Lördagsnätter

Ojojoj va tokigt de kan bli en lördags kväll/natt... Börja med att åka hem till Nea o chilla där, fixa sig o sedan skulle Nea o degen bli wownördar så Emsan o jag tog bussen till Gidde o festa där hos någon johan, lite halv lam fets men rätt okej folk. Var där tills vi tröttna så fick vi skjuts av en annan emma, hennes pojkvän o hans vän till viksäng o festa uppe hos "emmas Gnome" haha, riktigt skoj men blev lite för mycket alkohol så vid ett tiden fick Markus o John hämta oss. Innan de så låg emma i busken och var "nykter" och själv sprang jag efter henne och skulle envist sätta på henne tröjan.. Haha hmm, envis som en liten uunge var hon och kanske därför hon låg i busken?
Chilla med tvspel, snack o film och sov ca 2 timmar. Wiihoo så pigga vi var men markus skulle skjutsa Sebbe så emma och jag tog en promenix till Cupido och käka bakizpizza sedan gick vi hem till nea och somna där. Så sen när vi vakna vid halv 5 var dom borta, Hmm... Upp o tvätta ansiktet sedan drog vi och chilla hos emmas moster o så nu vid halv 8a har man kommit hem o lagt sig i gosemode med morgonrock, varmoboy med grädde o ostmackor. Mums! Chilla här, så kom Erik o kika förbi en snabbis o snacka lite.
Får se om de blir o chilla vidare eller glida ut igen, orken?

(Sötaste burkarna och nog den godaste läskedrycken man kan tänka sig som fanns på Cupido! Hellokittyläsk med smak av sommar och hallon!)

Kommentarer
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0