Vi har bara festen kvar festen kvar!

Steeendöd tjej som inte fick sova alls inatt tack vare hemtentan men som jag sedan lämna in idag till Hans eftersom Annika självklart inte var där utan i stockholm så han inte ens förklarar hur allting var... Men men, skolan är nu över för betygen sattes idag och de får bli som de blir! Är så galet skönt så man kan säga att det är lov redan nu, bara studenten och allt kul innan den kvar!
Spexa runt idag med och tog en hel del bilder och när man kikar på dom kommer man inse att man kommer sakna klassen trots att man inte umgåtts speciellt mkt med alla. Nu i slutet har man insett hur kul människor de egentligen finns i den och självklart så har jag även mina 3 favoriter!
Men men, efter skolan blev de ner på stan o umgås med Linda och Louise, sedan hem vid halv sex o käka sedan vidare hem till jessica o umgås med henne! Hade riktigt kul med alla flickor men nu är jag stendöd, så tur att man är ledig imorn! Sova ut, sola om de är bra väder o in till stan o umgås om man orkar? sen äre party. Inte konstigt att ja är trött jämt!


Kommentarer
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0