Nationellt prov o harrypotter!

Kväll igår var yper skoj, mötte upp linda vid punkt donken o köpte med oss käk sedan blev de iväg på hockeyn o skrika halsen av sig o skratta o bli mästare i att riva/kasta komfetti övet halva publiken. Dock så förlora vi med 2-1, jävla leksand! men men, var glad ändå o när man kom hem blev de o plugga naturkunskap o mumsa marabou tills man fick för ont i magen o la sig och sov.
Vakna försent ida så de var bara att fixa frulle att ta med sig, fixa sig sen fara till skolan o ha nationellt prov. Gick rätt bra tror ja. Skrev ett debattinlägg om anonyma kommentarer med tanke på att ja fick de ofta förut när ja var ännu smalare så kändes hyfsat skönt de att få skriva av sig lite. Sedan blev de in på coop o shoppa vaniljmunkar, hem o nu ska ja kika uptowngirls o käka munkar och när jag är pigg blire att pugga körkortsteori. Klara två kapitel i de igår med 100% så nu jävlar!
Ikväll blire in till stan o umgås med linda, käka donken igen sedan bio, premiär på nya Harrypotter så den får man inte missa! Gladtjej tjohej! :)

Kommentarer
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0