", kommer inte ihåg vad hon sa men nått vare och det är inte särskillt kul de heller med tanke på att jag måste tvinga mig till skolan hela denna vecka och nästa med egentligen... Men men ska försöka kämpa på och nu sitter jag och leker i photoshop igen eftersom jag har så grymt tråkigt. Tänkte kika på tv men det verkar inte som nå bra så ja ska väl ta ett glas oboy sen gå och lägga mig och läsa historia om jag orkar. Puss


Åå vad jag vill ha sommar!


Seg måndaag


Åå vad seg och trött jag är men mest trött på min näsa som aldrig vill sluta rinna! Har förbrukat säkert sjutti näsdukar idag och de hinner väl bli sjutti till antar ja... Men men, skolan var bara seg idag för jag har bara suttit vid datan eftersom jag först hade foto sen textkommunikation då vi abar gjorde ovärda sakar men på eftermiddan hade vi engelska i alla fall och de blev en fail uppsatts om ett telefonsamtal haha. Tur att inte persinen de handla om kommer få läsa de i alla fall men Maggan kommer de och hon lär väl knappt se vad de står eftersom jag skrev som en kråka typ. Men men, sedan så var mamma i hallsta så vi gick in på coop o handla lite sedan åkte vi hem och idag har jag baar suttit här och lekt i photoshop, gjort om bilder till linus och sedan gjort några fula blogg grejer men de är rätt segt för de blir aldrig som man vill så nu ska jag ge upp och lägga mig och titta på tv en stund sen ska jag laga till köttbullar, potatis o brunsås. Mums på de, tänk att de har vart min favorit rätt sen jag var liten fast nu äre väl egentligen chickenbits som gäller men de är aldrig fel med lite svennemat också haaha Puss


it´s impossible

Jag känner trygghet vid din sida men ändå säger nånting att jag borde hålla mig borta
Jag känner en speciell i din närhet men ändå så värdelös
Jag känner att du förstår mig som ingen annan kan men ändå gör du inte det alls
Jag känner att du ser mig men ändå är jag så osynlig.


Jag hatar min insida!


Skönhetssömn

Åå imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, jag låg så otroligt skönt i den. Helt underbart vare, stor plats, mjuk, varm och gosig så de känns ärligt som jag sovit som en riktig prinsessa i natt. Hihi men men får ligga och dra mig nån annan dag för nu ska jag strax iväg till skolan. Jag gick upp vid kvart över 7 och har nu fixat mig och nu sitter jag ocg dricker min mumsiga fortimel och äter en banan. Känner mig redan mycket piggare nu efter men jag är verkligen helt genom förkyld och huvet bara dunkar men jag får inte missa skolan på hela veckan helst för det är en massa prov och som kommer nu innan love. De suger för jag har verkligen blivit grymt skoltrött nu men men det är bara bita ihop och kämpa på. Ska försöka så mycket jag kan men jag tänker också leva livet så jag inte fastnar i en dum stressig deprition igen för jag gör de ifall jag stressar mycket och då blir allting även sjutti gånger värre. Det är bara att göra så gott man kan mer kan man ju inte göra och man behöver inte alltid vara bäst för man duger ändå hihi. Lite snyggt skrivet där va men det är sanna ord så nu drar strax en osminkad liten carro med rutig långshorta och svart klänning iväg till skolan ( lr får åka Kingcab;) )

Jobbig sönda

Nu är klockan nästan kvart över nio och jag känner mig helt slut. Allt möblerande och allt åkande har verkligen tagit på mig eftersom jag inte haft en enda lugn stund förutom efter jag ätit kvälls mat så har jag kunnat tagit de lungt så de blev att lägga sig i badet efter en regäl chickentacos sedan så satt jag här o lekte lite i photoshop som snälla hanno nu fixat. Tusen tack! O¨ch så halv nio kika jag på en annan del av köping med pappa, dom är för söta dom där och jag har faktiskt sett en av dom i köping och han sa hej till mig(a) kommer inte ihåg vad han heter men tror han är den yngsta av killarna Hihi. Aja nu sitter jag i alla fall med ett glasoboy i handen och ska nog strax krya ner i min mysiga, stora ny säng. Längtat till natten faktiskt för ja vill provsova i den^^ (A) Har ju testat legat i den och den är verkligen guuudomlig. Kommer nog sova som en prinsessa inatt(A)


Städarn

Vilken dag, nu har jag städat och möblerat eller vi håller på med det nu med men det börjar bli klart snart. Hihi rikitgt skönt det och sakerna bärjar minska också, de är mycket som ska kastas och så hittar man ju även en massa saker man inte trodde man hade haha. Aja, just nu har ja tagit en paus och sitter med ett glas skumoboy och farmors grönkakor, mumma och de behövs verkligen hihi. Men jag ska bara sitta här en stund medans mamma dammsuger i mitt rum sen ska jag fortsätta jobba

Inte klart precis men nu har jag i alla fall fått in den i rummet så nån dag måste ja till ikea och köpa nya vitahyllor och lite annat smått och gott (:


Min tilda(:

Ojojoj nu har man vart i sura och hämtat min lilla Tilda så de blev hem och städa och shaize vad dammigt de var i ramen på sängen. Blev fram med dammsugan på en gång och städa sedan krångla ut alla möbler och in med madrassen så¨lämna jag över jobbet till min fantastiskt duktiga syster som nu sitter i mitt rum och filar till hålen. Tur att man har henne så nu medans hon jobbar sitter jag coh äter äggmacka med kaviar och gurka och med mitt hembakat bröd. MUMS påt. och nu ska jag hjälpa till att fixa min säng. Pusss
Frästen så kommer väl bilder på rummet sen när allting är fixat :)


Söndags säng

Seg morgon och vakna vid 8a och kunde knappt andas tackvare näsan men jag slog på en film sedan så halvsov jag till halv tio då jag gick upp och åt frukost sedan börja jag fixa mig lite och bakade även en spetskaka eftersom de kommer lite främande idag efter vi vart i sura och hämtat min säng. Äntliiigen så blire ny stor säng, skönt. Och så var den även väldigt snygg så de känns riktigt bar för jag ska köpa lite nyamöbler också nu tror jag så det matchar snyggare in. Aja nu ska vi åka Puss

Söndags säng

Seg morgon och vakna vid 8a och kunde knappt andas tackvare näsan men jag slog på en film sedan så halvsov jag till halv tio då jag gick upp och åt frukost sedan börja jag fixa mig lite och bakade även en spetskaka eftersom de kommer lite främande idag efter vi vart i sura och hämtat min säng. Äntliiigen så blire ny stor säng, skönt. Och så var den även väldigt snygg så de känns riktigt bar för jag ska köpa lite nyamöbler också nu tror jag så det matchar snyggare in. Aja nu ska vi åka Puss

Grr på dumleglass

Kom precis hem från en ikea runda och nu har jag äntligen köpt madrass och nå extraben blev de också hihi så nu känns de riktigt skönt så ska vi hämta sängen imorn så det känns riktigt skönt att äntligen ha en ny säng och madrassen är suverän eller i alla fall så kändes den så när man testa den. Sedan nu när jag kom hem så fixa vi in madrassen i hallen sen tog jag en mumsig dumleglass och bakade ut brödet som jäst sig riktigt stort. Tror dom kommer bli hyfsat lyckade faktiskt hihi. Aja nu ska ja ta de lungt sen blir de tat åka till hallsta om ja orkar. Känner mig hyfsat trött nu men kanske blir piggare sen och de är ju tråkigt att bara sitta hemma också. Pusss


Haha grr på dumleglass och mums så gott det är :D


Rutigshorta

Ny inköpt långshorta. Äntligen hitta jag en som jag verkligen tyckte om. Svart och röd, halvlång, rutig och sjukt snygg. Jag gillart (:

Nu ska jag baka matbröd sedan blire o äta lunch och efter de så ska vi åka till ikea och köpa madrass och godis. Hihi min säng kom igår så vi ska åka till sura imorn och häma den, äntliíigen :D


Lördaaa

Sovit uuunderbart inatt och sov hela natten också utan att vakna en enda gång så jag känner mig riktigt utvilad men har ont i huvet men de börjar gå över och när man fick duscha i kallvatten tänkte man inte så mycket mer på de. fixa mig och åt frukost och nu bär de iväg till västerås puss


<3

Klockan är nu 00.13 men jag måste säga att jag haft en alldeles alldeles underbar fredag!

fredaaa


Skolan var faktiskt ringtigt bra idga men har vart helt slut men lektionerna var roliga så de kändes rätt så bra att jag gick ändå idag och jag behövde inte göra orden på svenskan eftersom jag inte fått dom och har vart lite orolig över det men det fixa sig ju. Sedan gjorde jag och jessika en skit bra snoett om döden och tiden. Kommer tyvärr inte ihåg så mycket men sista meningen knäcker
- Nu tar jag mitt sista steg ifrån jorden
Vi ses på den kalla vita nordpolen. Hhaaha innan så var den seriös och fin men de spåra ut på slutet men Anna gilla den mycket ändå så och vi blev klara väldigt snabbt så han få en rast också. Sen vart de kycklingpanna med kallcurrysås i skolan, ily curry!
Haha åt lunchen sedan så gick vi baar runt i skolan och prata med lite folk, satt vid datan sen hade vi mördarmateten och jag fattar bara en del utav den skiten nu eftersom jag vart sjuk så provet vill jag inte veta hur de kommer bli.. Men men får hoppas på de bästa. Sluta två och tog som vanligt den alldeles försenade bussen hem men han med 115 i alla fall. Sedan nu har jag bakat pizzadeg tills ikväll och ska baak rulltårta till pappa som har jobbat så hårt, plogat hela natten, Från 11 igår till 1 idag. stackarn!
Sen så ikväll åker jag in till hallsta ioch troligen hem till glenn.
Puss


Fredaa

Äntligen fredag och jag är segare en segast. Tänkte stanna hemma idag men¨ångra mig för jag tänker inte dissa Jessika så jag åkte ändå och nu känner jag mig lite piggare nu när jag väl kom till skolan så sen går jag baar till två idag vilket är riktigt skönt. SEn blire hem och ta de lungt och påkvällen åker ja nog till hallsta. Ne nu ska ja ha foto pusss

Tokig torsdag

dagen har vart både bra och dålig
 +
gick till skolan och hade historia och stanna hela dagen
Jag och jessika gjorde ny idrottslektion
1 poäng ifrån mvg på svenskaprivet
Trevligåktur till köping med mamma
Felixfiskpinnar med ris och kaviarsås
Skönt bad


-
Ont i huvet hela dagen och slämklumpar i halsen
Ledsen bästavän:(
Cpbussar
Ont i nacken och axlarna

 
Men nu ska ja i alla fall krya ner till sängs och kika på tv lr nå.
Puss och kram sov gott alla :)


Torsdaa

Seeeeg dag fast den har ändå vart rätt bra för jag gick på historian och fick lite feedback och sedan ett papper med frågor till prove och efter de vart det en lugn engelska lektion, lunch, samhäll då hans bara prata och sedan fixa jag och jessika våran idrottslektion som vi ska ha nästa vecka. Sedan sluta vi vid två och jag och jessika vänta på bussen i åpr och dar, den ska komma ca 6 min över och den kom 20 övewr så hade inte en gamalgubbe krånglat på 115 hade jag missat bussen hem och då fått vänmta i en timme på nästa buss och de tönker ja fan inte! Men tackagud för gamla gubbar så jag han med och kom hem och satte mig här en stund men nu ska jag strax iväg till köping och handla lite med mammie. Puss
Btw fick jag 1 poäng ifrån MVG på svenska provet så cunken känner sig faktiskt stolt nu :)

Trött torsda

Torsda och jag är trött som en gris på grönbete eftersom jag inte har någon somorgon idag tack vare historian men lika bra att få de gjort nu så jag ska strax gå till skolan i snövädre och vänta på bussen som säkert kommer varea försenad som alltid men det är vl bara att se de från den ljusa siden, jag får vaar ute i luften i alla fall haha  aja de beger iväg till skolan och stannar till 3 typ sen blire köping puss




oväder onsda

Blev tyvärr inge hallsta idag för det blev en massa tråkiga problem men jag hoppas verkligen att det inte är nå! aja skolan var helt okej eftersom vi baar hade rörligbild och jag och jessika gick väl till cafeterian ca sjuttielva gånger haha sedan jobba vi med musikvideon och den är äntligen nästan klar, Jag gick vid halv 3 för jag skulle till coop och handla lite så jag vet inte men jag hoppas på det i alla fall. Sedan träffa ja linda och diana en snabbis innan bussen kom så stod och prata med dom en stund sedan tog jag bussen hem och nu han jag i alla fall med 115 men de var precis... ÅÅ trött jag blir på den där jävla busschaffören! Han kan ju lära sig att hålla tiderna? Men men, gick hem i snöovädret och satte mig vid datan och här tänker ja nog stanna ett tag för jag har inte sug på att göära så mkt just nu,

Onsdaaa

Det är onsdag idag, alltså har halva skolveckan gått och jag har ont i halsen som en tok. Fick det nog igår efter att jag och jessika fick stressa till tåget och sedan gick vi ju en massa nere på stan så kan ju bero på det men det var de värt gör vi hade roligt och så var godisit juuvligt haha. Ne men nu idag så har jag bara hunnit äta och fixat mig, börjar tolv idag så det är riktigt skönt och ska bara ha rörligbild så de är yper härligt. Älskar våra onsdagarn nu men ibland känns dom nästan lite ovärda men det är ju ändå en rolig lektion så det är värt att gå. Ska även föröska få ha mötet om historian med hans idag iställe för imorn bitti så får hoppas de går för sen bär de iväg hem till Glenn. haha lr han ska möta mig vid skolan för jag hittar fortfarande inte eftersom de finns ju så många hus och för mycket vägar i lilla hallsta haha. Aja ne nu ska jag fixa klart mig sedan ska pappa skjutsa mig till skolan eftersom det är et riktigt snöoväder ute nu och baar blåser.


Outfit

Använde nya kameran idag och den är grymt bra, dock blev de ingen fin närbild på mig men en bild på dagens outfit ska jag lägga in för det var riktigt längesen.


Outfit: Svart linne från Stadium
Cardigan från Gina Tricot
Mörkblåa jeans från Bikbok ( ja jag använder faktiskt jeans nu :D)
Sedan ska jag även berätta att min kväll har varit riktigt bra, pannkakorna var riktigt mumsiga, badet var riktigt varmt och skönt, godise är GUUUDOMLIGT och så kan jag alla glosor vi ska ha till torsda så det känns skapligt skönt och klockan är inte ens nio och imorn börjar man tolv :M Njuta njuta njuuuuuuta säger jag bara :D

så är de även skoj att jag har en sån rolig liten cam, kommer nog komma upp en massa muppbilder på bloggen nu xD


Tokig tisdag

Haha kul att man kom till webbdesignen så var stefan inte där så jag satt bara och kika runt lite på datan i sådär en timme sedan var det samhäll då vi bara fick sitta ch lyssna men jag fattar fortfarande ingenting om vad vi ska börja jobba om. Det känns ju bra(Y). Sedan vare lunch och jag åt potatisgratäng som faktiskt smaka rätt bra, brukar inte tycka om det men den här var inte sådär såsiv och kletig som riktig gratäng är så ja gillart och efter de fick jag den tokiga ideen att åka till västerås och köpa godis för jag måste verkligen ha det ikväll eftersom jag ska plugga så jag och Jessika tog tåget dit och köpte godis haha sedan kika vi runt en snabbis på stan sedan tog vi tåge tillbaka till skolan igen och hade matte och jag har verkligen missat mycket nu när jag vart sjuk och missat en massa viktiga saker så de måste också pluggas på eftersom vi har prov vecka 8a... Får panik på alla jävla skoluppgifter och prov vi har, man orkar verkligen inte.. Men men sedan tog jag bussen hem och självklart så har redan 115 åkt så pappa kom och hämta mig annars hade det blivit att stå ute och frysa i sådör en timme. Jippi dag. Sedan när man kom hem dampa äckeldatan så la mig och titta på film en stund men jag hade sett halva igår så de blev väl bara i en halv timme sedan så gjorde jag semlor och satte mig vid datan och nu ska jag sitta här en stund och efter det blir det att stekapannkaka! mums mums mums jag har längtat efter de och sen blire ner i bade och sen plugga och mumsa godis. Pusss

Tisdaa

Seg morgon men känner mig lite piggare en igår faktiskt, kan ju bero på att jag sovit rätt så mycket inatt i alla fall och det känns riktigt skönt och så tänkte jag även ut på en massa saker igår och det är nog rätt med allting men en sak är nånting som handlar om en viss person men det är strunt samma nu för jag ska lyssna på vad jessika säger nu iställe för jag vet att hon har rätt fast jag egentligen inte vill de men men de löser sig alltid med tiden så varför deppa ihop nu? Nej nej carro ska vara glad. Just nu har jag i alla fall precis fixat klart mig och ska väl snart iväg till skolann, seeeeegt men man överlever tack vare jessika haha :D och så vill jag även att dagen ska gå fort för ikväll äre andra avenyn, lr nej fan dom har bytt dag! åå tråkigt  men då  funderar jag istället på om ja ska åka en snabbis till västerås och köpa godis för ikväll måste jag försöka plugga lite.


segmåndag

Somnade en stund efter jag kommit hem för jag känner mig verkligen helt slut och dte är to much to think about right now.. usch massa tankar bara snurrar runt i huvet just nu så jag behövde verkligen en lugn stund för mih själv.. Sedan satte jag mig en stund vid datn och snacka faktiskt med emma bergenbäck en stund. Var länge sen så det kändes skönt sedan blev det att äta pizza och efter de kröp jag ner i badet och bara koppla av och efter de så gick jag snabbt in i rummet och satte mig vid datan och fick höra en massa bråk och rots att jag inte var där så var jag ändå orsaken... Så de blev som de blev och nu har ag bestämmt mig för att sitta på rumme tills imorn då jag ska upp till skolan igen, Vill inte men måste så vad har man för val... sen så ska jag även läsa historia ikväll. puss


Måndag

De är nmånda och jag känner mig segare en segast med druckit min fortimel näringsdryck i alla fall så de kändes lite bättre och faktiskt blev jag mycket gladare och jag börjar inse vad som är rätt och det kommer  nog bli bra nu.
Orka inte fixa mig imorse så ser ut som en liten tolv åring men orkar inte bry mig så mkt just nu. Hihi fick skjuts av pappa idag och vi körde som alltid gul bil och jav vann med 3-0 mihih sedan blev de att ha fotoundervisning i skolan som var hyfsat segt men men efter de så blev de att leka i photoshop som alltid och de blire väl nu till lunch också.


RSS 2.0