High five!

Kämpig att gå upp idag men tog sovmorgon i alla fall så sov till 9o ungefär.... Blev upp o tvätta håret o fixa till sig sen iväg till skolan o ha psykologi. 30 utav 31 på provet "high five"!! Så var en riktigt glad tjej som traska till bussen mot stan, i stekande väder med stekar brillzen på! Blev en regäl shoppingrunda, 2jeansjackor, mys"grill"tröja, sommariga kortashorts, toffsar  o säkert 50 kondomer rikare tack vare en sväng in på Um med empson haha. Sedan träffade man på flickorna madde, anna, alex o linda en stund sedan blev de Bj o stek på taket tills vi skulle glida för o träffa Adde, Jeppe o Oliver som sedan skjutsa hem oss. Lyx lyx! Men inte alls lika lyx att komma hem... Kämpa sönder med svenska talet men det är helt klart nu! Riktigt glad tjej här men får hoppas det är bra bara.. Skrev inte alls speciellt mycket men får duga för jag kommer inte på nå mer om ja inte tar med empsons tokiga tips :
*Själv är jag "pro-death" och är för mord på ofödda barn.*
Det vanligaste argumentet brukar vara att likställa abort med mord. Men då kan man ju å andra sidan försöka argumentera i varför mord skulle vara dåligt.

hahahaaa... Aja nej nu kan ja inte sitta här mer! Glider iväg o hämntar upp empson så blire en härlig runda i västerås, storshopping på citygross o självklart en snabbstanning på Max för o tillfredsställa sig med en underbar jordgubb de luxe o annat gott! Pusss

Kommentarer
NAMN:
VIP

EMAIL:

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTERA GÄRNA, MEN INGEN REKLAM:

Trackback
RSS 2.0