Kill me!

Helt otroligt hur man kan känna sig så misslyckad, ledsen och helt förstörd och tänka hemska och elaka tankar om sig själv så man nästan inte vill leva längre och så när allting är som värst händer de mest fantastiska saker man själv kunnat tänka sig och man lyser som en sol och har ett riktigt leende på läpparna, Exakt så kändes det igår kväll. Vart glad men samtidigt deprimerad och så plötsligt. Ett litet leende, ett lite större leende, ett större, ett mycket större och till slut låg jag log med hela ansiktet!

Ååå de var nog de hemskaste jag vart med om på länge att behöva ställa klockan på 07:15 idag, käma sig upp och fixa sig o frulla.. Fy, och så var de kallt när man stod och vänta på bussen. Verkligen inte kul!! Men men, skolan var i alla fall skön med bara foto och psykologi och de var roligt och träffa tjejjorna igen!
Hem med tolv bussen, ska laga lunch och sedan vänta på att mammsen kommer med bilen så blire en biltur till hallsta o handla lite sedan tillbaka igen o umgås lite med Norris pch tydligen bli bjuden på La Torre, mums!. Pussss
(Muppo gladtjej som kommit hem från skolan)



Kommentarer
Postat av: André

älskar frillan <3

2011-03-16 @ 00:07:14
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0