Livet leker!

Inte haft tid med blogganet eftersom jag knappt sitter vid datan längre, börjar väl med midsommar som blev grymt! Hamnade på bäckby hos John med emsan o Nea där de blev att dansa smågrodorna i sängen o utomhus, en massa drickande, jätte trevliga människor (var ca 20pers) och en massa skrattande o dansande.
Låg bakis hela lördagförmiddan sedan åkte jag o Emma och käkade på max, handla lite smått o gott på ica, träffa på erik vid pizzan sedan hem o toka hos emmas moster. Kladda i köket o drack varmoboy med grädde med hela ansiktet så vi fick både vitt skägg o näbbar. Hahaaaa helt tokiga!
Sedan vid 8a åkte ja hem till Simon o vi hade myspys kväll, köpte hem en massa gott o kika Johan Falk hela natten.
Sedan sov vi till ca 2, kika mer Johan falk tills de var dags att gå iväg o käka pizza. Och så självklart bara för vi skulle gå så börja de regna efter ettag... Sån tur var de så var de inte så mycket och efter vi ätit var de varmt o strålande solsken! Blev o sitta ute en stund tills de kom moln då blev de bara o dega o gosa tills jag skulle iväg till Ica o storhandla åt mammsen o pappsen. Massa telefon snack med emsan o nu en stor kopp varmoboy med grädde o marsmellows o så chilla hela kvällen! (lat tjej idag)
(haha de ända 3bilderna som blev från midsommar o så hos emmas moster kommer här!)






Kommentarer
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0