Lyckad julafon(:

Haft en riktigt underbar jul och tillbringa den som vanligt hos farmor och farfar. Jätte mysigt, först åt vi som vanligt vid 2 tiden sedan titta vi på kalle anka och allt de roliga som man brukar göra och efter det blev det efterrätt. Fruktsallad, glass, pepparkakor och farmors grönkakor. Mums! Åt säkert 7 grönkakor, hihi humdie dumdie men är verkligen jätte gott speciellt när man blandar dom i glassen. Efter de öppna vi julklappar och ja fick en massa skoj i år. 500 kr av farmor o farfar + nattlinne och så har dom suttit in lite pengar på ett konto, fick halsduk av faster o reeiio och faster hade stickat den själv ocg den var verkligen skit snygg. Svart med typ små puffar på. Var där en lång stund och bara umgicks sedan ålkte vi hem och fick äntligen öppna alla packet.
Fick:
morgonrock
Dvd
Rosaraggsocker
Bok
1000 kr av mamma o pappa
Mjukisbyxor
Sedan av johanna fick ja:
Haha flugsmälla
Dlmått
Äggklocka
Nån gullig nyckelringsgrej och underkläder.
Och morfar som ja inte fick träffa idag fick vi massa pengar av. JAG SAKNAR DIG!
Hihi :D. Efter de åkte ja hem till Adam för att lämna julklapparna o träffa han o hans underbara föräldrar.:) Bytte julklappar o ja fick en Silverring, silverhalsband o myspläd sedan en chokladask med en av mina favorit choklader av hans mamma o pappa + att vi fick biobiljetter o 100 kr så nu ska vi se på Avatar som allla säger är så bra.

Var bara där en kortis för mamma o pappa åkte till mormorsgrav så åkte vi hem och nu ska vi bara ha de mysigt och jag är rätt trött också. Riktigt lyckad julafton!

Och just ja tusen tack jessika för julklapparna, presentkort o ett otroligt fint fat med duvor och ljus till! <3


Kommentarer
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0